tiger1 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Kαλημέρα παιδιά. Εγω πραγματικα ειμαι ο πιο ασχετος απο ολους αλλα επειδη εχω και εγω μια αμφιβολια μεταξυ αυτων των δυο, δεν ειμαι σιγουρος οτι η καμερα του Note 4X ειναι τοσο για τα μπαζα. Μηπως μεσω καποιας εφαρμογης υπαρχει βελτιωση? Επισης αν και εχω συμπαθεια στην huawei δεν συμπαθω τα on screen navigation buttons..σχεδον καθολου. Γινεται και το screen/body ratio χαλια στην ουσια, πιστευω. Αρα υπαρχει και μια σημαντικη διαφορα στο μεγεθος οθονης. [απο huawei ισως για το mate 9 π.χ. δεχομαι πιο ευκολα τα ONNB :ninja:] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Εχεις αοοφασισει να παρεις το νοτε.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger1 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Οχι, αν ειχα αποφασιζει ισως δεν θα εγραφα, απλως μεταξυ αυτων των δυο ειμαι 60-40 τωρα. Η καμερα [ες] για τις οποιες δεν ξερω ακομη την πραγματικη διαφορα και το ονομα huawei[μου θυμιζει χαβαη..:lol:] κρατανε το 40 εδω. Edited August 19, 2017 by tiger1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Και γω στο 60-40 είμαι υπερ του redmi 4x note είμαι. Αυτή τη στιγμή έχω το zte blade s6 η πισω καμερα του οποίου με καλύπτει μια χαρά. Αν και το note έχει τουλάχιστον ιδια κάμερα με το s6 τότε πάω με κλειστά ματια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Kαλημέρα παιδιά. Εγω πραγματικα ειμαι ο πιο ασχετος απο ολους αλλα επειδη εχω και εγω μια αμφιβολια μεταξυ αυτων των δυο, δεν ειμαι σιγουρος οτι η καμερα του Note 4X ειναι τοσο για τα μπαζα. Μηπως μεσω καποιας εφαρμογης υπαρχει βελτιωση? Επισης αν και εχω συμπαθεια στην huawei δεν συμπαθω τα on screen navigation buttons..σχεδον καθολου. Γινεται και το screen/body ratio χαλια στην ουσια, πιστευω. Αρα υπαρχει και μια σημαντικη διαφορα στο μεγεθος οθονης. [απο huawei ισως για το mate 9 π.χ. δεχομαι πιο ευκολα τα ONNB :ninja:] Καλημερα. Οντως με το port της google camera και το hdr+ η καμερα βελτιωνεται παρα πολυ. Αλλα θελει να ξεκλειδωσεις την συσκευη ωστε να ενεργοποιησεις το api2 (μια σειρα προσθετεις στο build.prop... νομιζω εχει βγει και αρχειακη που απλα το φλασαρεις) Διαφορετικα ναι, η στοκ καμερα υστερει αλλα μην ξεχναμε οτι διαφερουν και σε χρηματα. Προσωπικα για τα χρηματα του κινητου στη κατηγορια οθονης του (5,5 ιντες) την βρισκω αξιοπρεπη την καμερα. Βασικα για μενα σημαντικοτερο ειναι να αποφασισεις τις ιντσες πρωτα και μετα βλεπεις ποιο παιρνεις. Το βιντεο βεβαια ειναι οντως για τα μπαζα. Edited August 19, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) Και γω στο 60-40 είμαι υπερ του redmi 4x note είμαι. Αυτή τη στιγμή έχω το zte blade s6 η πισω καμερα του οποίου με καλύπτει μια χαρά. Αν και το note έχει τουλάχιστον ιδια κάμερα με το s6 τότε πάω με κλειστά ματια. Πιστευω θα εχει παρομοια ποιοτητα. Δες εδω μερικα δειγματα . Προσωπικα τα βρισκω αξιοπρεπη. Βεβαια στις νυχτερινες θα χρειαστει να τραβας μερικες για να κρατησεις μια γιατι ευκολα εχει camera shake το οποιο μπορει να μην το καταλαβεις και να νομιζεις οτι ειναι απλα η ποιοτητα του ετσι. Στα δειγματα που ανεβασα λοιπον παντα τραβαγα 3 ή και 4 φωτογραφιες το καδρο μου και μετα ανεβασα την πιο sharp. Εκει που πραγματικα υστερει ειναι το βιντεο. Ειναι πολυ μετριο. Edited August 19, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Kαλησπέρα,αναζητώ καινούργια συσκευή για την κοπέλα μου, δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωριστεί το S4 που είχε και ψάχνει κάτι οικονομικο αυτη τη φορά και αξιόλογο. Κοιταζουμε για το xiaomi redmi 4x και θα θέλαμε τις προτάσεις σας και τη γνώμη σας. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε 250 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε 5-5,5 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Απο Ελλάδα 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual ναι και αν υπάρχουν και τα υπολοιπα ακόμη καλύτερα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ναι 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα,αυτονομία , κάμερα, gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Samsung Galaxy S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Oντως μοιάζει πολύ με το blade s6 και ας είναι 2 χρόνια πίσω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reef Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Asus zenfone 3 με επεξεργαστη snapdragon 625? Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το mi5s. Εκτος εαν προτιμας μεγαλυτερη οθονη. ;) Reef την εκδοση με τον snapdragon εχεις; Αν ναι, πρωτου αλλαξεις κινητο δοκιμασε το port της google camera οπου δουλευει το hdr+. Εχει δοκιμαστει και δουλευει κανονικα στη συσκευη. Προυποθετει βεβαια root ωστε να ενεργοποιησεις το api2. με mediatek ειχα αλλα ψοφησε τωρα εκανε μπλουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Huawei Honor 6X 3GB 32GB για αυτο τι λετε???Δεν ξερω μονο αν εχει την 800 μπαντα της wind??Το βρηκα και στα 200 ευρω.Δεν εχει amoled οθονη απο οτι ειδα.Huawei Honor 6X η Lenovo Vibe P2 ποιο απο τα δυο λετε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Huawei Honor 6X 3GB 32GB για αυτο τι λετε???Δεν ξερω μονο αν εχει την 800 μπαντα της wind??Το βρηκα και στα 200 ευρω.Δεν εχει amoled οθονη απο οτι ειδα.Huawei Honor 6X η Lenovo Vibe P2 ποιο απο τα δυο λετε??? Για καμερα honor 6x. Για επεξεργαστη, αυτονομια, ram και amoled οθονη lenovo vibe p2. Υποψιν οτι και τα 2 στις νυχτερινες ειναι κατωτερα απο το g4 που εχεις. Αν τυχον παρεις το honor 6x προσεξε να ειναι το bln-l21 για να εχει 800αρα μπαντα και nfc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Μεταξύ των Galaxy S5, Moto G4, 640 XL ποιό έχει την καλύτερη κάμερα και αυτονομια; Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ριξε μια ματια και στο lenovo moto z play.Σε καλυπτει σχεδον σε ολα τα κριτηρια εκτος απο στερεο ηχο και ραδιοφωνο.Η αυτονομια του δε περιγραφεται ως κορυφαια.Για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα πρεπει να ριξεις μια ματια στο αντιστοιχο νημα του φορουμ ή και σε reviews στο διαδικτυο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) Το G3 μου μας άφησε χρόνους.. και ψάχνω αντικαταστάτη.. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 400 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,3+ 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα ή και ΕΕ. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) 'Οχι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορα αλλά IR θα ήταν καλοδεχούμενες. Ξέρω όμως ότι αν πω ναι περιορίζονται πολύ οι επιλογές. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικό μενού χωρίς φλασάρισμα. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Δεν με απασχολεί ο ήχος θέλω όμως καλή οθόνη, lcd ή amoled αδιάφορο. Ανάλυση 1080p+ 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, κάμερα (και αξιοπρεπή selfie, φώτος δεν βγάζω βράδυ), αυτονομία, gaming (δεν παίζω παιχνίδια). 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G3 Θα προτιμούσα επίσης να είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη και να έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Edited August 20, 2017 by michalis1984 Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Σε αυτονομια σιγουρα ειναι αρκετα κατωτερο απο το lenovo p2 ενω εχει και 1 GB Ram λιγοτερο. Στο moto z play αν παει θα ειναι για τον ηχο και την καμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo20 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: Εως 120 ευρώ πάνω κάτω. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5 θα έλεγα. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα): Επαρχία ναι, απο νησί. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Όχι απαραίτητα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; θα προτιμούσα Όχι φλασαρισμα. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.: καμια προτίμηση. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα 3, βαρυ gaming 4, καμερα 1, αυτονομια 2 . 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. - Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω συσκευή για τον πατέρα μου. Το βασικότερο που θα ήθελα θα ήταν η κάμερα, χωρίς να έχουμε τρελές απαιτήσεις εννοείται. Επίσης, σημαντικό κομμάτι είναι να είναι κάπως ανθεκτικό το κινητό ακομα και αν χρειαστεί θήκη δε μας πειράζει και ας χρεώθουμε παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καμερα σιγουρα το 640 XL. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 αν μπορεις στο s8+ειναι οτι καλυτερο υπαρχει! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Στο μόνο που θα ξενερώσεις είναι το λογισμικό της Samsung σε όλα τα άλλα θα μείνεις ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Καλησπέρα μέσα στην εβδομάδα θέλω να πάρω κινητό συγκεκριμένα πηγένω προς s8 plus αλλά βλέπω και κάποια άλλα κινητά τώρα που έχουν επίσης πολύ καλα χαρακτηριστικά π.χ xiaomi mi mix με μεγαλύτερη μπαταρία ,mate 9 .Θέλω σίγουρα μεγάλη οθόνη ,δαχτυλικό αποτύπωμα και διάρκεια μπαταριάς ! Δώστε μ τα φώτα σας!!!!!! ευχαριστώ! Edited August 21, 2017 by vasoula_yo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: Εως 120 ευρώ πάνω κάτω. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5 θα έλεγα. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλάδα. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα): Επαρχία ναι, απο νησί. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Όχι απαραίτητα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; θα προτιμούσα Όχι φλασαρισμα. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.: καμια προτίμηση. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα 3, βαρυ gaming 4, καμερα 1, αυτονομια 2 . 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. - Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω συσκευή για τον πατέρα μου. Το βασικότερο που θα ήθελα θα ήταν η κάμερα, χωρίς να έχουμε τρελές απαιτήσεις εννοείται. Επίσης, σημαντικό κομμάτι είναι να είναι κάπως ανθεκτικό το κινητό ακομα και αν χρειαστεί θήκη δε μας πειράζει και ας χρεώθουμε παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Xiaomi redmi 4a ή 4x.Μονο θεμα που ισως να εχεις ειναι η 800αρα. My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Xiaomi redmi 4a ή 4x.Μονο θεμα που ισως να εχεις ειναι η 800αρα. Και τα 2 εχουν global εκδοση που εχει 800αρα. Απλα προσοχη να γραφει global version στο πλαι και ευρωπαικο φορτιστη. Βεβαια εφοσον σε νοιαζει περισσοτερο η καμερα, κοιτα καλυτερα το moto g4 https://www.skroutz.gr/s/9177791/Lenovo-Moto-G4-Dual-16GB.html . Εφοσον θα κανει light χρηση θα ειναι μια χαρα. Βεβαια σε ανεβασα σε χρηματα και ιντσες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Γεια σας και πάλι, Θα ήθελα ένα φθηνό κινητό για τον πατέρα μου. Μεγάλα κουμπιά, καλή μπαταρία. Αν γίνεται θα ήθελα και μεσαίου μεγέθους οθόνη , έτσι ώστε να μπορεί να διαβάζει άνετα . Χρήση μόνο για κλήσεις. Αγορά από Ελλάδα. Έχω βρει evolveo easy phone και Alcatel 2008g. Τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ Edited August 21, 2017 by BASILISP διόρθωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι ένα μικρό σε μέγεθος αλλά γρήγορο κινητό με κύρια χρήση κλήσεις και mail. Χρήση βασικά 2ου κινητού για την δουλειά. Τώρα γι' αυτό τον σκοπό έχω ένα κινέζικο android που μ' έχει κουράσει αρκετά. Πρώτο ένα S6 edge. Σκέφτομαι σοβαρά το iphone SE γιατί βλέπω ότι είναι στο budget μου (γύρω στα €250) αλλά ο προβληματισμός μου είναι ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ ios. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα? Εσείς που έχετε κάνει τέτοια μετάβαση τι σας έλλειψε περισσότερο? Τι σας κέρδισε? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Αν θέλεις μικρή συσκευή σίγουρα θα σε βολέψει Είναι ένα iPhone 6s αλλά με οθόνη μικρότερη Λίγο ακριβό βέβαια αν σκεφτείς ότι σε android βρίσκεις και με 100€ κάτι xiaomi για να κάνεις την δουλειά σου Πιστεύω ότι δεν θα χάσεις αν το πάρεις και σε λίγο καιρό θα αφήσεις στην άκρη το s6 και θα πάρεις κάποιο από τα μεγαλύτερα iPhone πχ το iPhone 7 Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts