GiannisL98 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά επείγει λίγο η αγορά. Εάν μπορείτε βοηθήστε με. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για το huawei P9 τι έχεις να πεις; εάν αξίζει ή όχι να δώσω 120€ παραπάνω που απαιτεί το S7. To huawei εχει 430 στο σκρουτζ και το s7 480 περιπου,αρα μιλαμε για διαφορα 50-60ευρω..Η διαφορα των 120ευρω που λες,δεν υφισταται ..To s7 αξιζει αυτη την μικρη διαφορα στην τιμη και αν μπορεις να ανεβασεις λιγο το μπατζετ σου τοτε παρ΄το!! ΜΕτα στις ιντσες που κοιτας ειναι και το g5, σε πολυ καλη τιμη (370)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Galaxy s7 ,αυτό προτείνω εγώ.ότι καλύτερό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το lg v10 έχει ραδιόφωνο, εάν σου αρέσει πας κατά εκεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το v10 όμως έχει ανέβει στο Θεό η τιμή του. Βασικά με βλέπω για g5 λόγο ραδιοφώνου, αποσπωμενης μπαταρίας και καλής τιμής. Επίσης επειδή δουλεύω σε service και η οθόνη να σπάσει θα μπορώ να το καλυψω. Ενώ στα άλλα θα πρέπει να μπλεξω με εξωτερικό ακόμα και για εντός εγγύησης. Στάλθηκε από το E5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 επειδη τα ειχα κ τα 3 κινητα(s7 & p9&g5) σαν εμπειρια χρησης κ τα 3 ειναι πολυ καλα,στα σημεια ομως θεωρω οτι το p9 ειναι ενα κλικ πανω,στις φωτο στον ηχο κ χωρις καθολου κολληματα. LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisL98 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για διαφορά τιμής μιλάω για G5 και S7. Αυτά διαφέρουν 100+€. Επίσης που οφείλεται το "θάψιμο" που έχει φάει το G5. Πέρα από το design που σίγουρα δεν είναι κάτι απίστευτο όχι όμως και κάτι άσχημο δεν βρίσκω κάποιο άλλο ελάττωμα. Η huawei ειναι αξιόπιστη ως εταιρία ; Αξίζει να κοιτάξω προς τα εκεί καθώς λογω σιγουριάς τόσα χρονια τα κινητά μου ηταν Samsung και LG μόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επειδη τα ειχα κ τα 3 κινητα(s7 & p9&g5) σαν εμπειρια χρησης κ τα 3 ειναι πολυ καλα,στα σημεια ομως θεωρω οτι το p9 ειναι ενα κλικ πανω,στις φωτο στον ηχο κ χωρις καθολου κολληματα. P9 καλύτερο από S7 δηλαδή;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Lumia 650 ίσως;; Παίζει έντονα κι αυτό...... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 από Κίνα δεν ενδιαφέρεται να πάρει κινητό? με κοντά στα 100 ευρώ παίρνει κάποιο από τα xiaomi redmi 3 καινούργιο. πολύ καλή συσκευή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 από Κίνα δεν ενδιαφέρεται να πάρει κινητό? με κοντά στα 100 ευρώ παίρνει κάποιο από τα xiaomi redmi 3 καινούργιο. πολύ καλή συσκευή Παίζει κάποιο θέμα που εχουν αναφέρει κάποιοι με την rom? Ελληνική γλώσσα? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παίζει κάποιο θέμα που εχουν αναφέρει κάποιοι με την rom? Ελληνική γλώσσα? θέματα παίζουν μόνο με τις unofficial που περνάνε τα μαγαζιά. αν το πάρεις θα το πάρεις με την official dev global rom που παίρνει κανονικά ota και έχει και ελληνικά! αυτές είναι οι επιλογές σου 1. αυτή θα πρότεινα εγώ αν μπορεί να ανέβει λίγο σε χρήματα με 3gb ram και 32gb rom +sd card (και σε χρυσό) 2. ίδιο τηλέφωνο με 2gb ram και 16gb rom + sd card Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ελλάδα υπάρχουν? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Ελλάδα υπάρχουν? αν ψάξεις στο σκρουτζ κάτι θα βρεις αλλά οι τιμές θα είναι στα ύψη και δεν ξέρω τι ρομ βάζουν τα ελληνικά μαγαζιά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatko7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ομάδα καλησπέρα. Έχω εδώ και δύο χρόνια το JIAYU G4S και λέω να το αλλάξω. Πέρα από το πρόβλημα του gps δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αργεί λίγο παραπάνω βέβαια τώρα τελευταία αλλά δεν το έχω πειράξει καθόλου από τότε που το πήρα και ίσως θα ήθελε κάποιο format. Τες πα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για την επιλογή κάποιου άλλου κινητού σε προσιτή τιμή. Έχω σταμπάρει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και το LeTV Leeco Le 2 Pro. Τι λέτε; Κάποια άλλη επιλογή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Αναζητώ ένα κινέζικο κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά. 1. Μπαταρία 4000mAh και άνω 2. Dual Sim 3. 4G και στις δύο sim 4. Το GPS δοκιμασμένα να λειτουργεί άψογα με όλα τα data απενεργοποιημένα (χωρίς WiFi/4G/Blue Tooth) 5. Εάν υπάρχει και notification led ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Αναζητώ ένα κινέζικο κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά. 1. Μπαταρία 4000mAh και άνω 2. Dual Sim 3. 4G και στις δύο sim 4. Το GPS δοκιμασμένα να λειτουργεί άψογα με όλα τα data απενεργοποιημένα (χωρίς WiFi/4G/Blue Tooth) 5. Εάν υπάρχει και notification led ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ. xiaomi redmi note 3 pro xiaomi redmi 3s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ομάδα καλησπέρα. Έχω εδώ και δύο χρόνια το JIAYU G4S και λέω να το αλλάξω. Πέρα από το πρόβλημα του gps δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αργεί λίγο παραπάνω βέβαια τώρα τελευταία αλλά δεν το έχω πειράξει καθόλου από τότε που το πήρα και ίσως θα ήθελε κάποιο format. Τες πα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για την επιλογή κάποιου άλλου κινητού σε προσιτή τιμή. Έχω σταμπάρει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και το LeTV Leeco Le 2 Pro. Τι λέτε; Κάποια άλλη επιλογή; καλά τα letv με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά από υποστήριξη άστα. προτίμησε το xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 xiaomi redmi note 3 pro xiaomi redmi 3s Kακως ανοιγεις νεο θεμα ενω υπαρχει νημα με συζητηση για κινητα,κακως απαντας κι εσυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Kακως ανοιγεις νεο θεμα ενω υπαρχει νημα με συζητηση για κινητα,κακως απαντας κι εσυ relax θα το μεταφέρουν στο σωστό μέρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 γιατι δεν κανεις reset αυτο που εχεις? ειναι μια απλη επιλογη στο μενου.... δες redmi note 3 pro που ειπες, redmi note 4 και ερχεται και lenovo vibe p2. και το leeco ειναι καλο κινητο αν το ερωτευτηκες ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Kακως ανοιγεις νεο θεμα ενω υπαρχει νημα με συζητηση για κινητα,κακως απαντας κι εσυ Sorry εδώ δεν λέει το νήμα "Επιλογή συσκευής";;;; Να το πω αλλιώς. Έχω διαβάσει πάνω από 100 σελίδες σε διάφορα νήματα τα οποία έχουν την πληροφορία σκόρπια σε σημείο που η μπάλα χάνεται από ένα σημείο και μετά, χώρια που απλά σπαταλάτε χρόνος πολύτιμος. Οπότε αφού εδώ το νήμα ήταν γενικό, έθεσα μια συγκεκριμένη ερώτηση. Πάντως ευχαρίστως να ακούσω την συμβουλή σου για το σωστό νήμα. Η εμπειρία είναι σεβαστή. Ευχαριστώ Edited September 20, 2016 by taksidiotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Lenovo vibe p1. Το έχω καταευχαριστηθει:) ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φωτεινη οθόνη το P1? Μπαταρία πολύ καλή, κάμερα μέτρια Οθοναρα! Μπαταρία τέρας που ξεχνάς να το φορτισεις και πίσω κάμερα πολύ καλή για τα λεφτά του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANARGYROSA Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 καλήμερα στην ομήγυρη. ψάχνω ένα φθηνό (100ε) κινητό από Ελλάδα. με ενδιαφέρει η αξιοπιστία της συσκευής και το αξιόπιστο gps. μεταξύ αυτών ποιο προτείνετε; https://www.skroutz.gr/s/8131913/Oukitel-U7-Pro-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=Oukitel+U7+Pro#reviews https://www.skroutz.gr/s/9572084/Doogee-X5-Max-Pro-16GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 P9 καλύτερο από S7 δηλαδή;; για τα δικα μου θελω κ γουστα,ναι ειναι καλυτερο.οπως σου ειπα κ τα 2 πολυ γρηγορα,πολυ smooth κ ωραια λιτη κατασκευη. αλλα το p9 υπερεχει στην καμερα (πιο φυσικες φωτογραφιες) στον ηχο παρα πολυ κ νομιζω οτι κ η μπαταρια του ειναι λιγο καλυτερη. κ παλι ομως λεω συμφωνα με τα δικα μου θελω. LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπερα παιδια, Θελει να παρει η κοπελα μου κινητο.. Εχει το S3 το οποιο εδω και πολυ καιρο δεν παλευεται.. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο; Αυτα που θελει ειναι καλη καμερα, καλη οθονη, ραμ και μπαταρια! Εχει δει το G5 και της αρεσει τι λετε; Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts