Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρτε ματι συσκευασια :!: ;) http://www.clubsonyericsson.com/news/w800packaging.jpg

Τέλεια!!!!!!!!!

Παιδιά μήπως έχουμε καμια πληροφορία πότε θα έρθει στην Ελλάδα??

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέλεια!!!!!!!!!

Παιδιά μήπως έχουμε καμια πληροφορία πότε θα έρθει στην Ελλάδα??

τελος καλοκαιριου το βλεπω :!: :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

invictus1: Πάντως μου αρέσει που βρίσκεις πρόσφατες φωτογραφίες και νέα!

λοοοολ :lol: :lol: :lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

invictus1: Πάντως μου αρέσει που βρίσκεις πρόσφατες φωτογραφίες και νέα!

λοοοολ :lol: :lol: :lol:

τι να κανουμε κι εμεις οι πτωχοι :p το μεροκαματο να βγαινει :rotfl: δεν μπορουν να ειναι ολοι ανεβασμενοι :!: :blink: να χαμε και τα 100 χρονια τα δικα σου :!: :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

paidia telika ksanarotisa ontos exei 330 lires diladi 560euro kai to k750i exei 270 lires diladi 460 epeidi eimai apo ellada alla tora zo kipro apo oti exo dei tis times sta kinita sxedon se oles einai ligo pio f8ina stin ellada opote ipologiste kamoia 30 euro pio liga....

paidia telika ksanarotisa ontos exei 330 lires diladi 560euro kai to k750i exei 270 lires diladi 460 epeidi eimai apo ellada alla tora zo kipro apo oti exo dei tis times sta kinita sxedon se oles einai ligo pio f8ina stin ellada opote ipologiste kamoia 30 euro pio liga....

Μα δε γίνεται να το έχουν στη Κύπρο, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά ακόμα και αναμένετε προς τα τέλη του καλοκαιριού να κάνει την εμφάνιση του είναι δυνατόν να ήρθε μόνο στη Κύπρο;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Guest powerulez
Sth kupro to k750i exei ellhniko menu??

Sigoura exei kai einai stin timi ton 380-400 evro peripou. O politis mou ipe oti exei erthei edo kai mia vdomada :lol:

To kinito einai telio kai i kamera tou theiki. :cool:

Pw Pw....! Ta spaei to kinitaki!

Oloi oi katoxoi tou etsi tha einai>>> :music: :cool: :music: :cool: :music: :cool: :music:

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

fantasteite ti 8a ginei otan to paroume oloi!!!!

ρε παιδια πορωση φαγανε με το 750 :!: μολις σκασει μυτη το 800αρι τι θα γινει ο απολυτος πανικος :wacko: ολος ο κοσμος μιλα για το 750 αρχιζω να πιστευω οτι ειναι απο τα καλιτερα στον κοσμο οποτε το 800 μαλλον για απολυτη κορυφη παιζει :!: :worry:

Aν εβγαινε τωρα ασυζητητη....the best ...without Symbian....αλλα αν είναι να βγει Σεπτεμβρη όταν η νοκια θα βγαζει σκληρους δισκους θα ακουσει πολλα μαζεμενα απο εμενα η se!

καμια αναφορα για την ημερομ. αφηξης του εχουμε? εδω που τα λεμε δεν πολυπιστευω οτι θα ερθει οταν μας πουνε, :mad: αλλα ετσι για να αναβουν τα αιματα... καλα και τα nokia με το σκληρο, αλλα για να δουμε τιμη πρωτα :shifty: .

ΤΟ W 800 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ERICSSON . TO Z800 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Perfect! Ακριβώς επάνω στην επιδότηση συσκευής της Cosmote! Άντε, να πάρω το w800, να πάρω και καμιά καινούρια πρόσοψη για το SX1 (να είναι αντάξιο της "καινουργίλας" του άλλου) και ποιος με πιάνει!

:shifty:

Καλά θα ήταν ρε φίλε μου αλλά η τιμή του θα είναι στα ύψη. Το σεπτέμβρη θα είναι λογική τιμή του κ750i. Για το W800, οσο και αν λειπάμαι που το λέω, το βλέπω να το πέρνουμε κατα το πάσχα... :O (Φισικά αναφέρομαι για την πάρτη μου.. :mad: :mad: )

Γεια σας παιδες!!! ειμαι ενας αναποφασιστος αγοραστης και σκευτομαι να παρω ή το κ750 ή το w800 αλλα δεν ξερω ποιες ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες που τα κανουν να ξεχοριζουν μεταξυ τους (εκτος απο την εμφανιση και το ονομα). Μηηηπως ετσι λεω μηηηηηηηηηηπως μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του επι του θεματος??????????

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Γεια σας παιδες!!! ειμαι ενας αναποφασιστος αγοραστης και σκευτομαι να παρω ή το κ750 ή το w800 αλλα δεν ξερω ποιες ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες που τα κανουν να ξεχοριζουν μεταξυ τους (εκτος απο την εμφανιση και το ονομα). Μηηηπως ετσι λεω μηηηηηηηηηηπως μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του επι του θεματος??????????

απο τις κυριοτερες διαφορες ειναι το μεγαλυτερο βαρος στο mp3 player για παραδειγμα το mp3 δουλευει κι οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο κ.λ.π. :!:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...