egodemis Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εγγύηση έχεις όμως; Στο μεταχειρισμένο έχεις, και επειδή η Huawei δίνει 3 χρόνια στο ΜΑΤΕ, αξίζει να το κοιτάξεις. Γενικά άλλο πράγμα το μεταχειρισμένο άλλο το κινητό με ζημιά, όπως με τα αυτοκίνητα περίπου. Οπότε η σύγκριση είναι ψιλοακυρη. Καλή τύχη για εσένα μεν, αλλά αυτός που στο χάρισε γιατί δεν το επισκεύαζε με 80€; γιατι να μην εχει εγγύηση και στο σπασμένο? πάει το αλλάζει στο service της huawei (80 με 100 ευρώ είναι οθόνη) και τρέχει η εγγύηση κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παρέλαβα εχθές και το στεινω σιγά σιγά. Παρατήρησα το βράδυ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας από ετοιμότητα κυψέλης. Γνωρίζετε κάπια ρύθμιση για βελτίωση; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παρέλαβα εχθές και το στεινω σιγά σιγά. Παρατήρησα το βράδυ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας από ετοιμότητα κυψέλης. Γνωρίζετε κάπια ρύθμιση για βελτίωση; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌλα τα huawei με kirin το έχουν, δεν σε υπιρεαζει καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Από τζάμακια τι έχετε οποίος έχει; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλημέρα στην παρέα! Παρόλο που είχα επιλεγμένη την παρακάτω επιλογή, μετά από hard reset δεν μου επανέφερε τους κωδικούς των wifi δικτύων που είχα χρησιμοποιήσει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να τους επαναφέρω; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Καλημέρα στην παρέα! Παρόλο που είχα επιλεγμένη την παρακάτω επιλογή, μετά από hard reset δεν μου επανέφερε τους κωδικούς των wifi δικτύων που είχα χρησιμοποιήσει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να τους επαναφέρω; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk 1 ερώτηση γιατι κάνεις hard reset αφου επαναφερες πίσω όλα? (πληροφοριακά δεν βοηθάει σε κάτι αν τα κάνεις ολα restore πίσω οτι προβλήματα είχες κλπ τα παίρνεις μαζί στο backup) και οχι δεν γίνεται αν δεν τα πήρε σημαίνει οτι συσκευή ηταν σε encrypted mode και δεν πήρε στο Backup ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικοί Edited October 8, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Φυσικά, πόσο τ πήρες; και μόνο 80 ευρώ έχει η οθόνη; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα παιρνω απο εναν φιλο που δουλευει σε εταιρεια,οτι σπασμενο εχει το πετανε οποτε μου το δινει ετσι και εγω απλα το φτιαχνω. Του χρονου ή Mate 10 ή Note 8 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) 1 ερώτηση γιατι κάνεις hard reset αφου επαναφερες πίσω όλα? (πληροφοριακά δεν βοηθάει σε κάτι αν τα κάνεις ολα restore πίσω οτι προβλήματα είχες κλπ τα παίρνεις μαζί στο backup) και οχι δεν γίνεται αν δεν τα πήρε σημαίνει οτι συσκευή ηταν σε encrypted mode και δεν πήρε στο Backup ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικοίΤο μόνο που παίρνω back up είναι οι επαφές και οι κωδικοί των wifi. Για τις εφαρμογές, έχει παρακάτω επιλογή που απενεργοποιώ να παίρνει back up τα settings τους κλπ Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Edited October 8, 2017 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Το μόνο που παίρνω back up είναι οι επαφές και οι κωδικοί των wifi. Για τις εφαρμογές, έχει παρακάτω επιλογή που απενεργοποιώ να παίρνει back up τα settings του κλπ Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk επαφες συγχρονιζονται αυτοματα με το gmail τα υπολιπα μην παιρνεις ειδικα ριθμισειε δυκτιο παντα μπελαδες προκαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Κάτι άσχετο.. Έχω σχεδόν 1 μήνα το mate 9, προερχόμενος από s7 edge.. Στην αρχή είχα αμφιβολίες.. Πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Στο μόνο που βρήκα μειονέκτημα, είναι οι βραδινές φωτογραφίες.. Το βασικό μειονέκτημα του edge, ήταν η "εύθραυστη" οθόνη.. Είχα ένα μόνιμο άγχος ότι θα σπάσει, λόγω έλλειψης tempered glass +full cover θήκης.. Με το mate + spigen armor rugged +tempered glass νιώθω ότι κρατάω κάτι πολύ ασφαλές στο χέρι μου.. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ποτέ σε κανένα κινητό μου δεν έβαλα armored case γιατί ήτσν σαν να κουβαλάω την παλιά μου τηλεόραση μαζί μου. Temp glass έβαζα γιατί διαπίστωσα πως κάποια έκανα γρατζουνιές πολύ εύκολα. Αυτό δεν κάνει αν και πάλι του έβαλα, αλλά από θήκες έχω μια msvi που θεωρώ ότι είναι από τις ελαφριές θήκες.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ποτέ σε κανένα κινητό μου δεν έβαλα armored case γιατί ήτσν σαν να κουβαλάω την παλιά μου τηλεόραση μαζί μου. Temp glass έβαζα γιατί διαπίστωσα πως κάποια έκανα γρατζουνιές πολύ εύκολα. Αυτό δεν κάνει αν και πάλι του έβαλα, αλλά από θήκες έχω μια msvi που θεωρώ ότι είναι από τις ελαφριές θήκες.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι όμως, αυτή η spigen είναι οριακά λεπτή.. Κι εγώ δεν θέλω τανκς, αλλά ούτε τπτ της πλάκας που αργότερα θα κλαίω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Κάτι άσχετο.. Έχω σχεδόν 1 μήνα το mate 9, προερχόμενος από s7 edge.. Στην αρχή είχα αμφιβολίες.. Πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Στο μόνο που βρήκα μειονέκτημα, είναι οι βραδινές φωτογραφίες.. Το βασικό μειονέκτημα του edge, ήταν η "εύθραυστη" οθόνη.. Είχα ένα μόνιμο άγχος ότι θα σπάσει, λόγω έλλειψης tempered glass +full cover θήκης.. Με το mate + spigen armor rugged +tempered glass νιώθω ότι κρατάω κάτι πολύ ασφαλές στο χέρι μου.. Αυτά αν ξερεις απο manual κλπ βγαζεις καλες βραδυνες (αν θες εχω και δειγματα απο την δικια μου συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 αν ξερεις απο manual κλπ βγαζεις καλες βραδυνες (αν θες εχω και δειγματα απο την δικια μου συσκευη) Δεν το έχω ψάξει, αλλά στο αυτόματο είναι λίγο χειρότερες από edge.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω,όταν ενεργοποιώ το wifi, δεν μου βγάζει τη λίστα με τα διαθεσιμα δίκτυα. Σε όλες τις συσκευές μου πριν, ενεργοποιώντας το μου άνοιγε αυτόματα η λίστα των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων. Για να δω τη λίστα,πρέπει να πατάω παρατεταμένα το wifi. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω,όταν ενεργοποιώ το wifi, δεν μου βγάζει τη λίστα με τα διαθεσιμα δίκτυα. Σε όλες τις συσκευές μου πριν, ενεργοποιώντας το μου άνοιγε αυτόματα η λίστα των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων. Για να δω τη λίστα,πρέπει να πατάω παρατεταμένα το wifi.Ναι, έτσι γίνεται μ αυτό. Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω,όταν ενεργοποιώ το wifi, δεν μου βγάζει τη λίστα με τα διαθεσιμα δίκτυα. Σε όλες τις συσκευές μου πριν, ενεργοποιώντας το μου άνοιγε αυτόματα η λίστα των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων. Για να δω τη λίστα,πρέπει να πατάω παρατεταμένα το wifi.Μάλλον Samsung είχες πριν καθος μόνο εκεί έχει + μπορεί να το έχει οποίος θέλει αν πλυρωσει την πατέντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μάλλον Samsung είχες πριν καθος μόνο εκεί έχει + μπορεί να το έχει οποίος θέλει αν πλυρωσει την πατέντα LG G3 και G5 είχα. Για δώσε λεπτομέρεια για την πατέντα.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή! Ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρω σε καλή τιμή? Αν κάποιος φίλος δίνει το δικό του το οποίο θα είναι σαν καινούργιο αγρατζουνιστο ας μου στείλει pm.. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 LG G3 και G5 είχα. Για δώσε λεπτομέρεια για την πατέντα....Ουσιαστικά το pop-up menu from status bar είναι πατςνταρισμενω από την Samsung και όποιος το βάζει πλυρωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Oreo Beta Program για το Mate 9 βλέπω... Κάτι πάει να γίνει...Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/huawei/δοκιμαστικό-πρόγραμμα-“oreo”-για-το-mate-9-ξεκί-r15020 Όντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά ενας φίλος σκέφτεται να το πάρει. Αξίζει αγορά τώρα μετά από ένα σχεδόν χρόνο κυκλοφορίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά ενας φίλος σκέφτεται να το πάρει. Αξίζει αγορά τώρα μετά από ένα σχεδόν χρόνο κυκλοφορίας?Φυσικά και αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα στην παρέα μετά την αναβάθμιση που έκανα εφαρμογές ωπως fb, Messenger, tapatalk και κάποιες άλλες κρασαρουν και κλείνουν μόνες τους. Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το πράγμα. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts