teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Άφησα το κινητό χωρίς airplane mode σήμερα με ανοιχτό WiFi... Με 86% κοιμήθηκα με 86% ξύπνησα, τρελά πράγματα. "Έπεσε"αρκετά γρήγορα στο 83% πάντως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Άφησα το κινητό χωρίς airplane mode σήμερα με ανοιχτό WiFi... Με 86% κοιμήθηκα με 86% ξύπνησα, τρελά πράγματα. "Έπεσε"αρκετά γρήγορα στο 83% πάντως. Ακριβως ετσι ειναι. Δε χανει ουτε 1% το βραδυ, αλλα αμα παιξεις λιγακι το πρωι χανει 2-3% σχετικα γρηγορα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ακριβως ετσι ειναι. Δε χανει ουτε 1% το βραδυ, αλλα αμα παιξεις λιγακι το πρωι χανει 2-3% σχετικα γρηγορα! Άρα είναι γενικό το κόλπο (?) της oneplus, μάλιστα :p Κάτι άλλο περίεργο είμαι ότι έχω αρκετά ψηλά το Android system στην κατανάλωση (9%), αλλά εχθές με έντονη χρήση (φαίνεται και στην εικόνα πάνω) είχα φτάσει 3, 5 ώρες με 40% να απομένει πριν το βάλω στον dash. Έχω ανοιχτό το ambient display και τα gestures που λογικά τραβάνε κάτι παραπάνω βέβαια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Άρα είναι γενικό το κόλπο (?) της oneplus, μάλιστα :p Κάτι άλλο περίεργο είμαι ότι έχω αρκετά ψηλά το Android system στην κατανάλωση (9%), αλλά εχθές με έντονη χρήση (φαίνεται και στην εικόνα πάνω) είχα φτάσει 3, 5 ώρες με 40% να απομένει πριν το βάλω στον dash. Έχω ανοιχτό το ambient display και τα gestures που λογικά τραβάνε κάτι παραπάνω βέβαια. Δεν ειναι κολπο ρε συ! Και το S7e που ειχα, το βραδυ εχανε 2% και το πρωι αμα το επαιζα λιγακι εχανε κι αλλο! Το iPhone ομοιως! Κι εμενα το android system ηταν στο 9% χτες, αλλα δεν παρατηρησα κατι περιεργο στην καταναλωση μπαταριας... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν ειναι κολπο ρε συ! Και το S7e που ειχα, το βραδυ εχανε 2% και το πρωι αμα το επαιζα λιγακι εχανε κι αλλο! Το iPhone ομοιως! Κι εμενα το android system ηταν στο 9% χτες, αλλα δεν παρατηρησα κατι περιεργο στην καταναλωση μπαταριας... Μου φαίνεται λίγο ανούσιο αυτό. Πρώτα ενθουσιαζεσαι με το standby time και ύστερα σε προσγειωνουν :lol: όχι πως είναι άσχημο το -3% φυσικά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Και εμένα το android system είναι ανεβασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μόλις παρέλαβα και εγώ :D .... ελπίζω να το ευχαριστηθώ σαν το 1 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 με express ερχεται με την Ups αθηνα και γενικη ταχυδρομικη στην επαρχια. μου στελνουνε και tracking number?γιατι ακομα δεν μου εχουν στειλει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 αν εχει γινει shipped και δε σου ρθε τρακινγκ ρωτα στους στο live chat, ειναι πολύ εξυπηρετικοι. https://oneplus.whoson.com/newchat/chat.aspx?domain=oneplus.net&lang=en×tamp=1487164599297&session=972-1487164599295 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 ok ευχαριστω..θα τους στειλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Και εγώ από Live Chat πήρα τρακινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 μου το δωσανε και ηταν πολυ εξυπηρετικοι!ειναι αθηνα τωρα το κινητο ελπιζω αυριο να παραλαβω αν και στο site της oneplus στο my orders λεει estimate delivery 17/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από θέμα αξιοπιστίας τι λέει η συσκευή; Εχω παραλάβει ήδη ένα αλλά είμαι σε δίλημμά για το αν θα το κρατήσω η θα το δώσω σε φίλο. Εχω ένα mi5s κι είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από θέμα αξιοπιστίας τι λέει η συσκευή; Εχω παραλάβει ήδη ένα αλλά είμαι σε δίλημμά για το αν θα το κρατήσω η θα το δώσω σε φίλο. Εχω ένα mi5s κι είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα μανία να πάρω το 3Τ ενώ είχα το s7 edge. Το πήρα καινούριο, έχω και s7 edge. Παρόλο που το s7 edge για μένα είναι ότι ποιο πλήρες υπάρχει, δύσκολα αφήνω το 3Τ για το edge. Έβαλα το 3Τ αγγελία και αν το δώσω θα είναι με "μισή καρδιά". Γνώμη μου να το κρατήσεις! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss01 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από θέμα αξιοπιστίας τι λέει η συσκευή; Εχω παραλάβει ήδη ένα αλλά είμαι σε δίλημμά για το αν θα το κρατήσω η θα το δώσω σε φίλο. Εχω ένα mi5s κι είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην το σκέφτεσαι καν! Έκανα ακριβώς την ίδια μετάβαση και γω και είμαι πλήρως ικανοποιημένος! Δε ξέρω αν θα σε βολεψουν οι 5,5 ιντσες του, αλλά σίγουρα ο fingerprint είναι ανώτερος και δεν καταναλώνει μπαταρία όπως στο mi5s, η αυτονομία είναι σίγουρα πολύ καλύτερη του mi5s (1% χάνω την νύχτα έναντι 4% που έχανα σε standby στο 5s) και επίσης έχεις μία φοβερή AMOLED οθόνη με ωραίες γωνίες θέασης που βοηθάει και αυτή στην αυτονομία της συσκευης. Στο μόνο που είναι λίγο κατώτερο το 3T συγκριτικά με το Mi5s, είναι η κάμερα του, αλλά μην φανταστείς καμία χαοτική διάφορα! Σε χαμηλό φωτισμό αν παίξεις λίγο με τα ISO και ταχύτητα κλείστρου, βγάζεις καθαρές και πολύ ικανοποιητικές φωτο. Ποιότητα κατασκευής στα ίδια επίπεδα τα δύο μοντέλα όπου το 3T υπερτερεί στο γυαλί της κάμερας (ζαφείρι νομίζω)και στον αισθητήρα αποτυπωματος από κεραμικό υλικο και λειτουργικό το ίδιο άμεσο και αστραπιαίο με το MIUI. Ίσως να μην είναι το ίδιο παραμετροποιησιμο αλλά είναι ελαφρύτερο. Από υποστήριξη ακόμα δε ξέρω τι παίζει αλλά υποθέτω ότι πηγαίνουν το ίδιο καλα. Συν φυσικά τα 6GB ram που δεν μασάνε πουθενά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης του Oneplus με το mi5s πιο χαμηλή ποιότητα κατασκευής χειρότερη οθόνη τα κουμπιά στο mi5s τρεμοπαίζουν δεν έχει gorilla glass 4 ο φορτιστής είναι πιο αργός το fingerprint είναι απαράδεκτο δεν έχει την μπάντα των οκτακοσίων και το βασικότερο δεν έχει εγγύηση και γενικώς δεν θα πρέπει να έχει αυτή την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από θέμα αξιοπιστίας τι λέει η συσκευή; Εχω παραλάβει ήδη ένα αλλά είμαι σε δίλημμά για το αν θα το κρατήσω η θα το δώσω σε φίλο. Εχω ένα mi5s κι είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχοντας κι εγω το S7edge, θα πω οτι το 3Τ ειναι ανωτερο παντου εκτος της καμερας και ελαχιστα της οθονης. Ταχυτητα, εμπειρια χρησης, κεραια και fingerprint sensor speed ξεκαθαρα ανωτερο το 3Τ. Μπαταρια ισοπαλια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Καλησπέρες. Έχετε καταλήξει για photo μέρας και νύχτας που πρέπει να παίζουμε? Εννοώ hq hdr ή χειροκίνητα? Στο χειροκίνητα κάπου είχα διαβάσει για τις βραδινές ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω... Edited February 15, 2017 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss01 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Στις βραδυνές θα παίζεις το ISO στα 200 με 400 και την ταχύτητα κλείστρου στο στο 1.3 με 1.4 μετά το 0.5. Γενικά παίξε με αυτά τα δύο για αρχή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και θα δεις μόνος σου τι σε βολεύει. Πάντως και οι unboxholics που ανέβασαν review μερικές ώρες πριν για το 3T, σχεδόν το εκθειαζουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Καλησπέρες. Έχετε καταλήξει για photo μέρας και νύχτας που πρέπει να παίζουμε? Εννοώ hq hdr ή χειροκίνητα? Στο χειροκίνητα κάπου είχα διαβάσει για τις βραδινές ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω... Σε καλές συνθήκες φωτός το auto κάνει μια χαρά δουλειά. Αν θες να πάρεις φωτογραφία που έχει και πολύ φωτεινά σημεία και σκιές βάλε hdr. Την νύχτα βοηθάει πολύ το hq όσο το έχω δει, αν θες στο manual βάζε μέχρι iso 400-500 και shutter speed μεταξύ 1/20 και 0.5 δευτερολεπτων. Όσο πιο πολλά τα σεκοντ τόσο πιο δύσκολο να το κρατήσεις σταθερό, εκεί βοηθάει και το ois. Σε 0.5 σεκοντ δυσκολεύτηκα να βγάλω επαρκώς σταθερή φώτο. Edited February 15, 2017 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Εχοντας κι εγω το S7edge, θα πω οτι το 3Τ ειναι ανωτερο παντου εκτος της καμερας και ελαχιστα της οθονης. Ταχυτητα, εμπειρια χρησης, κεραια και fingerprint sensor speed ξεκαθαρα ανωτερο το 3Τ. Μπαταρια ισοπαλια. Φυσικα και το 3Τ ειναι πιο γρηγορο απο το S7,μιας και κυκλοφορησε 9-10 μηνες μετα,και ειναι μια αναβαθμηση της ναυαρχιδας 1+3 που και αυτη κυκλοφορησε 4 μηνες μετα το S7... Οπως ολοι καταλαβςινουμε μετα απο 9 μηνες ειναι λογικο να βγαζεις καλυτερη συσκευη... Edited February 15, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Φυσικα και το 3Τ ειναι πιο γρηγορο απο το S7,μιας και κυκλοφορησε 9-10 μηνες μετα,και ειναι μια αναβαθμηση της ναυαρχιδας 1+3 που και αυτη κυκλοφορησε 4 μηνες μετα το S7... Οπως ολοι καταλαβςινουμε μετα απο 9 μηνες ειναι λογικο να βγαζεις καλυτερη συσκευη... Ίδια αποτελέσματα θα έχουμε αν το συγκρίνουμε και με το 1+3, πέραν μιας μικρής διαφοράς στη μπαταρία. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Να και ένα συγκριτικό κάμερας με το s7. Νομίζω στεκομαστε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 παιδια μολις παρελαβα και εγω σημερα. το κινητο πεταει ειναι παρα πολυ γρηγορο οπως και το αποτυπωμα. ειχα meizu pro 5 πριν και ειναι αρκετα καλυτερο το 1+.μονο ενα θεμα εχω πως αλλαζω το πληκτρολογιο απο swiftkey σε απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 παιδια μολις παρελαβα και εγω σημερα. το κινητο πεταει ειναι παρα πολυ γρηγορο οπως και το αποτυπωμα. ειχα meizu pro 5 πριν και ειναι αρκετα καλυτερο το 1+.μονο ενα θεμα εχω πως αλλαζω το πληκτρολογιο απο swiftkey σε απλο? ρυθμίσεις/γλώσσες και εισαγωγή// πληκτρολόγιο & μέθοδοι εισόδου/εικονικό πληκτρολόγιο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts