anarxaki Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Νομιζω οτι απλα γλυτωνεις μαθηματα.Για παραδειγμα με acdl καποια πληροφορικης και με καποιο για αγγλικη γλωσσα τα αγγλικα. Εξαρτάται την ειδικότητα. Στη δική μου (προσχολική αγωγή), μπορούσες να παρακολουθήσεις τα 2 τελευταία εξάμηνα αν είχες βγάλει ΠολυκλαδικόΤΕΛ-ΤΕΣ (δεν ξέρω πώς τα λένε τώρα πια) προσχολική αγωγή και αντίστοιχα, αν πάω με το πτυχίο μου για Ειδική Αγωγή, πάλι κάνω μόνο τα 2 εξάμηνα. Για τα αγγλικά, τότε, δεν υπήρχε απαλλαγή. Είχα Proficiency κι όμως με ανάγκασαν να κάνω ρηματάκι και λεξούλες. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konehito123 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ψάχνω της απαντήσεις για εξετάσεις πιστοποίησης τεχνικού τηλεπληροφορικής, υποθέτω οι ερωτήσεις είναι αυτές που υπάρχουν εδώ http://www.eoppep.gr/phocadownload/regulationsPistop_2012/texnikos%20tilepliroforikis.pdf. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο ότι τέλειωσα το Δημόσιο Ιεκ το 2000, έδωσα μια φορά τότε και κόπηκα στις γραπτές εξετάσεις. Υποθέτω πλέον ότι θα ξαναδώσω και τα 2 μέρη σωστά; Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ψαχνω απεγνωσμενα απαντησεις για ειδικοτητα ''ειδικος χρηματιστηριακων εργασιων' ή 'στελεχος χρηματιστηριακων εργασιων' αν εχει καποιος κατι...ευχαριστω. Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχει μήπως κανένας τις απαντήσεις πιστοποίησης τεχνικού σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων (web designer developer); Ευχαριστώ εκ των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas7 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά καμιά βοήθεια για απαντήσεις θεμάτων τεχνικός σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων - web designer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αν καταλαβα καλα εχει εξετασεις πιστοποίησης τωρα κοντα ??? http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/449-programma_exetaseis_iek_2014 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midall Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WEB DESIGNER - DEVELOPER) Καλησπέρα σας, όποιος ενδιαφέρεται για απαντήσεις στα θέματα πιστοποιησης ΙΕΚ "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WEB DESIGNER - DEVELOPER) ας επικοινωνήσει μαζι μου με ΠΜ Edited October 14, 2014 by Mythozz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mother Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Για "Τεχνικός τηλεπληροφορικης" αν έχει κανείς απαντήσεις παιδιά ένα π.μ. Ευχαριστώ!! Edited October 16, 2014 by impreza_sti Παράθεση Twitter: @Mikolz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lino90 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Για της ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ υπάρχει ένα βιβλίο - βοήθημα με όλες τις απαντήσεις του 2014. Έχει ISBN: 978-960-93-6457-7 και είναι κορυφαίο! http://www.sagapi.gr/neamas/671-iekmageirikh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ξερουμε που μπορουμε να προμηθευτουμε αυτο το βιβλιο? με το isbn δεν βρισκεται και τοσο ευκολα οταν δεν υπαρχουν εκδοσεις!!!! ευχαριστω Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipeta Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Καλησπέρα. Μπορείτε να μου στείλετε με π.μ. τις απαντήσεις για την πιστοποίηση ΙΕΚ στο τμήμα Φύλακας ΜΟυσείων;Χϊλια ευχαριστω. Edited October 30, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiko_21 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) θα μπορούσε όποιος έχει τις απαντήσεις στην ειδικότητα Τεχνικός Μηχανοτρονικής να μου τις στείλει σε π.μ; Ευχαριστώ Edited December 22, 2014 by impreza_sti Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firfiriko Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Γεια σας ψάχνω τις απαντησεις απο τις ερωτησεις πιστοποίησης στο τμημα τεχνικός Αισθητικος ποδολογιας και καλλωπισμού νυχιων!!!οποιος ή οποία τις εχει μπορει να μου τις στείλει;;;ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim788e Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Που μπορώ να βρώ τα θέματα πιστοποίησης ΙΕΚ για το τμήμα Τεχνικός Δικτύων??? Τις πρώτες 96 τις εχει εδω Παράθεση Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!! http://misios2.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου στείλετε με π.μ. τις απαντήσεις για την πιστοποίηση ΙΕΚ στο τμήμα Φύλακας ΜΟυσείων;Χϊλια ευχαριστω. Υπάρχει ΙΕΚ με ειδικότητα φύλακας μουσείου; :lol:δηλαδή υπάρχει άλλο ΙΕΚ για φύλακας ταχυδρομείου πχ; Σε λίγο θα κάνουν ειδικότητα και μανάβη. Πως να πουλάς καλύτερα τις πατάτες σου. Θα λες τελείωσα ΙΕΚ μαναβικής :blink: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει ΙΕΚ με ειδικότητα φύλακας μουσείου; :lol:δηλαδή υπάρχει άλλο ΙΕΚ για φύλακας ταχυδρομείου πχ; Σε λίγο θα κάνουν ειδικότητα και μανάβη. Πως να πουλάς καλύτερα τις πατάτες σου. Θα λες τελείωσα ΙΕΚ μαναβικής :blink:και ιεκ χασάπη υπάρχει..και ιεκ μπαρίστα :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Υπάρχει ΙΕΚ με ειδικότητα φύλακας μουσείου; :lol:δηλαδή υπάρχει άλλο ΙΕΚ για φύλακας ταχυδρομείου πχ; Σε λίγο θα κάνουν ειδικότητα και μανάβη. Πως να πουλάς καλύτερα τις πατάτες σου. Θα λες τελείωσα ΙΕΚ μαναβικής :blink: Ο φύλακας μουσείου δεν είναι ένας τυπάκος με στολή και γκλομπ που κάνει τη νυχτερινή βάρδια για να μην μπουν κλέφτες. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam33 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα,μπορει κάποιος να με βοηθήσει με τις απαντήσεις στην ειδικότητα:ειδικός εμπορίας,διαφήμισης και προώθησης προιόντων(marketing)?Αν έχει κάποιος αρχείο με τις απαντήσεις ή γνωρίζει κάποιο βιβλίο ,το οποίο τις έχει,ας μου στείλει ένα μήνυμα.Τελέιωσα πριν 15 χρόνια κ έχω χάσει τις περισσότερες σημειώσεις και δεν θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim788e Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα,μπορει κάποιος να με βοηθήσει με τις απαντήσεις στην ειδικότητα:ειδικός εμπορίας,διαφήμισης και προώθησης προιόντων(marketing)?Αν έχει κάποιος αρχείο με τις απαντήσεις ή γνωρίζει κάποιο βιβλίο ,το οποίο τις έχει,ας μου στείλει ένα μήνυμα.Τελέιωσα πριν 15 χρόνια κ έχω χάσει τις περισσότερες σημειώσεις και δεν θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ!! Καλησπέρα εχει στον Ιανο με 12,5 ευρω. αν τους πεις για πιστοποιηση ξερουν. Παράθεση Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!! http://misios2.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsofli Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλησπερα και καλως σας βρηκα!!! επειδη ειδα αυτο το θεμα θα ηθελα αν εχει καποιος τις απαντησεις απο τις ερωτησεις της πιστοποιησης ΕΟΠΠΕΠ στην ειδικοτητα ΙΕΚ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ να μου τις στειλει ,θα του ημουν ευγνωμων!!! σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ξερει κανεις αν υπαρχει ιεκ επιμελεια κειμενων και διορθωση;Εχω τελειωσει φιλολογος και το ψιλοσκεφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marilou26 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Γειας σας μήπως θα μπορουσατε να μου στείλετε της απαντήσεις τού ΔΟΣΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofia1990 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Δεν μπορω να βρω τις απαντησεις απο τις ερωτησεις πιστοποιησης ιεκ προσχολικης αγωγης για παιδια με ειδικες αναγκες μπορει να με βοη8ησει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marga18 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα και γω ,αν έχει κάποιος τις απαντήσεις της ειδικότητας ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. Ευχαριστω εκ των προτέρων...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maralia321 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 καλησπερα, μηπως βρηκες τις απαντησεις πιστοποιησεις ποδολογιας? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, μηπως βρηκες τια απαντησεις πιστοποιησεις στην ποδολογια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts