Jump to content

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ;

Voldemort
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πολύ χαμηλά στοχεύετε... Εγώ ελπίζω να πιάσω τα 27.000.000 την άλλη Παρασκευή.

δηλαδή 1000000 ευρώ θα σε χαλούσαν?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

λοιπον εγω καταρχην θα εφτιαχνα για μενα ενα ανετο σπιτακι να μπω και να ειμαι ησυχος,επειτα θα εφτιαχνα διαμερισματα προς ενοικιαση,καμια αλλη σπαταλη γιατι κακα τα ψεματα,τα λεφτα φευγουν και χανοντε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

1.000.000 is good. 27.000.000 is better...

Εμένα πάλι μου φτάνουν και 50.000 για να πραγματοποιήσω κάτι που θέλω :happy:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα παντρευώμουν, θα αγόρασα ενα corvette και ενα τζίπ, θα βοήθαγα κάποια δικά μου άτομα, και θα αγόραζα και 2 σπίτια. Ενα εδω κοντά και ενα στην βόρεια Ελλάδα. Επίσης, θα έφτιαχνα και ποιό δυνατή την επιχείρησή μου.

Θα εφτιαχνα το σπιτι των ονειρων μου για μενα και τον αντρα μου θα του εφερνα ενα Ford Iosis που αργει ακομη να ερθει στην Ελλαδα!!!!Θα επενδυα καποια χρηματα ετσι ωστε να εχω και κερδη, θα εδινα στους γονεις μου και στον αδελφο μου!!!!!Τα υπολοιπα στη τραπεζα και σε αυτους που τα εχουν πραγματικη αναγκη!!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Θα εφτιαχνα το σπιτι των ονειρων μου για μενα και τον αντρα μου θα του εφερνα ενα Ford Iosis που αργει ακομη να ερθει στην Ελλαδα!!!!Θα επενδυα καποια χρηματα ετσι ωστε να εχω και κερδη, θα εδινα στους γονεις μου και στον αδελφο μου!!!!!Τα υπολοιπα στη τραπεζα και σε αυτους που τα εχουν πραγματικη αναγκη!!!!!!

Σε τράπεζα με 1% επιτόκιο; Δεν νομίζω να ήταν καλή επένδυση...Γι' αυτό και όσοι κερδίζουν το ΛΟΤΤΟ μετά από μερικά χρόνια μένουν στην ψάθα..

Τι θα εκανα..χμμ...πρωτα θα εβγαζα το ραδιοφωνο μου στο δορυφορο παροτι ηδη ακουγεται στο Ιντερνετ...μετα θα εμπαινα μετοχος στο myphone να βοηθσω τον Msk ...

μετα θα εμπαινα μετοχος στο myphone να βοηθσω τον Msk ...

mono pou sto diko mou story,exontas kerdisei tosa xrhmata,exo eksagorasei oles tis metoxes kai de poulame...:p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εγω θα μετακομιζα στο πανοραμα χαλαρα χαλαρα θα εφτιαχνα μια μεζονετα τελεια!

επισεις θα δουλευα part time τα απογευματα κιολας γιατι τα πρωινα εχει και κινηση απο το πανοραμα προς το κεντρο..

ε τι αλλο θα εκανα θα πηγαινα στα μπουζουκια με παρεα και θα γινοταν χαμος.

Never Give Up:!:

Join friend!

εγώ ουου,κοιτάξτε:

1)πρώτον τα 500κ Εuro θα έφτιαχνα πολυκατικίες για να μην ξεμείνω

2)θα έπαιζα όλα τα λεφτά στο καζίνο για να μείνω στην ιστορία και

ΑΝ κέρδιζα θα είχα πάλι 1m

αυτά τα 1m θα τα ξόδευα για να εξασκηθώ για να γίνω μπρατσαράς ;)

και θα δήλωνα να γίνω α wwe member(u know,:chair: )

μετά αν καταφέρω και μείνω ζωντανος συνεχίζω ακάθεκτος

Αν χάσω τα λεφτά περιμένω να πάρω πίσω τα λεφτά απτις πολυκατοικίες και πάλι απτην αρχή...

Αχ λυπηρό thread, μας κάνει να πετάμε στον 7ο ουρανο :p

Εμένα πάλι μου φτάνουν και 50.000 για να πραγματοποιήσω κάτι που θέλω

Δεν πιστεύω να σε ενοχλήσει αν σου περισσέψουν 26.950.000, έτσι? :p

Θα μπορέσουν να ζήσουν μέχρι και τα τρισσέγγονά σου... Τσαμπέ!:)

Εγω θα επαιρνα ενα μιχανακι να κανω τη δουλεια μου.

Τα υπολοιπα...θα τα βαλει η μανα μου :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• 1 month later...
Εγω θα τα παιζα στοιχημα να τα αυξησω:lol: :lol: :lol:

Θα αγόραζα ένα μαγαζί στην παραλία της Θεσ/νικης και θα έδινα δωρεάν cafe όλη την μέρα, από τις 10 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ...

Έτσι για σπάσιμο σε όλους τους χλιμίντζουρες, τους δήθεν που έχουν πάρει μαγαζί και νομίζουν ότι κάποιοι είναι...

Θα γινόμουν διάσημος (δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο), θα με καλούσαν σε περιοδικά-τηλεοπτικά show κτλπ όπου και θα εξαργύρωνα την διασημότητα μου...

Με την δημοτικότητα μου στα ύψη, θα ίδρυα κόμμα και θα κατέβαινα στις εκλογές... Θα έταζα λαγούς με πετραχείλια, και λόγω της τρελλής μου κίνησης θα έβγαινα 1ο κόμμα.

Σαν αρχηγός κράτους θα έβγαζα άλλα τόσα δις, ξεπουλώντας ιδέες και ιδανικά.

Δεν εχώ σκεφτεί τι θα κάνω στο τέλος της 4ετίας... ίσως δωρίσω όλα μου τα πλούτη στο άτομο που καταφέρει να αποδείξει πως τελικά δεν υπάρχουμε και όλα αυτά που ζούμε είναι ένα όνειρο...

Είμαι άυπνος τις τελευταίες 2 μέρες, ίσως να μην επικοινωνώ με το περιβάλλον...

Καληνύχτα σας...

Διαβάζοντας κάποια ποστ, νομίζω ότι κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει την αξία του €1.000.000

Λοιπόν με €1εκ ΔΕΝ μπορείς να κάνεις όλα τα παρακάτω μαζί:

Να φτιάξεις σπίτι στην Εκάλη, εξοχικό στη Μύκονο και 6 πολυκατοικίες για επένδυση, να αγοράσεις 3 supercars, 2 σκάφη, 1 καράβι, 1 ξενοδοχείο στη Χαβάη και να έχεις και λεφτά να σου μείνουν για να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου χωρίς να δουλεύεις :O

edit: Σωστός ο CarpeNoctum από κάτω ;)

Για την ακρίβεια δε σου φτάνουν ούτε για να φτιάξεις σπίτι στην Εκάλη (μαζί με το οικόπεδο) :p

η μια supra, η ενα S15, η ενα Skyline η ενα RX7(8)η κατι καλο japanese τελωσπαντων με 4 δικαναλους audison VRX, 2 μονοκαναλους επισης audison VRX και ενα σετ focal 165W3 utopia σε πανελ παρεουλα με 2 ΜΤΧ 9512επισης ενα καλο τουρμπο κιτ στησιμο και λουκ...αυτα!μετα ενα φουσκωτουλι καποια θα τα καναμε δωρεα και απο κει και περα πολλα δωρα σε φιλους!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Και εγώ σπιτάκια θα αγόραζα, θα τα ενοικίαζα και με τα λεφτά που θα έπερνα κάθε μήνα θα πήγαινα πολλά πολλά ταξίδια, θα αγόραζα πολλάαααααααααα ρούχα και παπούτσια :) :) :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίγα και καλά!

Ενα σπίτι 500 - 600 τμ σε οικόπεδο 80 στρεμμάτων με ιδιωτικό εσωτερικό δρόμο, ιδιωτικό skatepark και πισίνα. είναι το καλύτερο :happy:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...