taliban Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 ρε σεις θα χαλαρώσετε καθόλου ή ψάχνετε να βρείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν για να έχετε να λέτε ??? Ποστάρω την διαδικασία ή οποία αναφέρει 2. Wipe Dalvik & Cache (Dirty Flash from Previous OOS ROM) | Wipe Dalvik , System, Data & Cache (Clean Flash coming from Custom ROM) Tην κάθετο που διαχωρίζει dirty με clean flash δεν την βλέπετε ? ακόμα ......από κάτω το γράφω του ανθρώπου ΄΄από την στιγμή που είσαι με twrp και 5.0.5 ακολουθησε την διαδικασία για dirty flash΄΄ που βλεπετε τελικά να προτείνω clean flash ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 ρε σεις θα χαλαρώσετε καθόλου ή ψάχνετε να βρείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν για να έχετε να λέτε ??? Ποστάρω την διαδικασία ή οποία αναφέρει 2. Wipe Dalvik & Cache (Dirty Flash from Previous OOS ROM) | Wipe Dalvik , System, Data & Cache (Clean Flash coming from Custom ROM) Tην κάθετο που διαχωρίζει dirty με clean flash δεν την βλέπετε ? ακόμα ......από κάτω το γράφω του ανθρώπου ΄΄από την στιγμή που είσαι με twrp και 5.0.5 ακολουθησε την διαδικασία για dirty flash΄΄ που βλεπετε τελικά να προτείνω clean flash ???? Αυτό έγραψα φίλε μου. Ότι αναφέρεται ότι αυτά τα wipe είναι για clean flash. Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μία απορία ......στον φάκελλο download μου βγάζει διάφορα files με ένδειξη ΄΄μη επιβεβαιωμένη xxxxxx.crdownload'' (όπου x έξι αριθμούς ) , τι αφορά και είναι φανταζομαι ασφαλές να τα σβήσω ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μία απορία ......στον φάκελλο download μου βγάζει διάφορα files με ένδειξη ΄΄μη επιβεβαιωμένη xxxxxx.crdownload'' (όπου x έξι αριθμούς ) , τι αφορά και είναι φανταζομαι ασφαλές να τα σβήσω ? Αυτά συνήθως είναι downloads που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Άνοιξε τα να δεις τι είναι. Κι αν δεν σου χρησιμεύουν, εννοείται τα σβήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Αυτά συνήθως είναι downloads που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Άνοιξε τα να δεις τι είναι. Κι αν δεν σου χρησιμεύουν, εννοείται τα σβήνεις. δεν ανοίγουν, με παραπέμπουν σε κάποια ιστοσελίδα χωρίς όμως να ανοίγει αυτή. Τα σβήνω λοιπόν, thanks :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Γεια σας ρε παλικάρια! Θα ήθελα πάλι τα "φώτα" σας σε μερικές ερωτήσεις που έχω. Έχω πάρει ελαφρώς μεταχειρισμένο το θηρίο εδώ και 1,5 χρόνο και η εγγύηση είναι μέχρι τέλος του 2018. Επειδή βλέπω ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να πέφτει, σκέφτομαι να το στείλω για να μου την αλλάξουν. Η πρώτη λοιπόν ερώτηση είναι σχετικά με το κόστος αντικατάστασης είτε είμαι εντός είτε εκτός εγγύησης . Θα είναι το ίδιο ή αλλάζει; Από όσο ξέρω όλες οι εταιρείες δίνουν 6 μήνες (αν κάνω λάθος διορθωστε με). Το δεύτερο ερώτημα είναι ότι σε περίπτωση που είναι πιο συμφέρον οικονομικά να αλλάξω τη μπαταρία εντός εγγύησης,τα στοιχεία που φαίνονται,είναι του προηγούμενου κατόχου. Πρέπει να κάνω κάποιου είδους ενέργεια για να τα αλλάξω; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Γεια σας ρε παλικάρια! Θα ήθελα πάλι τα "φώτα" σας σε μερικές ερωτήσεις που έχω. Έχω πάρει ελαφρώς μεταχειρισμένο το θηρίο εδώ και 1,5 χρόνο και η εγγύηση είναι μέχρι τέλος του 2018. Επειδή βλέπω ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να πέφτει, σκέφτομαι να το στείλω για να μου την αλλάξουν. Η πρώτη λοιπόν ερώτηση είναι σχετικά με το κόστος αντικατάστασης είτε είμαι εντός είτε εκτός εγγύησης . Θα είναι το ίδιο ή αλλάζει; Από όσο ξέρω όλες οι εταιρείες δίνουν 6 μήνες (αν κάνω λάθος διορθωστε με). Το δεύτερο ερώτημα είναι ότι σε περίπτωση που είναι πιο συμφέρον οικονομικά να αλλάξω τη μπαταρία εντός εγγύησης,τα στοιχεία που φαίνονται,είναι του προηγούμενου κατόχου. Πρέπει να κάνω κάποιου είδους ενέργεια για να τα αλλάξω; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7163269&highlight=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1#post7163269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Καλησπέρα! Έχω περασμένη την τελευταία beta απο τον ιούλιο. Απο τότε έχει βγεί η 5.0.5 και 5.0.6 και νομίζω και η 5.0.4 πρώτα. Για να περάσω κάποια απο αυτές με το stock recovery μου ζητάει full wipe αν καταλαβαίνω καλά. Αξιζει ή δεν υπάρχει λόγος να μπλέκω? Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να κάνω dirty flash σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) ολα οκ. ακυρος συναγερμος Edited October 4, 2018 by kots00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) Ημουν εντελως στοκ και πριν λιγο πηγα να ανοιξω το κινητο και ειναι σαν να εκανα επαναφορα. Σαν να το εβγαλα μολις απ το κουτι του. Το παραξενο ειναι οτι ενω μου το δειχνει εντελως αδειο, οταν παω στη διαχειριση φακελων φαινεται οτι χρησιμοποιουνται περιπου 39 Gb μνημης. Που ειναι περιπου οσα ειχα και πριν την επαναφορα. Εχει τυχει σε καποιον? Υπαρχει περιπτωση επαναφορας? Δεν εχω αποθηκευσει καπου backup Μη μας λες τέτοια !!! Είχες περάσει το τελευταίο update ? Τα δεδομένα σου τα βλέπεις ? ολα οκ. ακυρος συναγερμος Ευτυχώς. Πές τουλάχιστον τι είχε συμβεί μη πανικοβληθούμε πάλι χωρίς λόγο. :) Edited October 4, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Μη μας λες τέτοια !!! Είχες περάσει το τελευταίο update ? Τα δεδομένα σου τα βλέπεις ? Ευτυχώς. Πές τουλάχιστον τι είχε συμβεί μη πανικοβληθούμε πάλι χωρίς λόγο. :)Ποιος πανικοβληθηκε και γιατί; Με ένα ποστ που γράφεται εσύ τα παίρνεις όλα της μετρητοίς; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ποιος πανικοβληθηκε και γιατί; Με ένα ποστ που γράφεται εσύ τα παίρνεις όλα της μετρητοίς; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κάπου είχα ξαναδιαβάσει κάτι τέτοιο για τη συσκευή μας, αλλά δε θυμάμαι που, νομίζω στο φόρουμ της oneplus. Εντάξει, άστοχη λέξη ο πανικός, αλλά δημιουργείται μια μικρή ανησυχία, ειδικά όταν έχεις καιρό να πάρεις backup. :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει στείλει κάποιος 3T για πληρωμένη αλλαγή μπαταρίας; Πόσο στοιχίζει τελική τιμή με εργασία και μεταφορικά; Είμαι εντός εγγύησης και δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέρα από μια μικρή πτώση της μπαταρίας. Επειδή δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω το 3Τ για 1-2 χρόνια ακόμα το λιγότερο, θα ήθελα να το κάνω σαν καινούριο πριν σταματήσει να προσφέρεται η υπηρεσία και το ανταλλακτικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλησπερα στην παρεα,καμια ενημερωση θα εχουμε,ξερεις κανεις τπτ; Εχω την beta 30 στο 3t και αρχισε να πεφτει η επιδοση της,εχει κανεις αναλογη εμπειρια; ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει στείλει κάποιος 3T για πληρωμένη αλλαγή μπαταρίας; Πόσο στοιχίζει τελική τιμή με εργασία και μεταφορικά; Είμαι εντός εγγύησης και δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέρα από μια μικρή πτώση της μπαταρίας. Επειδή δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω το 3Τ για 1-2 χρόνια ακόμα το λιγότερο, θα ήθελα να το κάνω σαν καινούριο πριν σταματήσει να προσφέρεται η υπηρεσία και το ανταλλακτικό. Νομιζω οτι εντος εγγυησης θα στην αλλαξουν δωρεαν,αν τους πεις οτι θεματα και στειλεις φωτο τις καταναλωσεις.εγω θα το δοκιμασω παντως να την αλλαξω ετσι,η εγγυηση μου κι εμενα ληγει τον απριλιο του 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλησπερα στην παρεα,καμια ενημερωση θα εχουμε,ξερεις κανεις τπτ; Εχω την beta 30 στο 3t και αρχισε να πεφτει η επιδοση της,εχει κανεις αναλογη εμπειρια; ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω οτι εντος εγγυησης θα στην αλλαξουν δωρεαν,αν τους πεις οτι θεματα και στειλεις φωτο τις καταναλωσεις.εγω θα το δοκιμασω παντως να την αλλαξω ετσι,η εγγυηση μου κι εμενα ληγει τον απριλιο του 2019Όταν το κινητό έχει κολλήματα, δεν περιμένεις ενημέρωση. Ρίχνεις factory reset και είναι σαν καινούριο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Όταν το κινητό έχει κολλήματα, δεν περιμένεις ενημέρωση. Ρίχνεις factory reset και είναι σαν καινούριο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αν κανω factory reset, θα χασω την custom recovery; Η μεσο recovery να κανω factory reset και μετα να ξαναπερασω την recovery και το magisk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Αν κανω factory reset, θα χασω την custom recovery; Η μεσο recovery να κανω factory reset και μετα να ξαναπερασω την recovery και το magisk?Δεν χάνεις το recovery. Μόνο εφαρμογές αφαιρεί, ρυθμίσεις, sms κλπ. Δεν χρειάζεται καν να επιλέξεις σβήσιμο εσωτερικών αρχείων και σου συνιστώ να το κάνεις μέσα από το κινητό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δεν χάνεις το recovery. Μόνο εφαρμογές αφαιρεί, ρυθμίσεις, sms κλπ. Δεν χρειάζεται καν να επιλέξεις σβήσιμο εσωτερικών αρχείων και σου συνιστώ να το κάνεις μέσα από το κινητό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αν και καθυστερημενα,ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις δοκιμασει κανεις καμια rom pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Λοιπον παιδια, επικοινωνησα με την oneplus και περιμενω να ερθουν να παραλαβουν το κινητο για ελεγχο μπαταριας η και αλλαγης,αυτοι θα το κρινουν. Θα σας ενημερωσω με τα αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οτι φορουσα beta 29 και rscovery, κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα κομπλε, χαθηκε το recovery, αλλα δεν με ενοιαξε. Παω να ξανακλειδωσω το bootloader μην μου πουν τιποτα και ακυρωσουν την εγγυηση, κλειδωνει κι αυτο. Ελα μου ομως οταν το ανοιξα ζητουσε κωδικο για να λειτουργησει το android, ειχα απενεργοποίησει οτι κωδικους και αποτυπωματα ειχα. Υστερα απο διαφορες προσπαθειες και ανοιξε κλεισε εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε,μετα τις 8φορες η συσκευη σας θα καταργηθει. Το παρατησα και το στελνω σε αυτους κι οτι γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έχει κανείς στείλει ΟΡ3Τ για αλλαγή κάμερας (το γνωστό θέμα του focus) εντός εγγύησης; Πόσες μέρες πήρε σύνολο, με αποστολή, επισκευή και επιστροφή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έχει κανείς στείλει ΟΡ3Τ για αλλαγή κάμερας (το γνωστό θέμα του focus) εντός εγγύησης; Πόσες μέρες πήρε σύνολο, με αποστολή, επισκευή και επιστροφή; Εμενα μετα απο αναβαθμιση δεν δουλευε η μπροστα καμερα, μιλησα μαζι τους, σε μια μερα κιολας μου εβγαλαν "εισητηριο" σου δινουν οδηγιες τι πρεπει να κανεις, ηρθε η dhl το παρελαβε. Σε μια βδομαδα το κινητο επεστρεψε με αλλαγμενη μητρικη δωρεαν γιατι ειχα ακομη εγγυηση. Ουτε μεταφορικα πληρωσα. Μιλησε μαζι τους ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έχω στοκ ρομ v5.0.6 με ροοτ και θέλω να μου πείτε ποια gcam v6 είναι η καλύτερη; Δοκίμασα MGC_6.1.013_B-S-G-based_v.0.2_fix_TlnNeun.apk αλλά το Night mode δεν δείχνει η οθόνη είναι μαύρη, αλλά αν πατήσεις βγάζει φωτογραφία προφανώς είναι κάποιο bug.Υπάρχει κάποια έκδοση δοκιμασμένη που να δουλεύει το Night mode σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παιδιά για ψαχτειτε, πρέπει να βγήκε 5.0.7 sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) Παιδιά για ψαχτειτε, πρέπει να βγήκε 5.0.7 sent from my 1+3TΔεν βλέπω κάτι στο forum της oneplus... Ποιά είναι η πηγή σου; Τώρα το βλέπω στο forum με αυτές τις αλλαγές Changelog:* System Updated Android security patch to 2018.11 Supported OnePlus Type-C Bullets Earphones General bug fixes and improvements Edited November 28, 2018 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Με VPN μέσω Γερμανίας κατεβαίνει η νέα έκδοση. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts