swtiris Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Φίλοι μου, να σας ρωτήσω και εγώ κάτι. Δεν μου ανοίγει το " Blackmart ". Μήπως ξέρετε γιατί ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Φίλοι μου, να σας ρωτήσω και εγώ κάτι. Δεν μου ανοίγει το " Blackmart ". Μήπως ξέρετε γιατί ??? απο περιεργεια το εβαλα...... ανοίγει κανονικά (κάτι παραπάνω δεν έκανα πχ install κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swtiris Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 απο περιεργεια το εβαλα...... ανοίγει κανονικά (κάτι παραπάνω δεν έκανα πχ install κλπ) Εμένα από την άλλη, πάει να ανοίξει (μαυρίζει η οθόνη) και μετά κλείνει την εφαρμογή. Έχεις καμιά υποψία γιατί το κάνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefangpa Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Το ίδιο μου κάνει και μένα με το garmin.. Δεν βγάζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Να κάνετε καμιά επαναφορά εργοστασιακών δοκιμάσατε; Γενικά το Garmin δεν έχει θέματα. Εγώ θα κάνα απο περίεργα, μήπως το κολλησατε με κάποιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Μη μου λετε τετοια και ειμαι ετοιμος να εγκαταλειψω το mate 8 και να το αγορασω..... Edited October 24, 2017 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefangpa Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Τι να πω, μεταχειρισμένο 1 1/2 μήνα το πήρα και επαναφορά κάναμε πριν το πάρω. Έστειλα ένα mail στη garmin να δω μήπως ξέρουν κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Τι να πω, μεταχειρισμένο 1 1/2 μήνα το πήρα και επαναφορά κάναμε πριν το πάρω. Έστειλα ένα mail στη garmin να δω μήπως ξέρουν κατι Ναι αλλά μπορεί να πήρες backup απο άλλη συσκευή και βα κάνει κόλπα. Εγώ προτείνω να κάνεις ξανά επαναφορά εργοστασιακών και να βάλεις μόνο το Garmin να δεις αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 εχετε εγκαταστησει εφαρμογη να δουλευει φωνητικη κληση ελληνικων επαφων ? εχω δει το MAIC της MLS εμπειρια αναλογη υπαρχει απο χρηστη mate 9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 εχετε εγκαταστησει εφαρμογη να δουλευει φωνητικη κληση ελληνικων επαφων ? εχω δει το MAIC της MLS εμπειρια αναλογη υπαρχει απο χρηστη mate 9 ? Ναι υπάρχει ο Κίτσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ναι υπάρχει ο Κίτσος. Εγραψες!!!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Και το link για να μη ψάχνεται ο φίλος μας. (Και απάντηση προς το πμ, δεν τρολαρο ούτε δουλεύω κάποιον, υπάρχει Κίτσος) Δείτε το "Κίτσος Assistant" https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.doctorandroid.kitsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Έμαθα από κατάστημα Γερμανός ότι από αύριο θα τρέξει ξανά η προσφορά για το (μονόκαρτο) Mate 9, στα 399€!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Και το link για να μη ψάχνεται ο φίλος μας. (Και απάντηση προς το πμ, δεν τρολαρο ούτε δουλεύω κάποιον, υπάρχει Κίτσος) Δείτε το "Κίτσος Assistant" https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.doctorandroid.kitsos :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unani Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Έμαθα από κατάστημα Γερμανός ότι από αύριο θα τρέξει ξανά η προσφορά για το (μονόκαρτο) Mate 9, στα 399€!!! Ενδιαφέρομαι για το κινητό. Το site το έχει 699.ξερει κάνεις πως τι βρίσκω στα 399? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Το έβγαλε 398.99€,αλλά τώρα το δείχνει μη διαθέσιμο.. 5-10 κομμάτια που φύγανε σαν φρέσκο κουλούρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Κι εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό. Αν το δει κανείς στην τιμή αυτή, ας ενημερώσει. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο Κωτσόβολος, που κατά κοινή ομολογία έιναι πάντα ο ακριβότερος, στο σκρουτζ έχει την καλύτερη τιμή. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unani Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μάλλον το έβγαλαν σε "προσφορά" λόγω εμφάνισης mate 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Κι εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό. Αν το δει κανείς στην τιμή αυτή, ας ενημερώσει. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο Κωτσόβολος, που κατά κοινή ομολογία έιναι πάντα ο ακριβότερος, στο σκρουτζ έχει την καλύτερη τιμή. Kαι 449€ καλή τιμή θεωρείται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unani Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Kαι 449€ καλή τιμή θεωρείται.. Πόσο μάλλον η τιμή του Γερμανού 399... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πόσο μάλλον η τιμή του Γερμανού 399... Αν υπήρχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πόσο μάλλον η τιμή του Γερμανού 399...Ελάχιστα κομμάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Κι εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό. Αν το δει κανείς στην τιμή αυτή, ας ενημερώσει. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο Κωτσόβολος, που κατά κοινή ομολογία έιναι πάντα ο ακριβότερος, στο σκρουτζ έχει την καλύτερη τιμή. Mονο στο καταστημα στα χανια υπαρχει στη τιμη αυτη. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ευχαριστώ. Θα κάνω ένα τηλεφώνημα αύριο μπας και βρεθεί τιποτα. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Το ίδιο μου κάνει και μένα με το garmin.. Δεν βγάζω ακρη Βρεθηκε τελικα ακρη με το προβλημα με το garmin ;;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts