Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς όλη η χαρά που πήρα χάθηκε γιατί διαπίστωσα ότι το E-shop μου έστειλε W800i παραεισαγωγής και συγκεκριμένα συσκευή που είναι για τη γερμανική αγορά.Κρίμα!Πολύ απογοητεύτηκα από αυτούς και δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάποια στιγμή χρειαστεί κάποιο service με το θέμα της εγγύησης.

Το W800i στο site της SE λέει ότι δεν υποστηρίζει την υπηρεσία online αναβάθμισης.Αυτό θα ισχύει για πάντα ή τώρα στην αρχή;Αν ισχύει πως θα γίνεται η αναβάθμιση;

Πιστεύω ότι δεν υποστηρίζει on line αναβάθμιση επειδή ακριβώς το W800

έχει την τελευταία version ήδη εγκαταστημένη (R1L).Όταν βγει καινούργια

version είναι σίγουρο ότι θα έχει και για το W800 αυτή την υπηρεσία,όπως

ακριβώς έχει και για το Κ750.

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε Fostirop θα συμφωνούσα μαζί σου για τα αυτοκόλλητα, αλλά δεν ξέρω αν έχεις δει τη συσκευασία του W800i.Είναι σκληρό πλαστικό και διαφανές και δεν έχει από κάτω τα 3 αυτοκόλλητα που έχουν τα άλλα κουτιά, αλλά μόνο ένα που γράφει πάνω εκτός από ΙΜΕΙ και τον τύπο της συσκευής και δε γίνεται να το βγάλεις γιατί δεν ξανακολλάει πουθενά.

Το θέμα που με απασχολεί επίσης για όποιον ξέρει είναι τι γίνεται με το Memory stick. Πρέπει να είναι Sony ή Sandisk αυτό που πρέπει να έχει η συσκευασία μέσα από το εργοστάσιο;

Το πρόσεξα...γι αυτό και το έσβησα!!!! :O

auto twra dld ti akribws einai???

dοck για φορτιση και μεταφορα data και αντηχειο για πιο ποιοτικο κι ογκωδη ηχο οταν παιζει μουσικη το τηλεφωνο....... 12 ευρωπουλα κανει ;) :cool:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Το ρώτησες, ειναι σίγουρο??? γιατι στο ote-shop.gr το έχει 470+ΦΠΑ 19%=559Ε. Προφανώς είναι λάθος.

nai to rwtisa kai exoun poli liges siskeues!!! :mad: :mad: :mad:

dοck για φορτιση και μεταφορα data και αντηχειο για πιο ποιοτικο κι ογκωδη ηχο οταν παιζει μουσικη το τηλεφωνο....... 12 ευρωπουλα κανει ;) :cool:

apo pou mporoume na to agorasoume???apo e-bay?

nai to rwtisa kai exoun poli liges siskeues!!! :mad: :mad: :mad:

Επιβεβαιώνω!!Πήγα ρώτησα, μου κράτησαν ένα(δύο είχαν όλα και όλα) και σε λίγες ώρες θα είναι δικό μου!!

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Τελικα απο που μπορουμε να το βρουμε "αξιοπιστα" και σε καλη τιμη??? :D

Εννοω δηλαδη οχι παραεισαγωγη κλπ. ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Έγω πήγα σ' ένα Γερμανό και μου είπαν πως θα το παραγγείλει και θα το έχει σε μερικές μέρες! Τιμή 424 ευρώ. Λογικά δεν θα είναι παραεισαγωγή αν και αυτό θα το δούμε!:p

Έγω πήγα σ' ένα Γερμανό και μου είπαν πως θα το παραγγείλει και θα το έχει σε μερικές μέρες! Τιμή 424 ευρώ. Λογικά δεν θα είναι παραεισαγωγή αν και αυτό θα το δούμε!:p

Καλη σχετικα τιμουλα θα ελεγα,..κανεις αλλος???

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

paidia,to pira ki egw telika to kinhto, to prwto mou sony-ericsson.exw na rotisw merika pragmata omws.pos ginetai na metaferw apo tin mnimi tou tilefwnou arxeio stin karta mnimis???auto pros to parwn :D .entipwseis pio meta.pantws einai teleio. ;)

paidia,to pira ki egw telika to kinhto, to prwto mou sony-ericsson.exw na rotisw merika pragmata omws.pos ginetai na metaferw apo tin mnimi tou tilefwnou arxeio stin karta mnimis???auto pros to parwn :D .entipwseis pio meta.pantws einai teleio. ;)

Άν είναι όπως τα παλιά SE (S700), τότε επιλέγεις το αρχείο, πατάς ΕΠΙΛΟΓΕΣ, μετά πατάς ΔΙΑΧ. ΑΡΧΕΙΟΥ και σου βγάζει ΜΕΤΑΚ.>ΕΞΩΤ. ΜΝ., η τελευταία επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

akoma tha ithela na rwtiso pos mporw na valw eikona se mia epafi mou,gia ton vlepw otan pairnei???kai pos mporw na pairnw til.me apokripsi?? :confused: :confused:

Για την εικόνα, επιλέγεις την εικόνα, πατάς ΕΠΙΛΟΓΕΣ, μετά ΧΡΗΣΗ και μετά ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Για την απόκρυψη, πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, μετά ΚΛΗΣΕΙΣ και μετά ΕΜΦ/ΑΠΟΚΡ ΑΡΙΘΜ.

Aπο που το βρηκες αυτο ,πως θα γινει να παρουμε και εμεις κανενα ???

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Για την εικόνα, επιλέγεις την εικόνα, πατάς ΕΠΙΛΟΓΕΣ, μετά ΧΡΗΣΗ και μετά ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Για την απόκρυψη, πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, μετά ΚΛΗΣΕΙΣ και μετά ΕΜΦ/ΑΠΟΚΡ ΑΡΙΘΜ.

otan pataw omws apokripsi,mou leei periorismeni klisi.mipws ksereis giati???

Aπο που το βρηκες αυτο ,πως θα γινει να παρουμε και εμεις κανενα ???

παρε το λινκ εδω!!

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

καλοριζικο στα παιδια που μολις το πηραν οντως μερα με τη μερα θα ανακαλυπτετε ποσο καλη επιλογη κανατε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

otan pataw omws apokripsi,mou leei periorismeni klisi.mipws ksereis giati???

Ιδέα δεν έχω. Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο να δεις αν βγαίνει απόκρυψη; Στο S700 μου δεν μου βγάζει τίποτα τέτοιο.

Παιδια εγω ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απ' τα δυο (w800 ή k750).

Θελω να μαθω τις διαφορες που εχουν (αν εχουν) μεταξυ τους (εκτος το χρωμα και το οτι το w800 ερχεται με την 512).

Για την ακριβεια θελω να μαθω τις διαφορες που εχουν στον ηχο (αν εχουν).

Καποιοι λενε οτι ειναι ακριβως το ιδιο, καποιοι λενε οτι το w800 ειναι καλυτερο... Ποιους να πιστεψω?

Ευχαριστω για την βοηθεια σας... :(

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Ρίξε και μια ματιά στις υπόλοιπες σελίδες. Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ, είναι πως ο ήχος είναι λίγο καλύτερος και αυτό οφείλεται στα καλύτερα ακουστικά που έχει η συσκευασία. Από κει και πέρα οι διαφορές είναι αμελητέες.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας... :(

Δεν έχεις άδικο. Είδα ότι το ρώτησες αρκετές φορές αυτό. Και εδώ, και στο ανάλογο θέμα του 750. Απλά, όποιος έχει το ένα από τα δύο, δεν έχει το άλλο, για να κάνει την σύγκριση. Ειδικά επειδή το 800 μόλις κυκλοφόρησε.

Ούτε εγώ έχω το 800 και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, αλλά υποτίθεται ότι το 800 έχει καλυτερο ήχο από το 750 (που έχει πολύ καλό ήχο, ούτως ή άλλως). Μάλλον κάποιος πιο ειδικός θα μπορούσε να σε διαφωτίσει σε θέμα hardware, τι ακριβώς παίζει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σε θέμα software το 800 είναι πιο εξελιγμένο σε ότι αφορά την μουσική. Αν και το software του 800, μπορείς να το "φορέσεις" στο 750.

Ίσως κάποιος πιο ειδικός στον ήχο θα μπορούσε να μας αναλύσει την διαφορά.

Ρίξε και μια ματιά στις υπόλοιπες σελίδες. Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ, είναι πως ο ήχος είναι λίγο καλύτερος και αυτό οφείλεται στα καλύτερα ακουστικά που έχει η συσκευασία. Από κει και πέρα οι διαφορές είναι αμελητέες.

Πλακα μου κανεις ρε φιλε? εννοειται οτι το εχω διαβασει ολo το threat, και του κ750... αλλα παλι ακρη δεν εβγαλα... (το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω τα ματια μου με τις 150+30 σελιδες και των 2 threats)

Γι αυτο λεω "καποιοι λενε οτι ειναι ακριβως τα ιδια, καποιοι λενε οτι το w800 ειναι καλυτερο".

Εγω θελω να μαθω πιο ειναι καλυτερο στον ηχο απο το εξωτερικο ηχειο ομως, οχι απο τα ακουστικα...

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...