pificos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εμένα δεν βγάζει κάτι, μάλλον λογικό λόγω twrp Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εμένα, εγώ μόνο τον bootloader έχω ξεκλειδώσει. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ούτε εμένα, εγώ μόνο τον bootloader έχω ξεκλειδώσει. εγώ θα το περάσω αύριο μάλλον, βγήκε εξάλλου και zip για φλασάρισμα από twrp Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 εγώ θα το περάσω αύριο μάλλον, βγήκε εξάλλου και zip για φλασάρισμα από twrp Ναι αμέσως βγήκε zip. Απλά είναι η πρώτη φορά που μου πάει τόσο καλά μια συσκευή out of the box και σκέφτομαι πολύ να αναβαθμίσω. Μπαταρία κορυφή, πάει σφαίρα παντού. Το μόνο bug που βρήκα είναι όταν κάνεις κλήση και βγεις στην επιφάνεια εργασίας το status bar τρελενετε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Link της αναβάθμισης; τι αλλάζει; Η καμερα app θεωρώ είναι για κλάματα. Πέρα από το manual mode τα υπόλοιπα είναι πολύ basic. Πάντως είναι κορυφαία συσκευή που έχει περιθώρια βελτίωσης. Ένα κουμπί να μου έδινε την δυνατότητα να απαντήσω και είμαι κομπλέ Sent from One Plus One 3T Edited December 15, 2016 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Link της αναβάθμισης; τι αλλάζει; Η καμερα app θεωρώ είναι για κλάματα. Πέρα από το manual mode τα υπόλοιπα είναι πολύ basic. Πάντως είναι κορυφαία συσκευή που έχει περιθώρια βελτίωσης. Ένα κουμπί να μου έδινε την δυνατότητα να απαντήσω και είμαι κομπλέ Sent from One Plus One 3T Το changelog Optimizations for US-TMO Network Optimizations to Reduce Lag when Battery is below 5% Optimized Bluetooth Connectivity for Mazda Cars Optimized Battery Saving Mode: GPS and Orientation Preferences will be restored when Battery Saving Mode is closed. Fixed Flashlight Usability Issue in WhatsApp Increased System Stability Implemented Various Bug Fixes Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Το changelog Optimizations for US-TMO Network Optimizations to Reduce Lag when Battery is below 5% Optimized Bluetooth Connectivity for Mazda Cars Optimized Battery Saving Mode: GPS and Orientation Preferences will be restored when Battery Saving Mode is closed. Fixed Flashlight Usability Issue in WhatsApp Increased System Stability Implemented Various Bug Fixes Έχουμε φλασαρισματα το βράδυ... Sent from One Plus One 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έχουμε φλασαρισματα το βράδυ... Sent from One Plus One 3T Κανένα λινκ από κάποιο αξιοπιστο site? Αυτό τι λέει? http://www.stechguide.com/oxygenos-3-5-4-for-oneplus-3t/ Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κανένα λινκ από κάποιο αξιοπιστο site? Αυτό τι λέει? http://www.stechguide.com/oxygenos-3-5-4-for-oneplus-3t/ http://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια γεια σας Επειδη ειμαι καινουργιος στο τηλεφωνο, πως κανουμε Backup? Εννοω ολη τι Rom. Regards dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 έβαλα και εγώ σήμερα την παραγγελιά μου μου λέει ότι παραλαμβάνω νέο έτος άρα υπομονή απο θηκη θα δοκιμασω για αρχη αυτη από Screen Protector έχουμε βρει κάτι καλό? αυτό το έχει δοκιμάσει κάνεις? η αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την πέρασα την αναβάθμιση. Για την ώρα δεν βλέπω καμία διαφορά Sent from One Plus One 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την πέρασα την αναβάθμιση. Για την ώρα δεν βλέπω καμία διαφορά Sent from One Plus One 3T stock είσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 stock είσαι ? Stock rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την πέρασα Και εγώ.Όλα πήγαν οκ, βλέπουμε στην πορεία Πώς πάει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε λίγες ημέρες πού θά τό παραλάβω θα γίνουν όλα τα benchmark .. antutu geekbench androbench. Στην αρχή τού νήματος θα ήταν καλό να υπάρχει μαζί με έναν οδηγό και μερικές πληροφορίες για τίς επιδόσεις των δύο μοντέλων.. και τις όποιες διαφορές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Ένας από τους καλύτερους reviewers που εμπιστεύομαι απόλυτα,το oneplus 3T όπως πλέον και το oneplus 3 μετά το update σε android nougat beta μας δίνει τρομερή λεπτομέρεια σε low light με hq mode φοβερή δουλειά από την oneplus,η σύγκριση γίνεται με την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή σε smartphone (pixel xl)και το oneplus 3T τα πάει εξαιρετικά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 18, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ναι αλλά ακόμα περιμένουμε το official nougat. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/fc2c6bc09275f485d0cb37a89ae6fbb4.jpg Τόσα κινητά έχω αλλάξει αλλά τέτοια αυτονομία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Όλα ανοιχτά εκτός 4g, με πολύ χρήση fb gaming youtube και ακόμα έχει μπαταρία ... Sent from One Plus One 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται τέτοιου είδους αναρτήσεις αλλά είδα σε κανάλι του youtube παγκόσμιο διαγωνισμό μέσω twitter για 100 OnePlus3T. Αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να διαγραφεί το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/fc2c6bc09275f485d0cb37a89ae6fbb4.jpg Τόσα κινητά έχω αλλάξει αλλά τέτοια αυτονομία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Όλα ανοιχτά εκτός 4g, με πολύ χρήση fb gaming youtube και ακόμα έχει μπαταρία ... Sent from One Plus One 3T Πραγματικά κι εγώ αλλάζω κάθε 8 μήνες τηλέφωνο αλλά αυτό το πράγμα είναι πραγματικά μια κορυφαία εμπηρεια χρήσης. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Απόδοση μπαταρίας με 3.5.4https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161219/425f18dc19f31abfbe41a7b8d88cc221.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161219/dc8ba156e656a28e5a449fbf72485899.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Τέτοιες επιδόσεις η και ακόμα καλύτερα σε αυτονομία υπάρχουν και σε άλλες συσκευές στην αγορά πολύ πριν το OnePlus. Πχ S7 Edge/Matte 8/P9 Plus Πολύ απλά το αυτονόητο έχει κάνει η oneplus. Αλίμονο με 1080 ανάλυση οθόνης και 3400 μπαταρία να μην έχει πολύ καλή αυτονομία. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική ξαφνικά με το T. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 19, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Τέτοιες επιδόσεις η και ακόμα καλύτερα σε αυτονομία υπάρχουν και σε άλλες συσκευές στην αγορά πολύ πριν το OnePlus. Πχ S7 Edge/Matte 8/P9 Plus Πολύ απλά το αυτονόητο έχει κάνει η oneplus. Αλίμονο με 1080 ανάλυση οθόνης και 3400 μπαταρία να μην έχει πολύ καλή αυτονομία. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική ξαφνικά με το T. Sent from my iPad using Tapatalk Φίλε μου για τα Huawei δεν αμφιβάλλω. Αλλά για τα Samsung διαφωνώ μιας που από s2 και μέχρι s4 και note 3 τα πέρασα όλα και τελευταίο ένα 2καρτο που το πήρα για την μητέρα μου που αν το χρησημοποιοισε 15λεπτα την μέρα πολλά λέω. Τα Samsung έχουν σοβαρο πρόβλημα στην αναμονή. Το αφήνεις στο τραπέζι και το βρίσκεις το βράδυ με 10%.τελευταία είχα το zte axon 7 το οποίο πέραν της χάλια μπαταρίας έτρωγε κολλήματα. Το 3t πραγματικά είναι ότι καλύτερο για το 2016 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Φίλε μου για τα Huawei δεν αμφιβάλλω. Αλλά για τα Samsung διαφωνώ μιας που από s2 και μέχρι s4 και note 3 τα πέρασα όλα και τελευταίο ένα 2καρτο που το πήρα για την μητέρα μου που αν το χρησημοποιοισε 15λεπτα την μέρα πολλά λέω. Τα Samsung έχουν σοβαρο πρόβλημα στην αναμονή. Το αφήνεις στο τραπέζι και το βρίσκεις το βράδυ με 10%.τελευταία είχα το zte axon 7 το οποίο πέραν της χάλια μπαταρίας έτρωγε κολλήματα. Το 3t πραγματικά είναι ότι καλύτερο για το 2016 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο ανθρωπος (alextrela) σου εγραψε για το S7 edge, πού κολλαει το S2 και το S4? Συγκρινεις εποχες 2012 με 2016 για να μας πεις οτι τα samsung δεν εχουν καλη αυτονομια; :rolleyes: Εγω, π.χ., με το S7 edge εχω δει και 8ωρες sot. Και εχει 2k οθονη, οχι fhd. Τεσπα, στην παρουσα φαση το 3Τ ειναι η καλυτερη επιλογη στο android σε αυτα τα λεφτα. Μπραβο στην OnePlus Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Φίλε μου για τα Huawei δεν αμφιβάλλω. Αλλά για τα Samsung διαφωνώ μιας που από s2 και μέχρι s4 και note 3 τα πέρασα όλα και τελευταίο ένα 2καρτο που το πήρα για την μητέρα μου που αν το χρησημοποιοισε 15λεπτα την μέρα πολλά λέω. Τα Samsung έχουν σοβαρο πρόβλημα στην αναμονή. Το αφήνεις στο τραπέζι και το βρίσκεις το βράδυ με 10%.τελευταία είχα το zte axon 7 το οποίο πέραν της χάλια μπαταρίας έτρωγε κολλήματα. Το 3t πραγματικά είναι ότι καλύτερο για το 2016 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Έβαλες μέσα άλλα αντί άλλων. Ήμουν πολύ πολύ συγκεκριμένος. Τώρα για καλύτερο του 16 ξέχασες να γράψεις για εσένα. Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω. Μέσα στην πρώτη 5δα θα συμφωνουσα. Τα σχόλια για το axon πέρα από περιττά είναι και εκτός πραγματικότητας Edited December 19, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts