nikospaga Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Εγγυηση απο κατάστημα δινουν ενα χρονο νομίζω. ειναι κομπλέ ομως η θα κανουν τον κινεζο μετα; Τωρα για την 800αρα μονο με wind και επαρχια δεν υπάρχει το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Εγγυηση απο κατάστημα δινουν ενα χρονο νομίζω. ειναι κομπλέ ομως η θα κανουν τον κινεζο μετα; Τωρα για την 800αρα μονο με wind και επαρχια δεν υπάρχει το πρόβλημα; Με ολες πλεον,Νοτια Πιερια π.χ ειχα θεμα με κοσμοτε/wind. Θεσσαλονικη ολες μια χαρα. Κυριως η Wind εχει θεμα αλλα και με τις αλλες σε εσωτερικους χωρους και σε δυσκολα σημεια στην επαρχια θα εχεις θεμα. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ολες οι εταιρείες καλύπτουν καποια σημεία με 800αρα, απλά η wind έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οπότε εξαρτάται και απο την περιοχή. Ας πούμε εγώ με vodafone στο Ναύπλιο και Αθήνα στα περισσότερα μέρη έχω 4g χωρίς 800αρα. Τωρα το τι θα γίνεται στις δικές σου περιοχές και δίκτυο σου δεν το γνωρίζω. Γενικά η Αθήνα έχει πολύ καλή κάλυψη με τις άλλες μπάντες Όσον αφορά την εγγύηση δεν μου χει τύχει να ην χρησιμοποιήσω. Προφανώς και εξαρτάται και από το σκρουτζομάγαζο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Redmi 4 3/32,redmi note 4 snapdragon μπορεις απο Κινα. Κατι αλλο vfm σε αυτα τα λεφτα δυσκολα. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα. Ελπίζω να βάζω το θέμα στην σωστή ενότητα, αν όχι παρακαλώ μετακινήστε το. Έχω ένα Lumia 640 LTE το οποίο δεν χρησιμοποιώ πια και θέλω να το δώσω σε κάποιο κατάστημα για ανταλλαγή και να πάρω ένα καινούριο απλό κινητό με κουμπιά για τον πατέρα μου. Επειδή δεν έχω ιδέα, θα μπορούσατε να μου πείτε που αξίζει να απευθυνθώ και πως ακριβώς γίνεται κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Θα το δω τι θα επιλέξω τελικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Στην μπαταρία σε σχεση με το p9 lite ειναι κανενα απο τα δυο στα ιδια επιπεδα ή ουτε καν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με αγόρα νέου κινητού. Τα ζητούμενα είναι: δίκαρτο καλή (σχετικά πάντα με την τιμή) κάμερα οθόνη έως 5,2" αγορά από κωτσόβολο λόγω δόσεων (κατά προτίμηση, αν βρεθεί κάτι καλό σε καλύτερη τιμή, Ελλάδα πάντα, το εξετάζουμε) τιμή έως 250€ μια ιδέα που έχω είναι το p10 lite Edited November 7, 2017 by psail Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Στο γερμανό είχαν το huawei nova προσφορά στα 199 ευρώ. Δες αν υπάρχει ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπερα σε ολους.ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την κινηταρα ακομα ειναι απροβληματιστο χωρις κολληματα αλλα θελω πια να το αλλαξω ειμαι αναμεσα συο motog5plus huaweip9lite sonyxa1 samsung galaxy s6 kai xiaomi note4 νοκια 6μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτεε τη γνωμη σας για το καθενα ξεχωριστα.κυριως με ενδιαφερει η μπαταρια η καμερα και να μην κολλαει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippoiord Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 350 ευρω το περισσοτερο 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Αδιαφορο 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα, προτιμάται με 2ετή εγγύηση αντιπροσωπείας αν και για κάποια εξαιρετική προσφορά αρκεί και αυτη του καταστήματος 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Οχι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? όχι και όχι 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; όχι 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. ενδιαφέρει ο καλός ήχος, όχι τόσο ή οθόνη 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, βαρύ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Samsung galaxy Alpha, τελείως χαλασμένο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Κοιτάς σε γκάμα κινητών της huawei.απο p9 light 2017-p10 light ενώ αν κάνεις υπέρβαση στις ίντσες κοίταξε και για honor 6x. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Δες και το meizu m5 note το32αρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stejo Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Γύρω στα 250€. Αν υπάρχει κάτι σημαντικά καλύτερο στα 280€ δεν τρέχει τίποτα, αλλά ας μείνουμε κάτω από τα 300€. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Μίνιμουμ 5.5", που είναι και το μέγεθος που προτιμώ. Δεκτά και λίγο μεγαλύτερα εώς 6" αλλά όχι παραπάνω. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Μια χαρά είναι και από Κίνα, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο σε κατάστημα που κάνει εγγυημένες τριγωνικές αποστολές. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? NFC σχεδόν αδιαπραγμάτευτο. Θα πρέπει να βρεθεί κάτι πολύ εξαιρετικό σε τρελή προσφορά για να το δεχτώ χωρίς NFC. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Αγγλικό μενού δουλεύω ούτως ή άλλως. Αδιάφορο. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Δεν έχω προτίμηση σε amoled vs lcd, αρκεί να έχει κάποιου τύπου gorilla glass. Επίσης θα το προτιμούσα να μην είναι 2.5D ώστε να παίρνει απροβλημάτιστα tempered glass. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, βαρύ gaming. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Redmi Note 4 Global 4/64 αλλά πρόκειται να το δώσω αλλού. Κάποια άλλα σημαντικά για εμένα features που δεν περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο είναι η υποστήριξη 5GHz wifi και wifi display. Τέλος, καλό θα ήταν να είχε και οπτικά σταθεροποιημένο φακό, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι πολλά ζητάω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλημέρα, θέλω κινητό για την μικρή μου αδερφή 80 με 90 ευρώ, είδα αυτό https://www.gearbest.com/m-promotion-active-152.html αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω, δεν ξέρω τις εταιρείες! ( Να φανταστώ από τα λίγα που ξέρω ότι λόγω Ευρωπαϊκής αποθήκης δεν έχει τελωνείο, σωστά;) Ευχαριστώ. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις κατι παραπανω και να δεις το xiaomi redmi 4a. https://www.skroutz.gr/s/11334248/Xiaomi-Redmi-4a-32GB.html Στα 98 δολλαρια το εχει το Gearbest αλλα το στελνει απο Κινα. Για μενα αξιζει να το παρεις απο εδω,η διαφορα ειναι 15€ περιπου ενω το τελωνειο θα σου βγει πιο ακριβα κι ολας,χωρια την αναμονη. Εχω παρει το note 3 mediatek και note 4 snapdragon για τους δικους μου.Απο τα πιο αξιοπιστα κινεζικα κινητα που εχω παρει.Θα το ρυθμισεις μια και καλη αφου το ανοιξεις και τελος. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippoiord Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αν γινεται οποιος το δει μια απαντηση γιατι επειγει αρκετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μάλλον για το p9 σε βλέπω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ή παίρνεις το p9 και σου περισσεύει και κάτι ή δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις το honor 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippoiord Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το P9 ειχα σκεφτει και γω απλα ειχα καποιους ενδοιασμους για το κατα ποσον υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες σε πιο νεα μοντελα. Το honor 9 δυστυχως οσο καλο και να ναι τα 350 ειναι ηδη ταβανι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αν δεν βιαζόσουν θα σου πρότεινα το mi6 από Κίνα με τριγωνική γιατί έχει πέσει στα 350€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) LG G4, Nexus 5X > bootloop. LG G5, G6 > image retention στην οθόνη. Αυτά ξέρω εγώ, υπήρξαν και widespread προβλήματα και στη σειρά V. Για όσους δε το ξέρετε, προσοχή με τα LG. Huawei αν δέχεσαι κανένα bug η θεματακι καμία φορά (aggressive memory management - κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο, notification bug -έχει διορθωθεί νομίζω, λίγο δυσλειτουργικό focus) είναι μια χαρά σε γενικότερο πλαίσιο και αξιόπιστα. Samsung τείνουν να είναι πιο bug free βάσει δικής μου εμπειρίας και κανενός reset ανά κάποιους μήνες, αν και έπαιξε φέτος στο S7 για ένα διάστημα το πρόβλημα των χαμένων κλήσεων. Σίγουρα για κάτι ολοκληρωμένο από πλευράς αξιοπιστίας, after sales και επιδόσεων, πας σε εταιρείες με σοβαρό μερίδιο δηλαδή Samsung και Huawei. Και Apple αν σου κάνει. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited November 8, 2017 by Nikos751 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Οι επιδόσεις σε γενικές γραμμές εκτός κάμερας, κατά σειρά πάνε Mi6 > P10 > S7, η ολοκληρωμένη αξιοπιστία και after sales πάει αντίστροφα πάνω κάτω. Από Από κάμερα P10 S7 είναι πολύ καλα και κοντά μεταξύ τους, για το Mi6 ξέρω ότι είναι καλή αλλά σε χαμηλό φωτισμό όχι τόσο. Αν θέλεις μέση λύση πάρε το P10. Αυτή είναι η άποψη μου βάσει προσωπικής έρευνας αγοράς. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 ειχα παρει ενα asus pegasus 2 απο tinydeal . στο εξαμηνο περιπου δεν ανοιγε το φλας και η πισω καμερα . το εστειλα στην κινα και με ρωτανε αν θελω επισκευη ή επιστροφη χρηματων . το ειχα παρει 110 και μου επιστρεφουν αν θελω 73 ευρω . σκεφτομαι να παρω την επιστροφη και να παρω ενα καινουριο . καλα το σκεφτομαι ??? το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο . θελω να μου προτεινετε συσκευες απο το εν λογω καταστημα . θελω να βγαζει καλες φωτογραφιες και οχι "κινεζικες" ... να εχει καλη οθονη , ε και να ειναι γρηγορο ... λιγο πολυ ολα τα κινητα πλεον τα κανουν αυτα που ζηταω ... το θεμα ειναι απο τα δοκιμασμενα ποιο ειναι η καλυτερη επιλογη ?? εχω μια προτιμηση προς τα asus και τα lenovo , τα οποια θεωρω λιγο πιο επωνυμα απο τα υπολοιπα ... λεφτα 120-150 ευρω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PickleRick Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 250-300 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.5,5 η παραπανω ιντζες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλαδα και Κινα,δεν ειναι απαραιτητη η 2ετης εγγυση. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα).Ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Απαραιτητα dual sim,η απουσια των υπολοιπων δεν με πειραζει. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Καλο θα ηταν να εχει ελληνικο μενου.Ωστοσο δεν θα ηθελα να ασχοληθω με φλασαρισμα. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλη οθονη(οσο καλυτερη τοσο το καλυτερο για προβολη ταινιων-αρχειων pdf) ο ηχος δεν με αφορα. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχυτητα>αυτονομια>καμερα>βαρυ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.Δεν διατιθεται αυτην την στιγμη Σε αυτο το σημειο θελω να προσθεσω κατι.Το χρηματικο ποσο δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται στις απαιτησεις μου.Ομως σε περιπτωση που μπορω να καλυφθω και με κινητο χαμηλοτερης αξιας θα ειναι κατι πολυ θετικο.Απλως λογω του γεγονοτος οτι τα κινητα τα κραταω για περιπου 2-2,5 χρονια θα ηθελα κατι το οποιο να ειναι οσο το δυνατον πιο futureproof.Τελος αν η συγκεκριμενη περιοδος δεν ενδεικνυται για αγορα smartphone και θα ηταν καλο να περιμενω,δεν υπαρχει προβλημα αρκει να το γνωριζω δεν θελω να κανω επιπολαιες κινησεις.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Κανείς...; :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts