bas13 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το θεωρούσα αυτονόητο να υπάρχει edge screen software υλοποίηση. Μέγιστη Κάκιστη κίνηση απο Huawei. Δεν αρκεί μονο η ομορφιά αλλα και μια χρηστικότητα και χρησιμότητα να έχει. Όσο είχα το 6/7 edge ήταν ενα απο τα αγαπημένα μου feature και έκανα εκτεταμένη χρηση(διαχείριση μουσικής με το εκπληκτικό edge player,γρήγορη ματιά στον καιρό,νεα ειδησεογραφικου περιεχομένου,file manager managment και εννοείται quick togles panel) Είχε και άλλες εφαρμογές sosial media,επικοινωνίας κλησεων/επαφων κ.α Όντως ανεξήγητη παράλειψη (φαίνεται δεν τους έδωσαν και το sw :p), όπως και η μη υποστήριξη double tap ή αφαίρεση ραδιοφώνου, ενώ πολύ σωστά έβαλαν ir ή εξαιρετικά καλοδεχούμενες είναι οι ενέργεις που υποστηρίζει το αποτύπωμα. Πάντως να πούμε ότι το edge software, είναι καθαρά marketing. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι δεν αξίζουν, κάθε άλλο (προσωπικά τις αξιοποιώ αρκετά), εννοώ ότι απλά δεν απαιτούν τη edge οθόνη (έστω και αν η αφορμή να γίνουν ήταν αυτή), για να λειτουργήσουν. Άνετα θα μπορούσαν να υπάρχουν και στις φλατ εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εγω πάντως και στο S6 edge αλλά και στο S7 edge που είχα δεν χρησιμοποίησα ποτέ τις λειτουργίες της edge. Ίσως για αυτό να μη με ενοχλεί και στο Mate 9 Pro. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Πάντως να πούμε ότι το edge software, είναι καθαρά marketing. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι δεν αξίζουν, κάθε άλλο (προσωπικά τις αξιοποιώ αρκετά), εννοώ ότι απλά δεν απαιτούν τη edge οθόνη (έστω και αν η αφορμή να γίνουν ήταν αυτή), για να λειτουργήσουν. Άνετα θα μπορούσαν να υπάρχουν και στις φλατ εκδόσεις. Σωστοτατος. Εγω θα προτιμουσα τις φλατ εκδοσεις αλλα αφου η εποχη επιβαλλει edge αυτα θα επικρατησουν αν ο κοσμος τα προτιμα εναντι των flat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Πάρτε μία εικόνα από μπαταρία μετα απο πρώτη φόρτιση... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/e84ac204d68012d935a089f2774a00cb.jpg Είχα υπόψην να του πιω το αιμα, αλλά παραμονή σήμερα και δεν θέλω να μείνω χωρίς συσκευή λογο μπαταρίας για αυτό το εβαλα πριζα. Καλή Πρωτοχρονιά σε ολους! Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σωστοτατος. Εγω θα προτιμουσα τις φλατ εκδοσεις αλλα αφου η εποχη επιβαλλει edge αυτα θα επικρατησουν αν ο κοσμος τα προτιμα εναντι των flat. Πχ θα πάρω edge γιατί είναι καλύτερα για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους αλλά θα προτιμούσα φλατ. Οπότε νομίζω μας τα επιβάλουν παρά τα επιβάλουμε με τις επιλογές μας. Νομίζω... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Πχ θα πάρω edge γιατί είναι καλύτερα για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους αλλά θα προτιμούσα φλατ. Οπότε νομίζω μας τα επιβάλουν παρά τα επιβάλουμε με τις επιλογές μας. Νομίζω... S6/s6 edge ήταν ισοδύναμα & πάλι η προτίμηση ήταν στο και (100€ παραπάνω) edge. Φέτος για το s7 ισχύει αυτό που λες, ελαφρώς. Εν προκειμένω, από την άλλη, δεν βλέπω να υστερεί ως συνολικό πακέτο το απλό mate, από το pro. Άρα, η αλήθεια είναι και ότι και τα θέλει ο κόσμος & τα προωθούν οι κατασκευαστές. Αυτό έχω δει ως τώρα & περισσότερο το 1ο. (Κάτι αντίστοιχο βλέπω και με τις μεγάλες οθόνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Για μπαταρία δεν έχω ακομα ολοκληρωμένη άποψη... Δείχνει πολύ δυνατή αλλά ακόμα ειναι πολύ νωρίς! Θεωρητικα στις ποσες φορτισεις/εκφορτισεις θα ειναι στην πληρη ισχυ της ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 5-6 υπολογίζω, πάνω κάτω. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εγώ πάντως κλείνοντας notifications από εφαρμογές εκτός messaging ofc ανέβασα τρελά την αυτονομία του. Αυτό το facebook είναι τρελή χαζομάρα. :mad::mad::mad::mad: Το Skype δε το αποφεύγω δυστυχώς. :O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 S6/s6 edge ήταν ισοδύναμα & πάλι η προτίμηση ήταν στο και (100€ παραπάνω) edge. Φέτος για το s7 ισχύει αυτό που λες, ελαφρώς. Εν προκειμένω, από την άλλη, δεν βλέπω να υστερεί ως συνολικό πακέτο το απλό mate, από το pro. Άρα, η αλήθεια είναι και ότι και τα θέλει ο κόσμος & τα προωθούν οι κατασκευαστές. Αυτό έχω δει ως τώρα & περισσότερο το 1ο. (Κάτι αντίστοιχο βλέπω και με τις μεγάλες οθόνες) Πολυ σωστα. Ο βασικος λογος ειναι το design και σε μια φορητη και "φορετη" συσκευη (με την εννοια οτι το κουβαλαμε παντου στην καθημερινοτητα μας) προτασσεται σαν εξαιρετικα σημαντικο κριτηριο στην επιλογη ενος υποψηφιου αγοραστη. Οποτε οι εταιριες, κινουνται αναλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Όπως βλέπετε είμαστε δύο κάτοχοι, και κανένας δεν έχει γράψει τίποτα, γιατί δεν έχουμε τίποτα κακό να πούμε μάλλον... Καλά ρε Huawei, τι κινητάρα έβγαλες... :D Ούτε να γκρινιάξω δε μπορώ. Έλεος. :X Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Η συσκευή είναι απόλαυση με λίγα λόγια. Η μπαταρία πολύ δυνατή (βγάζει δική μου μέρα που είναι και το ζητούμενο), αναβαθμίσεις βλέπω βγαίνουν (ακόμα δεν έχει πάρει η δικία μου C636) αλλά όλα λειτουργούν ρολόι!. Φοβερό ατού η δυνατότητα να έχεις διαφορετικό προφίλ (εφαρμογές, settings, etc) με διαφορετικό "δάχτυλο¨, με ότι αυτό εξυπακούεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Αποφάσισα να δοκιμάσω να αναβαθμίσω με τον τρόπο http://funkyhuawei.com/ που περιγράφετε εδώ. Αναβαθμίζω απο Β124 σε Β139...:) Ίδωμεν για την ωρα κατεβάζει το Update μέσω HiSuite. Edit: Έγινε η αναβάθμιση και εκ πρώτης όψης βλέπω να έχει βελτιωθεί κατά πολύ η ταχύτητα που άνοιγαν τα settings και το multitasking! Επίσης βλέπω ανανεωμένο UI στα notifications. Edited January 6, 2017 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Αποφάσισα να δοκιμάσω να αναβαθμίσω με τον τρόπο http://funkyhuawei.com/ που περιγράφετε εδώ. Αναβαθμίζω απο Β124 σε Β139...:) Ίδωμεν για την ωρα κατεβάζει το Update μέσω HiSuite. Edit: Έγινε η αναβάθμιση και εκ πρώτης όψης βλέπω να έχει βελτιωθεί κατά πολύ η ταχύτητα που άνοιγαν τα settings και το multitasking! Επίσης βλέπω ανανεωμένο UI στα notifications. Τέλεια. Τι baseband φοράς; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 21.507.00.00.031,21.507.00.00.031 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Updated και η baseband. Μπράβο Huawei. Είχε ένα θέμα με carrier aggregation σε TDD LTE. Γενικά το modem είναι cat 12 αλλά οι δυνατότητες δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη σε επίπεδο baseband/firmware. Αυτή η έκδοση που έβαλες είναι Beta η Released candidate? Πότε βγαίνει OTA? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/9074e526bd5aff28a9297f4ca4ea5f0b.jpg Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Official είναι απλά δεν έχει γίνει roll out ακόμα σε όλους - αλλά επειδή δεν μου αρέσει να περιμένω την έβαλα με τον τρόπο που είπα παραπάνω! Η συσκευή είναι σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Official είναι απλά δεν έχει γίνει roll out ακόμα σε όλους - αλλά επειδή δεν μου αρέσει να περιμένω την έβαλα με τον τρόπο που είπα παραπάνω! Η συσκευή είναι σούπερ! Δεν έχω πολύ χρόνο αλλιώς θα το έκανα άμεσα. Έχω παραγγείλει θήκες πορτοφόλι. Θα σας δώσω μια εικόνα. Πήρα και το smart cover αλλά με ενοχλούν οι δαχτυλιές στο πλαστικό :( Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Διαθεσιμότητα με ρυθμούς χελώνας...Δεν υπάρχει σε κανένα ευρωπαϊκό μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα ακόμα :( Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Για δες εδώ Look at this on eBay ht@p://www.ebay.co.uk/itm/252699460439 Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Για δες εδώ Look at this on eBay ht@p://www.ebay.co.uk/itm/252699460439 Sent from my LON-L29 using Tapatalk Ευκαιρία ούτε 1000€ Θα συνιστούσα υπομονή. Οι τιμές έχουν πάρει ήδη τον κατηφορο. Ενδεικτικά ο πιο αξιόπιστος πωλητής του ebay πλέον το δίνει κάτω από 800€ απλά είναι οι φόροι στη μέση. (http://m.ebay.com/itm/New-Huawei-Mate-9-PRO-LON-L29-Octa-20MP-5-5-4G-FACTORY-UNLOCKED-128GB-Phone-/282300406880?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIC.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253Ddd387a9410c34e7182b912ca82a5079c%2526pid%253D100408%2526rk%253D1%2526rkt%253D16%2526mehot%253Dag%2526sd%253D282281501428&_trksid=p2056116.c100408.m2460&varId=581376830778) Θέμα χρόνου είναι να το δούμε και κοντά μας φθηνά Edited January 9, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 £779 εδώ https://www.wondamobile.com/mobile/huawei/huawei-mate-mate-9-64gb-dual-lte-mobile-phone-unlocked-and-sim-free-with-google-play-installed-2627.html χωρίς έξτρα τελωνείο κλπ Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Εν ολίγοις... Άριστη ποιότητα κατασκευής, ωραία χρώματα στην οθόνη, φοβερά λειτουργικό το νέο emui, ταχύτατο (ισάξιο του Oneplus 3) αλλά χωρίς κανένα reaload εφαρμογής, του έχω φορτώσει τη μάνα του και το πατέρα του και δεν καταλαβαίνει τίποτα (!), δεν χάνει notifications - ούτε εάν του κλείσω τις εφαρμογές από τα recent. Η συσκευή είναι C636 (Ασία/International version) και ήρθε με την Β124. Τα υπόλοιπα εν καιρό... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161230/9a54dcebfc8245dcf9692d9bc9b3c58a.jpg Sent from my LON-L29 using Tapatalk καλημέρα, φαντάζομαι η C636 (Ασία/International version) όπως αναφέρεις καλύπτει και την LTE 800 σωστά? πάντως παρατηρώ ότι η LON-L29 tw (ταιβάν) δεν την καλύπτει. Edited January 10, 2017 by gpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλημέρα. Ναι καλύπτει LTE 800 κανονικά. International έκδοση είναι. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλημέρα. Ναι καλύπτει LTE 800 κανονικά. International έκδοση είναι. Sent from my LON-L29 using Tapatalk πάντως η έκδοση LON-L29/tw που κυκλοφορεί στη αγορά της ταιβάν, το γράφει και στο κουτί έξω δεν υποστηρίζει LTE 800. Προφανώς υπάρχουν διαφορές στις μπάντες LTE ανάλογα με περιοχή που κυκλοφορεί η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts