gkp Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλορίζικο! Τι μοντέλο έχεις στα χέρια σου? c636 ή c432 ? Για το c636 η τελευταία είναι η B156. Για την c432 η Β139 είναι η τελευταία. Αν δεν θέλεις να περιμένεις πότε η Huawei θα δώσει ΟΤΑ στη συσκευή σου πας στο https://funkyhuawei.club/ και ακολουθόντας τις οδηγίες παίρνεις κανονικά την αναβάθμιση. Έχω την c636 Το θέμα είναι ότι βρήκα την Full rom και την κατεβάζω από εδώ. (http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php) Δεν παίζει να τη περάσω με τον κλασσικό τρόπο μέσω dload με τα πλήκτρα; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έχω την c636 Το θέμα είναι ότι βρήκα την Full rom και την κατεβάζω από εδώ. (http://hwmt.ru/oth/HWFF/info/view.php) Δεν παίζει να τη περάσω με τον κλασσικό τρόπο μέσω dload με τα πλήκτρα; Όχι δεν θα παίξει έτσι δυστυχώς. Για να περάσει η Rom θα πρέπει να γίνει authenticate απο τους server της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θα πρέπει να γίνει το κινητό σαν ΙΜΕΙ ή η rom? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Θα πρέπει να γίνει το κινητό σαν ΙΜΕΙ ή η rom? Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου. ΟΤΑ manual δεν μπορείς να περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Όπως τα είπες. Έφαγα πόρτα με το φλασάρισμα. Κολλήσαμε στην πρώτη έκδοση της συσκευής και με το ρυθμό που παίρνει τα updates βλέπω να την δίνω πριν πάρει άλλο. Edited February 10, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Γιατι να την δωσεις, στο μελλον σιγουρα θα υπαρξει κ αλλος τροπος για update, ολα γινονται δεν θα μεινεις με αυτην την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Γιατι έχουν βγει δύο εκδόσεις και δεν έχει έρθει καμιά επίσημα. Πολύ περίεργα πράγματα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Νομίζω μέσα στο μήνα αρχίζει η επιστήμη προώθηση στην Ευρώπη. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Νομίζω μέσα στο μήνα αρχίζει η επιστήμη προώθηση στην Ευρώπη. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν εκεί στην huawei. Πρόκειται για την κορυφαία συσκευή της εταιρίας και η υποστήριξη είναι μηδενική. Το porche design κοστίζει 1400€ και το έχουν αφήσει στην τύχη του χωρίς υποστήριξη. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε κινεζικές νεοσύστατες εταιρίες παραγωγής κινητών. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν εκεί στην huawei. Πρόκειται για την κορυφαία συσκευή της εταιρίας και η υποστήριξη είναι μηδενική. Το porche design κοστίζει 1400€ και το έχουν αφήσει στην τύχη του χωρίς υποστήριξη. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε κινεζικές νεοσύστατες εταιρίες παραγωγής κινητών. Μίλησα σήμερα με τεχνικό της Huawei Sweden και μου είπε ότι ο λόγος που καθυστερούν οι αναβαθμίσεις είναι λόγω δικτύων. Περιμένουν να δημιουργήσουν configuration για όλα τα δίκτυα. Αυτό θα γίνει μόνο την πρώτη φορά και από εκεί και πέρα θα χρησιμοποιεί το live + menu για να αναβαθμιστεί το configuration. Για αυτό έχει αργήσει τόσο η 138. Λίγη αναμονή μέχρι να βγει το πρώτο ΟΤΑ και μετά θα πάει αέρα. Δεν είναι περίεργη η πολιτική αναβάθμισης, το αντίθετο θα έλεγα. Απλά ως γνωστόν όταν γίνεται κάτι πρώτη φορά πάντα καθυστερεί. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μίλησα σήμερα με τεχνικό της Huawei Sweden και μου είπε ότι ο λόγος που καθυστερούν οι αναβαθμίσεις είναι λόγω δικτύων. Περιμένουν να δημιουργήσουν configuration για όλα τα δίκτυα. Αυτό θα γίνει μόνο την πρώτη φορά και από εκεί και πέρα θα χρησιμοποιεί το live + menu για να αναβαθμιστεί το configuration. Για αυτό έχει αργήσει τόσο η 138. Λίγη αναμονή μέχρι να βγει το πρώτο ΟΤΑ και μετά θα πάει αέρα. Δεν είναι περίεργη η πολιτική αναβάθμισης, το αντίθετο θα έλεγα. Απλά ως γνωστόν όταν γίνεται κάτι πρώτη φορά πάντα καθυστερεί. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Όταν θα δώσουν το πρώτο ΟΤΑ δεν ξέρω πόσοι από τους λίγους κατόχους θα την έχουμε ακόμα. Στο myphone μετράω 4 όλους και όλους και στο xda ελάχιστους. Δυστυχώς με τέτοια υποστήριξη ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα Ήδη στο Mate 9 ο άνθρωπος που του έδωσα τη συσκευη μέσα σε δύο μέρες είναι έτοιμος να τη σουτάρει λόγω των προβλημάτων που υποτίθεται ότι θα λυθούν με τη αναβάθμιση. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Η συσκευή ακόμα δεν έχει λανσαριστεί στην Ευρώπη κανονικά. Νομίζω πρώτα θα βγάζανε το PD κάποια στιγμή μέσα στο μήνα και μετά θα έβγαζε την ίδια συσκευή η ίδια η εταιρεία στη μισή σχεδόν τιμή. Συμφωνώ ότι τα ΟΤΑ έχουν αργήσει. Διάβασα ότι με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder κάποιοι έχουν μπορέσει και έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους (η Huawei έχει αρχίσει να κάνει authorize το OTA) δεν το ξαναδοκιμάσεις? Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ήρθε. Γκρινιάρηδες :) Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ωραίος! Απλά εμείς είμαστε στην 156 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ήρθε. Γκρινιάρηδες :) Sent from my LON-L29 using Tapatalk Εγω ακόμα περιμένω. Β124 εδώ με έκδοση C636 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Εγω ακόμα περιμένω. Β124 εδώ με έκδοση C636 Ακόμη να πάρεις αναβάθμιση; ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Ακόμη να πάρεις αναβάθμιση; ;) Ακόμα... Κόλλησα για πάντα στην πρώτη έκδοση. image hosting no account Edited February 22, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Για tempered glass η μόνη αξιόπιστη λύση είναι http://copter.com/exoglass/en/ Κυρτό γυαλί, σχεδιασμένο στη Σουηδία. Είναι πιο σκληρό από το gorilla και πολύ καλό touch. Τιμή υψηλή όπως και για κάθε τι καλό :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Μπήκε Μάρτης και η διαθεσιμότητα ακόμα σχεδόν μηδενική (αν εξαιρέσεις eBay και μαγαζιά από Κίνα). Ειδικά το μαύρο, ανύπαρκτο. Εκτός και αν σκάσεις 1100€. Μάλλον με βλέπω να το προσπερνάω και να περιμένω ΧΖ Premium / OnePlus 5. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα. Όχι επίσημα τουλάχιστον. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα. Όχι επίσημα τουλάχιστον. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Καλά, άμα περίμενα να έρθει Ελλάδα...:lol: Αλλά δεν έχει έρθει σε κανένα μεγάλο ευρωπαϊκό κατάστημα (πχ. Amazon, κλπ...) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση της huawei Hong Kong για το λόγο που δεν παίρνω OTA αναβάθμιση στη συσκευή μου Dear George, Thank you for contacting HUAWEI! Regarding to your inquiry about HUAWEI MATE 9 PRO the latest ROM download inquiry, we would like to provide you with following information: Currently, we only provide OTA update for HUAWEI MATE 9 PRO, hence we did not have download ROM for you. Refer to the OTA update if you could not receive any notification for install please change a "HONG KONG" SIM card in your device then you will receive OTA update. For further inquiries, please feel free to contact us. Have a nice day! Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ότι να 'ναι πραγματικά...Μήπως να βάζουν και μία κινέζικη SIM μέσα μαζί με το τηλέφωνο; :lol: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ότι να 'ναι πραγματικά...Μήπως να βάζουν και μία κινέζικη SIM μέσα μαζί με το τηλέφωνο; :lol: :lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα δεν είναι για ευρώπη. Πάντως μπορείς να παραγγείλεις μια κινέζικη ΣΙΜ για τις αναβαθμίσεις. Δεν είναι άσχημη λύση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 :lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα δεν είναι για ευρώπη. Πάντως μπορείς να παραγγείλεις μια κινέζικη ΣΙΜ για τις αναβαθμίσεις. Δεν είναι άσχημη λύση. Εγώ πάντως αυτό έκανα και περιμένω να βγει νέα αναβάθμιση για να την δοκιμάσω. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts