Mr_Comple Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ φίλε μου..σε ευχαριστώ! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegxri Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Εγώ το πήρα προχθές και ούτε προσεξα τι είχε, κατευθείαν ota Update nougat4. 0.2, reset και στήσιμο. Μου φαίνεται παράξενο πάντως. Ίσως είναι και προσωρινό. Ας μας πει κάποιος με 4.0.2 ποια έκδοση υπηρεσίες google play έχει και αν υπάρχει αυτή η κατανάλωση. Το κινητό μου ηρθε την Τετάρτη με την Μ. Χάρηκα που ήρθε χθές η 4.0.2 επισημα: αλλά απο τότε έχω απιστευτό drain batery :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημερα..! Γνωριζουμε αν η εκδοση 3.2 του Adaway δουλευει απροβληματιστα σε nougat και συγκεκριμενα σε OOS 4.0.2 ; (ειμαι ροοτ με superSU αν παιζει ρολο.) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημερα..! Γνωριζουμε αν η εκδοση 3.2 του Adaway δουλευει απροβληματιστα σε nougat και συγκεκριμενα σε OOS 4.0.2 ; (ειμαι ροοτ με superSU αν παιζει ρολο.) Την έχω και λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τελικά περνάμε ή οχι την nougat?Πολλά bugs βλέπω να αναφέρονται...:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τελικά περνάμε ή οχι την nougat?Πολλά bugs βλέπω να αναφέρονται...:confused::confused: Αν και έχω το 3 για μένα την περνάς άφοβα ....Προσωπικά δεν βρίσκω κανενα πρόβλημα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αν και έχω το 3 για μένα την περνάς άφοβα ....Προσωπικά δεν βρίσκω κανενα πρόβλημα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διάβασα πιο πάνω για battery drain,. Από άποψη μπαταριας καλύτερη nougat ,η η 6M; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παιδιά όποιος κάνει clean install και ελέγξει λίγο τις εφαρμογές του να μην κάνουν τρέλα,δεν έχει κανένα θέμα. Με άλλα λόγια η 4.0.2 δεν έχει κάποιο διαπιστωμένο κόλλημα που να σε αποτρέψει να την φλασαρεις. Γνώμη μου πάντα.. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Παιδιά όποιος κάνει clean install και ελέγξει λίγο τις εφαρμογές του να μην κάνουν τρέλα,δεν έχει κανένα θέμα. Με άλλα λόγια η 4.0.2 δεν έχει κάποιο διαπιστωμένο κόλλημα που να σε αποτρέψει να την φλασαρεις. Γνώμη μου πάντα.. Η αλήθεια είναι οτι τα περισσότερα προβλήματα,εχω διαβάσει οτι τα προκαλούν οι εφαρμογές οπότε έχεις ενα κάποιο δίκιο.Σίγουρα θα την περάσω,απλώς πάντα περιμενω(ειδικά όταν πάω απο παλαιότερη έκδοση σε καινούργια,π.χ απο 6.0 σε 7.0) μήπως και υπάρχουν κάποια bugs ή σημαντικότερα προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τελικά περνάμε ή οχι την nougat?Πολλά bugs βλέπω να αναφέρονται...:confused::confused: Εγώ πάντως περιμένω κύριος λόγο xposed. Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Πρώτη αποφόρτιση από 100% με 4.0.2. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170123/d692c57fe7d5e312d988fcffc9415485.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170123/f9ea11781a03e98d82559cc6090b0705.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 25, 2017 by alex_gate_7 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Με τι χρηση όμως.Ομιλια, δεδομενα, μηνυματα. Γιατι αν ειναι με χρηση Wi-Fi περισσότερο, δε το βλεπω OK Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 25, 2017 by alex_gate_7 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Προσωπικά Με 4.0.2 ειμαι 6+sot μικτής χρησης. Πάρτε κ μια σύγκριση καμερας με το s7 κ ομως είμαστε καλύτεροι σε αρκετά σημεία! Ενα update βέβαια είναι απαραίτητο να μπορέσει να διορθωθεί έως ενα σημείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Με τι χρηση όμως.Ομιλια, δεδομενα, μηνυματα. Γιατι αν ειναι με χρηση Wi-Fi περισσότερο, δε το βλεπω OK Sent from my iPhone using Tapatalk Τι δε βλέπεις ok;2 κάρτες δουλεύει ο άνθρωπος και μόνο wi-fi να το δούλεψε είναι εξαιρετικό sot Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Φιλε taliban μην αφηνεις την μπαταρια να παει στο 8%! Κατα τα αλλα μια χαρα φαινονται οι χρονοι, ισως αμα εδινε παραπανω πληροφοριες για τη χρηση, να μπορουσαμε να βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Προσωπικά Με 4.0.2 ειμαι 6+sot μικτής χρησης. Πάρτε κ μια σύγκριση καμερας με το s7 κ ομως είμαστε καλύτεροι σε αρκετά σημεία! Ενα update βέβαια είναι απαραίτητο να μπορέσει να διορθωθεί έως ενα σημείο... Επειδή δεν μπορώ να το ανοίξω αυτή τη στιγμή το βίντεο αλλά είμαι εξαιρετικά περίεργος είναι σύγκριση με s7 edge άρα και κατ επέκταση γενικά με s7 μιας και έχουν ίδια ακριβώς κάμερα? Που καταλήγει? Εγω προσωπικά έχω πρόβλημα με την μπροστά κάμερα. Σε σχέση με s7 είναι πολύ πίσω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι θέμα software ή hardwareόμως. Όταν πας να βγάλεις σε κάποιο τοπίο και το μέρος πίσω σου είναι μακριά θολώνει ο τόπος όλος....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Τι δε βλέπεις ok;2 κάρτες δουλεύει ο άνθρωπος και μόνο wi-fi να το δούλεψε είναι εξαιρετικό sot Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι απόψεις διαφερουν.Το θεμα ειναι με τι χρηση εβγαλε το sot αυτο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Επειδή δεν μπορώ να το ανοίξω αυτή τη στιγμή το βίντεο αλλά είμαι εξαιρετικά περίεργος είναι σύγκριση με s7 edge άρα και κατ επέκταση γενικά με s7 μιας και έχουν ίδια ακριβώς κάμερα? Που καταλήγει? Εγω προσωπικά έχω πρόβλημα με την μπροστά κάμερα. Σε σχέση με s7 είναι πολύ πίσω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι θέμα software ή hardwareόμως. Όταν πας να βγάλεις σε κάποιο τοπίο και το μέρος πίσω σου είναι μακριά θολώνει ο τόπος όλος....! Φίλε μου δεν είσαι ο μόνος σχετικά με το θέμα της κάμερας πίστεψε με. Στα φόρουμ της OnePlus γίνεται χαμός. Αναγνωρίζουν ότι είναι θέμα software και έχουν υποσχεθεί διόρθωση σε επόμενη αναβάθμιση. Οπότε περιμένουμε.... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Φίλε μου δεν είσαι ο μόνος σχετικά με το θέμα της κάμερας πίστεψε με. Στα φόρουμ της OnePlus γίνεται χαμός. Αναγνωρίζουν ότι είναι θέμα software και έχουν υποσχεθεί διόρθωση σε επόμενη αναβάθμιση. Οπότε περιμένουμε.... Το γνωρίζω και γω για το community το χω θίξει και γω ο ίδιος πολλές φορές το θέμα αλλά...σε πρόσφατο support ticket που είχα πάρει μου απάντησαν ότι έτσι έχει ρυθμιστεί η κάμερα γι αυτό υπάρχει το θέμα, σαν να μου έλεγε ότι δεν φτιάχνει. Άλλοι τώρα τόσο στο forum όσο και operators στο chat λένε ότι είναι θέμα softaware και το έχουν λάβει γνώση στην ομάδα rom. Το ενοχλητικό είναι πως δεν έχουν μια κοινή γραμμή ρε παιδιά και δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι. Όταν ανέφερα σε αυτή πυ μου απάντησε από το support για αυτό το θέμα μου είπε να τις πω τα ονόματα των operator που μου είπαν το αντίθετο!!!! Δλδ θα κάτσω εγώ να καρφώσω κόσμο για να τους μαλώσει (!) για ένα θέμα που δεν ξέρουν μάλλον τι τους γίνεται! Τι να πω, με χάλασε πολύ η αντιμετώπιση που έχουν. Ήδη σκέφτομαι ανταλλαγή δυστυχώς εξαιτίας της ποιότητας της μπροστινής κάμερας, αλλά από την άλλη με χαλάει γτ γενικά το κινητό σε όλα τα υπόλοιπα είναι πένα! meh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Φιλε taliban μην αφηνεις την μπαταρια να παει στο 8%! Κατα τα αλλα μια χαρα φαινονται οι χρονοι, ισως αμα εδινε παραπανω πληροφοριες για τη χρηση, να μπορουσαμε να βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα. Συνήθως εκεί το φορτίζω 8 με 10%. Η χρήση είναι μικτή, δεδομένα 30% και Wi-Fi 70%. Τρία email να κάνουν συγχρονισμό κάθε ώρα, αρκετή ομιλία, πολύ viber και αρκετό browsing Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αυτο που αργει να ξαναβρει το focus ειναι θεμα hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 η επαφη φορτισης σε εσας κουνιεται αριστερα δεξια? εννοω ολο το πλακετακι που ειναι μεσα. Δεν χανει επαφη, απλα εχει λιγο τζόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 η επαφη φορτισης σε εσας κουνιεται αριστερα δεξια? εννοω ολο το πλακετακι που ειναι μεσα. Δεν χανει επαφη, απλα εχει λιγο τζόγο. Καθόλου τζόγο σε εμένα, μόλις το τσέκαρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pirate Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Προσωπικά Με 4.0.2 ειμαι 6+sot μικτής χρησης. Πάρτε κ μια σύγκριση καμερας με το s7 κ ομως είμαστε καλύτεροι σε αρκετά σημεία! Ενα update βέβαια είναι απαραίτητο να μπορέσει να διορθωθεί έως ενα σημείο... Δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ ως προκάτοχος Sony xperia Z1, LG g5 βλέπω διαφορά στο oneplus 3t. Αργεί αρκετά το κλείστρο και η εστίαση, με αποτέλεσμα να βγάζει θολωμενες φωτογραφίες όταν έχουν κίνηση. Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software. Αν και νομίζω ότι είναι το δεύτερο. Αυτά όλα στο auto mode. Στο manual πιστεύω ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα λογισμικά. Παράθεση Τι κινητό έχω; Ένα που παίρνει και τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 η επαφη φορτισης σε εσας κουνιεται αριστερα δεξια? εννοω ολο το πλακετακι που ειναι μεσα. Δεν χανει επαφη, απλα εχει λιγο τζόγο. φιλε μου τι τζογο?περασαν απο τα χερια μου 2 oneplus3 k τωρα το oneplus3t. πρωτη φορα το ακουω.μηπως απο κακη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts