Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω το lumia 550 το οποιο το ειχα παρει 75 ευρω και τα λεφτα του τα εβγαλε και με το παραπανω αλλα δεν με αντεξε πανω απο 6 μηνες και εσπασε και αυτο. Το λυπηθηκα :(

Οπως βλεπετε ουτε τα λεφτα περισσευουν ουτε εχω διαθεση να προσεχω τα κινητα μου.

Φαινεται καλη προταση απλα δεν ξερω αν οντως το κινητο δουλευει η κολλαει

στα 100 υπαρχει βεβαι και το lumia 650 ...

γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τα 10 γιατι δεν κολλανε (ουτε στο Lumia 550 ) απλα δεν εχουν ολες τις εφαρμογες ουτε που με νοιαζει να σας πω την αληθεια:ninja:

Καλησπερα ενδιαφερομαι για αμεσι επιλογι κινιτου στα 300 ειμαι αναμεσα στα

1. samsung galaxy a5 2016 παρα πολυ ωραια κατασκευη κ οθονη

2.xiaomi mi5

3. nexus 5x δεν εντυπωσιαστικα απο κατασκευη αλλα καλη

με ενδιαφερει να μην κολλαει το κινητο σε σερφαρισμα εφρμογες κ κανενα παιχνιδακι

που και που. Με ενδιαφερει η αντοχη στο χρονο να το κρατησω για οσο το δυνατον μεγαλυτερο χρονικο διαστημα

κ θα ηθελα καμερα οσο το δυνατον καλυτερη.καθε προταση δεχτη γιατι ειναι για αμεση αγορα.

*A G I O S*

www.epiplak.gr

Έχω ένα lg g4 και είμαι ενθουσιασμένος με την φωτογραφική του. Βασικά ήταν ο κύριος λόγος που το πήρα.

Θέλω να πάω σε κάτι με παρόμοια φωτογραφική αλλά να μην δώσω παραπάνω χρήματα. Η γυναίκα μου έχει ένα lumia 650 και να πω την αλήθεια μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Αξίζει η μετάβαση από g4 σε 950 xl?

το 950 είναι συσκευάρα, αν τα windows είχαν τις εφαρμογές των android, τα ποσοστά πώλησης θα ήταν αντίθετα απότι σήμερα.

το θέμα είναι, σε καλύπτουν οι εφαρμογές των windows;

αν ναι το παίρνεις και έχεις μια συσκευή με φανταστική κάμερα, οθόνη και ιδιαίτερα ποιοτική.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Ποιό είναι η καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;

αυτό.

OnePlus 3T http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_592336.html?wid=21

και φυσικά το samsung s7.

Πανέμορφο όντως το Α5, αλλά νομίζω τα άλλα 2 είναι ισχυρότερα... Μεταξύ των 3, προσωπικά μάλλον το mi5 θα επέλεγα κυρίως γιατί η Google τον Σεπτέμβρη σταματάει την υποστήριξη του 5X, οπότε για μένα πάντα χάνει και το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει απέναντι στον ανταγωνισμό... Κατά τα λοιπά ακόμα και τώρα παραμένει εξαιρετική συσκευή...

Αν το συγκρίνουμε σύμφωνα με την τιμή του με κινητά αντίστοιχης τιμολόγησης,είναι τρελό vfm.Πρόκειται για ναυαρχίδα.Αν δεν σε ενοχλεί που ειναι windows.Ειναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή στα 260.

Ξερει κανενας ποτε θα ειναι διαθεσιμο το 128αρι ?

Μόνο η one plus μπορεί να σου απαντήσει σε αυτό...

Μπες στην σελίδα και προσπάθησε να κάνεις παραγγελία...

Τι αναμονή έχει;;

Μεσα Ιανουαρίου τελικα θα ειναι παλι διαθέσιμο! !!!

Αν μπορεις να περιμενεις παρτο...

Εγω παντος θα περιμενα το ΟΡ 4.

εγώ παρήγγειλα εχθές το one plus 3t στα 439 ευρώ.

δείτε σχετικά στους συνδέσμους που βάζω παρακάτω.

Edited by kakos

Kαλημέρα και χρόνια πολλά φίλε!

Δες και το Xiaomi Redmi 4a... Eίναι ολοκαίνουργιο και στα χρήματά του (120 κάτι από Ελλάδα, 85-90 από Κίνα) είναι πολύ καλή επιλογή με βάση αυτά που ακούγονται...

Γειά σας, μετά από το εξαιρετικό G Flex 2 με την προβληματική οθόνη ψάχνω ένα κινητό στα 200-300€... Γενικά ασχολούμαι πολύ με τα κινητά και γουστάρω ρουτ και custom rom αφού έχω ένα Xperia SP με Nougat.. Μετά από έρευνα κατέληξα στα:

Xiaomi MI 5

Microsoft Lumia 950 XL

Γενικά έχω βαρεθεί το android και θα ήθελα κάτι καινούργιο αλλά δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου.. Εσείς τι πιστεύετε ? Έχετε κάποια άλλη πρόταση ? Άμα υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί τα κινητά να μου πει την εμπειρία του

*Επίσης οι παραγγελίες από Κίνα που είναι free shipping τελικά πληρώνεις τίποτα ? Πληρώνεις τελωνείο ?

Edited by jlamprou

επειδή ενδιαφέρομαι και εγω σε αυτή την τιμη.....

Το Huawei p9 lite 3gb ram....???

Δεν συγκρίνεται με αυτά τα δύο.. Πολύ χαμηλότερου επίπεδου..αυτά είναι ναυαρχίδες ενώ το p9 lite ένα mid range

Δεν συγκρίνεται με αυτά τα δύο.. Πολύ χαμηλότερου επίπεδου..αυτά είναι ναυαρχίδες ενώ το p9 lite ένα mid range

Moto x style...???

android or ios or wm......who cares.....???

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...