Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγγύηση έχεις όμως;

Στο μεταχειρισμένο έχεις, και επειδή η Huawei δίνει 3 χρόνια στο ΜΑΤΕ, αξίζει να το κοιτάξεις.

Γενικά άλλο πράγμα το μεταχειρισμένο άλλο το κινητό με ζημιά, όπως με τα αυτοκίνητα περίπου. Οπότε η σύγκριση είναι ψιλοακυρη.

Καλή τύχη για εσένα μεν, αλλά αυτός που στο χάρισε γιατί δεν το επισκεύαζε με 80€;

γιατι να μην εχει εγγύηση και στο σπασμένο? πάει το αλλάζει στο service της huawei (80 με 100 ευρώ είναι οθόνη) και τρέχει η εγγύηση κανονικά

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρέλαβα εχθές και το στεινω σιγά σιγά. Παρατήρησα το βράδυ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας από ετοιμότητα κυψέλης. Γνωρίζετε κάπια ρύθμιση για βελτίωση;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα εχθές και το στεινω σιγά σιγά. Παρατήρησα το βράδυ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας από ετοιμότητα κυψέλης. Γνωρίζετε κάπια ρύθμιση για βελτίωση;

Όλα τα huawei με kirin το έχουν, δεν σε υπιρεαζει καπου

Από τζάμακια τι έχετε οποίος έχει;

Καλημέρα στην παρέα! Παρόλο που είχα επιλεγμένη την παρακάτω επιλογή, μετά από hard reset δεν μου επανέφερε τους κωδικούς των wifi δικτύων που είχα χρησιμοποιήσει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να τους επαναφέρω;

d521520e47be2998fd81fa28e1ad3b52.jpg

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα! Παρόλο που είχα επιλεγμένη την παρακάτω επιλογή, μετά από hard reset δεν μου επανέφερε τους κωδικούς των wifi δικτύων που είχα χρησιμοποιήσει. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να τους επαναφέρω;

d521520e47be2998fd81fa28e1ad3b52.jpg

1 ερώτηση γιατι κάνεις hard reset αφου επαναφερες πίσω όλα? (πληροφοριακά δεν βοηθάει σε κάτι αν τα κάνεις ολα restore πίσω οτι προβλήματα είχες κλπ τα παίρνεις μαζί στο backup)

και οχι δεν γίνεται αν δεν τα πήρε σημαίνει οτι συσκευή ηταν σε encrypted mode και δεν πήρε στο Backup ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικοί

Edited by egodemis

Φυσικά, πόσο τ πήρες; και μόνο 80 ευρώ έχει η οθόνη;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα παιρνω απο εναν φιλο που δουλευει σε εταιρεια,οτι σπασμενο εχει το πετανε οποτε μου το δινει ετσι και εγω απλα το φτιαχνω. Του χρονου ή Mate 10 ή Note 8 :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

1 ερώτηση γιατι κάνεις hard reset αφου επαναφερες πίσω όλα? (πληροφοριακά δεν βοηθάει σε κάτι αν τα κάνεις ολα restore πίσω οτι προβλήματα είχες κλπ τα παίρνεις μαζί στο backup)

και οχι δεν γίνεται αν δεν τα πήρε σημαίνει οτι συσκευή ηταν σε encrypted mode και δεν πήρε στο Backup ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικοί

Το μόνο που παίρνω back up είναι οι επαφές και οι κωδικοί των wifi.

Για τις εφαρμογές, έχει παρακάτω επιλογή που απενεργοποιώ να παίρνει back up τα settings τους κλπ

Edited by Meraklis87

Το μόνο που παίρνω back up είναι οι επαφές και οι κωδικοί των wifi.

Για τις εφαρμογές, έχει παρακάτω επιλογή που απενεργοποιώ να παίρνει back up τα settings του κλπ

επαφες συγχρονιζονται αυτοματα με το gmail τα υπολιπα μην παιρνεις ειδικα ριθμισειε δυκτιο παντα μπελαδες προκαλει

Κάτι άσχετο.. Έχω σχεδόν 1 μήνα το mate 9, προερχόμενος από s7 edge.. Στην αρχή είχα αμφιβολίες.. Πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Στο μόνο που βρήκα μειονέκτημα, είναι οι βραδινές φωτογραφίες.. Το βασικό μειονέκτημα του edge, ήταν η "εύθραυστη" οθόνη.. Είχα ένα μόνιμο άγχος ότι θα σπάσει, λόγω έλλειψης tempered glass +full cover θήκης.. Με το mate + spigen armor rugged +tempered glass νιώθω ότι κρατάω κάτι πολύ ασφαλές στο χέρι μου.. Αυτά

Ποτέ σε κανένα κινητό μου δεν έβαλα armored case γιατί ήτσν σαν να κουβαλάω την παλιά μου τηλεόραση μαζί μου. Temp glass έβαζα γιατί διαπίστωσα πως κάποια έκανα γρατζουνιές πολύ εύκολα. Αυτό δεν κάνει αν και πάλι του έβαλα, αλλά από θήκες έχω μια msvi που θεωρώ ότι είναι από τις ελαφριές θήκες..

Ποτέ σε κανένα κινητό μου δεν έβαλα armored case γιατί ήτσν σαν να κουβαλάω την παλιά μου τηλεόραση μαζί μου. Temp glass έβαζα γιατί διαπίστωσα πως κάποια έκανα γρατζουνιές πολύ εύκολα. Αυτό δεν κάνει αν και πάλι του έβαλα, αλλά από θήκες έχω μια msvi που θεωρώ ότι είναι από τις ελαφριές θήκες..

Κι όμως, αυτή η spigen είναι οριακά λεπτή.. Κι εγώ δεν θέλω τανκς, αλλά ούτε τπτ της πλάκας που αργότερα θα κλαίω...

Κάτι άσχετο.. Έχω σχεδόν 1 μήνα το mate 9, προερχόμενος από s7 edge.. Στην αρχή είχα αμφιβολίες.. Πλέον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Στο μόνο που βρήκα μειονέκτημα, είναι οι βραδινές φωτογραφίες.. Το βασικό μειονέκτημα του edge, ήταν η "εύθραυστη" οθόνη.. Είχα ένα μόνιμο άγχος ότι θα σπάσει, λόγω έλλειψης tempered glass +full cover θήκης.. Με το mate + spigen armor rugged +tempered glass νιώθω ότι κρατάω κάτι πολύ ασφαλές στο χέρι μου.. Αυτά

αν ξερεις απο manual κλπ βγαζεις καλες βραδυνες (αν θες εχω και δειγματα απο την δικια μου συσκευη)

αν ξερεις απο manual κλπ βγαζεις καλες βραδυνες (αν θες εχω και δειγματα απο την δικια μου συσκευη)

Δεν το έχω ψάξει, αλλά στο αυτόματο είναι λίγο χειρότερες από edge..

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω,όταν ενεργοποιώ το wifi, δεν μου βγάζει τη λίστα με τα διαθεσιμα δίκτυα. Σε όλες τις συσκευές μου πριν, ενεργοποιώντας το μου άνοιγε αυτόματα η λίστα των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων.

Για να δω τη λίστα,πρέπει να πατάω παρατεταμένα το wifi.

Ζεις μονάχα μια φορά..

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω,όταν ενεργοποιώ το wifi, δεν μου βγάζει τη λίστα με τα διαθεσιμα δίκτυα. Σε όλες τις συσκευές μου πριν, ενεργοποιώντας το μου άνοιγε αυτόματα η λίστα των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων.

Ναι, έτσι γίνεται μ αυτό. Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Καλησπέρα.

Μάλλον Samsung είχες πριν καθος μόνο εκεί έχει

+ μπορεί να το έχει οποίος θέλει αν πλυρωσει την πατέντα

Μάλλον Samsung είχες πριν καθος μόνο εκεί έχει

+ μπορεί να το έχει οποίος θέλει αν πλυρωσει την πατέντα

LG G3 και G5 είχα. Για δώσε λεπτομέρεια για την πατέντα....

Ζεις μονάχα μια φορά..

Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή! Ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρω σε καλή τιμή? Αν κάποιος φίλος δίνει το δικό του το οποίο θα είναι σαν καινούργιο αγρατζουνιστο ας μου στείλει pm..

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

LG G3 και G5 είχα. Για δώσε λεπτομέρεια για την πατέντα....
Ουσιαστικά το pop-up menu from status bar είναι πατςνταρισμενω από την Samsung και όποιος το βάζει πλυρωνει

Παιδιά ενας φίλος σκέφτεται να το πάρει. Αξίζει αγορά τώρα μετά από ένα σχεδόν χρόνο κυκλοφορίας?
Φυσικά και αξίζει

Καλησπέρα στην παρέα μετά την αναβάθμιση που έκανα εφαρμογές ωπως fb, Messenger, tapatalk και κάποιες άλλες κρασαρουν και κλείνουν μόνες τους. Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το πράγμα.