Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζεται σε ολα τα club και τραγουδαει μια γκομενα νομιζω ισπανιδα και μολις τωρα ειδα που διαφημιζει και το συγκροτημα αλλα δεν το προλαβα.Total νομιζω και λεγεται το τραγουδι η το συγκροτημα και κατι αλλο μαζι που δεν το προλαβα. :(

Δοκιμασε το Serhat feat. Viktor Lazlo – Total Disguise

loipon...8a prospa8hso na eimai safhs an kai de ginete..

exo elaxista stoixeia gia o tragoudaki...

ksekinaei me kati san hlektiko violi(emena etsi mou fanhke)

exei ru8mo kai de ksero tpt allo...

kamia idea?????????

Πιθανότατα να είναι κάποιο της Vanessa Mae

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ενα τραγούδι που τραγουδάει ο Στόκας (δεν ξέρω αν το έχει βγάλει μόνος του ή με τους Πυξ-Λαξ) που λέει:

"Θα'ναι πάντα αργά για μας,Θα'ναι πάντα αργά,δεν βρηκς η αγάπη κάπου για να ακουμπήσει...."

πώς λέγεται?

Μπάμπης Στόκας - Θα είναι πάντα αργά

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Δοκιμασε το Serhat feat. Viktor Lazlo – Total Disguise

Θα το ψαξω φιλε μου παντως ευχαριστω ;)

Μήπως δεν ψάχνεις στα κατάλληλα "μαγαζιά" τότε? ;)

Εγώ το βρίσκω και σε Limewire και σε Soulseek από πολλούς χρήστες.

Το συγκεκριμενο mix το εχω σε πολυ καλη ποιοτητα και λογω και της αυξημενης διαρκειας του φτανει σε μεγεθος τα ... 12Μb!

Μολις εκανα αναζητηση, υπαρχει και στο WinMX και στο sharezaa. Κανε μια προσπαθια ακομη ;)

Ok παιδιά το βρήκα τελικά στο LimeWire :)

"We Have All the Time in the World" - Performed by David Arnold, featuring Iggy Pop

Eίναι η εκτέλεση του τραγουδιού από την ταινία "The Jacket" και δεν τη βρίσκω,αν την έχει κάποιος θα ήμουν υπόχρεη :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Μια και στο προηγούμενό μου post δε απάντησε κανείς, ανέβασα ξανά το αρχείο σε μορφή .wav για δική σας διευκόλυνση και αφού άκουσα το sample μερικές φορές νομίζω ότι στο ρεφρέν ο στίχος πάει κάπως έτσι: "i don't know what people say, and i don't ..... life for another day" και μετά " walk away, walk away..".

C'mon guys, είναι πολύ γνωστό beat, δε μπορεί να μη το ξέρει κανείς! :blink:

Sample

Μια και στο προηγούμενό μου post δε απάντησε κανείς, ανέβασα ξανά το αρχείο σε μορφή .wav για δική σας διευκόλυνση και αφού άκουσα το sample μερικές φορές νομίζω ότι στο ρεφρέν ο στίχος πάει κάπως έτσι: "i don't know what people say, and i don't ..... life for another day" και μετά " walk away, walk away..".

C'mon guys, είναι πολύ γνωστό beat, δε μπορεί να μη το ξέρει κανείς! :blink:

Sample

to kommataki pou psaxneis einai to "d note - Shed My Skin "

Χαιρετώ τα πλήθη!!

Όποιος μπορεί ας ακούσει αυτό το τραγουδάκι και ας μου πει ποιο είναι :)

Εεεευχαριστώ πολύ!

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Ρε παιδιά ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα κλαμπάκια, τσιφτετελέ, τραγουδάει άντρας και λέει κάτι λι λι λι, ξέρει κανείς τίτλο και τραγουδιστή;
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

Ρε παιδιά ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα κλαμπάκια, τσιφτετελέ, τραγουδάει άντρας και λέει κάτι λι λι λι, ξέρει κανείς τίτλο και τραγουδιστή;

Mokka - Leili :music:

Παίζει πολύ αυτόν τον καιρό...

Mokka - Leili :music:

Παίζει πολύ αυτόν τον καιρό...

thank u!!! :yahoo:

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

Καλησπέρα...πρίν αρκετό καιρό ακούγοντας Κόσμο 93,6 είχα ακούσει ένα drum n bass κομμάτι που θύμιζε kosheen και είχε στοιχεία απο circulation αλλά και λίγα ethnic στοιχεία...όταν μίλησε η παραγωγός είπε πως το είχε παίξει πρώτος ο κόσμος...πέρα απο αυτό το άκουσα ένα μεσημεράκι και στον NItro 102,5 και όλες τις φορές για διάφορους λόγους δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω τίτλο..το βρίσκω χλωμό να καταλαβαίνετε ποιό είναι αλλά έιπα να κάνω μια προσπάθεια! ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Ευχαριστώ και ένα άλλο τραγούδι 1).................the star is grey

All the leaves are brown...and THE SKY IS GREY... :p

Califorina Dreaming - Royal Gigolos (Το remix που παιζεται στην διαφημιση)

(California Dreaming - Mama's & Papa's (Original) :music: )

Ελπιζω να ειναι αυτο ;)

loipon...8a prospa8hso na eimai safhs an kai de ginete..

exo elaxista stoixeia gia o tragoudaki...

ksekinaei me kati san hlektiko violi(emena etsi mou fanhke)

exei ru8mo kai de ksero tpt allo...

kamia idea?????????

Μηπως το Don't Lie - Black Eyed Peas? (ασχετο? :blink: )

Την tracklist από το DJ Volume 4 (ή όπως αλλιώς λέγεται) από το Radio DJ την έχει κανείς;

Playlist :

1. Mylo / Drop the Pressure)

2. Bon Garcon / Freak U

3. Cabin Crew / Star to Fall

4. D.O.N.S. Feat. Technotronic / Pump Up The Jam

5. Didier Sinclair Ft. DJ Chris PI / Heavenly

6. A Studio Feat. Polina / SOS (2:58)

7. Freemasons Feat. Amanda Wilson / Love On My Mind

8. Red Cult Feat. Mike & The Mechanics / Miracle

9. Lil' Love / Little Love

10. The Lovefreekz / Shine

11. Musikk Feat John Rock / Love Changes(Everything)

12. Flatliners / Free Love

:D

Ρε παιδια θυμαστε ενα τραγουδι των 80's που ειχε ενα ρεφρεν με στοιχο talk about love? ειχα την εντυπωση οτι ηταν sandra αλλα δεν το βρισκω με τιποτα. Μηπως δεν λεγεται ετσι ή γνωριζετε κατι σχετικο?

Ευχαριστω!!

Ρε παιδια θυμαστε ενα τραγουδι των 80's που ειχε ενα ρεφρεν με στοιχο talk about love? ειχα την εντυπωση οτι ηταν sandra αλλα δεν το βρισκω με τιποτα. Μηπως δεν λεγεται ετσι ή γνωριζετε κατι σχετικο?

Ευχαριστω!!

Το τραγούδι είναι Ελληνικό και η ερμηνεύτρια λέγεται Μαριάννα (Ευστρατιάδου αν δεν με απατά η μνήμη μου). :)

Ο τίτλος είναι ακριβώς όπως τον είπες. :)

Αν δεν το βρίσκεις, πες μου... :)

Playlist :

1. Mylo / Drop the Pressure)

2. Bon Garcon / Freak U

3. Cabin Crew / Star to Fall

4. D.O.N.S. Feat. Technotronic / Pump Up The Jam

5. Didier Sinclair Ft. DJ Chris PI / Heavenly

6. A Studio Feat. Polina / SOS (2:58)

7. Freemasons Feat. Amanda Wilson / Love On My Mind

8. Red Cult Feat. Mike & The Mechanics / Miracle

9. Lil' Love / Little Love

10. The Lovefreekz / Shine

11. Musikk Feat John Rock / Love Changes(Everything)

12. Flatliners / Free Love

:D

Ωραίooooooος :D

Παιδια ενα τραγουδι που παιζει πολυ στα club που λεει μια γυναικα κατι "the people,the music κτλ" το γνωριζετε?
:)

Παιδια ενα τραγουδι που παιζει πολυ στα club που λεει μια γυναικα κατι "the people,the music κτλ" το γνωριζετε?

Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα ζητηθεί... :p

«Dj Raw Vs. Gee & Lighter - Naked (Michi Lange Remix)» :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ "ΦΩΝΑΖΩ ΣΟΥ ΛΕΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΣΟ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ" , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ Η' ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Ας πω λοιπον κι εγω τον πονο μου :worry: ....

Ψαχνω απελπισμενα το ''Ομορφη'' (εισαι ομορφη και δε θελω να ξερω ολα τα αλλα...) που δεν ξερω ποιοι το λενε!:what:

Καθως και το ''Φοβαμαι(δεν ειναι ο κοσμος σου αυτος)'' απο Αρβανιτακη και Ροδες νομιζω...

Σε ενα μηνα απο σημερα φευγω για Αγγλια και θελω να παρω μαζι μου καποια(λιγοστα) Ελληνικα κομματια που μ'αρεσουν γιατι αμα φυγω δν θα τα ακουω σε σταθμους και θα τα ξεχασω... :fool:

Οποτε αν εχει καποιος καποιο απο αυτα και την ευγενη καλοσυνη :rolleyes: ας μου πει να του στειλω με π.μ. το email μου να μου το/τα στειλει :O

Επισεις προσφατα πετυχα καπου ενα τελειο τραγουδακι των 'Portishead' (δεν ειμαι σιγουρη οτι τους λενε ετσι :O ) που εψαχνα καιρο και εγραφε ''glory box'' αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ο τιτλος του τραγουδιου,του αλμπουμ ..ουτε καν αν ηταν η αυθεντικη εκδοχη η καποιο remix γιατι δεν ειχε πολυ καθαρο ηχο και το ψαχνο με καλυτερη ποιοτητα.Οποιος ξερει ας με διαφωτισει..

Καθως και αν θυμαται κανεις ενα αλλο των ''Portishead'' -πρεπει να'ναι σχετικα γνωστο- που επαιζε πριν μερικα χρονια (2?3?4?) σε μια διαφημηση αυτοκινητου (...μου ρχεται και κατι με φουσκες στο μυαλο αλλα μπορει να ειναι λεω και βλακειες :X )...απο τοτε που βγηκε η διαφημηση το ψαχνω αλλα τζιφος :blink:

Ευχαριστω εκ των πρωτερων και sorry αν σας ζαλισα :sorry: αλλα ειπα να τα πω μια και καλη μη τα γραφω ενα ενα :innocent:

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ "ΦΩΝΑΖΩ ΣΟΥ ΛΕΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΣΟ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ" , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ Η' ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Tasos Fwtiadis - Panta edw

Καθως και αν θυμαται κανεις ενα αλλο των ''Portishead'' -πρεπει να'ναι σχετικα γνωστο- που επαιζε πριν μερικα χρονια (2?3?4?) σε μια διαφημηση αυτοκινητου (...μου ρχεται και κατι με φουσκες στο μυαλο αλλα μπορει να ειναι λεω και βλακειες :X )...απο τοτε που βγηκε η διαφημηση το ψαχνω αλλα τζιφος :blink:

Portishead - Numb

Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση ήταν του Nissan Primera

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...