vasim Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Στις Ρυθμίσεις - Χρήση Δεδομένων - Εξοικονόμηση δεδομένων μπορείς να ορίσεις ποιες εφαρμογές δεν θα μεταδίδουν/κάνουν χρήση δεδομένων στο παρασκήνιο. Επί τη ευκαιρία σε εμένα παρόλο που το έστησα από την αρχή (με φόρτωση του android 7 μέσω USB και υπολογιστή) εξακολουθεί που και που να βγάζει κάποια μηνύματα "Η εφαρμογή ....... σταμάτησε"κλπ. Δεν συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα, αλλά όχι και πολύ σπάνια. Σε εσένα το κάνει ποτέ? Ευχαριστώ. Βρήκα μία εφαρμογή που λέει "Αποθηκευτικός Χώρος μέσων". Νομίζω ότι αυτός κάνει τη ζημιά. Θα δείξει. Σου λέει ποια εφαρμογή; Γιατί νομίζω το Parallel Space βγάζει τέτοια μηνύματα. Απενεργοποιήσέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ευχαριστώ. Βρήκα μία εφαρμογή που λέει "Αποθηκευτικός Χώρος μέσων". Νομίζω ότι αυτός κάνει τη ζημιά. Θα δείξει. Σου λέει ποια εφαρμογή; Γιατί νομίζω το Parallel Space βγάζει τέτοια μηνύματα. Απενεργοποιήσέ το. Το Parallel Space το έχω απενεργοποιήσει από την αρχή. Συνήθως είναι η εφαρμογή "Google Play" ή "Gmail" ή κάποια άλλη τυχαία. Το πρόβλημα εμφανίζεται σποραδικά μόνο. Επίσης πολύ σπάνια κάνει από μόνο του επανεκκίνηση ή κολλάει. Το πρόβλημα αυτό το είχα προηγουμένως (πριν κάνω την επανεγκατάσταση της 7) πολύ πιο συχνά. Ίσως φταίει κάποια από τις επιπλέον εφαρμογές που έχω ή υπερθέρμανση λόγω καλοκαιριού? και έντονης χρήσης ή ?????? Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο με την έκδοση 6 του android. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Έχω ενα περίεργο θεματάκι. Σήμερα πήρα στα χέρια ένα Oukitel U7 Pro 4G , του κουτιού απο γνωστό κατάστημα. Μέσα στις πληροφορίες (στις ρυθμίσεις του κινητού) αναφέρει πως ειναι όντως το Oukitel U7 Pro 4G αλλά όταν τσεκάρω το ΙΜΕΙ του στο imei.info μου εμφανίζει το μοντέλο Oukitel c2 το οποίο ειναι 3G. Αυτό που με βάζει σε υποψίες είναι οτι συνδέεται σε 3G και οχι σε 4G κεραίες ενώ σε άλλα LTE κινητά (iphone 6, iphone 7, oukitel 4G) η σύνδεση ειναι 4G (σε Q). Η κάρτα sim είναι 4G και συνδεεται κανονικά σε 4G σε άλλα κινητά. Τι στο καλο συμβαίνει; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Έχω ενα περίεργο θεματάκι. Σήμερα πήρα στα χέρια ένα Oukitel U7 Pro 4G , του κουτιού απο γνωστό κατάστημα. Μέσα στις πληροφορίες (στις ρυθμίσεις του κινητού) αναφέρει πως ειναι όντως το Oukitel U7 Pro 4G αλλά όταν τσεκάρω το ΙΜΕΙ του στο imei.info μου εμφανίζει το μοντέλο Oukitel c2 το οποίο ειναι 3G. Αυτό που με βάζει σε υποψίες είναι οτι συνδέεται σε 3G και οχι σε 4G κεραίες ενώ σε άλλα LTE κινητά (iphone 6, iphone 7, oukitel 4G) η σύνδεση ειναι 4G (σε Q). Η κάρτα sim είναι 4G και συνδεεται κανονικά σε 4G σε άλλα κινητά. Τι στο καλο συμβαίνει; Εδώ έχουμε ως θέμα το Oukitel U7 PLUS. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις την ερώτηση στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424029 Από μία πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο είδα ότι το OUKITEL U7 Pro είχε 3G. Τώρα εάν έχει βγει και με 4G δεν γνωρίζω. Σε αυτήν την περίπτωση ίσως χρειάζεται ενεργοποίηση μέσω των Ρυθμίσεων όπως στο U7 Plus (Ρυθμίσεις - Προτιμητέο δίκτυο 4G) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τελικά το θέμα με το 4G λύθηκε, δεν ήταν θέμα κινητού ή κάρτας sim. Έχει βγει και μοντέλο Oukitel U7 Pro 4G. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εχθές αγόρασα το U7 Plus 4G σε χρυσαφί ως δώρο για την γυναίκα μου, και επί της ευκαιρίας του έριξα και εγώ μια ματιά. Να ενημερώσω ότι πλέον έρχεται με δωρεάν διάφανη θήκη προστασίας κινητού μέσα στην συσκευασία, αλλά και προστασία οθόνης τοποθετημένη. Επίσης έχει Αndroid 7.0 εγκατεστημένο. Είναι από την εδώ αντιπροσωπία. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ την αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών με τα γράμματα? Αυτά που σχεδιάζεις με το δάχτυλο στην μαύρη οθόνη σε κατάσταση αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Εχθές αγόρασα το U7 Plus 4G σε χρυσαφί ως δώρο για την γυναίκα μου, και επί της ευκαιρίας του έριξα και εγώ μια ματιά. Να ενημερώσω ότι πλέον έρχεται με δωρεάν διάφανη θήκη προστασίας κινητού μέσα στην συσκευασία, αλλά και προστασία οθόνης τοποθετημένη. Επίσης έχει Αndroid 7.0 εγκατεστημένο. Είναι από την εδώ αντιπροσωπία. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ την αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών με τα γράμματα? Αυτά που σχεδιάζεις με το δάχτυλο στην μαύρη οθόνη σε κατάσταση αναμονής. Ρυθμίσεις - Gesture Unlock Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ρυθμίσεις - Gesture Unlock Ευχαριστω :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadosp Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Τελικά αγόρασα ακόμη ένα (γκρι) και για εμένα. Θαυμάσιο τηλεφωνάκι. :happy: Μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με την ενσωματωμένη εφαρμογή ημερολόγιο, πως βάζεις κάτι στην ατζέντα? Τι εννοώ? Λοιπόν ανοίγω την εφαρμογή ημερολόγιο, και επιλέγω ατζέντα. "1η φωτο" Ως δια μαγείας εμφανίζονται εκεί αργίες και εορτές του έτους, καθώς και τα δικά μου προγραμματισμένα συμβάντα. "2η φωτο" Αν επιλέξω ρυθμίσεις από το επάνω δεξιά μενού, βλέπω ότι φαίνεται στην "3η φωτο". Επιλέγοντας τον gmail λογαριασμό μου, βλέπω ότι φαίνεται στην "4η φωτο". Οπότε αναρωτιέμαι πως τοποθετήθηκαν εκεί τα "contacts" και "Διακοπές στην Ελλάδα", που είναι και υπεύθυνο για την εμφάνιση των αργιών? :blink: https://ibb.co/cEpzrR https://ibb.co/eeTsBR https://ibb.co/fz115m https://ibb.co/kkHxd6 Edited October 21, 2017 by sadosp Προσθήκη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μετά από την συμπλήρωση 1 χρόνου χρήσης του τηλεφώνου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, λαμβάνοντας υπόψιν και τα χαρακτηριστικά/δυνατότητες/κόστος (vfm). Το μοναδικό θεματάκι που έχω εδώ και κάποιο διάστημα (μετά την εγκατάσταση της V17-τελευταία) είναι ότι αντιμετωπίζω σποραδικά "κολλήματα", επανεκκινήσεις ή μηνύματα του τύπου "this app has stopped". Παρόλο που έκανα καθαρή επανεγκατάσταση του Android (μέσω PC & USB) ουσιαστικά δεν διορθώθηκε το θέμα. Επίσης ο καθαρισμός της προσωρινής cache σε ορισμένα apps μόνο προσωρινά έδινε την εντύπωση ότι διόρθωνε πλήρως το πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν όσα προαναφέρθηκαν μπορεί να οφείλονται σε κάποιο/κάποια apps που χρησιμοποιώ (εφαρμογές για GPS, viber, apps τραπεζών κλπ) ή είναι κάτι άλλο. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοια συμπεριφορά? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamo_micro Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Ανέβηκε σε youtube video αντικατάστασης του digitizer για U7 Plus. Είναι απο επαγγελματίες. Ενω εχω το ανταλλακτικο digitizer, στην Θεσσαλονίκη ρώτησα ενα εργαστήριο για επισκευή και μου είπαν οτι δεν αναλαμβάνουν οσα smartphones εχουν κολημένο το digitizer στην οθονη. Εάν κάποιος φίλος εχει κάποια άλλη πληροφόρηση ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts