paolo21r Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Δε βαζεις στο παιχνιδι και το Honor V10 που ερχεται τον Γεναρη? Πολυ κοντα στο mate και αν δεν ειχε την ελλειψη OIS για μενα ηταν μονοδρομος. το ειδα αλλα με χαλαει το μπροστινο κουμπι ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekamp Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Καλησπέρα κι από εμένα για μια ακόμα φορά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή κινητού με μνήμη 128gb. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Z7 max με τη Resurrection Remix Nougat αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, δε γράφει ελληνικά τουλάχιστον όχι χωρίς να κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο, η κάμερα δε με ικανοποιεί καθόλου, όσο για τη διάρκεια της μπαταρίας χωρίς να την έχω μετρήσει δεν είναι καν αποδεκτή. Για το λόγο σκέφτομαι νέο κινητό, κατά προτίμηση με 128gb μνήμη, μέχρι 250 ευρώ, ικανοποιητική τουλάχιστον κάμερα, καλό gps και καλογραμμένη rom. Να προσθέσω ότι σκέφτομαι το asus zenfone zoom zx551ml ή το Letv le max 2 128 gb. Edited December 6, 2017 by gekamp Πρόσθεση στοιχείων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Πιο από τα δύο να προτειμισω Έχω το honor 9 κια έρχεται το mi6 Ένα από τα δύο θα μείνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 S8+ καλή τιμή και πολύ καλή μπαταρία. Αλλιώς πήγαινε σε Mate10pro.128 gb είναι υπεραρκετά ενώ έχει τούμπανη μπαταρία. το oneplus καλό και οικονομικό (νομίζω δεν έχει OIS όμως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Οντως δεν έχει OIS το op Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας για το δίλημμα το οποίο έχω...απ το ματε 9 το οποίο έχω κ είμαι πολύ ευχαριστημένος, αξίζει να πάρω το 5τ? Ναι ή όχι γη γνώμη σας κ γιατί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris96 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 ψαχνω ενα κινητο που να αξιζει τα λεφτα του για απλη χρηση fb instagram στοιχιμα και το βασικοτερο πολυ καλη φωτογραφικη μηχανη μεχρι 150 ευρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 To lg g5 ειναι καλυτερο στην καμερα απο το sony xz ;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Φωτογραφικά ναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλες φωτογραφίες σε αυτήν την τιμή δύσκολο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ποιό ήταν το προηγούμενό σου κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris96 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ποιό ήταν το προηγούμενό σου κινητό; ειχα ενα doogee πολυ μετριο αλλα επειδη τωρα χρειαζομαι να βγαζω φωτογραφιες καλης ποιοτητας για μια δουλεια θελω να παρω ενα κινητο που θα με βοηθησει .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Φωτογραφικά ναι. Ευχαριστω γιατι ψαχνω για καμεροτηλεφωνο σε αυτα τα χρηματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν δεν εινα πρόβλημα το οικονομικό τότε πας με κλειστά μάτια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά θα σου πρότεινα το redmi note 4 global https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html . Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις είτε ίδια είτε κατώτερη κάμερα. Οπότε πάρε το πιο vfm ;) Αν πάλι μπορείς να ανέβεις λίγο σε χρήματα πάρε το honor 7 lite https://www.skroutz.gr/s/10036784/Huawei-Honor-7-Lite-Fingerprint-16GB.html (πολύ κατώτερο ως κινητό βέβαια αλλά με κάπως καλύτερη κάμερα) Μιλάμε πάντα για Ελλάδα έτσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 ψαχνω ενα κινητο που να αξιζει τα λεφτα του για απλη χρηση fb instagram στοιχιμα και το βασικοτερο πολυ καλη φωτογραφικη μηχανη μεχρι 150 ευρο. Εφοσον δεν εχεις βαριες απαιτησεις (πχ παιχνιδια) δες και το ZTE Blade A610 Plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PENNY1 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7YuAMClu4PE4yMJ1NS-25DabwMnpgPs3TTyO3kaYN1TqzQg/viewform ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Έχω το απλό OP5 και πριν είχα το Mate 9. Το Mate το έδωσα μόνο και μόνο λόγω βάρους, που με κούραζε σε παρατεταμένη χρήση. Κατά τα άλλα: το OP5 κέρδιζε στο 80% των περιπτώσεων σε ταχύτητα (άνοιγμα εφαρμογών, φόρτωση ιστοσελίδων), αλλά όχι τόσο που να δημιουργείται πρόβλημα με το Mate σε πραγματική καθημερινή χρήση. Η οθόνη του Mate είχε καλύτερη φωτεινότητα και touch, ενώ προτιμούσα και τη χρωματική απόδοση. Ήχος ξεκάθαρο προβάδισμα Mate. Αισθητική - "πιάσιμο" - ευχρηστία OP5. Κάμερα περίπου στα ίδια (με ενοχλεί η τάση του OP5 να υπερεκθέτει, ενώ και το Pro Mode είναι πιο δύσκολα προσβάσιμο). Μπαταρία λίγο καλύτερο το Mate (αμελητέα, όμως). Συμπερασματικά: αν έχεις, σαν κι εμένα, το βίτσιο της συχνής αλλαγής και δεν είναι πρόβλημα το οικονομικό, προχωρά, δεν θα χάσεις. Αλλιώς, το Mate είναι κι αυτό τέρας και καλύπτει κάθε λογική απαίτηση. Αυτά από εμένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grimi21 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν ενοχλώ..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..έχω μπάτζετ 350-380 και είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi note 3 και στο huawei mate 10 lite..μήπως έχετε άποψη για το ποια θα ήταν η καλύτερη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν ενοχλώ..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..έχω μπάτζετ 350-380 και είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi note 3 και στο huawei mate 10 lite..μήπως έχετε άποψη για το ποια θα ήταν η καλύτερη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι γνώστης των σιαόμι, και ευχαρίστως να σε βοηθήσω, όμως για να σε βοηθήσει κανείς, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει τις ανάγκες σου. Θέλεις πχ καλή κάμερα; ή δε σε απασχολεί και τόσο; τι specs είναι αυτά που δίνεις βαρύτητα; μέγεθος οθόνης; μπαταρία; Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν ενοχλώ..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..έχω μπάτζετ 350-380 και είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi note 3 και στο huawei mate 10 lite..μήπως έχετε άποψη για το ποια θα ήταν η καλύτερη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!! Εγώ αν είχα budget θα έπαιρνα κάτι ή σε iphone ή σε xiaomi mi 6. Τα xiaomi αν και δεν έχουν την καλύτερη κάμερα είναι πλήρως vfm με αποτέλεσμα μετά από 3-4 μήνες να μην κολλάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγώ αν είχα budget θα έπαιρνα κάτι ή σε iphone ή σε xiaomi mi 6. Τα xiaomi αν και δεν έχουν την καλύτερη κάμερα είναι πλήρως vfm με αποτέλεσμα μετά από 3-4 μήνες να μην κολλάνε. Ποιο iPhone να παρει ο ανθρωπος ρε φιλε με 350ευρω; Το SE ή οριακα το 6αρι; Nα παει να δωσει 350 ευρω σε συσκευη 3ετιας που ηδη εχει αρχισει να σερνεται με το iOS 11 και του χρονου με το 12 θα ειναι οπως ειναι φετος τα 5S με την 11; ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ποιο iPhone να παρει ο ανθρωπος ρε φιλε με 350ευρω; Το SE ή οριακα το 6αρι; Nα παει να δωσει 350 ευρω σε συσκευη 3ετιας που ηδη εχει αρχισει να σερνεται με το iOS 11 και του χρονου με το 12 θα ειναι οπως ειναι φετος τα 5S με την 11; Υπάρχουν και 7αρια σε άριστη κατάσταση σε διάφορα φορουμ κ από άτομα έμπιστα. Εναλλακτικές είπα να πω με λίγο μεγαλύτερη υποστήριξη στο mi 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Υπάρχουν και 7αρια σε άριστη κατάσταση σε διάφορα φορουμ κ από άτομα έμπιστα. Εναλλακτικές είπα να πω με λίγο μεγαλύτερη υποστήριξη στο mi 6 Μιλαμε για καινουργια! 7αρι 350 ευρω δεν παιρνεις εκτος κι αν ο αλλος ειναι σε μεγαλη αναγκη! ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αλλος κανενας να ρωτήσει τίποτα? Για αυτοκίνητα, ζαρτιερες, οτι θελετε, μιας και εχει γινει, τα πάντα ολα thread.. :lol: Βάλε μια τάξη να μην φαίνομαι μόνο εγώ κακός! Μπήκαμε να διαβάσουμε για HTC και βλέπουμε το γνωστό iPhone vs ότι να ναι!!! (πλάκα κάνουμε, χωρίς παρεξήγηση ε!) pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts