Jump to content

Εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

crazymonkey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά συνήθως την παίρνω χωρίς DVD...

Τελικά τι της βρίσκεις ακριβώς;

Ρωτάω πραγματικά χωρίς να ξέρω, μια φορά την έχω αγοράσει και δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη :)

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικά την αγόραζα τακτικά, τώρα μόνο όταν έχει προσφορά δωρεάν μηνυμάτων, γενικά κάπου βαρέθηκα με την «θεοποίηση» του «Μάκη» ala «Ρομπέν Των Δασών» :lol: ενώ θεωρώ πως και η θεματολογία της δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Τελικά τι της βρίσκεις ακριβώς;

Ρωτάω πραγματικά χωρίς να ξέρω, μια φορά την έχω αγοράσει και δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη :)

Όπως προείπα, μου αρέσει το στυλ της.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοεις "στυλ"? :confused: Γιατι εμενα μου φαινεται χαμηλου επιπεδου,με λαικιστικες δηθεν "αποκαλυψεις"(με λιγα λογια κανουν την τριχα τριχια),λεξιλογιο & εκφραση...τηλεοπτικη & τιποτα το ιδιατερο γενικα...τωρα αν αξιζουν τα dvd,τα δωρεαν μηνυματα & τα αλλα δωρακια που δινει δεν ξερω... :X :shifty:

Tα δωρεάν μηνύματα αξίζουν μόνο αν έχεις καρτοκινητό ΤΙΜ. Τα DVD της ακόμα και όταν δίνει καλές ταινίες ΔΕΝ αξίζουν λόγω του αναλογιών στις οποίες είναι γραμμένες: Κοινώς οι πρωταγωνιστές είναι ξεχειλωμένοι... Έτσι προσωπικά αποφάσισα συνειδητά να μην την πάρω ποτέ, όποιαδήποτε ταινία και αν δίνει. Από την άλλη Κυριακάτικη χωρίς ταινία δεν λέει :p

Αλήθεια ξέρει κανείς τις κυκλοφορίες αυτής της Κυριακής; Το Βήμα λογικά πρέπει να τα πήγε πολύ καλά λόγω του Matrix Reloaded που έδινε.

Εμένα μ'αρεσει πολύ το περιοδικό ΟΛΑ που έχει και κράζουν όλους τους τηλεοπτικούς.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Ένας από τους λόγους που την αγοράζω την εφημερίδα είναι και ο Νίκος Καραγιαννίδης! Κορυφαίο κάθε του άρθρο. Έτσι με το δικό του στύλ...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

• 1 year later...
  • 3 months later...

• 7 months later...
  • 2 months later...
Τι ακριβώς παίχτηκε με την εφημερίδα και τους εκδότες του;

Εχει βγάλει κανείς νόημα;

+1 Και εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα..τι έγινε ρε παιδιά??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάξτε και λίγο στο internet: :google:

Cosmo

ForthNET

ΣΚΑΙ κ.ο.κ.

Χώρια την διαμάχη με την «Αυριανή»...

Πόλεμος αρχι-λαμογίων δηλαδή... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ψάξτε και λίγο στο internet: :google:

Cosmo

ForthNET

ΣΚΑΙ κ.ο.κ.

Χώρια την διαμάχη με την «Αυριανή»...

Πόλεμος αρχι-λαμογίων δηλαδή... :rolleyes:

Κοίτα το να ψάχνω στο internet το γνωρίζω και το έκανα πριν postαρω,αλλά εγώ ρώτησα εδώ μήπως γραφτεί κάτι παραπάνω και καποιες απόψεις πιο ουσιώδεις από τους ειδήμονες-δημοσιογράφους των καναλιών.

Την άποψη των συμforumιτών ζήτησα .;)

Πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι είναι αυτά ρε παιδιά?

Θα διαλύσετε την εφημερίδα.... Πάτε καλά?

Μετά τι θα διαβάζουμε???

Κάτω τα χέρια λοιπόν από την ΠΡΩΤΗ εφημερίδα, και τους 200 δημοσιοργάφους της, γιατι την Κυριακή έχει ΠΟΛΥ..... ΘΕΜΑ, και θα πέσει πολύ γέλιο!!!!!

Υ.Γ: Όλο ανακοινώσεις είμαστε.

Υ.Γ2: Μάκη τα της εφημερίδας τα συζητάνε ΣΤΗΝ εφημερίδα και όχι στο Alter. Όλοι εκεί ήταν, ας ερχόσουν....

Πέρα από το τι παίζεται στο Θέμα, η ουσία είναι άλλη.

Ο Αναστασιάδης κατηγορείται (ή θα κατηγορηθεί) για φοροδιαφυγή.

Έχοντας τα στοιχεία της υπόθεσης στα χέρια του, θέλησε να συγκαλύψει το δικό του σκάνδαλο με την απόκρυψη ενός άλλου σκανδάλου.

Κοινώς πήγε να τα κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.

Έτσι εξηγείται και η αλλαγή γραμμής πλεύσης ενάντια στον Καραμανλή, που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ τον «συμπαθούσε».

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

εγω παλι για αλλο εχω περιεργεια... ποσο ακροαματικοτητα επιασε χθες ο μακης στον κιτρινο τυπο αφενος και αφετερου αν σημερα θα δειξει θεμα και "ολα"!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

5.000.000 ευρω μαυρα!και μαλλον αυτος πηγε το dvd στο Μαξιμου..

αν δειξει ΟΛΑ,και αν απαντησει ο Αναστασιαδης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Να πουν την αληθεια και ο Θεμος αλλα και ο Μακης !!!! Τοσα λεφτα εχουν βγαλει απο τετοιες δουλειες !!! Αντε να μην μιλησω !!

Ολη η βρωμα κυκλοφορει στην τηλεοραση και το παιζουν και Αγιοι !!!

Αντε τα λα@@για !!!

Δεν υπάρχει δικαιοσυνη , μονο οσοι δεν εχουν λεφτα δικαζονται

Ειναι ολοι για φτυσιμο!!

Υ.Γ. Ο Μακης φωναζει γιατι δεν εφαγε και αυτος απο τα 5 εκατομυρια ???Ε, ??

Κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα.Εγώ αυτό ξέρω,όλα είναι φήμες μέχρι στιγμής,από το όνομα του Θέμου,τη υποτιθέμενη φοροδιαφυγή,τα 5** Ε και τις αποκαλύψεις του Μάκη για αυτό ας μην βιαζόμαστε να προκρίνουμε τα πάντα.Ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου..σωστά?Μην γράφει ο καθένας το ψιλό του και το κοντό του.......
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα το να ψάχνω στο internet το γνωρίζω και το έκανα πριν postαρω,αλλά εγώ ρώτησα εδώ μήπως γραφτεί κάτι παραπάνω και καποιες απόψεις πιο ουσιώδεις από τους ειδήμονες-δημοσιογράφους των καναλιών.

Την άποψη των συμforumιτών ζήτησα .;)

Και'γω που θες να το ξέρω ότι έψαξες πριν (δεν έγραφες τίποτα τέτοιο στην ερώτησή σου); :worry: Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα στο forum κάποιον που να ξέρει κάτι παραπάνω από όσα έχουν διαρρεύσει, αλλά και να βρεθεί τέτοιος, δύσκολα θα πει οτιδήποτε. ;)

Πάντως, αν έχει πάει το DVD ο Θέμος στο Μαξίμου, πόσο γελοίο θα ακούγεται ότι η εφημερίδα τα βάζει με το κατεστημένο... Μπορεί πάντως να συνεχίσει το video club... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★