strggeorge Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 60 mbps δεν είναι 4g+, πρέπει να είναι πάνω από 150 Τι να σου πω;;;; Επάνω γράφει 4+G. Έκανα speed test με την εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 60 mbps δεν είναι 4g+, πρέπει να είναι πάνω από 150 Peak έχει 150, όχι από 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Τι να σου πω;;;; Επάνω γράφει 4+G. Έκανα speed test με την εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T βρε το γράφει, δεν αντιλέγω , απλά είναι πλασματικό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Μια ερωτηση: Επβεβαιωμενα το κινητο κανει CA ? (carrier aggregation) Καποιος με κοσμοτε, ποσο εχει δει το ανωτερο σε speedtest? B3+B20 server OTE https://postimg.org/image/pp9t2tmcx/ https://postimg.org/image/5bwyju0nh/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 ευχαριστω παιδια ολους ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Από θέμα διαχείρισης μπαταρίας ποια Rom stock (MM - Νougat) και custom θεωρείτε ότι είναι καλύτερη; Συνήθως αποφεύγω το root (αν και τα AKT profiles κάνουν καλή δουλειά) λόγω e-banking. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ρε παιδιά το 3t έχει OIS? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Φυσικά και έχει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Φυσικά και έχει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με ποια λογική το 5αρι δεν έχει; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και με ποια λογική το 5αρι δεν έχει; Δεν υπάρχει λογική είναι σαν τον Ε.Σ :lol: πάντως εγώ δεν θα το αγόραζα επειδή μοιάζει με το iphone 7 γιαυτό το λόγο και μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δεν υπάρχει λογική είναι σαν τον Ε.Σ :lol: πάντως εγώ δεν θα το αγόραζα επειδή μοιάζει με το iphone 7 γιαυτό το λόγο και μόνο Για όσους έχουμε το 3/3t δεν αξίζει καθόλου για πολλούς λόγους! Προσωπικά θεωρώ το 1+1 και το 3/3t τα καλύτερα μοντέλα της εταιρείας και τα οποία διατήρησαν το vfm !Πλέον ξεφεύγει η εταιρεία και μάλιστα κάνοντας βλακείες με ελλείψεις (όπως ο OIS) και φυσικά ο σχεδιασμός!Εμένα ενώ με έκανε ένθερμο οπαδό της με το 3t πλέον με απομακρύνει διότι βλέπω ότι οδεύει σε άλλα μονοπάτια! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Δεν υπάρχει λογική είναι σαν τον Ε.Σ :lol: πάντως εγώ δεν θα το αγόραζα επειδή μοιάζει με το iphone 7 γιαυτό το λόγο και μόνοΕγώ λίγο τιμής δεν θα το πάρω,500€ για κινητό που σε σχέσει με τον ανταγωνισμό δεν προσφέρει όσα τα υπόλοιπα που είναι πολύ κοντά σε αυτήν την τιμή...Όχι δεν θα πάρουμε και νομίζω ότι θα χάσει και πολλούς πελάτες που τους φάνηκε ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Αν και off topic εγω θα ηθελα να το παρω γιατι νομιζω η καμερα θα ειναι ανωτερη Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Για όσους έχουμε το 3/3t δεν αξίζει καθόλου για πολλούς λόγους! Προσωπικά θεωρώ το 1+1 και το 3/3t τα καλύτερα μοντέλα της εταιρείας και τα οποία διατήρησαν το vfm !Πλέον ξεφεύγει η εταιρεία και μάλιστα κάνοντας βλακείες με ελλείψεις (όπως ο OIS) και φυσικά ο σχεδιασμός!Εμένα ενώ με έκανε ένθερμο οπαδό της με το 3t πλέον με απομακρύνει διότι βλέπω ότι οδεύει σε άλλα μονοπάτια!Παίδες περίμενα το 5 και βλέποντας την τιμή ξενέρωσα. Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το 3Τ. Τι λέτε; ΑξίΖει μέχρι 300€ σε άριστη κατάσταση; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Παίδες περίμενα το 5 και βλέποντας την τιμή ξενέρωσα. Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το 3Τ. Τι λέτε; ΑξίΖει μέχρι 300€ σε άριστη κατάσταση; Sent from my m1 note using TapatalkΑξίζει 100% αλλά το θέμα που θα το βρεις με 300 ευρώ; Αν στο δίνει γνωστός σου παρτο με την μια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Παίδες περίμενα το 5 και βλέποντας την τιμή ξενέρωσα. Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το 3Τ. Τι λέτε; ΑξίΖει μέχρι 300€ σε άριστη κατάσταση; Sent from my m1 note using TapatalkΗ τιμή που γράφεις είναι για το OnePlus 3,το OnePlus 3T από 350 και πάνω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Παίδες περίμενα το 5 και βλέποντας την τιμή ξενέρωσα. Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το 3Τ. Τι λέτε; ΑξίΖει μέχρι 300€ σε άριστη κατάσταση; Sent from my m1 note using Tapatalk Αξιζει φιλε μου και με το παραπανω.Απο οτι φαινεται ειναι λιγο δυσκολο σε αυτη την τιμη να βρεις αλλα ποτε δεν ξερεις! Παντως το κινητο ειναι αριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Η τιμή που γράφεις είναι για το OnePlus 3,το OnePlus 3T από 350 και πάνω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑξίζει 100% αλλά το θέμα που θα το βρεις με 300 ευρώ; Αν στο δίνει γνωστός σου παρτο με την μια!Κανένας γνωστός μου δεν το δίνει, αλλά υπάρχει και ΕΒΑΥ ξέρετε. Οπότε από ότι κατάλαβα, αν το χτυπήσω μέχρι 300€ θεωρείται πολύ καλή ευκαιρία. Αν καταφέρω και χτυπήσω κάποια από τις αγγελίες που έχω στο μάτι, θα με βλέπετε εδώ πιο συχνά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κοίτα να πάρεις το ευρωπαϊκό μοντέλο ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κοίτα να πάρεις το ευρωπαϊκό μοντέλο ONEPLUS A3003Ναι σωστός. Μόνο αυτό κοιτάζω. Βρήκα ήδη το 3000, αλλά θέλω μόνο το 3003. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Για όσους έχουμε το 3/3t δεν αξίζει καθόλου για πολλούς λόγους! Προσωπικά θεωρώ το 1+1 και το 3/3t τα καλύτερα μοντέλα της εταιρείας και τα οποία διατήρησαν το vfm !Πλέον ξεφεύγει η εταιρεία και μάλιστα κάνοντας βλακείες με ελλείψεις (όπως ο OIS) και φυσικά ο σχεδιασμός!Εμένα ενώ με έκανε ένθερμο οπαδό της με το 3t πλέον με απομακρύνει διότι βλέπω ότι οδεύει σε άλλα μονοπάτια! Συμφωνώ απόλυτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλησπέρα τώρα τελευταία όταν ανοίγω το mail μου πετάει ένα παράθυρο "Η εφαρμογή com.google.android.gm.mailΜigrationApplication αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες Google Play. Προσπαθήστε ξανά." Ξέρει κανείς τί μπορεί να είναι αυτό; Edit: Και κάτι ακόμη σχετικά με τη μπαταρία. Μετά την τελευταία ενημέρωση με την ίδια χρήση που κάνω πάντα έχω πέσει μισή ώρα κάτω σε χρήση. Έβγαζα κοντά στις 3 ώρες και 40 λεπτά και τώρα με το ζόρι 3 ώρες και 10 λεπτά.Βρήκες λύση για το Gmail φίλε; άρχισε να το κάνει και σε μένα τώρα ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Βρήκες λύση για το Gmail φίλε; άρχισε να το κάνει και σε μένα τώρα ONEPLUS A3003 Όχι δεν βρήκα κάτι ακόμη τα ίδια. Κάθε φορά που ανοίγω το Gmail μου πετάει αυτό το μήνυμα. Αν βρεις εσύ κάτι στείλε και σε μένα τη λύση γιατί είναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Για όσους έχουμε το 3/3t δεν αξίζει καθόλου για πολλούς λόγους! Προσωπικά θεωρώ το 1+1 και το 3/3t τα καλύτερα μοντέλα της εταιρείας και τα οποία διατήρησαν το vfm !Πλέον ξεφεύγει η εταιρεία και μάλιστα κάνοντας βλακείες με ελλείψεις (όπως ο OIS) και φυσικά ο σχεδιασμός!Εμένα ενώ με έκανε ένθερμο οπαδό της με το 3t πλέον με απομακρύνει διότι βλέπω ότι οδεύει σε άλλα μονοπάτια! Συμφωνώ απόλυτα. Είχα και το 1 και το 2 και το 3τ τώρα. Με την τιμή που βάλανε κοιτάω αλλού και ειδικότερα όσο κάποια γενικότερα εταιρεία δεν βάζει μια μπαταρία πάνω από τα 4500mah δεν σκέφτομαι να το αλλάξω . περιμένω να δω εάν κυκλοφορήσει το xiaomi mi6 plus και να δω τιμή και μπαταρία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Συμφωνώ απόλυτα. Είχα και το 1 και το 2 και το 3τ τώρα. Με την τιμή που βάλανε κοιτάω αλλού και ειδικότερα όσο κάποια γενικότερα εταιρεία δεν βάζει μια μπαταρία πάνω από τα 4500mah δεν σκέφτομαι να το αλλάξω . περιμένω να δω εάν κυκλοφορήσει το xiaomi mi6 plus και να δω τιμή και μπαταρία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως ακουγεται σε δυο μήνες θα κυκλοφορήσει το mi 6 plus με 5.7 ίντσες 4050 μπαταρία και ταχυφορτιση 18 w με τον 835 φυσικα και τιμη εκκίνησης 438$ ! Αν προσέξουν και την κάμερα και βαλουν ois και με την κατηφόρα που παιρνουν τα σιαομι το φθινωπορο θα το βρισκεις με 350 ευρω! Edited June 26, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts