Jump to content

Honor 6X

lastbaron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με την αντιπροσωπία και θα παρέθετα το πρόβλημα. Θεωρώ ότι κάποια λύση θα υπάρχει, ανεξάρτητα αν μπορεί να χάσεις πράγματα από μέσα.

• Απαντήσεις 630
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα υπαρχει λυση.

Η ΛΥΣΗ

Εγκατασταση ROM και γινεσαι καινουριος. Βεβαια ολα χανονται , αλλα απο το να ειναι νεκρο το τηλεφωνο, μικρο το κακο.

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφόσον έχεις την απόδειξη/παραστατικό αγοράς απευθύνεσαι στο service (όχι στην ακατανόμαστη...) και θα στο επαφερουν!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γιατί να μην δοκιμάσει μια επαναφορά από recovery;

Sent from my Moto X Play

Ας το δοκιμασει να δουμε τι θα γινει.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιηθούν εφαρμογές? Η των μηνυμάτων είναι πολύ φτωχή και χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως το textra εδώ και χρόνια.. Όμως σε αυτό το κινητό για κάποιον λόγο χάνει συνέχεια την ιδιότητα της προεπιλεγμένης εφαρμογής!

Ίσως γιατί όταν από τις επαφές διαλέγω να στείλω μήνυμα σε κάποιο κινητό, μου ανοίγει μόνη της η της συσκευής. Εγώ θέλω να ανοίγει το textra!

Γιατί να μην δοκιμάσει μια επαναφορά από recovery;

Sent from my Moto X Play

Και πως γίνεται αυτό αφού μου ζητάει κωδικό(τετραψήφιο)?

Παρεπιπτόντως δεν έχω να χάσω κάτι από φωτογραφίες, μυνήματα, εφαρμογές. Χρησιμοποιούσα το κινητό σαν μικρό τάμπλετ για σερφάρισμα από wifi συν μερικές δοκιμάστικες φωτογραφίες που δεν θα κλάψω. Ούτε Google λογαριασμό δεν είχα φτιάξει λόγω έλλειψης χρόνου. Τουριστικά επαγγέλματα... :X :mad:

Α, τοσο απλά.

Χανεις το κλειδωμενο σου κινητο κ σε 1 λεπτο το ανοιγουν.

Α, τοσο απλά.

Χανεις το κλειδωμενο σου κινητο κ σε 1 λεπτο το ανοιγουν.

Ναι αλλά μόνο αν κάνουν hard reset μπορούν να το ανοίξουν. Δηλαδή θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα που θα έχεις μέσα. Ουσιαστικά από αυτό σε προστατεύει ο κωδικός

Ναι αλλά μόνο αν κάνουν hard reset μπορούν να το ανοίξουν. Δηλαδή θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα που θα έχεις μέσα. Ουσιαστικά από αυτό σε προστατεύει ο κωδικός
Δεν περιμενα να το ανοιξουν κ να εχει δεδομενα. Ομως...το ανοιγουν ευκολα κ γρηγορα και χωρις PC.

Να εχεις δλδη καποια εφαρμογη μεσα για να βρεις το τηλέφωνο....κ να μην προλαβαινεις ουτε να.το ψαξεις.

Πια εφαρμογή για φωτο χρησιμοποιείται ?

Δεν περιμενα να το ανοιξουν κ να εχει δεδομενα. Ομως...το ανοιγουν ευκολα κ γρηγορα και χωρις PC.

Να εχεις δλδη καποια εφαρμογη μεσα για να βρεις το τηλέφωνο....κ να μην προλαβαινεις ουτε να.το ψαξεις.

Πια εφαρμογή για φωτο χρησιμοποιείται ?

Οι εφαρμογές αυτού του είδους μπορούν να παραμείνουν μετά από hard reset, αλλά νομίζω ότι θέλει root για να γίνει αυτό. Το θέμα για εμένα είναι να προστατευθούν τα δεδομένα μου. Το κινητό είναι δύσκολο να το πάρεις πίσω ούτως ή άλλως

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το αποτύπωμα?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσω το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το αποτύπωμα?

Μόνο με αποτύπωμα ξεκλειδώνει!!

Εκτός αν έχεις βάλει άλλο launcher...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μόνο με αποτύπωμα ξεκλειδώνει!!

Εκτός αν έχεις βάλει άλλο launcher...

Δεν γνωρίζω κανένα android να ξεκλειδώνει μόνο με αποτύπωμα και να μην δίνει εναλλακτική για ξεκλείδωμα με κωδικό, pin ή μοτίβο.

Αυτή τη στιγμή το έχω ρυθμισμένο να ξεκλειδώνει με pin και με αποτύπωμα όμως αυτό που θέλω είναι για παράδειγμα να βγάλω το pin και να το αφήσω μόνο με το αποτύπωμα, δηλαδή να ξεκλειδώνει αποκλειστικά με το αποτύπωμα, ούτε με pin ή μοτίβο ή οτιδήποτε άλλο.

Όχι δεν έχω κατεβάσει κανενα launcher

Δεν γίνεται αυτό. Φαντάσου να χαλάσει ο αισθητήρας που διαβάζει το αποτύπωμα. Τι θα κάνεις μετά;

Sent from my XT1068

Δεν γνωρίζω κανένα android να ξεκλειδώνει μόνο με αποτύπωμα και να μην δίνει εναλλακτική για ξεκλείδωμα με κωδικό, pin ή μοτίβο.
Για διάβασε καλύτερα τι ρωτάει ο σύντροφος...

Εγω από την ερώτηση καταλαβαίνω ότι μετά το δακτυλικό προφανώς του ζητάει τον κωδικό / μοτίβο / pin που έχει βάλει

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εγω από την ερώτηση καταλαβαίνω ότι μετά το δακτυλικό προφανώς του ζητάει τον κωδικό / μοτίβο / pin που έχει βάλει

Αυτό ρωτάει, ακριβώς αλλά δεν είναι λογικό, μάλλον "ετσι" το έχει ρυθμίσει.

Εκτός και ανοίγει "ζητώντας" συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία απαιτεί το PIN.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Βασικά μόνο το pin μου ζητάει αλλά επειδή η ανηψια μου ξέρει τον κωδικό κ επειδή δεν θέλω να αλλάξω κωδικό για προσωπικούς λόγους, θα ήθελα να ζητάει και αποτύπωμα ή έστω πριν ζητήσει κωδικό να ζητάει πρώτα το αποτύπωμα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να το ξεκλειδώσει κάποιος που ξέρει το pin μου

Συγγνώμη αν δεν είμαι τοσο ξεκάθαρος

Δεν γίνεται αυτό. Φαντάσου να χαλάσει ο αισθητήρας που διαβάζει το αποτύπωμα. Τι θα κάνεις μετά;

Sent from my XT1068

Έχεις ένα δίκιο, αλλά το ίδιο δεν ισχύει με το αν έχεις βάλει pin και χαλάσει η οθόνη; Θα το πας στο service. Ε αυτό θα κάνεις αν χαλάσει ο αισθητήρας. Πάντως γενικά δεν έχω ακούσει για αισθητήρες που να έχουν χαλάσει. Πιο συχνά χαλάνε οι οθόνες.

Αυτό που ρώτησε, όπως το ρώτησε, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Και αυτό που είπες εσύ είναι σωστό και αυτό που είπα εγώ. Από την εμπειρία μου όμως κατάλαβα ότι αυτό που είπα εγώ είναι αυτό που ήθελε

Για λόγους ασφαλείας στο κλείδωμα με το αποτύπωμα, υπάρχει και pin.

Αν π@παριάσουν τα δάχτυλα σου από μπάνιο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις κανένα μισάωρο για να το ξεκλειδώσεις;

Φαντάσου και να αποκτήσεις και ένα μικρό κάψιμο, κόψιμο, τι θα κάνεις;

Θα περιμένεις καμιά βδομάδα και βάλε να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο σου, μέχρι να επουλωθεί; :cool:

Για λόγους ασφαλείας στο κλείδωμα με το αποτύπωμα, υπάρχει και pin.

Αν π@παριάσουν τα δάχτυλα σου από μπάνιο, τι θα κάνεις; Θα περιμένεις κανένα μισάωρο για να το ξεκλειδώσεις;

Φαντάσου και να αποκτήσεις και ένα μικρό κάψιμο, κόψιμο, τι θα κάνεις;

Θα περιμένεις καμιά βδομάδα και βάλε να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο σου, μέχρι να επουλωθεί; :cool:

Όσο αφορά το κάψιμο κλπ πάντα βάζουμε περισσότερα από ένα δάχτυλα. Όσο αφορά το μπάνιο δεν έχει τύχει να σου πω την αλήθεια να χρειαστεί να ξεκλειδώσω τη συσκευή μετά από μπάνιο για να σου πω αν υπάρχει θέμα

Δε νομιζω να μπορεις να το κλειδώσεις μονο με το αποτύπωμα.

Μονο pin...γίνεται

Μονο μοτιβο.. γινεται.

Μονο αποτυπωμα δεν γίνεται.

• The title was changed to Honor 6X