junglist Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Την ξαναγράφω Μια ερώτηση που μπορεί να φανεί λίγο χαζή Η συσκευή μπορεί να φορτίσει και με άλλον φορτιστή /ταχυφορτιστη ή μονο με τον dash; Αν χρειαστεί μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή αυτοκινήτου με το καλώδιο της συσκευής ή με powerbank xiaomi ; Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να δώσει παραπάνω ώρες sot; Θα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή;Θα φορτίσει πολύ πιο αργά, αλλά γίνεται να φορτίσει και με άλλους φορτιστές. Αυτό με το SOT δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το πώς φορτίζεις το κινητό με το πόσο SOT θα βγάλεις; Το SOT εξαρτάται από την χρήση και τις εφαρμογές που τρέχουν. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα.... Ποια είναι η έκδοση της Google camera που είναι καλύτερη για το 1+3Τ??? Και κάτι άλλο..Τώρα τελευταία όταν πάω να το φορτίσω με τον Dash charge,δεν το πιάνει,το φορτίζει σαν απλό φορτιστή,και μετά από επανεκκίνηση πιάνει ο Dash....Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα.... Ποια είναι η έκδοση της Google camera που είναι καλύτερη για το 1+3Τ??? Και κάτι άλλο..Τώρα τελευταία όταν πάω να το φορτίσω με τον Dash charge,δεν το πιάνει,το φορτίζει σαν απλό φορτιστή,και μετά από επανεκκίνηση πιάνει ο Dash....Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;;;Καλή χρονιά! Βλέπεις εδώ ποιες είναι suggested για την κάμερα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα.... Ποια είναι η έκδοση της Google camera που είναι καλύτερη για το 1+3Τ??? Και κάτι άλλο..Τώρα τελευταία όταν πάω να το φορτίσω με τον Dash charge,δεν το πιάνει,το φορτίζει σαν απλό φορτιστή,και μετά από επανεκκίνηση πιάνει ο Dash....Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;;; Καλη Χρονια σε ολους!!! Ναι μου το εχει κανει 2 φορες κι εμενα. Μαλλον ειναι προβλημα της 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Θα φορτίσει πολύ πιο αργά, αλλά γίνεται να φορτίσει και με άλλους φορτιστές. Αυτό με το SOT δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το πώς φορτίζεις το κινητό με το πόσο SOT θα βγάλεις; Το SOT εξαρτάται από την χρήση και τις εφαρμογές που τρέχουν. Καλημέρα και καλή χρονιά Στο προηγούμενο μου κινητό (G8 Huawei) είχα προσέξει ότι με ίδια χρήση , αν το φόρτιζα με ταχυφορτιστή έκανε αποφόρτιση πιο γρήγορα , ενώ με τον δικό του φορτιστή κρατούσε παραπάνω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλη Χρονια σε ολους!!! Ναι μου το εχει κανει 2 φορες κι εμενα. Μαλλον ειναι προβλημα της 8.0Ποτέ δεν μου έχει συμβεί στην 8 κάτι τέτοιο. Έχεις διαβάσει πουθενά ότι το έχει κάνει σε αρκετό κόσμο; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλη Χρονια σε ολους!!! Ναι μου το εχει κανει 2 φορες κι εμενα. Μαλλον ειναι προβλημα της 8.0 Καλημέρα...Εγώ είμαι ακόμα στην 7.1.1 αλλά μου το έχει κάνει μερικές φορές.... Επανέρχεται με επανεκκίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Ποτέ δεν μου έχει συμβεί στην 8 κάτι τέτοιο. Έχεις διαβάσει πουθενά ότι το έχει κάνει σε αρκετό κόσμο; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Οχι... υποθεση κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 έγινε και σε εμένα 3 φορές.. το έβγαλα απο την πρίζα και το ξανά έβαλα και ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonathens13 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδιά sos . Από σήμερα το πρωί το κινητό μου κάνει τρελλο draining από το σύστημα android . Μιλάμε για πάνω από 40 της εκατό .. δεν κρατάει ούτε 4 ώρες μπαταρία το κινητό είναι με oreo ύστερα από clean install και μέχρι σήμερα δούλευε υποδειγματικα. Τι μπορεί να φταίει?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδιά sos . Από σήμερα το πρωί το κινητό μου κάνει τρελλο draining από το σύστημα android . Μιλάμε για πάνω από 40 της εκατό .. δεν κρατάει ούτε 4 ώρες μπαταρία το κινητό είναι με oreo ύστερα από clean install και μέχρι σήμερα δούλευε υποδειγματικα. Τι μπορεί να φταίει?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε ένα restart και δες αν συνεχίζει. Κάποιες φορές τρώνε κολλήματα τα Google services. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έβαλα από Play store τον Oxygen updater και έβγαλε 5.0.1 με αρ.εκδοσης 1712272248 1501 MB...Είναι σταθερή η Rom η έχει θέματακια;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έβαλα από Play store τον Oxygen updater και έβγαλε 5.0.1 με αρ.εκδοσης 1712272248 1501 MB...Είναι σταθερή η Rom η έχει θέματακια;;; Ευχαριστώ Μια χαρά είναι. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μια χαρά είναι. Προχώρα άφοβα. Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έβαλα από Play store τον Oxygen updater και έβγαλε 5.0.1 με αρ.εκδοσης 1712272248 1501 MB...Είναι σταθερή η Rom η έχει θέματακια;;; ΕυχαριστώΥπάρχει και απευθείας λινκ. Δεν χρειάζεται έξτρα πρόγραμμα για να την κατεβάσεις. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά έκανα factory reset επιτέλους και η μπαταρία μου έστρωσε. Έχω ένα πρόβλημα όμως χάθηκαν οι κωδικοί του wifi μου υπάρχει τρόπος να τους ανακτήσω; Δεν υποτίθεται ότι αποθηκεύονται στο Google account? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σχεδόν 0% standby drain σε 5.0.1 με 2sim, Wi-Fi always on, smart band μέσω ΒΤ. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Μία ερώτηση εύκολη. Έχω το 3Τ. Μου δημιουργεί πρόβλημα το γεγονός ότι δεν εμφανίζει στα εικονίδια των εφαρμογών τους αριθμούς των ειδοποιήσεων. Λέγανε ότι ίσως το προσθέσουν αυτό το χαρακτηριστικό μελλοντικά. Είμαι updated σε όλα (ROM και εφαρμογές). Android 8.0.0. Αν τελικά δεν έχει προστεθεί αυτό το χαρακτηριστικό ποιος είναι ο launcher που το κάνει; Σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχεδόν 0% standby drain σε 5.0.1 με 2sim, Wi-Fi always on, smart band μέσω ΒΤ. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Ωραία στατιστικά φίλε! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ο στοκ launcher της OnePlus μια χαρά τα δείχνει, δεν δείχνει βέβαια αριθμό αλλά μόνο μία κουκίδα όπως στα Pixel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ο στοκ launcher της OnePlus μια χαρά τα δείχνει, δεν δείχνει βέβαια αριθμό αλλά μόνο μία κουκίδα όπως στα PixelΣε εμένα δεν εμφανίζει τπτ και είναι ήδη τσεκαρισμενο στις ρυθμίσεις. Επίτηδες έχω αδιαβαστο sms και δεν εμφανίζει τπτ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αυτό που ζητάω ακριβώς είναι οι ειδοποιήσεις να φαίνονται όπως στο iPhone. Πριν με κραξετε, το ζητάω επειδή με βολεύει έτσι καθώς πολλές ειδοποιήσεις λόγω δουλειάς δε μπορώ να τις ανοίξω και αν τις διώξω από τη slide bar τότε κάποιες τις ξεχνάω. Ενώ αν υπάρχει μόνιμα το 2-3-4 ή έστω μια κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής θα το δω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αυτό που ζητάω ακριβώς είναι οι ειδοποιήσεις να φαίνονται όπως στο iPhone. Πριν με κραξετε, το ζητάω επειδή με βολεύει έτσι καθώς πολλές ειδοποιήσεις λόγω δουλειάς δε μπορώ να τις ανοίξω και αν τις διώξω από τη slide bar τότε κάποιες τις ξεχνάω. Ενώ αν υπάρχει μόνιμα το 2-3-4 ή έστω μια κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής θα το δω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι launcers το κάνουν αυτό. Ο πιο δημοφιλής -νομίζω- είναι ο nova launcer. Θέλει μια έξτρα εφαρμογή. Την teslaunread. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Microsoft Launcher δωρεάν και δείχνει και αριθμό ειδοποιήσεων. Και χωρίς έξτρα εφαρμογές Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 +1 και απο μένα για νόβα. Αν και πλέον είμαι με στοκ. Οι κουκκίδες ουτε εμένα μου φαίνονταν φιλε μεχρι που έκανα επαναφορά εργοστασιακών! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts