pangousis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το ui το καινούριο που έχει πάρει σε συνδυασμό με το Nougat είναι πανέμορφο και ταχύτατο. Πραγματικά δεν έχει κολλήσει ποτέ πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Φίλε gordonas διαβάζω ότι τα δύο βασικά θέματά του είναι οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και το ui της Huawei. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν είχα τη γνώμη σου επ'αυτού Είμαι κάτοχος DSLR, δεν περιμένω από μια φωτογραφική μηχανή κινητού να βγάλει ποιοτική φωτογραφία με χαμηλό φως. Ακόμα και με DSLR θέλει τέχνη. Για το UI είχα και εγώ τις μεγαλύτερες επιφυλάξεις μου. Βλέπω όμως ότι είναι μια χαρά. Είχα συνηθίσει στο moto g που ουσιαστικά ήταν γυμνό και περίπου έτσι μου φαίνεται και τώρα. Δεν παρατηρώ κολλήματα, ούτε χαζομαρίτσες που καθυστερούν το σύστημα και δεν προσφέρουν τίποτα. Το κινητό είναι πολύ καλύτερο από ότι ήλπιζα να πάρω σε αυτά τα λεφτά. Αυτό που μένει να αποδειχτεί είναι η αντοχή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι απο την προηγούμενη εβδομάδα κάτοχος του κινητού και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ήθελα απλά να ρωτήσω αν υποστηρίζει 4G+ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ναι κανονικά έχω με Cosmote Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Γιώργο καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ παρόλο που έχω Cosmote δεν έχω δει πουθενα να μου εμφανίζει 4G+ εικονίδιο παρά μόνο 4G. Για αυτό και ρώτησα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημέρα, τελικά μετά απο επναφορά των ρυθμίσεων APN εμφανίστηκε το εικονίδιο 4G+ όπου υποστηρίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Παίδες ξέμεινα απο κινητό. Κ είδα αυτό εδώ το μαραφέτι............. Τι σκαμπάζει? Το έχει κανείς με wind? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Πριν από λίγο μου κατέβασε αναβάθμιση 450 MB για ασφάλεια Google. Ήδη πάντως έχει πάρει nougat Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κάποιος που το έχει αν μπορεί να πει από που το πήρε και αν γίνεται να ανεβάσει καμία φώτο σε σκοτάδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Καλησπέρα,ανέβασα φωτογραφία βράδυ με αναμμένο φως βεράντας Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Υποστηρίζει και την 800αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εννοείται. Όπως όλα τα κινητά που εισάγονται επίσημα Ευρώπη. Sent from my Lumia 950XL through mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εννοείται. Όπως όλα τα κινητά που εισάγονται επίσημα Ευρώπη. Sent from my Lumia 950XL through mTalk Κοιτούσα για αγορά από κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Κοιτούσα για αγορά από κίνα Δεν συμφέρει η αγορά Huawei από Κίνα τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, τα βρίσκεις φθηνότερα ή η διαφορά τιμης είναι πολύ μικρή και έχεις και εγγύηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ας συνυπολογιστεί και η έλλειψη εγγύησης για συσκευές αγορασμένες από Κίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να δω ένα video που έχω αποθηκευμένο στο κινητό σε μια sony smart tv διότι δεν το έχω καταφέρει. Προσπάθησα με wifi direct αλλά δεν μπόρεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδιά να ρωτήσω, έχει δοκιμάσει να κάνει κανείς root τη συσκευή του; Την πήρε φίλος αλλά έχει σπαστεί με ένα πράγμα. Με το που έβαλε την sim κάρτα στο κινητό άλλαξε το animation του boot σε αυτό της cosmote και έχει τρελαθεί να το βγάλει. Υπάρχει τρόπος εκτός από root; Αν όχι υπάρχει κάποιος οδηγός root για τη συγκεκριμένη συσκευή για να μη γίνει και τίποτα μπρικάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πήρε η σύζυγος το κινητό αλλά ακόμα είναι σε mm. Είχα την εντύπωση ότι αναβαθμίστηκε σε nougat. Αληθεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν και περσινό μοντελο είναι πολύ ωραίο και ποιοτικό. Δεν είχε πουλήσει πολύ όμως. εγώ το σκέφτομαι αλλά η τιμή παραμένει υψηλή. και σιγά σιγά δεν το πολύ βλέπω και σε ιντερνετικά μαγαζιά πολλά...Αναβάθμιση σε 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Αν και περσινό μοντελο είναι πολύ ωραίο και ποιοτικό. Δεν είχε πουλήσει πολύ όμως. εγώ το σκέφτομαι αλλά η τιμή παραμένει υψηλή. και σιγά σιγά δεν το πολύ βλέπω και σε ιντερνετικά μαγαζιά πολλά...Αναβάθμιση σε 7? Μίλησα με την επίσημη αντιπροσωπεία τελικά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έρθει οπωσδήποτε η αναβάθμιση σε Nougat.Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosdh Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Είμαι ανάμεσα στο NOVA και το P10 LITE. Τα θετικά του Νova είναι το design, μεταλική πλάτη γιατί την τούμπα δεν θα την γλυτώσει κάποια στιγμή και το μικρότερο μέγεθος,δεν μπορώ τα μεγάλα κινητά. Από την άλλη για το P10 lite μιλάνε όλοι και φαίνεται καλό. Είδα αρκετές συγκρίσεις στο youtube αλλα ακόμα αναποφάσιστος. Για πείτε καμιά γνώμη να πειστώ 100% να πάρω το nova!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic... εξαρτάται ποια έκδοση κοιτάς. Αν είναι με 3gb ram τότε καλύτερα το nova. Αν είναι η 4gb τότε εξαρτάται τη χρήση. Αν για παράδειγμα δεν παίζεις βαριά παιχνίδια καλύτερα το p10 lite αφού η έξτρα 1 gb ram είναι προτέρημα. Αν πάλι παίζεις τότε καλύτερα το nova λόγω καλύτερης gpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosdh Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για την έκδοση με 3gb ram του P10 lite έλεγα. Σευχαριστώ για την απάντηση.Μόλις το πάρω θα γράψω εντυπώσεις... Δεν ήθελα και πολύ να πειστώ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για την έκδοση με 3gb ram του P10 lite έλεγα. Σευχαριστώ για την απάντηση.Μόλις το πάρω θα γράψω εντυπώσεις... Δεν ήθελα και πολύ να πειστώ.:lol: Το μόνο "κακό" είναι ότι μπορεί να είναι ακόμα κολλημένο σε marshmallow. Αν δε σε πειράζει, nova και από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Το μόνο "κακό" είναι ότι μπορεί να είναι ακόμα κολλημένο σε marshmallow. Αν δε σε πειράζει, nova και από μένα Έχω lg g2 το οποίο το έχω ακόμα σε lollipop γιατι ρολάρει καλύτερα απο τη nougat που υπαρχει στο xda. Δηλαδή δεν είναι το παν η έκδοση android. Άλλωστε πιστεύω ότι θα πάρει και nougat αλλά απλά καθυστερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts