gmac Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Προσωπικά συνήθως την παίρνω χωρίς DVD... Τελικά τι της βρίσκεις ακριβώς; Ρωτάω πραγματικά χωρίς να ξέρω, μια φορά την έχω αγοράσει και δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Αρχικά την αγόραζα τακτικά, τώρα μόνο όταν έχει προσφορά δωρεάν μηνυμάτων, γενικά κάπου βαρέθηκα με την «θεοποίηση» του «Μάκη» ala «Ρομπέν Των Δασών» :lol: ενώ θεωρώ πως και η θεματολογία της δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τελικά τι της βρίσκεις ακριβώς; Ρωτάω πραγματικά χωρίς να ξέρω, μια φορά την έχω αγοράσει και δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη :) Όπως προείπα, μου αρέσει το στυλ της. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τι εννοεις "στυλ"? :confused: Γιατι εμενα μου φαινεται χαμηλου επιπεδου,με λαικιστικες δηθεν "αποκαλυψεις"(με λιγα λογια κανουν την τριχα τριχια),λεξιλογιο & εκφραση...τηλεοπτικη & τιποτα το ιδιατερο γενικα...τωρα αν αξιζουν τα dvd,τα δωρεαν μηνυματα & τα αλλα δωρακια που δινει δεν ξερω... :X :shifty: Tα δωρεάν μηνύματα αξίζουν μόνο αν έχεις καρτοκινητό ΤΙΜ. Τα DVD της ακόμα και όταν δίνει καλές ταινίες ΔΕΝ αξίζουν λόγω του αναλογιών στις οποίες είναι γραμμένες: Κοινώς οι πρωταγωνιστές είναι ξεχειλωμένοι... Έτσι προσωπικά αποφάσισα συνειδητά να μην την πάρω ποτέ, όποιαδήποτε ταινία και αν δίνει. Από την άλλη Κυριακάτικη χωρίς ταινία δεν λέει :p Αλήθεια ξέρει κανείς τις κυκλοφορίες αυτής της Κυριακής; Το Βήμα λογικά πρέπει να τα πήγε πολύ καλά λόγω του Matrix Reloaded που έδινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Εμένα μ'αρεσει πολύ το περιοδικό ΟΛΑ που έχει και κράζουν όλους τους τηλεοπτικούς. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δεν το βαρέθηκες και αυτό; Συνέχεια κράξιμο και κράξιμο... Ήμαρτον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Ένας από τους λόγους που την αγοράζω την εφημερίδα είναι και ο Νίκος Καραγιαννίδης! Κορυφαίο κάθε του άρθρο. Έτσι με το δικό του στύλ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gionis Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ΜΗΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 to echoun stin proti selida pano pano kai stin deuteri selida (proti esoteriki) kato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 παιδιά ξέρει κάποιος αν έχει επίσημο LInk η εφημερίδα; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thermaikos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 http://www.protothema.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Τι ακριβώς παίχτηκε με την εφημερίδα και τους εκδότες του; Εχει βγάλει κανείς νόημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Τι ακριβώς παίχτηκε με την εφημερίδα και τους εκδότες του; Εχει βγάλει κανείς νόημα; +1 Και εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα..τι έγινε ρε παιδιά?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Ψάξτε και λίγο στο internet: :google: Cosmo ForthNET ΣΚΑΙ κ.ο.κ. Χώρια την διαμάχη με την «Αυριανή»... Πόλεμος αρχι-λαμογίων δηλαδή... :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Ψάξτε και λίγο στο internet: :google: Cosmo ForthNET ΣΚΑΙ κ.ο.κ. Χώρια την διαμάχη με την «Αυριανή»... Πόλεμος αρχι-λαμογίων δηλαδή... :rolleyes: Κοίτα το να ψάχνω στο internet το γνωρίζω και το έκανα πριν postαρω,αλλά εγώ ρώτησα εδώ μήπως γραφτεί κάτι παραπάνω και καποιες απόψεις πιο ουσιώδεις από τους ειδήμονες-δημοσιογράφους των καναλιών. Την άποψη των συμforumιτών ζήτησα .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 εγω νομιζω οτι εχει να κανει πιο πολυ με πουλημα φιλιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι είναι αυτά ρε παιδιά? Θα διαλύσετε την εφημερίδα.... Πάτε καλά? Μετά τι θα διαβάζουμε??? Κάτω τα χέρια λοιπόν από την ΠΡΩΤΗ εφημερίδα, και τους 200 δημοσιοργάφους της, γιατι την Κυριακή έχει ΠΟΛΥ..... ΘΕΜΑ, και θα πέσει πολύ γέλιο!!!!! Υ.Γ: Όλο ανακοινώσεις είμαστε. Υ.Γ2: Μάκη τα της εφημερίδας τα συζητάνε ΣΤΗΝ εφημερίδα και όχι στο Alter. Όλοι εκεί ήταν, ας ερχόσουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 δουλεύεις στο ΘΕΜΑ;:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Πέρα από το τι παίζεται στο Θέμα, η ουσία είναι άλλη. Ο Αναστασιάδης κατηγορείται (ή θα κατηγορηθεί) για φοροδιαφυγή. Έχοντας τα στοιχεία της υπόθεσης στα χέρια του, θέλησε να συγκαλύψει το δικό του σκάνδαλο με την απόκρυψη ενός άλλου σκανδάλου. Κοινώς πήγε να τα κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση. Έτσι εξηγείται και η αλλαγή γραμμής πλεύσης ενάντια στον Καραμανλή, που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ τον «συμπαθούσε». Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 εγω παλι για αλλο εχω περιεργεια... ποσο ακροαματικοτητα επιασε χθες ο μακης στον κιτρινο τυπο αφενος και αφετερου αν σημερα θα δειξει θεμα και "ολα"!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 5.000.000 ευρω μαυρα!και μαλλον αυτος πηγε το dvd στο Μαξιμου.. αν δειξει ΟΛΑ,και αν απαντησει ο Αναστασιαδης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 τα μεσημεριανάδικα λένε ότι δεν θα παίξει το ΟΛΑ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Να πουν την αληθεια και ο Θεμος αλλα και ο Μακης !!!! Τοσα λεφτα εχουν βγαλει απο τετοιες δουλειες !!! Αντε να μην μιλησω !! Ολη η βρωμα κυκλοφορει στην τηλεοραση και το παιζουν και Αγιοι !!! Αντε τα λα@@για !!! Δεν υπάρχει δικαιοσυνη , μονο οσοι δεν εχουν λεφτα δικαζονται Ειναι ολοι για φτυσιμο!! Υ.Γ. Ο Μακης φωναζει γιατι δεν εφαγε και αυτος απο τα 5 εκατομυρια ???Ε, ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα.Εγώ αυτό ξέρω,όλα είναι φήμες μέχρι στιγμής,από το όνομα του Θέμου,τη υποτιθέμενη φοροδιαφυγή,τα 5** Ε και τις αποκαλύψεις του Μάκη για αυτό ας μην βιαζόμαστε να προκρίνουμε τα πάντα.Ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου..σωστά?Μην γράφει ο καθένας το ψιλό του και το κοντό του....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Κοίτα το να ψάχνω στο internet το γνωρίζω και το έκανα πριν postαρω,αλλά εγώ ρώτησα εδώ μήπως γραφτεί κάτι παραπάνω και καποιες απόψεις πιο ουσιώδεις από τους ειδήμονες-δημοσιογράφους των καναλιών. Την άποψη των συμforumιτών ζήτησα .;)Και'γω που θες να το ξέρω ότι έψαξες πριν (δεν έγραφες τίποτα τέτοιο στην ερώτησή σου); :worry: Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα στο forum κάποιον που να ξέρει κάτι παραπάνω από όσα έχουν διαρρεύσει, αλλά και να βρεθεί τέτοιος, δύσκολα θα πει οτιδήποτε. ;) Πάντως, αν έχει πάει το DVD ο Θέμος στο Μαξίμου, πόσο γελοίο θα ακούγεται ότι η εφημερίδα τα βάζει με το κατεστημένο... Μπορεί πάντως να συνεχίσει το video club... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts