baiosss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ποιος θα είναι ο ξύπνιος που θα το πάρει είναι το θεμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μία μικρή ερώτηση. Το rootαρισμα διαφοροποιεί τη συσκευή προς το καλύτερο πολύ η δεν έχει σημαντικές διαφορές με τις unrooted συσκευές? Sent from the future Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μία μικρή ερώτηση. Το rootαρισμα διαφοροποιεί τη συσκευή προς το καλύτερο πολύ η δεν έχει σημαντικές διαφορές με τις unrooted συσκευές? Sent from the future Σκέτο root δεν αλλάζει τίποτα. Αν περάσεις και rom τοτε αλλάζουν τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μία μικρή ερώτηση. Το rootαρισμα διαφοροποιεί τη συσκευή προς το καλύτερο πολύ η δεν έχει σημαντικές διαφορές με τις unrooted συσκευές? Sent from the future Το root σημαίνει ότι παίρνεις πρόσβαση στο σύστημα να πειράξεις ότι θελεις Αν δεν πειράξεις δεν αλλάζει τίποτα Αν αρχίσεις και πειράζεις πράγματα τότε εξαρτάται τι θα αλλάξεις και πως θα συμπεριφέρεται η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δοκίμασε να στείλει κανείς "WIFICALL" στο 1333 να δούμε τι αποτέλεσμα έχει με το oneplus3t.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δοκίμασε να στείλει κανείς "WIFICALL" στο 1333 να δούμε τι αποτέλεσμα έχει με το oneplus3t.... Τι είναι αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η καινούργια υπηρεσία (vowifi) της cosmote για iphone & samsung προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η καινούργια υπηρεσία (vowifi) της cosmote για iphone & samsung προς το παρόν. Η απάντηση: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η απάντηση: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling Σε λίγο καιρό θα είναι συμβατή πιστεύω. Ήδη έχουν ξεκινήσει δυναμικά Ούτε για το iPhone έχουν πει ότι υποστηρίζεται όμως δουλεύει Μόνο για s7 λένε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σε λίγο καιρό θα είναι συμβατή πιστεύω. Ήδη έχουν ξεκινήσει δυναμικά Ούτε για το iPhone έχουν πει ότι υποστηρίζεται όμως δουλεύει Μόνο για s7 λένε Με whats up δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Με whats up δουλευει? Στα καρτοκινητα όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Τραγικός. Ελλάδα? Ναι στης αγγελίες σε γνωστό φόρουμ. Πάει για κεφάλια ο τύπος!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι στης αγγελίες σε γνωστό φόρουμ. Πάει για κεφάλια ο τύπος!!! Την ειδα και εγω την αγγελια....Αλλα πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι πιο τραγικος,αυτος που την πουλαει η αυτος που θα την παρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 :dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy: http://image.prntscr.com/image/e17a69a2ea56418dbc195527f7a5b6e8.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πλέον με 2 κάρτες και όλα ανοιχτά δεν κλείνω ποτέ τίποτα και η μπαταρία συνεχίζει απίστευτη απορώ με κάποιους που δεν βγάζουν την ημέρα και γράφουν για μέτρια αυτονομία,το βράδυ screenshot Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πλέον με 2 κάρτες και όλα ανοιχτά δεν κλείνω ποτέ τίποτα και η μπαταρία συνεχίζει απίστευτη απορώ με κάποιους που δεν βγάζουν την ημέρα και γράφουν για μέτρια αυτονομία,το βράδυ screenshot Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ 2 καρτες; Όλα ανοιχτά Hands free Bluetooth συνδεμένο και η μπαταρία πάει πολύ καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ρε παιδιά βλέπω από το track number ότι η συσκευή είναι κολλημένη εδώ και δύο μέρες Βουδαπέστη. Τι παιζει ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ρε παιδιά βλέπω από το track number ότι η συσκευή είναι κολλημένη εδώ και δύο μέρες Βουδαπέστη. Τι παιζει ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι τυχερός θα παραλάβεις Σάββατο. Αλλιώς δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Κάνουν παράδοση και Σάββατο; Μακάρι! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Κάνουν παράδοση και Σάββατο; Μακάρι! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου πάει για Ουγγαρία. Λογικά με περιμένει το δικό σου εκεί για να έρθουν παρέα στην Ελλάδα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ο καινούριος launcher https://plus.google.com/+apkmirror/posts/YA1ySNBJGcc Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Παιδιά το tracking number που το βλέπουμε? Έχει γίνει dispatched η συσκευή αλλά δε το βλέπω πουθενά.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Παιδιά το tracking number που το βλέπουμε? Έχει γίνει dispatched η συσκευή αλλά δε το βλέπω πουθενά.!! Πήγαινε στη σελίδα της Oneplus. Πάνω πάνω θα δεις κάπου να λέει Support. Κάνε scroll κάτω και θα δεις το live chat. Γράψε το όνομα και το email σου στο pop-up παραθυράκι κάτω δεξιά και θα σου στείλουν tracking number. Εμένα πάντως δεν χρειάστηκε αυτή η διαδικασία. Μου ήρθε κατευθείαν SMS στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Άψογος..!!!!!! Ευχαριστώ πολύ.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ο καινούριος launcher https://plus.google.com/+apkmirror/posts/YA1ySNBJGcc Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτον δουλευεις τωρα? Επισης κατι πηρε το ματι μου για update της Hydrogen που σημαινει κατι και για εμας? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts