_Alexandros37 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Mi6 φυσικά. Ειδικά για αυτά που γράφεις στο δ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Mιας και έρχεσαι από One Plus και απ' ότι καταλαβαίνω μπορείς να διαθέσεις ~500, δεν το σκέφτεσαι για OP5T; To μόνο που δεν καλύπτει απ' όσα ζητάς είναι τα οχι πολύ μικρά bezels, αλλά από την άλλη και το Α8 έτσι είναι... Τάση της εποχής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Απορώ πώς βάζεις στην ίδια πρόταση Xiaomi και Samsung... :) Αν θες "παιχνίδι" για να φλασάρεις, πάρε Xiaomi. Αν θέλεις smartphone, με σωστή κάμερα, αδιαβροχοποίηση, οθονάρα, μόντεμ, αυτονομία και κυρίως μεταπώληση, πας στη Samsung. Ζύγισε τις προτεραιότητές σου και αποφάσισε εσύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Το a8 σε κάμερα δεν είναι s8. Δεν νομίζω να διαφέρουν τόσο μεγάλες οι διαφορές στις κάμερες οπότε αν δεν αποτελεί την πρώτη σου προτεραιότητα νομίζω το mi6 είναι πολύ καλή επιλογή. Εκτός και αν θες amoled οθόνη. Κατά τα άλλα, εφόσον παίζεις και με roms, νομίζω το mi6 είναι μονόδρομος. Ειδικά αν μπορείς να το πάρεις φτηνότερα από Κίνα (354 από Banggood το 128αρη) ή Ευρώπη (425 ευρώπη το 128αρη + κάποια μεταφορικά από honorbuy). Edited February 1, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω ένα κινητό από το gearbest απλά έχω ενδοιασμούς στο να παρω κατι απο σελίδες τέτοιες μηπως εχω θεμα με το δεμα και το τελωνείο! Έχει βέβαια και την επιλογή ταχείας αποστολής με DHL! Γνωρίζει κανείς αν θα χω πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο? Δεν με πειράζει να πληρώσω κατι παραπάνω αρκεί να ρθει! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω ένα κινητό από το gearbest απλά έχω ενδοιασμούς στο να παρω κατι απο σελίδες τέτοιες μηπως εχω θεμα με το δεμα και το τελωνείο! Έχει βέβαια και την επιλογή ταχείας αποστολής με DHL! Γνωρίζει κανείς αν θα χω πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο? Δεν με πειράζει να πληρώσω κατι παραπάνω αρκεί να ρθει! Ευχαριστώ! Αν επιλέξεις DHL πας 101% για τελωνείο. Βάλε Priority Line και ελπίζεις ότι (λογικά) δεν θα περάσει από τελωνείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Priority line μόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Το χω δει αλλα πολλα λεφτα ρε συ για τη χρηση που το θελω. Κοιταω τη μικρη του εκδοση με μονο ελαττωμα την hd οθονη.Σε τι φάση θες να βλέπεις την ταινία; έχει σημασία. Που θα στήνεις το κινητό και πόσο μακρυά θα είσαι; με τον ήχο τι θα κάνεις; θα φοράς ακουστικά; γιατί αν όχι τότε είναι πολύ σημαντικότερο ο ήχος πάρα να είναι fhd που έτσι κ αλλιώς αν βλέπεις ταινίες online δεν θα είναι fhd άρα δεν το χρειάζεσαι Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπερα στο forum σκεφτομαι να αγορασω το oneplus t5 απλα δυσκολευομαι να αποφασισω ποια εκδοση να προτίμησω την 6ram 64rom ή να παω στην μεγαλη 8ram 128rom. Κ αν εχεφε καποιο αξιοπηστω site να το παραγγειλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Για την έκδοση, πάει ανάλογα με τις ανάγκες σου... Σε καλύπτουν τα 64gb; Αν ναι πάρε την απλή... Τα 2gb ram επιπλέον δε λένε και πολλά (προς το παρόν τουλάχιστον), καθώς ακόμα και τα 6 είναι υπεραρκετά... Όπως και να έχει αν μπορείς να πάρεις την πιο ακριβή, προτίμησέ τη... Περισσότερη Ram και Rom δεν είναι κακό και για τώρα και για το future proof της υπόθεσης... Όσον αφορά το από που να το παραγγείλεις, από το επίσημο site της One Plus ξεκάθαρα... Αποφεύγεις σίγουρα τελωνεία, θα το έχεις άμεσα και θα έχεις και επίσημα εγγύηση από την εταιρεία... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλημέρα στην ομάδα, Αναζητώ σύγχρονο smartphone το οποίο θα μπορεί κάποιος να το έχει μαζί του την ώρα που κάνει ψαροντούφεκο. Εξηγώ : Όταν κάποιος πηγαίνει για ψάρεμα έχει πάντα μαζί του μια φουσκωτή σημαδούρα όπου μπορεί να έχει πάντα μαζί του πέραν όλων των άλλων και ένα κινητό. Το σημείο που φυλάσσεται το κινητό είναι στεγανό αλλά είναι λογικό ότι είσαι στην θάλασσα και αν το χρειαστείς αυτό θα βραχεί. Οπότε χρειάζεσαι κάτι να αντέχει το νερό και το αλάτι. Μέγιστο κόστος 400 ευρώ. Αγορά από όπου μας συμφέρει Σε εξαιρετική περίπτωση μπορώ και να ανέβω. Καλές ψαριές σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Κανα κινητό της caterpilar θα πρότεινα. Αντέχουν τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Thanks spyro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200-260 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5 μέχρι 6.00 (προτιμώ από 5.7…. 3) Το θέλουμε από Ελλάδα ή και από Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Κατά προτίμηση από Ελλάδα. Η εγγύηση δεν πειράζει. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρίς 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ναι με διπλή sim κ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ραδιόφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενού; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; ΕΛΛΗΝΙΚΌ μενού Κατά προτίμηση να μη χρειαστεί φλασάρισμα, αλλά και πάλι δεν πειράζει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Καλός ήχος ναι. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία., αυτονομία, ταχύτητα κάμερα ΚΑΛΗ σύζευξη με blouthouth...συγγενικό μου πρόσωπο έχει το xiaomi 4x κ είναι το μόνο κινητό από τα τεσταρισματα που κάνει διακοπές με το αμάξι μου συνδέεται κ μετά από μερικά λεπτά βγαίνει μόνο του κ ξανά το ίδιο ….άπειρες φορές με σπάσιμο νεύρων…. ) 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi 3G (αρκετά παλιά) ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΖΕΥΞΗ στο αμάξι μου… (honda ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Έχετε παραγγείλει κάνεις με priority line? Σας έχουν έρθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Οτι είπε ο Σπύρος..κύριος γνώμονας σου η χωρητικότητα και όχι η Ραμ αφού δεν θα καταλάβεις διαφορά. Εγώ αν υπάρχει η δυνατότητα είμαι υπέρ της άποψης να το πάρεις απο το επίσημο site Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Έχετε παραγγείλει κάνεις με priority line? Σας έχουν έρθει? Κοντά 10 παραγγελίες από εμένα (και κάποιες χιλιάδες από άλλους :) ) με priority από Banggood και Gearbest χωρίς κανένα πρόβλημα. Προχώρα άφοβα :) Edited February 3, 2018 by Nnoutas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα, είμαι μεταξύ των δυο παραπάνω κινητών. Ποιο από τα δύο έχει καλύτερη φωτογραφική? Αξίζει τα 120€ παραπάνω που έχει το S7? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα, είμαι μεταξύ των δυο παραπάνω κινητών. Ποιο από τα δύο έχει καλύτερη φωτογραφική? Αξίζει τα 120€ παραπάνω που έχει το S7? Ευχαριστώ! Μα φυσικα το S7 γιατι εχει μικροτερο διαφραγμα.και στα +++ οτι εχει IOS και δεν βγαζει κουνημενη φωτογραφια.εγω στην θεση σου μονο αυτο θα επαιρνα.το A7 που το εχω δοκιμασει..στο θεμα τησ καμερας δεν ειναι και κατι καλο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Γεια χαρα παίδες, ποια από τις δύο συσκευές θα διαλέγατε από άποψη κάμερας και αυτονομίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κάμερα/αυτονομία mi note 3 Επεξεργαστής/μέγεθος οθόνης/μέγεθος rom mi5s plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μικρή διόρθωση. Δεν είναι μικρότερο αλλά μεγαλύτερο (πιο ανοιχτό) διάφραγμα. Απλά το f πάει ανάποδα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μικρή διόρθωση. Δεν είναι μικρότερο αλλά μεγαλύτερο (πιο ανοιχτό) διάφραγμα. Απλά το f πάει ανάποδα. :) Που εισαι ρε δάσκαλε :D!!!Και εγω ελεγα πως γίνεται,να εχουν πιο μικρο διάφραγμα και να εισέρχεται πιο πολυ φώς;; Εννοείτε το S7 διότι στο Α5 δεν εβαλαν Ois και γι'αυτό χάνει η καμερα του.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μικρή διόρθωση. Δεν είναι μικρότερο αλλά μεγαλύτερο (πιο ανοιχτό) διάφραγμα. Απλά το f πάει ανάποδα. :) ναι εχεις δικιο.λαθος το ειπα..τα μπερδεψα :O :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts