leondimitris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλησπερα και απο μενα..κατοχος mate 9 dual MHA-L29 εδω και λιγες μερες... πρωην κατοχος samsung galaxy s7 edge...αν και ειναι νωρις ακομα μιας και δεν εχω κλεισει ουτε 5 μερες με το νεο μου κινητο , μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα... μια ερωτηση μιας και βλεπω οτι απο ενημερωση συστηματος η huawei ειναι (κατα την γνωμη μου πολυ πισω) γιατι?? πολυ απλα οσες φορες και αν κανω αναζητηση ενημερωσης δεν μου βγαζει κατι... το κινητο ειναι... σε αριθμο εκδοσης MHA-L29C185B126... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλησπερα και απο μενα..κατοχος mate 9 dual MHA-L29 εδω και λιγες μερες... πρωην κατοχος samsung galaxy s7 edge...αν και ειναι νωρις ακομα μιας και δεν εχω κλεισει ουτε 5 μερες με το νεο μου κινητο , μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα... μια ερωτηση μιας και βλεπω οτι απο ενημερωση συστηματος η huawei ειναι (κατα την γνωμη μου πολυ πισω) γιατι?? πολυ απλα οσες φορες και αν κανω αναζητηση ενημερωσης δεν μου βγαζει κατι... το κινητο ειναι... σε αριθμο εκδοσης MHA-L29C185B126... Περίεργο ίδι όλοι έχουν πάρει την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondimitris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 ναι οντως...και στην εκδοση κερνελ εχει 26 νοεμβριου 2016.....+επιπεδο ενημερωσης κωδικα ασφ νοεμ 16 τι μπορει να παιζει με αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 ναι οντως...και στην εκδοση κερνελ εχει 26 νοεμβριου 2016.....+επιπεδο ενημερωσης κωδικα ασφ νοεμ 16 τι μπορει να παιζει με αυτο.... Wtf... Μήπως Branded είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondimitris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 οχι δεν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εχω στην κατοχη μου το MATE 9 σαν κυρια συσκευη και το S7 Edge σαν δευτερη συσκευση. Το ΜΑΤΕ 9 κερδιζει κατα κρατος το S7 Edge παντου εκτος απο τις βραδυνες φωτογραφιες. Η οθόνη είναι καλή σε σχέση με το s7 ? Για κάποια lag στο κινητό που έχουν αναφερθεί τελικά ισχύουν ? Η ειδοποιήσεις έρχονται ? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η οθόνη είναι καλή σε σχέση με το s7 ? Για κάποια lag στο κινητό που έχουν αναφερθεί τελικά ισχύουν ? Η ειδοποιήσεις έρχονται ? Η οθονη του σε σχεση με του S7 ειναι καλη και δε θα σε προβληματισει. Επισης το κινητο οχι μονο lags δεν εχει, αλλα ρολλαρει και καλυτερα απο το S7. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η οθόνη είναι καλή σε σχέση με το s7 ? Για κάποια lag στο κινητό που έχουν αναφερθεί τελικά ισχύουν ? Η ειδοποιήσεις έρχονται ? Η ευρωπαϊκή και η International έκδοση δεν έχουν κανένα θέμα με ειδοποιήσεις, playstore κτλ. Σε ταχύτητα ξέχνα το S7... Σε σχέση με το S8+ είναι ένα κλικ πιο smooth... Νομίζω ότι πιο γρήγορο δεν γίνεται... Αν και έχω την 6g ram έκδοση. Η οθόνη είναι από τις καλύτερες ips που υπάρχουν και μη σε χαλάει η ανάλυση (FHD) μιας και στο S8+ η πλειοψηφία σε FHD το έχουμε (μηδενική διαφορά με την QHD)... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Η Οθονη του ΜΑΤΕ 9 σε απευθειας συγκριση με S7 Edge και ΝΟΤΕ 5 τρεχοντας το ιδιο βιντεο 4Κ και στα 3 κινητα απο το Youtube, απεικονιζει ανωτερη πιστοτητα χρωματων και ευκρίνεια λεπτομεριων. Edited May 20, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η οθόνη είναι καλή σε σχέση με το s7 ? Για κάποια lag στο κινητό που έχουν αναφερθεί τελικά ισχύουν ? Η ειδοποιήσεις έρχονται ? lag? Τι είναι αυτό; Είναι ένα απίστευτο κινητό τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Η Οθονη του ΜΑΤΕ 9 σε απευθειας συγκριση με S7 Edge και ΝΟΤΕ 5 τρεχοντας το ιδιο βιntεο 4Κ και στα 3 κινητα απο το Youtube, απεικονιζει ανωτερη πιστοτητα χρωματων και ευκρίνεια λεπτομεριων.[/QOTE] δεν γινεται αυτο που λες.καταρχην ειναι τεραστια η διαφορα στα ppi υπερ του s7 edge.ειδικα σε 4k display video το s7 edge ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.σε φωτο με τπτ δεν το πιανει.ακομα και στην μπαταρια αν το βαλεις play video το s7 edge το κερδιζει το mate 9! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 ΟΚ οπως νομιζεις φιλε μου. Εγω τα εχω ολα εδω μπροστα μου και μιλαω βαση αυτων που βλεπουν 4 ματια. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Σε αναπαραγωγή χρωμάτων το mate9 έχει αληθινά χρώματα ενώ ς7 ψεύτικα κορεσμένα αυτό δεν είναι κακό εμένα μου αρέσει καλύτερα του ς7 αλλά σε πόλους δεν αρέσει. Τώρα για μπαταρία οκ δεν σε λέω ψεύτη γιατί δεν ξέρω σε βίντεο αν έχει καλύτερη αλλά σε γενική χρήση όχι δεν έχει. Σε φώτο δεν υπάρχει καν σύγκριση και μόνο που το συζητάμε δείχνουμε ότι δεν κατέχουμε την έννοια της καλής φωτογραφίας. Το ίδιο ισχύει και στο βίντεο. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι δύο πολύ καλά κινητά με τις διαφορές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Mα το εχω και εγω το mate 9!πως το ειδες οτι αποδιδει καλυτερο best display?στο mate 9 λογω μεγαλης οθονης φευγουν τα χρωματα!αλλο το φυσικο αλλο το κορεσμενο.ακομα και με το 7plus που εχει το καλυτερο λευκο σε γκαμα χρωματων σε μεγαλη αναλυση αποδιδει καλυτερα το s7 edge! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Samsung S7 Edge αριστερα και MATE 9 δεξια, και στα δυο κινητα η φωτεινοτητα στο μεγιστο. Η φωτογραφια που δειχνει να δυο κινητα διπλα-διπλα ειναι τραβηγμενη με ενα LG G2. Edited May 21, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μετά από 15 μέρες χρήσης ας γράψω μια μικρή άποψη. Πριν το Mate 9 είχα το S7 edge (ίσως βοηθήσει κάποιους η άποψη μου γιατί βλέπω ότι είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να κάνουν την ίδια μετάβαση) και πιο πριν είχα το Mate 8 που το θεωρώ για τα γούστα μου -ίσως- το πιο πλήρες κινητό που είχα μετά το Μate 9 το οποίο κάθε μέρα με ικανοποιεί και περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι το έδωσα με πολύ σκέψη το S7 edge καθώς είχε πολλά καλά και πίστευα ότι ένα συνολικά καλύτερο πακέτο δεν θα βρω. Αλλά, τελικά, δεν μετάνιωσα ούτε στο 1% για την επιλογή μου! Το S7 edge το έχω ξεχάσει ήδη. Μου είχε λείψει αυτή η οθονάρα που σου γεμίζει το μάτι. Καλές οι egde πλευρές και ωραίο gimmick αλλά ουσία καμία. Εδώ χορταίνει το μάτι σου επιφάνεια. Η ποιότητα κατασκευής από άλλο πλανήτη. Το ηχείο ίσως το κορυφαίο που είχα ποτέ σε συνάρτηση έντασης-ποιότητας (στα γνωστά standrards των Huawei κινητών). Lag εννοείται δεν υφίσταται ή τουλάχιστον κάποιο κόμπιασμα ή reload ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Όλα γίνονται άρτια και ομαλά. Χρησιμοποιώ βέβαια σε όλες τις συσκευές μου τον Nova αλλά μιλάμε για περίπου 300 εφαρμογές στο σύνολο και όλες τις ενεργοβόρες (social και λοιπά). Και μιας και ανέφερα τις εφαρμογές ας πω για αυτήν την μπαταρία που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Είμαι από τα άτομα που δεν μαρέσει να αγχώνομαι για το πότε πρέπει να το φορτίσω ώστε να με βγάλει και μια δεύτερη μέρα. Θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά απαιτητικό χρήστη. Δεν έχω βάλει καμία εφαρμογή στην εξοικονόμηση απλά έχω κάνει disable όσες μπορούσα. Κατά την διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώ τα social πάρα πολύ και έχω τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα "κουμπωμένο" ένα smartwatch πάνω του. Πιάνω πάρα πολύ καλά νούμερα! Όσοι θεωρούν το S7 edge τούμπανο σε αυτόν τον τομέα (ένας από τους κύριους λόγους που το έδωσα-προερχόμενος από το κορυφαίο Mate 8) πρέπει να δοκιμάσουν το Mate 9! Προσωπικά παίζω (σχεδόν) στα ίδια με το Mate 8 που δεν είχε αντίπαλο. Ε, λοιπόν, μετά από καιρό δεν με απασχολεί ακόμα και αν φύγω από το σπίτι με 30% μπαταρία ξέροντας ότι θα γυρίσω το βράδυ. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε "κρεμάσει" η μπαταρία του! Τώρα όσον αφορά στην κάμερα του, δεν είμαι ο καταλληλότερος. Γενικά δεν είναι το νούμερο ένα κριτήριο μου αλλά σίγουρα σε καλές συνθήκες βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες όσο το έχω δοκιμάσει και με πολύ καλές λεπτομέρειες. Και παίζοντας σήμερα λίγο με το manual είδα ότι μπορείς να κάνεις παπάδες αν ασχοληθείς. Δεν έχει την "point and shoot" κάμερα του S7 edge που στις περισσότερες περιπτώσεις θα βγάλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς πολλά-πολλά αλλά σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει. Εδώ και εδώ κάποια δείγματα Και δεν έχω κάνει ακόμα την καινούρια αναβάθμιση. :p Φίλε μου καλησπέρα. Πολύ ωραίο το ποστ σου και επειδή είδα ότι είσαι αρκετά ψαγμένος θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάποια πράγματα ακόμα.α) Η dual sim λειτουργία έχει την ικανότητα να στέλνει μια κλήση στην άλλη sim όταν μιλάς με αυτή;;; δηλαδή να μην φαίνεται το τηλέφωνο νεκρό όταν μιλάς και κάποιος σε παίρνει στην άλλη sim. Αυτό που σε ρωτάω είναι πολύ σημαντικό για μένα διότι είμαι επαγγελματίας και όλη την ημέρα μιλάω στο κινητό και με τις ΔΥΟ κάρτες.β) η κάμερα που με ενδιαφέρει πολύ πόσο καλύτερη μπορεί να είναι ( εαν είναι) απο το sg note 3 , ή από ένα Lumia 950 κ.λ.π .;;; εάν γνωρίζεις φυσικά. Για να καταλάβεις έχω ακόμα το Nokia 808 και όταν βλέπω τις φωτογραφίες σε 40αρα οθόνη εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Με αυτό το τηλέφωνο συγκρίνω την ποιότητα των άλλων κινητών που έχω. Σε ευχαριστώ πολύ , μπορεί και άλλος φίλος να απαντήσει εάν γνωρίζει. Στα υπόλοιπα καταλαβαίνω ότι το κινητό είναι κορυφαίο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Φίλε όχι δεν γίνεται να πέρνεις κλήσης από την δεύτερη sim ενώ μιλάς στην άλλη γιατί το κινητό είναι dual standby. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα παιδιά που έρχονται από samsung s7 edge. Σε connectivity multitasking και γενικά σε καθημερινή χρήση πιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο ?? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 [/color]Στα παιδιά που έρχονται από samsung s7 edge. Σε connectivity multitasking και γενικά σε καθημερινή χρήση πιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο ?? Mate 9. :) Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Φίλε όχι δεν γίνεται να πέρνεις κλήσης από την δεύτερη sim ενώ μιλάς στην άλλη γιατί το κινητό είναι dual standby. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα παιδιά που έρχονται από samsung s7 edge. Σε connectivity multitasking και γενικά σε καθημερινή χρήση πιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο ?? Mate 9. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Φίλε όχι δεν γίνεται να πέρνεις κλήσης από την δεύτερη sim ενώ μιλάς στην άλλη γιατί το κινητό είναι dual standby. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα παιδιά που έρχονται από samsung s7 edge. Σε connectivity multitasking και γενικά σε καθημερινή χρήση πιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο ?? Σε ένα Samsung Galaxy j3 , και ένα Microsoft 640XL , και τα δυο της εταιρείας μου, κινητά των 120 ευρώ, μπορώ με εκτροπή που έχω κάνει να μιλάω στην μία sim , και όταν με παίρνουν στην άλλη,μπορώ να απαντήσω και να βάλω την άλλη σε αναμονή ή να την κλείσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε κινητό των 500€plus, που τα πάντα είναι σχεδόν άριστα να μην έχει αυτή την λειτουργία! Και ήμουν έτοιμος σε λίγο καιρό ύστερα και από τις κριτικές σας να το αποκτήσω. Τώρα το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Σε ένα Samsung Galaxy j3 , και ένα Microsoft 640XL , και τα δυο της εταιρείας μου, κινητά των 120 ευρώ, μπορώ με εκτροπή που έχω κάνει να μιλάω στην μία sim , και όταν με παίρνουν στην άλλη,μπορώ να απαντήσω και να βάλω την άλλη σε αναμονή ή να την κλείσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε κινητό των 500€plus, που τα πάντα είναι σχεδόν άριστα να μην έχει αυτή την λειτουργία! Και ήμουν έτοιμος σε λίγο καιρό ύστερα και από τις κριτικές σας να το αποκτήσω. Τώρα το σκέφτομαι. Με εκτροπή κλήσης γίνεται, δεν ανέφερες κάτι για εκτροπή στο προηγούμενο μήνυμα για αυτό πήρες την απάντηση που πηρες, αν ήταν dual active και όχι standby όπως ήταν το mate 8 δεν θα χρειαζόταν εκτροπή κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 εγω εχω ενα προβλημα με το mate....δεν πεφτει η τιμη του στο σκρουτζ....ενω στο p10 πεφτει καθε μερα.....:X Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Συμφωνώ απόλυτα με τον konstantinoslp αν και από σήμερα αποχαιρετώ την παρέα σας και θα βρίσκομαι για αρκετό καιρό στην παρέα του S8+... Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όσο αφορά το Mate 9...το οποίο εγώ το έχω στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με το S8+ με τα συν και πλην του κάθε ενός... Ακόμα και η κάμερα του S8+ δεν με έχει πείσει ότι είναι αρκετά καλύτερη του Mate 9 που την θεωρώ εξαιρετική... Edited May 23, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Με εκτροπή κλήσης γίνεται, δεν ανέφερες κάτι για εκτροπή στο προηγούμενο μήνυμα για αυτό πήρες την απάντηση που πηρες, αν ήταν dual active και όχι standby όπως ήταν το mate 8 δεν θα χρειαζόταν εκτροπή κλήσης Α πολύ ωραία λοιπόν. Από τώρα και στο εξής είμαι ένας υποψήφιος κάτοχος. Θεωρώ ότι έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη λειτουργία γιατί εάν περιμένω να με ενημερώσουν τα καταστήματα αμφιβάλλω εάν το κατέχουν! Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπέρα....Τι Sar έχει το Mate 9??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts