mixtri Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τωρα σου ηρθε επισημα η 156 οχι η 174 ? 156 σε Ευρωπαϊκό μοντέλο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τζιφος... Αλλά παίζει να μην έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο το ΟΤΑ. Επειδή λοιπόν δεν μπορούσα να περιμένω και ο funkyhuawei μου χρωστούσε credits τον να ξανακυνηγησα και μου έδωσε ένα credit για να κάνω την αναβάθμιση. Είμαι πλέον με την 174... Διάφορες δεν 3χω δει, αν θέλετε κάτι με ρωτάτε. Προβλήματα γενικά με την συσκευή δεν είχα ποτέ οπότε δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Σε ακούμε. Πες μας για το θέμα της φωτεινότητας που γράφω. Κάνε λίγο το τεστ και πες μας Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 H φωτεινότητα έπαιζε σε μένα πάντα σωστά. Δεν έχω αυξομειώσεις σε καμία εφαρμογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 H φωτεινότητα έπαιζε σε μένα πάντα σωστά. Δεν έχω αυξομειώσεις σε καμία εφαρμογή. :) Τελικά είδες καμία αλλαγή με την 174, βελτίωσε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 H φωτεινότητα έπαιζε σε μένα πάντα σωστά. Δεν έχω αυξομειώσεις σε καμία εφαρμογή. :) Γιώργο κάνε σε παρακαλώ αυτή τη δοκιμή Πήγαινε ρυθμίσεις - - - > συνθέτες ρυθμίσεις. Βάλε τη φωτεινότητα όπου θέλεις (πχ στο 100% αλλά όχι στο αυτόματο) και πατα να μπεις στο μενού "μετάβαση δεδομένων" και πάλι πίσω και πάλι μέσα Δεν παιζει η φωτεινότητα σου; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε μένα πάντως και στην 156 και στην 174 παίζει, είναι εμφανές πχ μεταξύ Chrome και άλλων εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε μένα πάντως και στην 156 και στην 174 παίζει, είναι εμφανές πχ μεταξύ Chrome και άλλων εφαρμογών. Σε μενα παντως στο μενου που λεει ο gkp το κανει μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε μένα πάντως και στην 156 και στην 174 παίζει, είναι εμφανές πχ μεταξύ Chrome και άλλων εφαρμογών. Αν δεν το είχα φορτώσει θα έκανα μια ολική επαναφορά. Μπορείς να το δοκιμάσεις μήπως στρώσει η βαριέσαι; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 δεν είναι μόνο στο mate, και στο honor 8 το κάνει και το έκανε και με την 4.1, νομίζω είναι λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και δεν απενεργοποιείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 δεν είναι μόνο στο mate, και στο honor 8 το κάνει και το έκανε και με την 4.1, νομίζω είναι λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και δεν απενεργοποιείτε Μα υπάρχει ο geovass που λέει ότι δεν του το κάνει Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μα υπάρχει ο geovass που λέει ότι δεν του το κάνει μήπως επειδή έχει την κινέζικη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 μήπως επειδή έχει την κινέζικη έκδοση? Την international έχει ο geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Την international έχει ο geovass Εγω πιστεύω ότι δεν το έχει προσέξει. Δεν γίνεται να το έχουμε όλοι οι υπόλοιποι Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Στo porche design μοντέλο C721 με την B138 καθώς και στο honor V9 με τo OTA που βγήκε μόλις χθες την B113 δεν είχα ποτέ καμία αυξομείωση της έντασης πουθενά. Περιμένω να έρθει το OTA στο porche design καθώς βγήκε η B172 και θα αναφέρω αν παρατηρηθεί κάτι. Edited March 17, 2017 by gpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στo porche design μοντέλο C721 με την B138 καθώς και στο honor V9 με τo OTA που βγήκε μόλις χθες την B113 δεν είχα ποτέ καμία αυξομείωση της έντασης πουθενά. Περιμένω να έρθει το OTA στο porche design καθώς βγήκε η B172 και θα αναφέρω αν παρατηρηθεί κάτι. Δοκίμασε το στο μενού σύνθετες ρυθμίσεις μετάδοση δεδομένων, σε μενα μόνο εκεί το κάνει δεν το κάνει αλλού μπορεί να γίνεται για εξοικονόμηση και να μην είναι κάποιο bug άλλωστε ενα 10% πέφτει, εκτός αν δεν έχουν κάτσει σωστά τα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά εμένα δεν το κάνει. Έβαλα την φωτεινότητα στο 90 - έβγαλα το auto, και ανοιγοκλείνω μενού κλπ. Παραμένει σταθερή. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά εμένα δεν το κάνει. Έβαλα την φωτεινότητα στο 90 - έβγαλα το auto, και ανοιγοκλείνω μενού κλπ. Παραμένει σταθερή. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Μα δεν πέφτει η μπάρα της φωτεινότητας σταθερή μένει απλά μονο στις συνθετες ρυθμισεις μεταδοση δεδομενων δεν πεφτει η μπαρα αλλα μειώνεται η φωτεινότητα για οικονομια το κανει πιστεύω σκόπιμα το έκανε και το mate 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Μα δεν πέφτει η μπάρα της φωτεινότητας σταθερή μένει απλά μονο στις συνθετες ρυθμισεις μεταδοση δεδομενων δεν πεφτει η μπαρα αλλα μειώνεται η φωτεινότητα για οικονομια το κανει πιστεύω σκόπιμα το έκανε και το mate 8 σε τηλέφωνο, μηνύματα, Gmail και chrome δεν στο κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οχι μονο σ αυτο μου το κανει , αλλα μπορει γινεται σκοπιμα για μπαταρία, γιατι το κανουν και αλλα huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στις εφαρμογές της google μου το κάνει. Επομένως το θεωρούμε feature? :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στις εφαρμογές της google μου το κάνει. Επομένως το θεωρούμε feature? :shifty: Αν δεν το κανει σε ολους τοτε δεν ειναι feature, παιζει να ειναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Αν δεν το κανει σε ολους τοτε δεν ειναι feature, παιζει να ειναι bug. Παρέλαβα τη Hong Kong sim card. Κάνω υποβάθμιση από την Β158 στην Β139 βάζω μέσα τη κινεζική και δοκιμάζω να δω αν όντως το πρόβλημα αναβάθμισης είναι αυτό με το κλείδωμα στους παροχους Το έχω τρελάνει το κινητό https://ibb.co/kEYCyv Edited March 17, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Με το που έβαλα την κινεζική κάρτα μέσα κατευθείαν από μόνο του το πρώτο πράγμα που νου έβγαλε είναι η αναβαθμιση πριν καλά καλά έρθει το σημα roaming. Τελικά από την huawei είχαν δίκιο και το κινητο είναι κλειδωμένο σε πάροχο. Η τελευταία επίσημη είναι η Β156 για το C636 οπότε θα περιμένω τη επόμενη αναβάθμιση πλέον επίσημα. image upload no size limit how to screenshot on windows Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Με το που έβαλα την κινεζική κάρτα μέσα κατευθείαν από μόνο του το πρώτο πράγμα που νου έβγαλε είναι η αναβαθμιση πριν καλά καλά έρθει το σημα roaming. Τελικά από την huawei είχαν δίκιο και το κινητο είναι κλειδωμένο σε πάροχο. Η τελευταία επίσημη είναι η Β156 για το C636 οπότε θα περιμένω τη επόμενη αναβάθμιση πλέον επίσημα. image upload no size limit how to screenshot on windows Οπότε δεν πάει απατη η sim, μια χαρά, βελτιώθηκε τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Έχει πλάκα που παραγγέλνετε σιμ από Κίνα. Θα παθαίνει σοκ ο πωλητής. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts