Jump to content

Περι κλειδωμενων σελιδων(torrent κλπ)

tablet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια δεν ηξερα που να το γραψω.

Λοιπον "δανειζομαι" wifi απο καποιον που εχει κλειδωμενες σελιδες οπως τορρεντ διαφημισεις γκουγκλ κλπ κλπ..μπορω να παρακαμψω τον αποκλεισμο;?

Και αν ναι θα φανει?? Μεσω κινητου ειμαι (android) αν βοηθαει αυτο.

Ευχαριστω..

Γεια σας παιδια δεν ηξερα που να το γραψω.

Λοιπον "δανειζομαι" wifi απο καποιον που εχει κλειδωμενες σελιδες οπως τορρεντ διαφημισεις γκουγκλ κλπ κλπ..μπορω να παρακαμψω τον αποκλεισμο;?

Και αν ναι θα φανει?? Μεσω κινητου ειμαι (android) αν βοηθαει αυτο.

Ευχαριστω..

Μαλιστα.... μιλα με τον administrator της εταιριας που το "δανειζεσαι"! :rolleyes::rolleyes:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εννοω οτι μου δινει γνωστος γειτονας νετ αλλα εχει κλειδωμενα τορρεντ site..γραφειο ειναι οποτε και να τα παρακαμπτω βραδυ να κανω download δν υπαρχει προβλημα.

Εσυ τι εννοεις ελεος??

Θα σου έλεγα να μπεις με proxy αλλά πλέον πολλά site σου απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτά. Αν θες δοκίμασε.

Αλλιώς είτε συμβιβάζεσαι είτε κάνεις δική σου σύνδεση.

Εννοειται και θα εχει κλειδωμενες τις σελιδες γιατι αν εμπαινες και εσυ π.χ μεσα να κατεβασεις το οτιδηποτε μετα δεν θα εχει καθολου σημα.Εγω π.χ αν κατεβαζω κατι που το εχει ανεβασει μονο ενας κανει να κατεβει ωρες και οποτε θελω να σερφαρω αναγκαζομαι να τα σταματαω.Πεστο στον γειτονα σου αλλα αμφιβαλω αν τα ξεκλειδωσει μπορει και αυτος και να ειναι σε γραφειο να εχει βαλει να κατεβαζει το οτιδηποτε γιατι μπορει να μην εχει internet στο σπιτι η να εχει και να μην θελει να τραβαει.Ξερω τετοια περιπτωση για αυτο το λεω.αλλα δεν εχεις να χασεις κατι να τον ρωτησεις...

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by pepi75
Despina!

Περιμενω να μου πραγματοποιηθει η δικη μου συνδεση γιαυτο και γινεται ολο αυτο.για μερικες μερες.

Οχι δεν κατεβαζει εκεινος.αλλα οκ λιγες μερες υπομονη ακομα..ευχαριστω παντως ρε παιδια να στε καλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...