Jump to content

Xiaomi Mi Mix

glynos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

Στις επιλογές χρώματος βγάζει και χρυσό...! Χεχεχ.

Είναι από αυτά με το μαύρο περιθώριο κάτω;

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως το βγάζει για άλλο μοντέλο; γιατί για το mi mix εμένα μου βγάζε μόνο άσπρο και μαύρο.. Ναι αυτό είναι..επίσης έχω και αυτήν την θήκη δύο μήνες τώρα.. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί κατά την γνώμη μου. Το φυλάει όλο το κινητό και όπως και αν πέσει δεν πάθαινει τίποτα γιατί έχει επένδυση στις γωνίες και μαζί με το τζάμακι που λέμε, δεν φαίνεται καν ότι φοράω τζάμι. Κάθεται όλο κουτί.. Είναι λαστιχένιο χοντρό όχι αυτό το ψεύτικο σιλικόνατο. (σε πάχος είναι πιο λεπτό από την δερμάτινη θήκη που έχει στο κουτί, από τότε που την πήρα δεν την ξαναέβαλα εκείνη) https://m.ebay.com/itm?itemId=262765085051

Edited by JinTheGod
Δεν βλέπω όλο το μήνυμα

• Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[/color]

Μήπως το βγάζει για άλλο μοντέλο; γιατί για το mi mix εμένα μου βγάζε μόνο άσπρο και μαύρο.. Ναι αυτό είναι..επίσης έχω και αυτήν την θήκη δύο μήνες τώρα.. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί κατά την γνώμη μου. Το φυλάει όλο το κινητό και όπως και αν πέσει δεν πάθαινει τίποτα γιατί έχει επένδυση στις γωνίες και μαζί με το τζάμακι που λέμε, δεν φαίνεται καν ότι φοράω τζάμι. Κάθεται όλο κουτί.. Είναι λαστιχένιο χοντρό όχι αυτό το ψεύτικο σιλικόνατο. (σε πάχος είναι πιο λεπτό από την δερμάτινη θήκη που έχει στο κουτί, από τότε που την πήρα δεν την ξαναέβαλα εκείνη) https://m.ebay.com/itm?itemId=262765085051

Για δες.

Επιλέγω Mi Mix.921c3d4f8877c4bc4bb65f32b19fde2c.jpg

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως.. Μάλλον βγάλανε και σε χρυσό.. Οπότε περί ορέξεως.. :Ρ
Και έχει κενά για κάμερα και LED; Μπαίνει εύκολα; Είναι πολύ φθηνό οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Ευχαριστώ πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και έχει κενά για κάμερα και LED; Μπαίνει εύκολα; Είναι πολύ φθηνό οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Ευχαριστώ πολύ.

Όχι δεν έχει κενά, τα καλύπτει ολα. Απλά στο led και την κάμερα είναι διαφανές για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα και το led. Εγώ δύο είχα πάρει και θα ξαναπάρω όταν σπάσει και αυτή (η πρώτη τα έβγαλε τα λεφτά της :D) μπαίνει πανεύκολα γιατί καλύπτει όλη την οθόνη και δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος!

Όχι δεν έχει κενά, τα καλύπτει ολα. Απλά στο led και την κάμερα είναι διαφανές για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα και το led. Εγώ δύο είχα πάρει και θα ξαναπάρω όταν σπάσει και αυτή (η πρώτη τα έβγαλε τα λεφτά της :D) μπαίνει πανεύκολα γιατί καλύπτει όλη την οθόνη και δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως διαβασα καποια σχολια στο xda, οτι επειδη η κολλα ειναι στα πλαινα μπεζελς, ειναι λιγη , ξεκολλανε ευκολα .... Δεν εχει κολλα σε ολο το τζαμι αλλα μονο γυρω γυρω ..

Εγω χθες το βραδυ παρηγγειλα να δοκιμασω αυτο http://www.ebay.com/itm/152517792011

Για να δουμε, θα γραψω εντυπωσεις οταν θα ερθει .....

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Παρακαλώ!! :)

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως διαβασα καποια σχολια στο xda, οτι επειδη η κολλα ειναι στα πλαινα μπεζελς, ειναι λιγη , ξεκολλανε ευκολα .... Δεν εχει κολλα σε ολο το τζαμι αλλα μονο γυρω γυρω ..

Εγω χθες το βραδυ παρηγγειλα να δοκιμασω αυτο http://www.ebay.com/itm/152517792011

Δοκίμασε και πες μας! Αν είναι όντως όπως την δείχνει τότε θα είναι καλή. Αναμένουμε εντυπώσεις.. :)

Ναι αλλά ο φίλος εδώ το χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα όπως λέει.

Αυτό που ποσταρες είναι curved. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τοποθετείται εύκολα. Η οθόνη του mix δεν είναι κυρτή.

Και κάτι άλλο που μπορεί να μην είχατε βρει αλλά το θεωρώ πολύ χρήσιμο.

Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής αυτόματα την ώρα που θα ορίσει ο χρήστης. Είναι μία λειτουργία που μου έχει λυσειετα χέρια και σε προηγούμενες συσκευές αν και ελάχιστες το ενσωματώνουν (κυρίως Κινέζικες). Μου αρέσει να κλείνω το κινητό μου το βράδυ όταν κοιμάμαι. Είναι συνήθεια που έχω από παλιά για διάφορους λόγους. Αλλά επειδή θέλω και ξυπνητήρι το βάζω την ώρα που θέλω και ανοίγει μόνο του.

Ρυθμίσεις-μπαταρία και απόδοση-ενέργεια-πατάμε το γρανάζι πάνω δεξιά και στην καρτέλα που ανοίγει είναι χαμηλά προς το τέλος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που ποσταρες είναι curved. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τοποθετείται εύκολα. Η οθόνη του mix δεν είναι κυρτή.

Και κάτι άλλο που μπορεί να μην είχατε βρει αλλά το θεωρώ πολύ χρήσιμο.

Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής αυτόματα την ώρα που θα ορίσει ο χρήστης. Είναι μία λειτουργία που μου έχει λυσειετα χέρια και σε προηγούμενες συσκευές αν και ελάχιστες το ενσωματώνουν (κυρίως Κινέζικες). Μου αρέσει να κλείνω το κινητό μου το βράδυ όταν κοιμάμαι. Είναι συνήθεια που έχω από παλιά για διάφορους λόγους. Αλλά επειδή θέλω και ξυπνητήρι το βάζω την ώρα που θέλω και ανοίγει μόνο του.

Ρυθμίσεις-μπαταρία και απόδοση-ενέργεια-πατάμε το γρανάζι πάνω δεξιά και στην καρτέλα που ανοίγει είναι χαμηλά προς το τέλος.

Το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα... Γτ φοβάμαι σε περίπτωση που γίνει μια στραβή και δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι, αντε πες στην δουλειά ότι έβαλα ξυπνητήρι και δεν χτύπησε!! :Ρ

Το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα... Γτ φοβάμαι σε περίπτωση που γίνει μια στραβή και δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι, αντε πες στην δουλειά ότι έβαλα ξυπνητήρι και δεν χτύπησε!! :Ρ

Xαχαχ! Ισχύει. Δεν θέλει και πολύ. Του διαβόλου είναι αυτά τα μηχανήματα.:lol: Ευτυχώς εμένα δεν με έχει προδώσει ακόμα αλλά καλό θα είναι όποιος έχει και άλλο ξυπνητήρι να το βάζει.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που ποσταρες είναι curved. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τοποθετείται εύκολα. Η οθόνη του mix δεν είναι κυρτή................

To οτι την χρησιμοποιει και δεν του εβγαλε προβλημα δεν το αμφισβητω .... Οπως δεν αμφισβητω και αυτον που εγραψε οτι του ξεκολλησε πολυ γρηγορα ......

Ενα ειναι σιγουρο, οτι τα περισσοτερα τζαμακια με πλαινα και κατω (μαυρα, χρυσα, ασπρα κλπ) εχουν κολλα μονο γυρω γυρω, οποτε το τζμι στεκεται στον αερα και καποιες φορες κανει θοπρυβο ταν το πατας, οπως και καποια απο αυτα εμφανιζουν το προβλημα του ιριδισμου ....

http://i.imgur.com/acH5qz2.jpg

Και τα 2 φαινομενα τα συναντησα στο mi Max που ειχα ................

Τωρα σχετικα μαυτο που παρηγγειλα, ειναι σχεδιασμενο για mi mix ....

Δεν ειναι curved αποτι καταλαβα, αλλα ειναι εκαμπτο και μπορεις μαλλον να το προσαρμοσεις πανω στην οθονη του mi mix στα πλαινα .....

Ιδομεν ...... Σε λιγο καιρο θα ξερουμε απο πρωτο χερι ...

Edited by kwnana

Να θέλουμε να προστατέψουμε τις συσκευές μας και να μην μπορούμε. Τα ίδια με όλα τα smartphones που έχουν κυρτή οθόνη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναμένουμε τότε να μας πεις!! Εγώ λόγο δουλειάς του φοράω τζάμακι αλλιώς χωρίς τζάμι θα το είχα... Έχει εντελώς άλλη αίσθηση το κινητό και ειδικά χωρίς θήκη είναι απλά έρωτας... Γενικά σαν σύνολο είναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο κυκλοφορεί χωρίς να είμαι φαν της μεγάλης οθόνης. Αυτό εδώ όμως μου έχει αλλάξει τα γούστα μου. Και η κάμερα με την Google camera hdr είναι μέρα με την νύχτα... είχα βγάλει μερικές απλές φωτογραφίες με την Google camera και ρωτούσα από τι κινητό είναι αυτές οι φωτογραφίες; και όλοι γράφανε "pixel, G6, mate 9,s8" με λίγα λόγια οθοναρα, καμεραρα(πλέον), μνήμη ατελείωτη μπαταρία τέρας, τι άλλο να θέλουμε;; :)

Συμφωνώ σε όλα. Αλλά γλιστράει ο διάβολος όσο τίποτα άλλο! Ακόμα και πάνω σε επιφάνεια με μικρή κλίση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα από ποιο κατάστημα μπορώ να προμηθευτώ το εν λόγω εκτός skroutz Χωρίς φόβο τελωνείου!! Απο Κίνα με κατάστημα Ευρώπη εξιοπιστο!??

Παιδιά καλησπέρα από ποιο κατάστημα μπορώ να προμηθευτώ το εν λόγω εκτός skroutz Χωρίς φόβο τελωνείου!! Απο Κίνα με κατάστημα Ευρώπη εξιοπιστο!??
Από εδώ το 6/256 και το 4/128 :p

Αναμένουμε τότε να μας πεις!! Εγώ λόγο δουλειάς του φοράω τζάμακι αλλιώς χωρίς τζάμι θα το είχα... Έχει εντελώς άλλη αίσθηση το κινητό και ειδικά χωρίς θήκη είναι απλά έρωτας... Γενικά σαν σύνολο είναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο κυκλοφορεί χωρίς να είμαι φαν της μεγάλης οθόνης. Αυτό εδώ όμως μου έχει αλλάξει τα γούστα μου. Και η κάμερα με την Google camera hdr είναι μέρα με την νύχτα... είχα βγάλει μερικές απλές φωτογραφίες με την Google camera και ρωτούσα από τι κινητό είναι αυτές οι φωτογραφίες; και όλοι γράφανε "pixel, G6, mate 9,s8" με λίγα λόγια οθοναρα, καμεραρα(πλέον), μνήμη ατελείωτη μπαταρία τέρας, τι άλλο να θέλουμε;; :)

Πως έβαλες την Google camera;

Με ενδιαφέρει για το Mi note 2 , φοράει mi global stable την πιο πρόσφατη.

Θέλει φλασαρισμα; Δεν έχω ιδέα τι recovery έχει η MIUI και αν το επιτρέπει.

Εγώ έψαξα απλά το apk στο google και το εγκατέστησα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το συγκεκριμένο της imak το είχα βάλει. Είναι ζελατίνα πολύ λεπτή κομμένη ακριβώς, πολύ δυσκολη τοποθέτηση αλλά τα άκρα θα ξεκολλήσουν. Τελικά την αφαίρεσα.

Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Το συγκεκριμένο της imak το είχα βάλει. Είναι ζελατίνα πολύ λεπτή κομμένη ακριβώς, πολύ δυσκολη τοποθέτηση αλλά τα άκρα θα ξεκολλήσουν. Τελικά την αφαίρεσα.

ΟΚ φιλε, αποτυχημένη αγορα αποτι φαίνεται ...........

Να τα πούμε οσωνουπω ...

Εγώ τώρα φοράω μια lineage rom η οποία είναι nougat 7.1.2. Και έχω την καινούργια Google camera hdr+ όχι τις άλλες απλές Google camera apk που κυκλοφορούν ολο αυτό τον καιρό. Αυτή είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Γράψε στο google "Google camera hdr +" και θα σου βγάλει τα site από που να το κατεβάσεις. Δεν ξέρω όμως με την miui αν δουλεύει , αν και διάβασα ότι δούλεψε στην τελευταία ελληνική xtrv.

Εγώ τώρα φοράω μια lineage rom η οποία είναι nougat 7.1.2. Και έχω την καινούργια Google camera hdr+ όχι τις άλλες απλές Google camera apk που κυκλοφορούν ολο αυτό τον καιρό. Αυτή είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Γράψε στο google "Google camera hdr +" και θα σου βγάλει τα site από που να το κατεβάσεις. Δεν ξέρω όμως με την miui αν δουλεύει , αν και διάβασα ότι δούλεψε στην τελευταία ελληνική xtrv.
Για δέστε εδώ για MIUI 9 ...... :p

Επειδη κατα καιρους εχουν γινει ερωτησεις του στυλ ποια ειναι καλυτερη Rom, η Global Stable, η Global Dev, η xiaomi-miui.gr XTRV, η xiaomi-miui.gr arΩma, σας δινω ενα βοηθημα για διευκολυνση της επιλυσης του προβληματισμου σας ..........

Εδω λοιπον θα βρειτε τι ΔΕΝ έχει η Global rom, που όμως διαθέτει η Ελληνική XTRV :p

Απο εκει και μετα τα συμπερασματα δικα σας .........:cool:

Επειδή σκέφτομαι να εγκαταστήσω την ελληνική Aroma πάνω από την original international stable. Απλά την βάζω από το TWRP? Θα χάσω όλα τα δεδομένα μου (τηλέφωνα, φωτογραφίες, μουσική κλπ)? Πρέπει να κάνω wipe dalvic cache? Δε βρήκα σαφείς απαντήσεις στο site του xtrv για αυτό ρωτάω εδώ αν είναι κάποιος που έβαλε.

Σκέφτομαι να βάλω τη developer ώστε να έχω και τη nougat. Τη δοκίμασε κάνεις;