JMK1234A Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Δεν ξέρω πως παίζει 3d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Δεν ξέρω πως παίζει 3d. μάλλον αν βάλεις κάνα 3d αρχειάκι στη μνήμη του αλλά οκ δεν είναι και κάτι απαραίτητο. Υπερθέρμανση έχεις δει καθόλου; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Από ότι είδα σε site της coolicool, δίνουν σε video tutorial, πως να διορθώσεις το πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Με rom βρήκατε κάτι ? Το λειτουργικό είναι 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αν και δεν το έχω το κινητό αλλά με ψήνει είδα ότι για τα τυχόν προβλήματα ήχου στις εισερχόμενες κλήσεις βγήκε ρομ που το διορθώνει. Επίσης απ ότι βλέπω μένει με την 5.1 έκδοση αν και δεν είναι και τόσο σημαντικό. Τελικά τι λέει σαν συσκευή για καθημερινή χρήση; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 To ζαχαρωνω και εγώ Από όσα ξέρω έχει εξαιρετική οθόνη Καλη κάμερα για τα λεφτά της και καλή αυτονομία Πολύ σκουπίδι κινέζικο, λογικά τίγκα στα Trojans Και αρχαίο.αντροιντ.... Μόνο αξιόλογο η οθόνη του Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 To ζαχαρωνω και εγώ Από όσα ξέρω έχει εξαιρετική οθόνη Καλη κάμερα για τα λεφτά της και καλή αυτονομία Πολύ σκουπίδι κινέζικο, λογικά τίγκα στα Trojans Και αρχαίο.αντροιντ.... Μόνο αξιόλογο η οθόνη του Έτσι ακριβώς είναι. Όταν θέλεις να κάνεις κλήση και σου πετάει παράθυρο με κινέζικα είναι λίγο σπάσιμο. Βέβαια το καλό θα ήταν να απαντήσει και κάποιος που το έχει αλλά δεν βλέπω κίνηση. Προς αναζήτηση λοιπόν εξαριού. Είδα και το lenovo phab 2 plus αλλά το βγάζουν κατώτερο από το mi max. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadeath Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Λοιπόν Το κινητό το έχω από την Πέμπτη. Τις πρώτες 2 μέρες με την ppos 2.0 η οποία είναι port απο Lenovo και είναι free από κινέζικα app. Είχα θέμα με τα notification του viber που ποτε ερχόταν και πότε οχι. Απο το Σάββατο είμαι με την aosp 5.1 pp6000 από 4pda η οποία με παίδεψε αρκετά για να την περάσω. Μέχρι τώρα πάει καλά αν και από ότι μπόρεσα να καταλάβω από το 4pda κάποιοι έχουν θέμα με το bt και τα ακουστικά. Το bt το έχω όλη μέρα ανοιχτό και συνδεμένο με το mi band 2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα ακουστικά δεν τα έχω βάλει. Το θέμα με τα κινέζικα που πετάει στον dialer υπάρχει και στις δύο rom αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Φουλ Trojans λοιπόν.... Μακρυά.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadeath Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Από Trojan η ppos 2.0 έχει εγκατεστημένο ένα apk το οποίο σου πετάει διαφημίσεις ανά διαστήματα και την εντόπισε Antivirus. Την βρήκα και την έσβησα αφού το ρουταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 http://www.myefox.it/spedizione-dalleuropa-pptv-king-7-3gb-ram-32gb-rom-helio-x10-mtk6795-20ghz-octa-core-60-pollici-g-163736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 To κινητο ειανι ομορφο κ αψογοτατο για τα λεφτα του,το πηρα κ ηταν σχεδον αδειο απο εφαρμογες ,δεν μου πεταει διαφημισεις ,εχω περασει εντωμεταξυ το Ui του zenfone 2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 To κινητο ειανι ομορφο κ αψογοτατο για τα λεφτα του,το πηρα κ ηταν σχεδον αδειο απο εφαρμογες ,δεν μου πεταει διαφημισεις ,εχω περασει εντωμεταξυ το Ui του zenfone 2 . Φίλε μου καλημέρα. Το ui του zenfone 2 από το play store το έβαλες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 To κινητο ειανι ομορφο κ αψογοτατο για τα λεφτα του,το πηρα κ ηταν σχεδον αδειο απο εφαρμογες ,δεν μου πεταει διαφημισεις ,εχω περασει εντωμεταξυ το Ui του zenfone 2 . Από που το πήρες; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 ναι απο το playstore(εχει επιλογη να διαλεγεις απο τιος ρυθμισεις η τον Launcer lenovo η του zenfone 2 που κατεβασα και το πηρα απο ενα παληκαρι σφραγισμενο απο το αλλο αντιστοιχο site :p . Προσωπικα τα αξιζει τα λεφτα του η οθονη ειναι παρα πολυ καλη το εβαλα διπλα σε S7 edge και δεν τα πηγαινε καθολου ασχημα σε 4κ βιντεο που βλεπαμε με ενα φιλαρακι οχι οτι πιανει τον κορεσμο χρωματων κ το μαυρο του s7 αλλα ηταν αξιοπρεπεστατο . Η ποιοτητα του ειναι επισης πολυ καλη δεν φαινεται για κινητο 120-130ε σε καμια κ ειναι κ 6 :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αυτό είναι το καινούριο η το παλιο? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-PPTV-KING-7-Helio-X10-Octa-Core-Smartphone-6-0-inch-2-5D-IPS-2K/404310_32788148000.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1487928744080&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=25b82e7a66a74a669863232e8ec7f77d-1487928744080-09931-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 To κινητο ειανι ομορφο κ αψογοτατο για τα λεφτα του,το πηρα κ ηταν σχεδον αδειο απο εφαρμογες ,δεν μου πεταει διαφημισεις ,εχω περασει εντωμεταξυ το Ui του zenfone 2 . Φιλε αν επιτρεπετε μηπως γνωρίζεις από που το πηρε αυτος που στο πουλησε και που το στελνουν "αδειο"(δηλ. καθαρο και χωρις Κινεζιες ενοεις ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Αυτό είναι το καινούριο η το παλιο? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-PPTV-KING-7-Helio-X10-Octa-Core-Smartphone-6-0-inch-2-5D-IPS-2K/404310_32788148000.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1487928744080&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=25b82e7a66a74a669863232e8ec7f77d-1487928744080-09931-JYJQJYByj Και τα δύο έχει σε διαφορετικά χρώματα έκαστο... εξαρτάται από εσένα το ποιο θα επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 http://www.myefox.it/spedizione-dalleuropa-pptv-king-7-3gb-ram-32gb-rom-helio-x10-mtk6795-20ghz-octa-core-60-pollici-g-163736?gclid=CJzd3JuSvNICFfUV0wodaoUK9A Aποστολη απο Ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Και αυτό από Ευρωπαικη αποθηκη είναι https://www.tinydeal.com/pptv-king-7-helio-x10-octa-core-60-2k-4g-phone-3gb-ram-p-163041.html και το εχει και 20 ευρω φθηνοτερο ! Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να μην ψωνιζουμε από tinydeal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν νομίζω, μια χαρά είναι κ το tinydeal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για 125 ευρω και χωρις τον φοβο μην φαμε κανα τελωνειο στην μαπα ψηνομαι τρελα για το PPTV KING 7 / 7S(σε έναν μηνα κλεινω τρια χρονια με το coolpad f1!). Γιατι όμως δεν γραφει κανεις τιποτα άλλο πια για το PPTV KING 7 / 7S? Γραψτε κανα μινι ριβιου ρε παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μωρέ και εγώ ψήνομαι για το συγκεκριμένο αλλά τη μόνη υποστήριξη την έχω δει στο 4pda και εκεί το Google translate δεν βοηθάει και πολύ. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για 125 ευρω και χωρις τον φοβο μην φαμε κανα τελωνειο στην μαπα ψηνομαι τρελα για το PPTV KING 7 / 7S(σε έναν μηνα κλεινω τρια χρονια με το coolpad f1!). Γιατι όμως δεν γραφει κανεις τιποτα άλλο πια για το PPTV KING 7 / 7S? Γραψτε κανα μινι ριβιου ρε παιδες! Φίλε μου στα γρήγορα από δική μου χρήση. Για τα χρήματα του πολλή καλή κάμερα, είναι γρήγορο, έχει καλό ήχο και δυνατό. Η μπαταρία είναι χαλια (με πολλή χρήση ίντερνετ με δεδομένα την σκιζει) και ζεσταίνεται αρκετά μπορώ να πω και δεν τη βγάζω τη μερα και δεν εχει πολυ καλο σημα σε σχεση με αλλα κινητα που χρησιμοποιω. Αλλά είπαμε ότι πληρώνεις παίρνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzaa Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Μου έφεραν το συγκεκριμένο κινητό PPTV KING 7 , το θέμα μου είναι πως δεν υπάρχει κανένα manual , πως μπορώ να βγάλω την θήκη για να βάλω την Sim μέσα ; Βρέθηκε , το παραθέτω σε όποιον το θέλει :cool: Edited March 27, 2017 by zzaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Βαλτε κανα review please :rolleyes: Απο tinydeal ok τελικα? σε ποσες μερες ερχεται? (και χωρις τελωνεια ε? :cool:) εντιτ. τωρα ειδα δεν υπαρχει στο tinydeal ουτε sto myefox kai http://www.antelife.com/ απο ευρωπη.!! Kai φαινεται παντου σολντ αουτ τωρα ..... *οσο αφορα το θεμα ηχου κλησης handson Edited April 1, 2017 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts