Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειτα απο μια βουτιά σε κρασί, το κινητό μου βγήκε off...

Οπότε δυστυχώς είμαι σε αναζήτηση κινητού.

Τι θέλω? Ενα LG GFLEX 1......

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε 300-350

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε >5,7

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Απο Ελλάδα

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) :ΝΑΙ

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual ναι και αν υπάρχουν και τα υπολοιπα ακόμη καλύτερα δεν με νοιάζει το dual αλλά θέλω nfc και ir αν γίνεται

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου;Ναι

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. αυτονομία Ταχύτητα, , κάμερα, gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG GFLEX!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα ..θα ηθελα να θεσω το παραπανω ερωτημα ..και πιο συγκεκριμενα ποια ειναι τα προτερηματα του να εχεις μια διπλη καμερα ? Ειναι μονο για "ομορφια" ή εχει κατι να προσφερει σε σχεση με μια μονη καλη καμερα . Η παραπανω ερωτηση πυγαζει απο ενα διλυμα που εχω στο μυαλο μου , huawei P10 ή summung s7 ( καθως παιζουν στα ιδια λευτα ) καθαρα ομως σε θεμα καμερας ποια πλεονεκτηματα βρισκεις στο Ρ10 με διπλη καμερα και τι στο s7 που εχει μια απο τις καλητερες καμερες ? Και οι κοντρες συνεχιζονται : One plus 5 vs s8 , huawei P9 vs sumsung s6 (κυριως εδω με νοιαζει περισσοτερο η γνωμη σας , για την καμερα του p9 σε σχεση με αλλες καμερες της ιδιας χρηματικης αξιας ) ευχαριστω

Επισης να ανφερω οτι κοιταω κυριως καμερεςς καθως προερχομαι απο ενα huawei y530 το οποιο ειχα 4 χρονια ...οποτε σε θεμα επεξεργαστων και ραμ και οτι και να παιξει νομιζω θα πω "wow!" .Τελος μια αναφορα και στις μπροστινες καμερες τον παραπανω κινητων θα εκτιμηθει ! Ευχαριστω ????

Honor 8 pro, για την οθόνη 5,7.

θα το δώ.

Χρειάζομαι την μεγάλη οθόνη γιατί κάνω πολλά εξαιτίας της δουλειάς απο το κινητό!!

Παρε 5s/5c,εχουν και 4g cat.3 100/50 και την 800αρα.Και wifi call με cosmote.

Πλάκα πλάκα 5s εχω μητρική δεν θα χρειαστεί καν να αγοράσω κάτι τα υπόλοιπα είναι η δουλειά μου θα γίνει σαν να βγηκε από foxconn!!!

χιλια ευχάριστο που μου φρέσκαρες την μνήμη :D:D:D:):):)

Ο αδελφός μου θέλει μια συσκευή στα 200€.

Θέλει χωρητικότητα και γρήγορη κάμερα γιατί έχει παιδάκια και με το κινητό που έχει τώρα, όλο χάνει τις γκριμάτσες τους... οθόνη 5 ίντσες αρκεί.

Επειδή θα του βάλω και το CosmoteTV go μου επάνω, ας έχει μια εύκολη συνδεσιμότητα με τηλεόραση, αν είναι δυνατό.

Άλλες απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν έχει...

Έχω προτείνει Samsung j5 2017 (φωτεινή η κάμερα με f1.9) και honor 6x (για τη σύνδεση με την τηλεόραση δεν ξέρω τι θα χρειαστώ όμως).

Η γυναίκα του, θέλει και αυτή συσκευή στα 200€, για πιο mainstream χρήση (social, φωτογραφίες, messaging).

Έχω προτείνει honor 6x.

Λέτε τίποτε άλλο;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Στο j5 θα πας μονο αν θες amoled οθόνη. Διαφορετικά πάρε το honor 6x. Ειδικά στη κάμερα θα τον ικανοποιήσει.

Εξαρτάται τι περιμένεις. Το galaxy note 4 στέκεται παραπάνω από αξιοπρεπέστατα. Αν είσαι απαιτητικός χρήστης και δεν σου αρκεί η ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη ή κάμερα προχώρα. Αν πάλι είσαι mid ή light user στη θέση σου θα περίμενα κανα χρόνο ακόμα.

Άντε να του εξηγήσεις τώρα ότι η honor είναι υπομπράντα της Huawei...

Αυτός θέλει Samsung, Nokia, ούτε Sony δε θέλει...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ας πάει samsung τότε. Μη μπλέκεις ;)

Εν το μεταξύ η Nokia αυτή τη στιγμή είναι πιο risky επιλογή από huawei στα πλαίσια ότι δεν την έχουμε δει ούτε από άποψη αξιοπιστίας ούτε από άποψη service. Η nokia αυτή τη στιγμή κάνει νέο ξεκίνημα.

Motorola θα κοίταζε; Πχ το moto g5 plus νομιζω στο eshop.gr το έχει κοντα 250. Διαφορετικά ας δει το απλό Moto g5 κοντά στα 180.

Edited by Antretng

Καλησπερα σας,

Λεμε για αυτο το κινητο

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=j5+2017

αλλα διαβαζοντας στο φορουμ τις προτασεις ειδαμε και τα παρακατω

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-xiaomi-redmi-4x-dual-sim-32gb-mayro/prod8550268pp/

http://www.public.gr/product/4g-smartphone-huawei-p9-lite-2017-dual-sim-16gb-leyko/prod8501206pp/

και τα παρακατω

http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-g5-plus-32gb-3gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.090844

http://www.e-shop.gr/kinito-motorola-g5-plus-32gb-3gb-dual-sim-gold-gr-p-TEL.090845

ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ???

Τι γνωμη εχετε ?

ΔΕν μασ ενοχλει να δεχεται δυο καρτες σιμ.

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.

250€

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.

ΜΑΧ 5,5

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος;

Ελλάδα 2 έτη εγγύηση

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)

Προτιμάμε

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?

Προτιμάμε dual sim

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα;

Ετοιμο από κουτα με ελληνικά

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

Καλη οθόνη

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

Κάμερα αυτονομία

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.

LG g2 mini

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή το moto g5 plus δεν είναι διαθέσιμο σε βλέπω για το honor 6x. Απλά πρόσεξε να είναι το bln-l21 για να έχει 800αρα μπάντα.

Από τα τρία που αναφέρεις, θα πήγαινα στο xa.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πλάκα πλάκα 5s εχω μητρική δεν θα χρειαστεί καν να αγοράσω κάτι τα υπόλοιπα είναι η δουλειά μου θα γίνει σαν να βγηκε από foxconn!!!

χιλια ευχάριστο που μου φρέσκαρες την μνήμη :D:D:D:):):)

Τυχερος,τζαμπα θα σου βγει.Αν το εχεις σε ios 8/9,ιδανικα η 10 γιατι συνδυαζει οτι ελειπε τοσα χρονια απο το ios.Θα σου κανει τη δουλεια,χωρις πολλα πολλα.Απλα αν εχεις το 4G μονιμα,πολυ πιθανο να ψαχνεις μπριζα εκτος αν κανεις πολυ ελαφρια χρηση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Από το σκρουτζ εννοείς?

Το Samsung όνομα πληρώνεις κλασικά?

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλασικά....

Υγ. Πάει και για τις δύο ερωτήσεις σου :lol:

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...