Tasos19s Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Αγγελία εννοείς εδώ στο φόρουμ ε; Ναι εννοείται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ναι εννοείται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Να σαι καλά σ ευχαριστώ!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 350€ μεταχειρισμένο 4 μηνών σε άριστη κατάσταση, από Γερμανία για το 3003 είναι καλά ; Πόσο καιρό εγγύηση έχει; Πώς την μεταφέρω σε μένα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 350€ μεταχειρισμένο 4 μηνών σε άριστη κατάσταση, από Γερμανία για το 3003 είναι καλά ; Πόσο καιρό εγγύηση έχει; Πώς την μεταφέρω σε μένα; Sent from my m1 note using Tapatalk Αν σκεφτείς ότι το δικό μου που είναι 2 μηνών το δίνω 360 με 2 αυθεντικές θήκες δώρο... Είσαι λίγο αλμυρός είναι η αλήθεια. Θα βρεις πάντως σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Έχεις μέτρο σύγκρισης, βάζεις μια κάρτα μόνο στο OnePlus 3t και κάνεις σύγκριση και τότε θα καταλάβεις ότι δεν σου λέει ψέματα ο φίλος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά εγώ είχα και τα 2 αρκετό καιρό σε χρήση.. Το απλό S7 το αφήνω έξω από σύγκριση είναι με διαφορά πολύ πίσω σε μπαταρία.. Το S7 edge το μονοκαρτο είναι ελαφρώς καλύτερη μπαταρία από το OnePlus ,3t ακόμα και με την 1 SIM απενεργοποιημένη.. Έκανα ακριβώς ίδια χρήση με μια κάρτα και στα 2 και το edge μου έβγαζε ένα μισαωρακι οθόνη παραπάνω.. Φυσικά το 3τ φορτίζει άπειρα πιο γρήγορα και επίσης το S7 σαν τυπικό Samsung μετά από 3 4 μήνες έχανε απόδοση και στην μπαταρία να πούμε την αλήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Πάντως παιδιά μετά από 6 μήνες που το έχω είμαι απόλυτα ευχαριστημενος το κινητό είναι φοβερό Εύχομαι στο 6 να φτιάξουν σε επίπεδα samsung την κάμερα και τότε να σκεφτώ μήπως αλλάξω Αν και για έμενα είναι πιο σημαντικό να μην κολλάει πουθενά το κινητό κάτι το οποίο συμβαίνει με το 3Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Φίλε και εμένα πήγαινε καλύτερα το Samsung κυρίως στα video, YouTube αλλά όχι στο 4g, βέβαια μιλάμε για δύο κορυφαίες συσκευές σε αυτονομία με μικρές διαφορές και φυσικά δεν μιλάμε για το απλό s7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Παιδιά μια ερώτηση σας παρακαλώ! Σκέφτομαι να το βάλω για πώληση το 3t !Ποια θεωρείται καλή τιμή για το εν λόγω τηλέφωνο; Εγώ το σκέφτομαι η αλήθεια είναι :p Αλλά δεν έχω πρόσβαση ακόμα στον τομέα με τις αγγελίες νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Φίλε και εμένα πήγαινε καλύτερα το Samsung κυρίως στα video, YouTube αλλά όχι στο 4g, βέβαια μιλάμε για δύο κορυφαίες συσκευές σε αυτονομία με μικρές διαφορές και φυσικά δεν μιλάμε για το απλό s7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μιλάμε πάντα για μικρή διαφορά είναι πολύ κοντά γενικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Σχετικά με το 1+3Τ Α3010 που έγραψα παραπάνω. Ότι έγραψα το διαπίστωσα ο ιδιος προσωπικά, και όχι μου ειπε ο…., που του είπε ο…… Τωρα αν σε καποιον φαινουνται κουλά όλα αυτα, προβλημα του, και δεν θα μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης. Το θεμα είναι ότι λόγω της έλλειψης της μπαντας των 20 αναγκάστηκα να το πουλησω και να παραγγειλω το 1+5. Δειτε όμως μερικά πράγματι κουλα που συμβαινουν. (Κουλά φυσικα σε μας μας που δεν ειμαστε γνωστες του αντικειμενου) Ειμαι Κινα και εχω στο 1+3Τ στην καρτα της Vodafone και συνδέομαι με την China Unicom. Εχω «Η» και ταχυτητα καπου 1,6, και συχνες διακοπες του Νετ, πολλακις δε εξαφανιζεται τελειως το σημα. Βαζω την καρτα ΣΙΜ της Vodafone σε μια Ταμπλετα Samsung που εχω και λαμβανω κανονικα 4G και ταχυτητα 16. Βαζω μετα στο 1+3 μια τοπικη καρτα της China Unicom και εχω κανονικα 4G και ταχυτητα 16. Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι συμβαινει αυτό στο 1+3Τ; Καρτα Vodafone και παροχο China Unicom= “H” με διακοπες, Και καρτα τοπικη China Unicom = 4G και χωρις διακοπες. (ΥΓ. τα ιδια ακριβως κανει και το Samsung Note 3 στο οποιο επισης απουσιαζει η μπαντα των 20) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Σχετικά με το 1+3Τ Α3010 που έγραψα παραπάνω. Ότι έγραψα το διαπίστωσα ο ιδιος προσωπικά, και όχι μου ειπε ο…., που του είπε ο…… Τωρα αν σε καποιον φαινουνται κουλά όλα αυτα, προβλημα του, και δεν θα μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης. Το θεμα είναι ότι λόγω της έλλειψης της μπαντας των 20 αναγκάστηκα να το πουλησω και να παραγγειλω το 1+5. Δειτε όμως μερικά πράγματι κουλα που συμβαινουν. (Κουλά φυσικα σε μας μας που δεν ειμαστε γνωστες του αντικειμενου) Ειμαι Κινα και εχω στο 1+3Τ στην καρτα της Vodafone και συνδέομαι με την China Unicom. Εχω «Η» και ταχυτητα καπου 1,6, και συχνες διακοπες του Νετ, πολλακις δε εξαφανιζεται τελειως το σημα. Βαζω την καρτα ΣΙΜ της Vodafone σε μια Ταμπλετα Samsung που εχω και λαμβανω κανονικα 4G και ταχυτητα 16. Βαζω μετα στο 1+3 μια τοπικη καρτα της China Unicom και εχω κανονικα 4G και ταχυτητα 16. Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι συμβαινει αυτό στο 1+3Τ; Καρτα Vodafone και παροχο China Unicom= “H” με διακοπες, Και καρτα τοπικη China Unicom = 4G και χωρις διακοπες. (ΥΓ. τα ιδια ακριβως κανει και το Samsung Note 3 στο οποιο επισης απουσιαζει η μπαντα των 20) Η έλλειψη της Β20 δεν αφορά το 3g,h,h+ παρά μόνο το 4g, το ότι δεν έχεις 4g με την κάρτα ης Vodafone ίσως έχει να κάνει με τη συμφωνία που έχουν κάνει οι δύο πάροχοι μεταξύ τους, σε άλλο πάροχο συνδέεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Η έλλειψη της Β20 δεν αφορά το 3g,h,h+ παρά μόνο το 4g, το ότι δεν έχεις 4g με την κάρτα ης Vodafone ίσως έχει να κάνει με τη συμφωνία που έχουν κάνει οι δύο πάροχοι μεταξύ τους, σε άλλο πάροχο συνδέεται? Κατι αλλο συμβαινει. Η καρτα της vodafone στο ταμπλετ δινει κανονικα 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάποιες φορές έχει θέματα το youtube; Δηλαδή εκεί που βλέπεις ομαλά κάποιο βίντεο ξαφνικά σταματά ο συγχρονισμός ήχου-εικόνας με το frames να μην κυλάν ομαλά. Και ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να πας σε άλλο σημείο του βίντεο και να ξαναεπιστρέψεις εκεί που ήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάποιες φορές έχει θέματα το youtube; Δηλαδή εκεί που βλέπεις ομαλά κάποιο βίντεο ξαφνικά σταματά ο συγχρονισμός ήχου-εικόνας με το frames να μην κυλάν ομαλά. Και ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να πας σε άλλο σημείο του βίντεο και να ξαναεπιστρέψεις εκεί που ήσουν. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ φίλε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Δεν μου έχει συμβεί ποτέ φίλε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάποιες φορές έχει θέματα το youtube; Δηλαδή εκεί που βλέπεις ομαλά κάποιο βίντεο ξαφνικά σταματά ο συγχρονισμός ήχου-εικόνας με το frames να μην κυλάν ομαλά. Και ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να πας σε άλλο σημείο του βίντεο και να ξαναεπιστρέψεις εκεί που ήσουν. Ούτε εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παίδες το έχει πάρει κανείς μεταχειρισμένο από Ευρώπη να μου πει πως μεταφέρεται η εγγύηση; Επίσης πόσο χρόνο δίνουν εγγύηση; Είναι ένας χρόνος παντού ή ανάλογα με την χώρα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fantomas777 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Παιδια βοηθεια. Εχω το 3Τ πεντε μηνες. Ολα καλα και ωραια. Ξαφνικα σημερα εχει χασει ολο το σημα δικτυου και δεν επανερχεται. Το εχω επανεκκινηση τρεις φορες αλλα τπτ. Καμια ιδεα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια βοηθεια. Εχω το 3Τ πεντε μηνες. Ολα καλα και ωραια. Ξαφνικα σημερα εχει χασει ολο το σημα δικτυου και δεν επανερχεται. Το εχω επανεκκινηση τρεις φορες αλλα τπτ. Καμια ιδεα Τελικα προβλημα με το δικτυο της cyta ειναι. Εχει μπλοκαρει παγκυπρια. Edited July 8, 2017 by Fantomas777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 σε τι ποσοστό βάζετε το κινητό σας για φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 σε τι ποσοστό βάζετε το κινητό σας για φόρτιση? 30 με 40% συνήθως. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Χρειάζεται να αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μόνο του και να το φορτισουμε μετα? Κάνει καλό στην μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Χρειάζεται να αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μόνο του και να το φορτισουμε μετα? Κάνει καλό στην μπαταρία ?Όχι ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Μπορώ να έχω το viber ενεργοποιημένο και στις δύο κάρτες σιμ στην συσκευή;;; Στο Redmi υπάρχει μια ρύθμιση για διπλές εφαρμογές και έχω ταυτόχρονα και τα δύο νούμερα ενεργά....Υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Μπορώ να έχω το viber ενεργοποιημένο και στις δύο κάρτες σιμ στην συσκευή;;; Στο Redmi υπάρχει μια ρύθμιση για διπλές εφαρμογές και έχω ταυτόχρονα και τα δύο νούμερα ενεργά....Υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ...Μέσω της εφαρμογής parallel space μπορείς Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Μέσω της εφαρμογής parallel space μπορείς Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παίδες το έχει πάρει κανείς μεταχειρισμένο από Ευρώπη να μου πει πως μεταφέρεται η εγγύηση; Επίσης πόσο χρόνο δίνουν εγγύηση; Είναι ένας χρόνος παντού ή ανάλογα με την χώρα; Sent from my m1 note using TapatalkΚαλά την εγγύηση κανείς δεν την χρειάστηκε; Δεν ξέρει κανείς πόσο καιρό διαρκεί; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts