sik13 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Υπάρχει τελικά version του Ζookey με vocals; Αν ναι, πως ακριβώς ονομάζεται; Yves Larock - Zookey(Africanism All Star Vocal Remix) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Pou tha brw tin kanoniki ekdosi tou Zookey? Exw katebasei polles kai einai oles remix. Mporei na mou to stilei kapoios sto crypton_r_1988@yahoo.com? Thanx! Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Yves Larock - Zookey(Africanism All Star Vocal Remix) :D Thanks! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Paidia einai ena track pou legete "many man" (kapws etsi grafete) einai house kommati + einai kainourio. 8a i8ela na mou peite artist & title. thanks :-) M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Paidia einai ena track pou legete "many man" (kapws etsi grafete) einai house kommati + einai kainourio. 8a i8ela na mou peite artist & title. thanks :-) Isws ayto 8es ---->> 84 King Street - Many Men :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ποιο τραγούδι ακούγετε σ' αυτο το video ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Δε μπορώ να βρω ολόκληρο το "Ο τρελός" του Ρέμου. Το έχει κανείς; ------ επίσης - πρόταση: Κατερίνα Κυρμιζή - Στη πίσω τσέπη του blue jean μου κόλλησε χθες βράδυ :music: Μ'έχεις καιρό ξεχάσει στη πίσω τσέπη του blue jean που πέταξες προχτές και εγώ που σ'εχω μη βρέξει και μη στάξει βρε ξεχασιάρη που να πάρει πες μου πια τι θες πες μου πια τι θες πες μου πια τι θες Θέλεις να περιμένω για να γεμίσει το φεγγάρι πρώτα για να ρθεις ή πριν μας στήσεις και δεν έρθεις παναθεμά σε δε θυμάσαι τίποτα να πεις πες μου πια τι θες πες μου πια τι θες να να να ... Τέρμα λοιπόν σε αυτά που ξέρεις σαν τελευταία χάρη χάρη χάρη στο ζητώ ψάχνω το υπόλοιπο μισό μου και όχι για να παρη παρη παρη-γορηθώ πες μου πια τι θες πες μου πια τι θες να να να... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ποιο τραγούδι ακούγετε σ' αυτο το video ;; 3 Doors Down - Kryptonite rulezzz [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Isws ayto 8es ---->> 84 King Street - Many Men :D NAi file mou auto epsaxna.!!! se efxaristw poluu.. :D :D :D M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 3 Doors Down - Kryptonite rulezzz Thanxxx :) ωραίες οι τρίπλες;;;; :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Δε μπορώ να βρω ολόκληρο το "Ο τρελός" του Ρέμου. Το έχει κανείς; Αυτος ειναι ο τιτλος του τραγουδιου? Εχω πολλα του Ρεμου αλλα με αυτον τον τιτλο δεν βρισκω κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 RIGASNIC to exo ego alla dustyxos se cd... an se boh8aei einai sto 1o cd apo to diplo tou remou live...17o track :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 ενα κομματι του σφακιανακη που λεει "αιντε θυμα αντε ψωνιο ,αντε συμβολο αιωνιο" πως λεγεται που το ψαχνω.. Βλέπεις κι εσύ Λιακόπουλο ε?:D http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ρε παιδιά καμια βοήθεια για να βρώ το τραγούδι που μου έχει κολλήσει τον τελευταίο καιρό??? Είναι beataki και στο ρεφραίν λέει you are the best thing! Γυναίκα το τραγουδάει. Any help? Το κομμάτι είναι σχετικά καινούριο και καμία σχέση με τον D-ream U r the best thing. Υ.Γ. Spamming αλλά έχω φάει κόλλημα με αυτή την κομματάρα!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Κάτι λίγο άσχετο: όχι και τραγούδι του Σφακιανάκη η "Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου". Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι σαν να λέτε ότι και τα "Γενέθλια" είναι δικά του. :blink: :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Κάτι λίγο άσχετο: όχι και τραγούδι του Σφακιανάκη η "Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου". Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι σαν να λέτε ότι και τα "Γενέθλια" είναι δικά του. :blink: Λες που λες οτι δεν είναι του Σφακιανάκη, ε πες τότε ποιανού είναι. Τέλος πάντων, για την ιστορία τη μπαλάντα του κυρ Μέντιου τη πρωτοτραγούδησε ο Ξυλούρης (αν δε με απατά η μνήμη μου) και τα γενέθλια είναι του Μπικάκη. Καλώς ή κακώς τα τραγούδια αυτά δε ξέρει ο νέος κόσμος ότι τα έχουν πρωτοτραγουδήσει άλλοι (τις περισσότερες φορές παλιοί τραγουδιστές που πιθανόν έχουν πεθάνει) και γίνονται γνωστά από άλλους. Από κει και πέρα νομίζω ότι φράσεις τύπου "Μην τα ισοπεδώνουμε όλα" χωρίς μάλιστα τις απαραίτητες επισημάσνεις ή διορθώσεις είναι περιττές και υπερβολικές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε παιδιά το τραγούδι του Χατζηγιάννη που τραγουδάει στην διαφήμιση cosmote στην tv που μπορώ να το βρώ; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε παιδιά το τραγούδι του Χατζηγιάννη που τραγουδάει στην διαφήμιση cosmote στην tv που μπορώ να το βρώ; Ευχαριστώ! ''Όνειρο ζω'' είναι ο τίτλος,δώσε μαιλ να στο στείλω. :cool: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Λες που λες οτι δεν είναι του Σφακιανάκη, ε πες τότε ποιανού είναι. Τέλος πάντων, για την ιστορία τη μπαλάντα του κυρ Μέντιου τη πρωτοτραγούδησε ο Ξυλούρης (αν δε με απατά η μνήμη μου) και τα γενέθλια είναι του Μπικάκη. Καλώς ή κακώς τα τραγούδια αυτά δε ξέρει ο νέος κόσμος ότι τα έχουν πρωτοτραγουδήσει άλλοι (τις περισσότερες φορές παλιοί τραγουδιστές που πιθανόν έχουν πεθάνει) και γίνονται γνωστά από άλλους. Από κει και πέρα νομίζω ότι φράσεις τύπου "Μην τα ισοπεδώνουμε όλα" χωρίς μάλιστα τις απαραίτητες επισημάσνεις ή διορθώσεις είναι περιττές και υπερβολικές. Δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη επισήμανση για το ποιος τραγούδησε το κάθε τραγούδι από αυτά. Υπερβολές είναι το ότι η "Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου" και τα "Γενέθλια" είναι του Σφακιανάκη. Η μνήμη σου δε σε απατά indeed ότι το πρώτο είναι του Ξυλούρη και το δεύτερο του Μπικάκη, ο οποιος το έγραψε για το χαμό του γιού του. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ψαχνω ακομα ενα τραγουδακι το οποιο δεν μπορω να βρω σε κανενα Ρ2Ρ!! Μηπως εχει κανεις το Κατω απο το πουκαμισο μου απο τον Πορτοκαλογλου??? Αν ναι, το mail μου ειναι το amelidis@gmail.com Ευχαριστω...! ;) Παιδια και εγω το ψαχνω... Τουλαχιστον καποιος να μας πει σε ποιον δισκο ειναι?? Δεν εχω ιδεα.. http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Google is your friend http://www.google.com/search?q=%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89+%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%8C+%CE%BC%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85 http://www.greekmusicshop.gr/eshop/product.php?productid=1223&cat=0&page=1 Το κομμάτι υπάρχει στο DC++ στο hub του άγγελου [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ψαχνω απεγνωσμενα το: Bebe - Malo. Αν το εχει κανεις και μπορει ας μου το στειλει ΕΔΩ.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ψαχνω απεγνωσμενα το: Bebe - Malo. Αν το εχει κανεις και μπορει ας μου το στειλει ΕΔΩ.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. :) Θα στο στειλω εγω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ξερετε μήπως αυτό? ειναι πολύ ωραιο κομμάτι http://homepages.pathfinder.gr/politistaktaiou/agnwsto.mp3 Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ξερετε μήπως αυτό? ειναι πολύ ωραιο κομμάτι http://homepages.pathfinder.gr/politistaktaiou/agnwsto.mp3 Benny Benassi - Love is gonna save us Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts