tfd1978 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Θα στο πρότεινα κι εγώ, γιατί έπαθα ακριβώς το ίδιο. Θέλει αρχικά με μια μπατονετα βρεγμένη με καθαρό οινόπνευμα, με την οθόνη να κοιτάζει το πάτωμα, όχι προς το ταβάνι, και μετά στο καπάκι το blue tac. Επανέρχεται στο 100% ο ήχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Θα στο πρότεινα κι εγώ, γιατί έπαθα ακριβώς το ίδιο. Θέλει αρχικά με μια μπατονετα βρεγμένη με καθαρό οινόπνευμα, με την οθόνη να κοιτάζει το πάτωμα, όχι προς το ταβάνι, και μετά στο καπάκι το blue tac. Επανέρχεται στο 100% ο ήχος! Nαι το διάβασα αυτό με την μπατονέτα αλλά τελικά απέφυγα να το κάνω, μόνο με το blue tac το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό , εάν ξανασυμβεί τότε μπορεί να πάω σε πιο δραστική λύση :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κάποια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να είναι καλύτερη από την εργοστασιακή μας έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κάποια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να είναι καλύτερη από την εργοστασιακή μας έχουμε? Η pixel cam τα πάει καλύτερα στο σκοτάδι με το night sight, και έχει διαφορετικό, κάποιες φορές καλύτερο hdr. Για καθημερινές point n shoot καταστάσεις δεν υπαρχει κάτι καλύτερο από τη stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Η pixel cam τα πάει καλύτερα στο σκοτάδι με το night sight, και έχει διαφορετικό, κάποιες φορές καλύτερο hdr. Για καθημερινές point n shoot καταστάσεις δεν υπαρχει κάτι καλύτερο από τη stock. Σε ποια έκδοση της pixel cam αναφέρεσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 6.1.021 έχω εγώ, από ποιον είναι το apk δε θυμάμαι καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 6.1.021 έχω εγώ, από ποιον είναι το apk δε θυμάμαι καθόλου. εγώ εδώ και κάποιες μέρες χρησιμοποιώ αυτήν την έκδοση https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog414/ και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Η pixel cam τα πάει καλύτερα στο σκοτάδι με το night sight, και έχει διαφορετικό, κάποιες φορές καλύτερο hdr. Για καθημερινές point n shoot καταστάσεις δεν υπαρχει κάτι καλύτερο από τη stock.Προφανώς αναφέρεσαι στην Google cam Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Τα OnePlus 7 Pro Camera και Gallery apps φέρνουν νέα χαρακτηριστικά στις παλιές συσκευές της εταιρείας! Το OnePlus 7 Pro παρουσιάστηκε και τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές του σε παλαιότερα smartphones. Πιο συγκεκριμένα, τα OnePlus Pro Camera και Gallery apps μπορούν να προσθέσουν νέα features σε παλαιότερες OnePlus συσκευές που τρέχουν Android 9 Pie. Αρχικά. η έκδοση 3.2.91 του OnePlus camera app. Η έκδοση αυτή αναδιοργανώνει τις ρυθμίσεις, αφαιρεί το Smiles Capture, μετονομάζει το “Auto Nightscape Scene Detection” σε “Smart Content Detection,” και προσθέτει νέα “Customized modes.” Αυτή η ρύθμιση customized mode σου επιτρέπει να αλλάζεις την σειρά των modes που εμφανίζεται στην κάτω μπάρα του camera app. Η εφαρμογή της κάμερας έχει επίσης Google Lens integration. Το Lens εικονίδιο έχει αντικατασταθεί από μια άλλη λειτουργικότητα. Απλά πατήστε και κρατήστε πιεσμένο με το δάχτυλο σε οποιοδήποτε σημείο του viefinder για να ενεργοποιηθεί το Lens feature. https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-camera/oneplus-camera-3-2-91-release/oneplus-camera-3-2-91-android-apk-download/ Στη συνέχεια, έχουμε την 3.2.7 έκδοση του OnePlus Gallery app. Το update φέρνει νέο carousel interface για το Collections. Είναι το σημείο για όλους τους φακέλους που υπάρχουν στη συσκευή, όπως τα screenshots. Έχει πλέον ένα νέο και πιο εύκολο στη πλοήγηση UI, ενώ φέρει και άλλες μικρές αλλαγές. https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-gallery/oneplus-gallery-3-2-7-release/oneplus-gallery-3-2-7-android-apk-download/ (link: https://techmaniacs.gr/download-ta-oneplus-7-pro-camera-kai-gallery-apps-fernoyn-nea-charaktiristika-stis-palies-syskeyes-tis-etaireias/ ) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Άψογα και τα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 OxygenOS 9.0.2 βασισμένο σε Android P βγήκε σήμερα . Το changelog αναφέρει τα εξής : System Updated system to Android™ 9 Pie™ Brand new UI for Android Pie Updated Android security patch to 2019.4 Do Not Disturb mode You can now customize the time range in the new Do Not Disturb mode New Gaming mode 3.0 Supported displaying text content of the heads up notifications Added notification for 3rd party calls Phone Dialer now supports Google Duo Camera Supports Google Lens to provide you with powerful image recognition experience System General bug fixes and improvements μάλλον η πιο σωστή λύση κατεβάσματος είναι μέσω oxygen updater και σίγουρα θα χρειαστεί ένα factory reset . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Αν και έτρεχα 2 εκδόσεις λογισμικού πίσω, έκανα ενημέρωση μέσω της εφαρμογής Oxygen Updater, μου πέρασε πρώτα την προηγούμενη και μετά της τελευταία χωρίς κανένα θέμα. Προς το παρών δεν έχω κάνει σεταρισμα από το μηδέν, απλά έκανα ένα wipe cache πριν και μετά τις εγκαταστάσεις. Όλα κομπλέ, και βλέπουμε τις επόμενες μέρες! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Έχουμε link για download? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 ηρθε σε κανεναν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Έχουμε link για download? :rolleyes:Κατέβασε την εφαρμογή Oxygen Updater, δωρεάν, και τα υπόλοιπα είναι εύκολα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Παιδιά 3γω είμαι οξιτζεν 9.0.1 το απντειτι όταν έρθει θα είναι 9.0.2; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Κατέβασε την εφαρμογή Oxygen Updater, δωρεάν, και τα υπόλοιπα είναι εύκολα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσοχή σε όσους είναι rooted. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Προσοχή σε όσους είναι rooted. :!: ο λόγος ??????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 ο λόγος ??????? Γιατί το data partition θέλει φορματ αλλιως κρυπτογραφείται. backup λοιπόν σε κάθε περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Γιατί το data partition θέλει φορματ αλλιως κρυπτογραφείται. backup λοιπόν σε κάθε περίπτωση πολύ σωστός ! Τώρα το είδα .... λοιπόν γράφει 3. Format Data partition - system will be encrypted (this is a must else system will not boot the new Android version) - your phone will be completely wiped. Copy the zip files to your phone by connecting to your pc while still in twrp άρα κάνουμε format to data partition , από εκεί και πέρα όμως δεν έχω καταλάβει τι λεει ο ποιητής παραπάνω ??? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ήδη κυκλοφόρησε και update του... update ! Πάραυτα, στο δικό μου δεν έχει έρθει ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο ακόμη. Έχει έρθει σε κανένα "μαμά" κάποια ενημέρωση ; Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ήδη κυκλοφόρησε και update του... update ! Πάραυτα, στο δικό μου δεν έχει έρθει ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο ακόμη. Έχει έρθει σε κανένα "μαμά" κάποια ενημέρωση ; Με το Oxygen Updater μόλις μου ήρθε η 9.0.3 (μεγεθος 1624 MB) Αυτήν εννοείς? (Σημ. Εχω το OP3, αλλά γιά το ίδιο πράγμα δε μιλάμε?) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Με το Oxygen Updater μόλις μου ήρθε η 9.0.3 (μεγεθος 1624 MB) Αυτήν εννοείς? (Σημ. Εχω το OP3, αλλά γιά το ίδιο πράγμα δε μιλάμε?) Αυτήν εννοώ αλλά χωρίς το updater. Σκέτη έχει έρθει σε κανέναν κάποια ενημέρωση ; Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Σήμερα μου ενεργοποιήσαν την υπηρεσία wifi calling της voda αλλα παρόλο που έχω τους διακόπτες στο menu (vowifi) wifi calling δεν εχω. Έχει άλλος κανείς ανάλογη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αυτήν εννοώ αλλά χωρίς το updater. Σκέτη έχει έρθει σε κανέναν κάποια ενημέρωση ;Την 9.0.2 την κατέβασα με το updater. Σήμερα μου ήρθε η 9.0.3 αυτόματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts