Jump to content

sadosp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sadosp

  • Ημ. Γέννησης 22/07/1973

sadosp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι δυστυχώς.:( Έλιωσα στο ψάξιμο ακόμη και "Web Archive" χρησιμοποίησα αλλά τίποτα.:worry: Η μεγάλη ζημιά για αυτά τα αρχεία έγινε με το κλείσιμο του rapidshare, μιας και όλοι ανεβάζαν εκεί. Ουσιαστικά το είχα αγοράσει της γυναίκας μου από Hong Kong πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα. Και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά... οι γυναίκες δεν πουλάνε ποτέ κάτι που τους έχει δωρίσει ο αγαπημένος τους...... ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!?:lol::lol::p:p
  2. Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος στο δίσκο του το ελληνικό πακέτο γλωσσάς ή και όλο το firmware για το Motorola Ming A1200E? Ευχαριστώ.
  3. Τελικά αγόρασα ακόμη ένα (γκρι) και για εμένα. Θαυμάσιο τηλεφωνάκι. :happy: Μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με την ενσωματωμένη εφαρμογή ημερολόγιο, πως βάζεις κάτι στην ατζέντα? Τι εννοώ? Λοιπόν ανοίγω την εφαρμογή ημερολόγιο, και επιλέγω ατζέντα. "1η φωτο" Ως δια μαγείας εμφανίζονται εκεί αργίες και εορτές του έτους, καθώς και τα δικά μου προγραμματισμένα συμβάντα. "2η φωτο" Αν επιλέξω ρυθμίσεις από το επάνω δεξιά μενού, βλέπω ότι φαίνεται στην "3η φωτο". Επιλέγοντας τον gmail λογαριασμό μου, βλέπω ότι φαίνεται στην "4η φωτο". Οπότε αναρωτιέμαι πως τοποθετήθηκαν εκεί τα "contacts" και "Διακοπές στην Ελλάδα", που είναι και υπεύθυνο για την εμφάνιση των αργιών? :blink: https://ibb.co/cEpzrR https://ibb.co/eeTsBR https://ibb.co/fz115m https://ibb.co/kkHxd6
  4. Εχθές αγόρασα το U7 Plus 4G σε χρυσαφί ως δώρο για την γυναίκα μου, και επί της ευκαιρίας του έριξα και εγώ μια ματιά. Να ενημερώσω ότι πλέον έρχεται με δωρεάν διάφανη θήκη προστασίας κινητού μέσα στην συσκευασία, αλλά και προστασία οθόνης τοποθετημένη. Επίσης έχει Αndroid 7.0 εγκατεστημένο. Είναι από την εδώ αντιπροσωπία. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ την αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών με τα γράμματα? Αυτά που σχεδιάζεις με το δάχτυλο στην μαύρη οθόνη σε κατάσταση αναμονής.
  5. Καλημερα. Υπαρχει περιπτωση να επανελθει το link για το cwm recovery για το εν λογω tablet? Ευχαριστω.:)
  6. Εγω θα ηθελα να πω μερικα πραγματακια ως προς τα jaga μιας και ειμαι κατοχος του ttv30 kai tου ttv24. 1. Οσον αφορα καποια σουιτα για επαφες συγχρονισμους και αλλα, δεν υπαρχει τιποτα, αλλα και ουτε υποστιρηξη καμια, επανω σε αυτο. Αρα οποιος το παρει και θελει να μεταφερει τις 100-200 επαφες του, να κανει υπομονη, γιατι θα δουλεψει πολυ χερι!! 2. Οταν συνδεεις το τηλεφωνο σε ενα pc με usb συνδεση, εχεις 2 επιλογες. Ή θα χρησιμοποιησεις το τηλ για καμερα, ή σαν συσκευη αποθηκευσης. Τιποτα αλλο απολυτως. Μην ξεχασω οτι σαν καμερα παει μεχρι 352χ κατι. 3. Το ttv24 -τουλαχιστον το δικο μου- σαν ξυπνητηρι, χτυπαει οποτε του ερθει. Σε εποικινωνια με την αντιπροσωποια, μου ειπαν οτι και αλλος πελατης τους ειπε το ιδιο, του ειπαν πως να το ρυθμισει, και δεν ξαναπηρε????:lol: Αυτο σημαινει οτι φτιαχτηκε το τηλεφωνο?:) Τεσπα firmware updates δεν υπαρχουν οποτε μενω με το προβλημα μου. 4. Το ttv30 εχει μικροσκοπικη γραμματοσειρα, με αποτελεσμα να δυσκολευεσε πολυ να βρεις μια επαφη ή να διαβασεις ενα μυνημα. 5. Η τηλεοραση τους ειναι μεν αριστη, και με πολυ καλη ληψη, αλλα τι να την κανεις οταν ρουφαει την μπαταρια σαν νερο. Επισης γι αυτους που νομιζουν οτι μπορουν να το φορτιζουν και ταυτοχρονα να βλεπουν tv, ειναι πολυ γελασμενοι, διοτι η εταιρεια εχει ενθετο μεσα στο κουτι, και αποποιειται καθε ευθυνης, αν προκληθει ζημια απο τετοια χρηση. Αρα πριζα και μονιμη tv απαγορευετε. Το ιδιο ισχυει -ως προς την μπαταρια- και για το ραδιοφωνο σε ανοικτη ακροαση . 6. Προσφατα μου εσπασε η οθονη απο δικη μου υπαιτιοτητα. Μετα απο επικοινωνια με το service της εταιρειας, μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν δινουν ανταλλακτικα, λογω του οτι πολλοι τα χρησιμοποιουσαν σε μη jaga τηλεφωνα. Αρα λοιπον και εγω ο νομιμος κατοχος με την εγγυηση της εταιρειας στο χερι, το τηλ στο χερι, και την σπασμενη οθονη στο χερι, απλα μπαινω στην ιδια λιστα με τον οποιονδηποτε αγνωστιδη. :lol::lol: Ετσι αφου αφησω το κινητο για service σε αυτους, θα πρεπει να καταβαλω και την εργασια, και βεβαια επειδη κλεινουν και για διακοπες, θα πρεπει να ξαναεχω τηλεφωνο τον Σεπτεμβρη. Τα παραπανω τα γραφω ως κατοχος και χρηστης των 2 κινητων, μονο για γνωση ως προς τους μελοντικους αγοραστες, και οχι προς δυσφημιση της εταιρειας.
  7. Να ρωτησω και εγω κατι; Το εχει αγορασει καποιος που να παρακολουθει αυτο το <<θεμα>>.
  8. Αγαπητε macnick το εν λογω εγχειρημα θελει ομαδικη εργασια, και δεν απευθεινετε σε ενα ατομο. Το θεμα ειναι οτι ωσπου να βρεθει η μεταφρασμενη στα Ελληνικα εκδοση, αυτη ειναι η μονη λυση. Μην ξεχνας οτι μπορεις (αν εχεις ορεξη παντα) να μεταφραζεις σταδιακα οτι σε ενδιαφερει αμεσα, και να το περνας στο τηλεφωνο. Εγω παντως σε θαυμαζω που εχεις την υπομονη και συμετεχεις σε αυτο το forum μεσα απο ενα τηλεφωνο. Ολα αυτα που γραφεις...... Ειλικρινα!
  9. Macnick εχω εγω τα αρχεια που πρεπει να αλλαξεις για να εχεις Ελληνικα μενου, καθως και το προγραμμα για την επεξεργασια τους. Υπ οψιν θελει πολυ δουλεια για να μεταφραστουν ολα. Απο σημερα και για 14 ημερες μπορειτε να το κατεβαζετε απο εδω. http://files-upload.com/files/613244/New%20WinZip%20File.zip
  10. Γεια. 1. Το ιδιο το σηματακι της Motorola στο διαφανο καπακι, απο την μεσα πλευρα ειναι ακουστικο. 3. Μονο με καποια Samsung υπαρχει προβλημα. Απο την Moto πλευρα στελνεις απο την αλλη οχι. 4. Εννοειτε. 5. Να μην την παρεις γιατι θα πρεπει καταρχας να την τροποποιησης -κοψε ραψε- για να μπει, και επειτα θα διαπιστωσεις οχι μονο οτι διαρκει λιγοτερο αλλα και οτι με το περασμα του χρονου πεφτει και αλλο. Τελος ημαρτον ρε παιδια με αυτην την μπαταρια, 2 ημερες διαρκει ποσο πια να διαρκεσει!! Εν αναγκη παραγγειλτε σε τιμη ξεφτιλα απο ebay οσες θελετε μαζι με τον επιτραπεζιο φορτιστη -για φορτιση εκτος τηλεφωνου- μπας και μεινετε και τις χρειαστητε.
  11. Για ριξε μια ματια παρακατω. http://www.expansys.com.gr/zoompic.aspx?type=item&i=118289
  12. Το δικο μου παντως απο Ασια δεν ειχε δευτερη μπαταρια. Βεβαια ειχα εξτρα δωρο φορτιστη αυτοκινητου και προστασια οθονης, παροχες του πωλητη.
  13. Ναι ευτυχως προνοησε η Motorola, μιας και δεν φημιζετε για τετοια. Επισης μπορεις να ακους και ραδιοφωνο FM stereo αν θες. Το ραδιοφωνο ξερετε, ειναι ενα χαρακτηριστικο που εχει χιλιοζητηθει στα κινητα της απο ολο τον κοσμο, αλλα στα παλια της τα παπουτσια. Ευτυχως το project ηταν China. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟ EBAY ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΕΤ ΚΑΠΑΚΙΑ (ΠΑΝΩ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΑΤΩ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΤΖΑΜΑΚΙ, ΠΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Οι δε μπαταριες σε τιμη ξεφτιλα. Οποιος θελει μαλιστα upgrade μπορει να αγορασει την BT-60 η οποια ειναι 1150mA σε σχεση παντα με τα 850mA της stock εκδοσης.
  14. Το πενακι σκαλωνει επιτηδες για να ανοιγει στο πληρες μηκος του την ωρα που το βγαζεις. Ετσι σε γλυτωνει απο μια κινηση. Οσον αφορα το καπακι, και απο γυαλι να το εφτιαχναν παλι μες την θαμπαδα θα ηταν. Ανθρωπινο λιπος βλεπεις...
×
×
  • Create New...