Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή δεν κατέληξα και περιμένω προτάσεις...

τι λέτε για κάποιο από 5,5'' ως 6'' , με την καλυτερη δυνατή κάμερα, λήψη-ποιότητα σήματος / ομιλίας, ήχο, και οθόνη;;

σε δεύτερη μοίρα αυτονομία και σχετικά πρόσφατο android και hardware...

ίσως να μην υπάρχει κάτι στα 250, αλλά μπορούμε να βρούμε το καλύτερο σε λίγο παραπάνω χρήματα;

(χωρίς κίνδυνο τελωνείου που θα αυξήσει την τιμή)

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Τελικά η απόφαση είναι Huawei p10plus. & με έπεισε ο φίλος & θα το πάρω & εγώ.

Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο τελικά το service & η αξιοπιστία επειδή η συσκευή θα αγοραστεί για 3+ χρόνια.

Samsung S8

Περιμενα το ONEPLUS 5 απο τον Ιανουαριο, αλλα με απογοητευσε σε ορισμενα σημεια. Μετα ηρθε στο παρασκηνιο το G6, λογω τιμης. Τωρα το ONEPLUS 5 το βρισκεις με την ιδια τιμη απο το Banggood. Ισως και 20 ευρω φθηνοτερα απο το G6. Ποιο κινητο προτιματε και γιατι; Παντα με βαση και την τιμη.. Γιατι το να δωσω 499 ευρω για το 1+5 δεν υπηρχε περιπτωση, ποσο μαλλον 479 για την εκδοση με τα 8GB ram.

Κυριως μελημα το παιχνιδι Clash Royale, Η μουσικη απο τα ακουστικα, καλες διαστασεις και αυτονομια. Πιστευω τα κινητα πανω-κατω βγαινουν ισοπαλια..

Μεγαλο θετικο στο G6 η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και η αδιαβροχοποιηση.

Ειμαι σε διλλημα πλεον.

** Φοβαμαι οτι οι παρτιδες του 1+5 που βρισκονται στη Κινα, ισως να ειναι αποθεμα και να ειναι αυτες με το jelly effect.

****Ακυρη αυτη η τιμη. Ηταν μαζι με ενα κουπονι, το οποιο εληξε. 419 εχει και μαζι με το priority line ( για αποφυγη τελωνειου ) παει στα 439.. Οποτε μαλλον ακυρο το θεμα;

Edited by Lux

Μην ξεχνάς όμως και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του g6, ότι είναι μια φετινή ναυαρχίδα αλλά με περσινά σπεκς.

Δες κι αυτό http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mix-4GB-128GB-Smartphone---Black-380410.html από eu warehouse.

Edited by _Alexandros37

Άντε με το καλό. Και πες στον φίλο σου να πάρει και αδιάβροχη θήκη :p

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τελικά εγώ λοξοδρόμησα σε σχέση με το φιλαράκι μου & πήρα το s8.

Samsung S8

Καμια σχεση με αυτα που ζηταω.. Μεγαλο, ακριβο, και αυτο εχει περσινα specs. Επισης αθλιο και επικινδυνο για να το εχω μαζι μου στο γυμναστηριο και το τρεξιμο.

Βεβαια δικο μου λαθος που δεν ειπα εξ'αρχης τι ακριβως θελω απο το κινητο.

Οχι και τα δυο αν και ειναι πολυ δυνατα κινητα. Θελω 5,5 ιντσες. Αλλιως το Mi6 ειναι φοβερο.

Μαλλον θα καταληξω στο LG G6.

Μεχρι τοτε βεβαια θα εχουν βγαλει το G7.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κινητού,που να αντέχει...και εννοώ να αντέχει πολλά...

Σκεφτόμουνα κάτι σε Cat,αλλά ένας φίλος μου έδειξε ένα Blackview,το 6000 κάπως έτσι...

Κουμουτσα φυσικά αλλά επειδή δένω έχω ιδέα για το συγκεκριμένο θα ήθελα πληροφορίες,η κάτι αντίστοιχο...

Ευχαριστώ

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Τι λέτε; Θέλω να ακούσω σφαιρικα τι πιστεύετε. Ειδικά όσοι έχετε και τα δύο.

Υπάρχει κάτι στο οποίο το P9 Lite να υπερτερεί;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στην καμερα μονο θα υπερτερεί...

Κατα τα αλλα το νοτε είναι πολυ καλο και φθηνο

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτό που υποψιαζομουν.. Το θέμα είναι θα υπερτερεί κραυγαλεα;

Κάθε επιπλέον άποψη, καλοδεχουμενη..Ευχαριστώ.

Καλημερα. Κραυγαλεα σιγουρα οχι. Εκτος εαν μιλαμε για βιντεο που εκει εχουν οντως σοβαρες διαφορες.

Για φωτογραφιες δες εδω μερικα δειγματα που εχω στο αυτοματο. Απλα στις νυχτερινες θα τραβας 2-3 ωστε να εχεις μια καλη (βγαινουν ευκολα κουνημμενες) Redmi Note 4X/4 Global samples

Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Το xiaomi Redmi Note 4X είναι όντως καλύτερο σε πολλά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει (μεγαλύτερος εσωτερικός αποθ. χώρος, μπαταρία, επεξεργαστή, gpu, sar value, μελλοντικές αναβαθμίσεις σε συνδυασμό με το MIUI που κάνει παπάδες)

Τώρα για κάμερα αυτό που είδα στις φωτογραφίες του παιδιού με ικανοποιησαν, αν είχαμε και δείγμα από το P9 Lite θα ήταν καλα όμως.

Από προστασία οθόνης δυστυχώς δεν δίνουν κάτι τα δύο αυτά κινητά.

Καλό και αυτό το βίντεο

"Αν επιλέγεις βάση της κάμερας αγόρασε το P9 Lite, ενώ αν επιλέγεις με βάση τις επιδόσεις επέλεξε το Redmi Note 4X"

Βέβαια αυτός είχε στην κατοχή του το 2gb ram P9 Lite και οχι το 3gb ram. Αυτή είναι η ετυμηγορία του τύπου.

Edited by Inevar

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ένα κινητό μέχρι 200€ και να έχει την 800αρα μπάντα;

Μου άρεσε πολύ το XIAOMI Redmi Note 4X ΑΛΛΑ δεν έχει την μπάντα αυτή. Δυστυχώς. Κάτι παρόμοιο; θέλω κάτι δυνατό για απλή χρήση αλλά δυνατό. Να μη κολλήσει ποτέ. Αυτό.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ένα κινητό μέχρι 200€ και να έχει την 800αρα μπάντα;

Μου άρεσε πολύ το XIAOMI Redmi Note 4X ΑΛΛΑ δεν έχει την μπάντα αυτή. Δυστυχώς. Κάτι παρόμοιο; θέλω κάτι δυνατό για απλή χρήση αλλά δυνατό. Να μη κολλήσει ποτέ. Αυτό.

Παρε το redmi note 4(snapdragon) 3/32 απο σκρουτζ.Την εχει κανονικα αρκει το τηλεφωνο να ειναι η Global Version.Το βραδυ στη καμερα δεν ειναι τοσο καλο(το focus αργει).Δεν κολλαει καθολου και ειναι σφαιρα,το εχει η μανα μου και μπαταρια τερας.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχε υποψιν οτι στις φωτογραφιες χαμηλου φωτισμου τραβαγα παντα 2-3 και τελικα ανεβασα απο τη καθε μια την πιο sharp. Ειναι πολυ ευκολο να εχει μικρο camera shake. Οποτε να θυμασαι οτι σε χαμηλο φωτισμο θα πρεπει παντα να τραβας μερικες ;)

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...