Jump to content

GiannisL98

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GiannisL98

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

GiannisL98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για διαφορά τιμής μιλάω για G5 και S7. Αυτά διαφέρουν 100+€. Επίσης που οφείλεται το "θάψιμο" που έχει φάει το G5. Πέρα από το design που σίγουρα δεν είναι κάτι απίστευτο όχι όμως και κάτι άσχημο δεν βρίσκω κάποιο άλλο ελάττωμα. Η huawei ειναι αξιόπιστη ως εταιρία ; Αξίζει να κοιτάξω προς τα εκεί καθώς λογω σιγουριάς τόσα χρονια τα κινητά μου ηταν Samsung και LG μόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- P9 καλύτερο από S7 δηλαδή;;
  2. Παιδιά επείγει λίγο η αγορά. Εάν μπορείτε βοηθήστε με.
  3. Για το huawei P9 τι έχεις να πεις; Βλέπω πολύ κόσμα ανάμεσα σε αυτα τα δύο να προτείνει το S7 αλλά δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά στα χαρακτηριστικά τους και γι αυτό το σκέφτομαι εάν αξίζει ή όχι να δώσω 120€ παραπάνω που απαιτεί το S7. Επίσης ως κάτοχος του LG G2 μπορώ να πω πως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.
  4. Καλημέρα σας. Εδώ και περίπου δύο χρόνια είχα το LG G2 το οποίο με ικανοποιήσε πλήρως. Λόγω μιας αναποδίας (έπεσε κι έσπασε η οθόνη) προκλήθηκαν προβλήματα στην αφή καθώς σε ορισμένα σημεία της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και η επισκευή του πιστεύω δεν συμφέρει. Ψάχνω ένα νέο κινητό λοιπόν που να μην ξεπερνάει τα 430-450€. Τα χαρακτηριστικά του κινητού θα ήθελα να είναι τα εξής: Οθόνη μεταξύ των 5.1-5.3 ιντσών Μνήμη RAM 4GB Κάμερα τουλάχιστον 12 Megapixel και όσο καλύτερη γίνεται Μπαταρία που να βγάζει σίγουρα μια μέρα (άρα λογικά μεταξύ 2800-3100mAh) Να έχει είσοδο κάρτας μνήμης Τουλάχιστον 4 πυρήνες 4G δίκτυο Ενδεικτικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά έχω δει τα: Samsung Galaxy S7 (ξεφέυγοντας λίγο από το budget) LG G5 Huawei P9 Θα ήθελα τις γνώμες σας γενικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά και για τα τρία κινητά που ανέφερα παραπάνω. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...