ALEKOS80 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Έχει βρει κάποιος πως απενεργοποιούμε την ειδοποιήση "Σύστημα Αndroid η τάδε εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο"? Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση και θα σου βγάλει επιλογή για περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά με τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση και θα σου βγάλει επιλογή για περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά με τις ειδοποιήσεις. Το έκανα απτην αρχή αυτό, αλλά συνεχίζει να δείχνει όταν υπάρχει εφαρμογή smartwatch ή TuneIn για παράδειγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Έχει βρει κάποιος πως απενεργοποιούμε την ειδοποιήση "Σύστημα Αndroid η τάδε εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο"?Δεν απενεργοποιείται , ετσι είναι το Oreo Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν απενεργοποιείται , ετσι είναι το Oreo Ισχύει. Πολύ εκνευριστικό πράγμα... 1. Δεν έχω κάνει update στο 8. Αυτό το "πρόβλημα" το έχω από την πρώτη μέρα που πήρα το τηλέφωνο τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. 2. Έχω σταθερά από 2gb και πάνω ελεύθερη ram. 3. Δεν είναι κατεστραμμένο το αρχείο mp3 που χρησιμοποιώ. Το κάνει ακόμα και με τους εργοστασιακούς ήχους. Το έκανε και το κάνει πάντα. Ούτε μια φορά που να μην μου το έχει κάνει. Για αυτό νόμιζα ότι είναι featureΦίλε νομίζω φταίει η Sim - παροχος. Μήπως έχεις Vodafone κάρτα 10ετιας; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν απενεργοποιείται , ετσι είναι το Oreo Beautiful... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά την αναβάθμιση, σχεδόν ότι widget έχω κολλάει. Πχ, ότι widget ημερολογίου βάζω, μετά από κάποιο διάστημα εντός της ημέρας σταματάει να ενημερώνεται. Εννοείται ότι έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και τις εξαιρέσεις. Είναι της OREO ή να προγραμματίσω καθαρή εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά την αναβάθμιση, σχεδόν ότι widget έχω κολλάει. Πχ, ότι widget ημερολογίου βάζω, μετά από κάποιο διάστημα εντός της ημέρας σταματάει να ενημερώνεται. Εννοείται ότι έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και τις εξαιρέσεις. Είναι της OREO ή να προγραμματίσω καθαρή εγκατάσταση?Είναι της oreo. Το έχει και το mate 10 pro Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά την αναβάθμιση, σχεδόν ότι widget έχω κολλάει. Πχ, ότι widget ημερολογίου βάζω, μετά από κάποιο διάστημα εντός της ημέρας σταματάει να ενημερώνεται. Εννοείται ότι έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και τις εξαιρέσεις. Είναι της OREO ή να προγραμματίσω καθαρή εγκατάσταση?Θέμα της oreo είναι σε όλα τα κινιτα το κάνει με το Nova launcher έβαλα force refresh desktop κάπως γίνεται δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ποια εφαρμογή camera βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την stock camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ποια εφαρμογή camera βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την stock camera? καμια λογο dual camera μονο μαμα αξιπη στα max ο μόνος τρόπος να βγάλεις καλες fotos ειναι σε manual mode κατι το οποιο απαιτεί γνώσεις αν δεν εχεις......... απλα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Θέμα της oreo είναι σε όλα τα κινιτα το κάνει με το Nova launcher έβαλα force refresh desktop κάπως γίνεται δουλειάΚι εγώ έχω το θέμα με τα widget. Πως το έκανες αυτό; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Κι εγώ έχω το θέμα με τα widget. Πως το έκανες αυτό; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkNova launcher αντί για μαμά απλά θέλει το prime (με πλυρομη είναι) Αν δεις μετά από 5 μέρες(χωρίς restart) και τα δύο widget λειτουργούν άψογα https://i.imgur.com/k2xvgzw.jpg https://i.imgur.com/VuYp7sN.jpg Edited January 13, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Nova launcher αντί για μαμά απλά θέλει το prime (με πλυρομη είναι) Αν δεις μετά από 5 μέρες(χωρίς restart) και τα δύο widget λειτουργούν άψογα https://i.imgur.com/k2xvgzw.jpg https://i.imgur.com/VuYp7sN.jpgΤον prime έχω. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις; που ακριβώς; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σήμερα μου εμφάνισε επίσημα σε OTA το oreo στο firmware finder mha - l29 c432 b362 (8.0.0.362) οπότε έφτασε και επίσημα Ευρώπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Τον prime έχω. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις; που ακριβώς; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάπου έχει να κρατάει force το launcher να μην το βάζει σε sleep ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον prime έχω. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις; που ακριβώς; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάπου λει να κρατάει forced launcher στην μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σήμερα μου εμφάνισε επίσημα σε OTA το oreo στο firmware finder mha - l29 c432 b362 (8.0.0.362) οπότε έφτασε και επίσημα Ευρώπη...Από χθες , αλλά λέει "not approved for installation" Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Από χθες , αλλά λέει "not approved for installation" και είναι και full ota γύρο στα 2 gb δεν ξέρω αν την πάρουν όσα άτομα έχουν έχουν την 361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 362 έχει έρθει και στο μονόκαρτα (L09)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 362 έχει έρθει και στο μονόκαρτα (L09)? επίσημα οχι ανεπίσημα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 ξέρουμε αν ή τι διαφορές έχει απο την 361? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 ξέρουμε αν ή τι διαφορές έχει απο την 361?Μηδενικές σχεδόν Αυτή η ενημέρωση βελτιώνει την ασφάλεια συστήματος με ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας της Google. [Βελτιστοποιήσεις] Βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος. Βελτιστοποιεί την παρουσίαση κειμένου στη διεπαφή χρήστη (UI) σε ορισμένες επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Κάπου έχει να κρατάει force το launcher να μην το βάζει σε sleep ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου λει να κρατάει forced launcher στην μνήμη Έβαλα τον Nova, μπας και λυθεί το πρόβλημα με τα widgets. Αυτή τη ρύθμιση για να κάνει force στη μνήμη τον launcher την είχε εκεί που έλεγε για προχωρημένους. Δεν μου την εμφανίζει. (Ενώ σε άλλη συσκευή με ίδια έκδοση Nova, αλλά με android 6.0.1, τη βγάζει.) Υπάρχει όμως ένα κρυφό μενού στις ρυθμίσεις του Nova, που εμφανίζεται κρατώντας για μερικά δεύτερα το Volume down, ενώ είσαι στις ρυθμίσεις του Nova. Εκεί λοιπόν έχει μια επιλογή που λέει Restart widgets on resume και φαίνεται για την ώρα ότι κάνει τη δουλειά. Edited January 14, 2018 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Btw για όποιον ενδιαφέρεται με το oreo ήχος στα ακουστικά Bluetooth έγινε άπειρος καλύτερος (σε υποστιριζομενα προφανος) βασικά είχα παράπονο που τα meizu Bluetooth headset παίζουν πολύ καλύτερα στο iPhone se που έχω πλέον με το oreo διαφορά δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Btw για όποιον ενδιαφέρεται με το oreo ήχος στα ακουστικά Bluetooth έγινε άπειρος καλύτερος (σε υποστιριζομενα προφανος) βασικά είχα παράπονο που τα meizu Bluetooth headset παίζουν πολύ καλύτερα στο iPhone se που έχω πλέον με το oreo διαφορά δεν υπάρχει Μάλλον έχεις δίκιο. Το παρατήρησα στο αυτοκίνητο ότι ακούγεται καλύτερα και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μάλλον έχεις δίκιο. Το παρατήρησα στο αυτοκίνητο ότι ακούγεται καλύτερα και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου. Μέσα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές έχει κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω Bluetooth. Δεν νομίζω οτι υπήρχαν πριν την αναβάθμιση. Δεν έχω κατάλληλο εξοπλισμό για να δοκιμάσω αν και κατά πόσο αλλάζει κάτι παίζοντας με τις ρυθμίσεις αυτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts