Guest27 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με την αντιπροσωπία και θα παρέθετα το πρόβλημα. Θεωρώ ότι κάποια λύση θα υπάρχει, ανεξάρτητα αν μπορεί να χάσεις πράγματα από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σιγουρα υπαρχει λυση. Η ΛΥΣΗ Εγκατασταση ROM και γινεσαι καινουριος. Βεβαια ολα χανονται , αλλα απο το να ειναι νεκρο το τηλεφωνο, μικρο το κακο. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εφόσον έχεις την απόδειξη/παραστατικό αγοράς απευθύνεσαι στο service (όχι στην ακατανόμαστη...) και θα στο επαφερουν! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Γιατί να μην δοκιμάσει μια επαναφορά από recovery; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Γιατί να μην δοκιμάσει μια επαναφορά από recovery; Sent from my Moto X PlayΑς το δοκιμασει να δουμε τι θα γινει. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ξέρει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιηθούν εφαρμογές? Η των μηνυμάτων είναι πολύ φτωχή και χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως το textra εδώ και χρόνια.. Όμως σε αυτό το κινητό για κάποιον λόγο χάνει συνέχεια την ιδιότητα της προεπιλεγμένης εφαρμογής! Ίσως γιατί όταν από τις επαφές διαλέγω να στείλω μήνυμα σε κάποιο κινητό, μου ανοίγει μόνη της η της συσκευής. Εγώ θέλω να ανοίγει το textra! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoflumias Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γιατί να μην δοκιμάσει μια επαναφορά από recovery; Sent from my Moto X Play Και πως γίνεται αυτό αφού μου ζητάει κωδικό(τετραψήφιο)? Παρεπιπτόντως δεν έχω να χάσω κάτι από φωτογραφίες, μυνήματα, εφαρμογές. Χρησιμοποιούσα το κινητό σαν μικρό τάμπλετ για σερφάρισμα από wifi συν μερικές δοκιμάστικες φωτογραφίες που δεν θα κλάψω. Ούτε Google λογαριασμό δεν είχα φτιάξει λόγω έλλειψης χρόνου. Τουριστικά επαγγέλματα... :X :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Α, τοσο απλά. Χανεις το κλειδωμενο σου κινητο κ σε 1 λεπτο το ανοιγουν. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Α, τοσο απλά. Χανεις το κλειδωμενο σου κινητο κ σε 1 λεπτο το ανοιγουν. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αλλά μόνο αν κάνουν hard reset μπορούν να το ανοίξουν. Δηλαδή θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα που θα έχεις μέσα. Ουσιαστικά από αυτό σε προστατεύει ο κωδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ναι αλλά μόνο αν κάνουν hard reset μπορούν να το ανοίξουν. Δηλαδή θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα που θα έχεις μέσα. Ουσιαστικά από αυτό σε προστατεύει ο κωδικόςΔεν περιμενα να το ανοιξουν κ να εχει δεδομενα. Ομως...το ανοιγουν ευκολα κ γρηγορα και χωρις PC. Να εχεις δλδη καποια εφαρμογη μεσα για να βρεις το τηλέφωνο....κ να μην προλαβαινεις ουτε να.το ψαξεις. Πια εφαρμογή για φωτο χρησιμοποιείται ? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δεν περιμενα να το ανοιξουν κ να εχει δεδομενα. Ομως...το ανοιγουν ευκολα κ γρηγορα και χωρις PC. Να εχεις δλδη καποια εφαρμογη μεσα για να βρεις το τηλέφωνο....κ να μην προλαβαινεις ουτε να.το ψαξεις. Πια εφαρμογή για φωτο χρησιμοποιείται ? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟι εφαρμογές αυτού του είδους μπορούν να παραμείνουν μετά από hard reset, αλλά νομίζω ότι θέλει root για να γίνει αυτό. Το θέμα για εμένα είναι να προστατευθούν τα δεδομένα μου. Το κινητό είναι δύσκολο να το πάρεις πίσω ούτως ή άλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το αποτύπωμα? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το αποτύπωμα? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο με αποτύπωμα ξεκλειδώνει!! Εκτός αν έχεις βάλει άλλο launcher... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μόνο με αποτύπωμα ξεκλειδώνει!! Εκτός αν έχεις βάλει άλλο launcher...Δεν γνωρίζω κανένα android να ξεκλειδώνει μόνο με αποτύπωμα και να μην δίνει εναλλακτική για ξεκλείδωμα με κωδικό, pin ή μοτίβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Αυτή τη στιγμή το έχω ρυθμισμένο να ξεκλειδώνει με pin και με αποτύπωμα όμως αυτό που θέλω είναι για παράδειγμα να βγάλω το pin και να το αφήσω μόνο με το αποτύπωμα, δηλαδή να ξεκλειδώνει αποκλειστικά με το αποτύπωμα, ούτε με pin ή μοτίβο ή οτιδήποτε άλλο. Όχι δεν έχω κατεβάσει κανενα launcher Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δεν γίνεται αυτό. Φαντάσου να χαλάσει ο αισθητήρας που διαβάζει το αποτύπωμα. Τι θα κάνεις μετά; Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δεν γνωρίζω κανένα android να ξεκλειδώνει μόνο με αποτύπωμα και να μην δίνει εναλλακτική για ξεκλείδωμα με κωδικό, pin ή μοτίβο.Για διάβασε καλύτερα τι ρωτάει ο σύντροφος... Εγω από την ερώτηση καταλαβαίνω ότι μετά το δακτυλικό προφανώς του ζητάει τον κωδικό / μοτίβο / pin που έχει βάλει Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Για διάβασε καλύτερα τι ρωτάει ο σύντροφος... Εγω από την ερώτηση καταλαβαίνω ότι μετά το δακτυλικό προφανώς του ζητάει τον κωδικό / μοτίβο / pin που έχει βάλειΑυτό ρωτάει, ακριβώς αλλά δεν είναι λογικό, μάλλον "ετσι" το έχει ρυθμίσει. Εκτός και ανοίγει "ζητώντας" συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία απαιτεί το PIN. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Βασικά μόνο το pin μου ζητάει αλλά επειδή η ανηψια μου ξέρει τον κωδικό κ επειδή δεν θέλω να αλλάξω κωδικό για προσωπικούς λόγους, θα ήθελα να ζητάει και αποτύπωμα ή έστω πριν ζητήσει κωδικό να ζητάει πρώτα το αποτύπωμα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να το ξεκλειδώσει κάποιος που ξέρει το pin μου Συγγνώμη αν δεν είμαι τοσο ξεκάθαρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δεν γίνεται αυτό. Φαντάσου να χαλάσει ο αισθητήρας που διαβάζει το αποτύπωμα. Τι θα κάνεις μετά; Sent from my XT1068Έχεις ένα δίκιο, αλλά το ίδιο δεν ισχύει με το αν έχεις βάλει pin και χαλάσει η οθόνη; Θα το πας στο service. Ε αυτό θα κάνεις αν χαλάσει ο αισθητήρας. Πάντως γενικά δεν έχω ακούσει για αισθητήρες που να έχουν χαλάσει. Πιο συχνά χαλάνε οι οθόνες. Για διάβασε καλύτερα τι ρωτάει ο σύντροφος... Εγω από την ερώτηση καταλαβαίνω ότι μετά το δακτυλικό προφανώς του ζητάει τον κωδικό / μοτίβο / pin που έχει βάλειΑυτό που ρώτησε, όπως το ρώτησε, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Και αυτό που είπες εσύ είναι σωστό και αυτό που είπα εγώ. Από την εμπειρία μου όμως κατάλαβα ότι αυτό που είπα εγώ είναι αυτό που ήθελε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Για λόγους ασφαλείας στο κλείδωμα με το αποτύπωμα, υπάρχει και pin. Αν π@παριάσουν τα δάχτυλα σου από μπάνιο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις κανένα μισάωρο για να το ξεκλειδώσεις; Φαντάσου και να αποκτήσεις και ένα μικρό κάψιμο, κόψιμο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις καμιά βδομάδα και βάλε να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο σου, μέχρι να επουλωθεί; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Για λόγους ασφαλείας στο κλείδωμα με το αποτύπωμα, υπάρχει και pin. Αν π@παριάσουν τα δάχτυλα σου από μπάνιο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις κανένα μισάωρο για να το ξεκλειδώσεις; Φαντάσου και να αποκτήσεις και ένα μικρό κάψιμο, κόψιμο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις καμιά βδομάδα και βάλε να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο σου, μέχρι να επουλωθεί; :cool:Όσο αφορά το κάψιμο κλπ πάντα βάζουμε περισσότερα από ένα δάχτυλα. Όσο αφορά το μπάνιο δεν έχει τύχει να σου πω την αλήθεια να χρειαστεί να ξεκλειδώσω τη συσκευή μετά από μπάνιο για να σου πω αν υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δε νομιζω να μπορεις να το κλειδώσεις μονο με το αποτύπωμα. Μονο pin...γίνεται Μονο μοτιβο.. γινεται. Μονο αποτυπωμα δεν γίνεται. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansta Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Υπάρχει ήδη κάποιο εορτολόγιο (γιατί δεν βρήκα κάτι στις εφαρμογές) ή πρέπει να κατεβάσουμε εμείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts