ardi21 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να το αλλάξουν Λογος γι αυτους δεν υπαρχει γιατι πουλανε δικους τους φορτιστες και καλωδια. Λογος για εμας τους καταναλωτες υπαρχει και ειναι αυτος που σου ειπα. Παιρνει καποιος στο μελλον φορτιστη που υποστηριζει QC 4 (αρα και USB PD) με πολλες θυρες για ολες τις συσκευες του. Καλυπτει ολες τις συσκευες που υπαρχουν εκτος απο τα 1+. Οποτε αυτοματα τον ακυρωνει, αν θες να εκμεταλευτεις το fast charging- και εισαι υποχρεωμενος να χρησιμοποιεις τον φορτιστη του κινητου. Αρα? Δυο φορτιστες. Edited January 12, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 To dash charge ειναι πιο γρηγορο απο το quickcharge? Επισης ποια τεχνολογια απο τις δυο καταπονει περισσοτερο την μπαταρια; Και ποια καταναλωνει περισσοτερο ρευμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
User_32 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εγώ που έχω έναν γνήσιο fast charge 3.0 ανταπτορα και του βάλω και το original καλώδιο της Oneplus θα έχω την ίδια γρήγορη φόρτιση ή πρέπει να έχουμε όλο το πακέτο ? Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Πείρα το ρίσκο και αγόρασα αυτό, το έχει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Σήμερα μου έτυχε το εξής Ενώ είχα καλό σήμα 2-3 φόρες δεν με ακούγανε Αναρωτιέμαι εάν είναι τυχαίο γεγονός η οφείλετε στην Ν Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον με Νougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) προσπαθώ να ανεβάσω screenshot και μου βγάζει αυτό Exceeds forum quota by 54,4 KB. Edited January 12, 2017 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αλλαγή icon με nougat. Κρατώντας το εικονίδιο πατημένο εμφανίζεται επάνω δεξιά το "επεξεργασία". Εκεί μπορείτε να βάλετε πολλά από δύο συλλογές πού υπάρχουν ..Αρκετά μεγάλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις δύο sim. 4G+ μπορώ να έχω μόνο στην μια από τις δύο sim, σωστά; Και στην δεύτερη μόνο 2G ή κάνω λάθος; Επίσης είναι dual active ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πού δινεις περισσοτερο βαση σε μια συσκευη; επιδόσεις, μπαταρία, update λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις δύο sim. 4G+ μπορώ να έχω μόνο στην μια από τις δύο sim, σωστά; Και στην δεύτερη μόνο 2G ή κάνω λάθος; Επίσης είναι dual active ή όχι; εγώ που το δοκίμασα ενώ μιλούσα στην μια sim με πήραν στην άλλη και έβαλα αναμονή και μίλησα άρα μάλλον είναι dual active αυτό πριν την Ν τώρα δεν το έχω δοκιμάσει θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα, σήμερα έκανα αναβάθμιση σε nougat και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σαν πρώτη εντύπωση. Ωστόσο αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το μενού που εμφανίζεται κατά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των δεδομένων. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος ώστε να μην εμφανίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 επιδόσεις, μπαταρία, update λειτουργικού Τότε παίρνεις oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα, όταν βγάζω φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα και είμαστε 3,4 άτομα π.χ. Η κάμερα κάνει focus στο πιο κοντινό πρόσωπο και θολώνει λίγο τα υπόλοιπα.το έχει παρατηρήσει κανένας αυτό; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημερα! Γνωριζει κανεις πως βγαινει απ το κλειδωμα οθονης η συντομευση τησ φωτογραφικης κ φων.αναγνωρηση?? Εχω φερει το κινητο τουμπα κ δεν βρηκα κατι!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημερα! Γνωριζει κανεις πως βγαινει απ το κλειδωμα οθονης η συντομευση τησ φωτογραφικης κ φων.αναγνωρηση?? Εχω φερει το κινητο τουμπα κ δεν βρηκα κατι!! Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Η μπαταριά απλα δεν υπάρχει Φοβερό Έγινε ακόμα καλύτερη με Nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπερα! Μια ερωτηση απο μενα γιατι εχω το εργαλειο στα υπ οψιν... Οι μετρητες (για τα μνμ, τις κλησεις κτλ) πανω απο τις εφαρμογες με την 7 υπαρχουν η θα πρεπει να βαλουμε αλλον εκκινητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπερα! Μια ερωτηση απο μενα γιατι εχω το εργαλειο στα υπ οψιν... Οι μετρητες (για τα μνμ, τις κλησεις κτλ) πανω απο τις εφαρμογες με την 7 υπαρχουν η θα πρεπει να βαλουμε αλλον εκκινητή? Δεν υπάρχουν αλλά έρχονται ειδοποιήσεις όπου είναι εύκολο να τα βλέπεις από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπερα! Μια ερωτηση απο μενα γιατι εχω το εργαλειο στα υπ οψιν... Οι μετρητες (για τα μνμ, τις κλησεις κτλ) πανω απο τις εφαρμογες με την 7 υπαρχουν η θα πρεπει να βαλουμε αλλον εκκινητή? Δεν υπάρχουν. Έδωσα άλλη μια ευκαιρία στο στοκ launcher και χωρίς αυτές τις ειδοποιήσεις και διαπίστωσα ότι δε χάνω τίποτα. Το μόνο σπαστικό είναι αν για παράδειγμα έχεις κάνει mute ένα group στο viber ότι δε θα βλέπεις αν κάποιος ποσταρει απτον αριθμό αυτό, απλά θα πρέπει να μπαίνεις manual να βλέπεις τα μηνύματα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Oneplus 3 Nougat 7.0 vs Oneplus 3T Nougat 7.0 :) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 εγώ που το δοκίμασα ενώ μιλούσα στην μια sim με πήραν στην άλλη και έβαλα αναμονή και μίλησα άρα μάλλον είναι dual active αυτό πριν την Ν τώρα δεν το έχω δοκιμάσει θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω Για τα data ξέρεις να μου πείς; Μόνο στην μια sim έχει 4G+? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Για τα data ξέρεις να μου πείς; Μόνο στην μια sim έχει 4G+? Ευχαριστώ Εγω έχω cosmote και vodafone 4G έχω δει και στις δυο όχι ταυτόχρονα εννοείται 4G+ δεν έχω δει η δεν το έχω παρατηρήσει Edited January 15, 2017 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Οσο και αν θελω να αγορασω το κινητο, η αποδοση του στον ηχο απο τα ακουστικο με σταματαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Οσο και αν θελω να αγορασω το κινητο, η αποδοση του στον ηχο απο τα ακουστικο με σταματαει.. Πόσο άσχημα είναι δηλαδή τα πράγματα, πρακτικά εννοώ; το έχεις δοκιμάσει; Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Οσο και αν θελω να αγορασω το κινητο, η αποδοση του στον ηχο απο τα ακουστικο με σταματαει.. Επί το πρακτέου. 1. Σκέτη η συσκευή ακούγεται καμπάνα. Κανένα πρόβλημα. 2. Με bluetooth (με plantronics m90 που δοκίμασα) σε θορυβώδες περιβάλλον είναι χαμηλό. Σε γραφείο είναι οκ. 3. Με ακουστικά σε περιβάλλον γραφείου ακούγεται μια χαρά. Μόλις το δοκιμάσω σε εξωτερικό χώρο θα επανέλθω. Το δοκίμασα. Μια χαρά ακούγεται και έξω στο δρόμο με κίνηση από αυτοκίνητα. Αυτό που μου τι σπάει εμένα είναι η χαμηλή δόνηση. Edited January 15, 2017 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Έχει κανένας βάλει το android pay? Προσπαθώ αλλά μάλλον έχει φάει άκυρο η συσκευή(3 όχι το Τ); επειδή στο εξωτερικό δεν έχω contactless σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω αλλά μάλλον τρώμε άκυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts