Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την 8αρα, παρατηρώ και κάποια καθυστέρηση στη σύνδεση Wi-Fi και διακοπές ..Κι ακόμη, δε μπορώ να βρω τον λόγο που έκανα αυτό το "update"...

αν και δεν έχω την 8 πλέον διαφορά δεν είδα πάντα τα ιδια μου έκανε (μέχρι 3 sec)

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και δεν έχω την 8 πλέον διαφορά δεν είδα πάντα τα ιδια μου έκανε (μέχρι 3 sec)

Δεν κατέχω το downgrade, διαφορετικά θα επέστρεφα κι εγώ...

Δεν κατέχω το downgrade, διαφορετικά θα επέστρεφα κι εγώ...

θα σου πω τον απλο δρομο βαζει το hisuite στο pc και απο εκει σου εχει να πας πισω...... τα χανεις ολα βεβαια

Εγώ παιδιά αγόρασα το παρακάτω τζαμάκι

https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/f/711701/Huawei-Mate-9.html?keyphrase=x+one+screen+protector

και έχει κάτσει τέλεια

Καλή Χρονιά!

Καλύπτει σαν το SBS που είχαν τα Public?

Ή αφήνει περιθώρια αριστερά και δεξιά;

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk

σας ζητάει και εσάς κωδικό κάθε 3 ημέρες, τώρα με την beta oreo, η είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?

Μπα... Εμένα, δε μου ζητάει.. Δεν ξέρω, όμως, τί ρύθμιση πρέπει να κάνεις..

σας ζητάει και εσάς κωδικό κάθε 3 ημέρες, τώρα με την beta oreo, η είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?
Μπα τπτ, δεν είναι και ακριβός beta ένα είδους pre final build είναι (που ίσος να είναι και final τελικά)

Ναι. Μου το ζήτησε κι εμένα χθες, για λόγους ασφαλείας έλεγε.

pitcap!

Pin και δακτυλικο αποτύπωμα

τα ίδια έχουμε, αλλά σε εμένα ζητάει. δεν ξέρω τι να πω.

Ναι. Μου το ζήτησε κι εμένα χθες, για λόγους ασφαλείας έλεγε.

ακριβώς.

μου το έχει κάνει 2 φορές μέχρι τώρα.

αν βρεις κάποια σχετική ρύθμιση πες το και εδώ.

Καλημέρα και εμένα μου ζήτησε μόλις τώρα...

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ακριβώς.

μου το έχει κάνει 2 φορές μέχρι τώρα.

αν βρεις κάποια σχετική ρύθμιση πες το και εδώ.

Μου έκανε εντύπωση το ότι ενώ έχω την rom πάνω από 10 μέρες, μόλις χθες μου ζήτησε pin. Αν βρω σχετική ρύθμιση θα ενημερώσω.

pitcap!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Από ότι διάβασα μάλλον δεν ειναι και το καλύτερο update, ακόμα τουλάχιστον....Χαίρομαι που δείχνει να ανεβαίνει η αυτονομία της συσκευής αλλά χαλάνε άλλα από ότι καταλαβαίνω, οπότε αναμονή για κάποια επιπλέον updates που θα διορθώσουν την κατάσταση.

Το τηλεφωνο το έχω ένα μήνα και είναι πιστόλι σε όλα του, εκτός από την μπαταρία που περίμενα καλύτερα πράγματα (έχω αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ). Αναμονή λοιπόν....

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Από ότι διάβασα μάλλον δεν ειναι και το καλύτερο update, ακόμα τουλάχιστον....Χαίρομαι που δείχνει να ανεβαίνει η αυτονομία της συσκευής αλλά χαλάνε άλλα από ότι καταλαβαίνω, οπότε αναμονή για κάποια επιπλέον updates που θα διορθώσουν την κατάσταση.

Το τηλεφωνο το έχω ένα μήνα και είναι πιστόλι σε όλα του, εκτός από την μπαταρία που περίμενα καλύτερα πράγματα (έχω αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ). Αναμονή λοιπόν....

Βασικά αυτό που χάθηκε είναι η σπιρτάδα της συσκευής ειδικά σε βαριά πράγματα κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει ποτέ πρως καλύτερο

δεν μας λες αρκετά για να βγάλουμε συμπέρασμα.

ποια έκδοση κινητού έχεις και ποια RΟΜ σου ήρθε?

εδώ οι περισσότεροι έχουμε ευρωπαικό μονόκαρτο και συζητάμε για την τελευταία early adopters oreo 8.0.0.361(C432).

δεν μας λες αρκετά για να βγάλουμε συμπέρασμα.

ποια έκδοση κινητού έχεις και ποια RΟΜ σου ήρθε?

εδώ οι περισσότεροι έχουμε ευρωπαικό μονόκαρτο και συζητάμε για την τελευταία early adopters oreo 8.0.0.361(C432).

Συγγνώμη έχεις δίκιο αυτή είναι που έχετε και εσείς απλά ειναι μέσω ΟΤΑ έχει κάποια διάφορα;

Συγγνώμη έχεις δίκιο αυτή είναι που έχετε και εσείς απλά ειναι μέσω ΟΤΑ έχει κάποια διάφορα;

αφού είναι η ίδια έκδοση, όχι δεν έχει διαφορά.

αν είσαι ευχαριστημένος με την 7 που έχεις τώρα θα σου πρότεινα να περιμένεις και να μην την περάσεις.

Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.. Πολύ καλή... 65a02c337982d051d3063cac3bdd3ed3.jpg

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνει και σε εσάς θόρυβο ο φορτιστής όταν είναι στην πρίζα η μόνο ο δικός μου το κάνει;

Όχι εμένα δεν κάνει κάτι.

Και σε μενα δεν κανει. Να επανελθω λιγο στο θεμα με την προστασια οθονης. Τζαμι η μεμβρανη να βαλω;; Εχω ηδη την εργοστασιακη μεμβρανη η οποια και εχει γρατσουνιστει παροτι εχω full case. Καμια προταση παιδια;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Και σε μενα δεν κανει. Να επανελθω λιγο στο θεμα με την προστασια οθονης. Τζαμι η μεμβρανη να βαλω;; Εχω ηδη την εργοστασιακη μεμβρανη η οποια και εχει γρατσουνιστει παροτι εχω full case. Καμια προταση παιδια;;;
Θα σου πω τι κάνω εγώ. Δεν βάζω τίποτα απολύτως. Ακόμα και το καλύτερο τζαμάκι να βάλεις, θα δώσεις πάχος και θα χάσεις ελάχιστα σε touch. Από την άλλη θέλει προσοχή να μην το βάζεις σε τσέπες που έχουν και άλλα πράγματα μέσα και εννοείται να μην σου πέσει. Εγώ προτιμώ να δώσω τα χρήματα αυτά για ασφάλεια στην generali που καλύπτει και θραύση του τζαμιού και να απολαμβάνω το γυμνό τζάμι όπως το έφτιαξε ο κατασκευαστής. Υπάρχει βέβαια το μειονέκτημα ότι η ασφάλεια ισχύει για ένα έτος μόνο, αλλά εγώ δεν κρατάω περισσότερο τα κινητά μου.