mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 όχι ρε τι να τελειώσει....πρέπει να είναι στο 8ο ή 9ο επεισόδιο (χτες το δεύτερο επεισόδιο ήταν κάτι σαν περίληψη των όσων προηγήθηκαν) καλη φαση το χθεσινο γιατι ειχα χασει τα 3 προηγουμενα! παρ'ολα αυτα περιμενω με αγωνια τα dvd του β' κυκλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Θέλω να γκρινιάξω.... Γιατί να δημιουργούνται πάλι νέες απορίες χωρίς να έχουν λυθεί οι προηγούμενες; Αυτό με το καπνό νομίζω είναι το πιο παράξενο απ' όλα...Απορώ με την εξήγηση που (ενδεχομενως) θα δοθεί; Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι την προοπτική να συμβαίνουν υπερφυσικά πράγματα εκεί; Γιατί όλα όσα κ σεις αναφέρετε, τρώγονται αλλά αυτό.......Θα ήθελα να είναι εντελώς ρεαλιστική όλη η εξήγηση της ιστορίας...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εντελώς ρεαλιστική αποκλείεται εδώ που φτάσαμε. Τουλάχιστον εγώ το αποκλείω εκτός και αν είναι καμιά trivial εξήγηση (είνα όνειρο, ή μαζική παραίσθηση, είναι όλοι σχιζοφρενείς τρελοί κλπ που νομίζω τα απέρριψαν επίσημα) Το πιο κοντινό σε ρεαλιστικό είναι το "επιστημονικο-φανές" (...) Πλησιάζοντας στο τέλος του season 3 fall finale, δεν νομίζω ότι οι πολλές απορίες της σειράς είναι αυτο καθ'αυτό το μειονέκτημά της. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν χτίζει πάνω σε γερά θεμέλια ή ίσως αδυνατεί/φοβάται (εν μέσω 3ης season) να θέσει θεμέλια! Mοιάζει σα να διαβάζεις ένα 400σέλιδο βιβλίο με ένα έγκλημα στην αρχή, 12 κεφάλαια με περιγραφές για την πόλη που έγινε ο φόνος και το τελευταίο κεφάλαιο να υπόσχεταί ότι θα δέσει όλες τις άκρες και θα αποκαλύψει το δολοφόνο σε 10 σελίδες...Χμ Τα πάντα (ή σχεδόν) είναι στον αέρα. 2+ season τώρα μιλάμε για "others" λες και είναι occult, για "island" λες και είναι μεταφυσική οντότητα που στέλνει μηνύματα και γιατρεύει κόσμο και... και... Ανα πάσα στιγμή κάτι που παρουσίαζαν σοβαρό μπορούν να το περάσουν ντούκου (και το έχουν κάνει), να το παρακάμψουν εντελώς (κουμπί, tailies, disease) ή να το ρίξουν στις συμπτώσεις και στο faith παράγοντα... α ναι και στα άπειρα "πλοκάμια" της Dharma που έχει πιάσει πια κάθε επιστημονικό -και μη- πεδίο. Μέχρι τώρα αυτό μειώνει και την αξία που δίναμε στα επεισόδια παρακολουθώντας την 1η season (που γεννούσε το original μυστήριο), αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Aυτο με τα θεμελια που λες εχει καποια βαση,αλλα μη ξεχνας οτι ειμαστε στην αρχη της 3ης σαιζον.Οχι μονο αυτο,αλλα κατα δηλωσεις των παραγωγων τα πρωτα 6 επεισοδια τα βλεπουν ως miniseries,ως το πρωτο πιατο.Σαν να εχει δικο του στορυ,ξεχωριστο και πως το κυριως πιατο αλλα και ο προσανατολισμος της 3ης σαιζον θα ερθει μετα την 3μηνη διακοπη.Αυτα... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleklia Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Η σειρά πάντως έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά μέχρι τώρα και προσθέτει συνεχώς και νέα.Πρέπει να αρχίσει κάποια στιγμή να τα εξηγεί. Θα προτιμούσα να την τελειώσουν σε λιγότερους κύκλους από το να καταντήσει υπερβολικά περίπλοκη.Σε λίγο τα recaps θα είναι περισσότερα από τα επεισόδια. (Αλήθεια την ιστορία της Λίμπι θα μας την εξηγήσουν?Ήταν στο ίδιο ίδρυμα με τον Χάρλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Αν είναι για την ιστορία της Libby να μας φάνε ολόκληρο επεισόδιο καλύτερα να μην μάθουμε ποτέ!!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 (Αλήθεια την ιστορία της Λίμπι θα μας την εξηγήσουν?Ήταν στο ίδιο ίδρυμα με τον Χάρλι) Είχαν πει ότι θα δούμε την ιστορία της μέσα απο flashback άλλων χαρακτήρων. Δε νομίζω ότι θα δουλέψει καλά αυτό παρακολουθώντας τη γενική απελπιστική παρακμή των flashbacks. Και imho κανείς πλέον δε δίνει δεκάρα για τη Libby τώρα που πέθανε (και ας το παραδεχτούμε όσο ήταν ζωντανή πάλι δεκάρα δεν εδινε κανείς). Το βλέπω πολύ πιθανό να μαθαίνουμε (πολύ φευγαλέα) ότι έπαθε καμμία βαρια κατάθλιψη και κλειδώθηκε στο ψυχιατρείο, ή ότι ψιλοφρίκαρε όταν χοίρεψε και άρχισε να πουλάει γιωτ και βίλλες σε τιμή ψάθινης ξαπλώστρας :) και την κλείσαν εκεί οι συγγενείς πριν χρεοκοπήσει όλο το σόι. Το να ξυπνήσει μια ωραία πρωία ο Hurley και να πει, "αν ναι μωρέ η Libby ήταν μαζί μου στο τρελόσπιτο"... χλωμό. Ομοίως και να πει κάποιος other στον Hurley στην ψύχρα, "Θυμάσαι τη Libby βρε Hurley? E, ήταν μεγάλη τρελάρα." Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 LOOOL!! Παντως δε συμφωνω.Εγω οσο ηταν ζωντανη,εδινα δεκαρα :p Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Εγώ δεν έδινα αλλά όταν πέθανε πήρε πόντους από σπόντα. Έλεγα δηλαδή: επιτέλους πέθανε η αντιπαθήκλω (sic) η Anna-Lucia, όμως η Libby η κακομοίρα τί έφταιγε; :lol: Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τί φάση εμφανίστηκε στη ζωή άλλων χαρακτήρων. Μου αρέσει η ιδέα του διακεκομμένου flashback και ως τώρα το έχουν κάνει πετυχημένα νομίζω. Θέλω να δω πως μπήκε στο ψυχιατρείο, γιατί βρέθηκε στην Αυστραλία μετά τη συνάντηση με το Desmond, αν ήταν πραγματικά ψυχίατρος και τι σχέση είχαν αυτά (αν είχαν) με άλλους αγνοούμενους. ΥΓ. Δεν είναι γελοίο που στους ελληνικούς υπότιτλους του arian ο τίτλος έχει αλλάξει σε "Χαμένοι"? :p Δεν είμαι αχάριστος και οι υπότιτλοι είναι μια χαρά αλλά ο τίτλος κάθε φορά μου χτυπάει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEAEK Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Στις 3/11 η ΝΕΤ εδειξε νομιζω το 9 και μια περιληψη των προηγουμενων , χωρις να ειναι το 10ο η επεναληψη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Νέο podcast: Το τέρας-μαύρος καπνός με κάποιο τρόπο 'κατέβασε΄την μνήμη του Mr. Eko στην πρώτη τους συνάντηση. O Yemi ήταν καθαρά δημιούργημα του μαύρου καπνού. Πιστεύουν πως μέχρι τώρα το 6ο επεισόδιο θα είναι το καλύτερο απόλα. Η Cindy και τα παιδάκια δεν ξεχάστηκαν, θα τους δούμε ξανά στο 8ο επεισόδιο. Μετά το 6ο επεισόδιο, η δράση θα ξαναγυρίσει πάλι πίσω στην κατασκήνωση και όχι πια στο 2ο νησί. Επίσης οι δημιουργοί της σειράς είπαν πως θα αλλάξει το όλο παιχνίδι απο τα θεμέλιά του. Οι επιζώντες θα ξαναγυρίσουν στο Black Rock. Και νέες σκηνές απο το 3x06 I Do Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Πολυ ωραια! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Το βλέπω πολύ πιθανό να μαθαίνουμε (πολύ φευγαλέα) ότι έπαθε καμμία βαρια κατάθλιψη και κλειδώθηκε στο ψυχιατρείο, ή ότι ψιλοφρίκαρε όταν χοίρεψε και άρχισε να πουλάει γιωτ και βίλλες σε τιμή ψάθινης ξαπλώστρας :) και την κλείσαν εκεί οι συγγενείς πριν χρεοκοπήσει όλο το σόι. to giot to xarise ston Desmond i tou to poulise?? h bila pali?? etsi to eipes...i ontws egine kati..? sry alla den to thimame... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 To γιωτ πήγε να του το χαρίσει. Του είπε "I want you to have it" (κάτι με race for love και dying wishes και he'd want you... αρκετά κουφή φάση). Υποθέτω ότι δεν την πλήρωσε ή της έδωσε ένα συμβολικό ποσό. Για τη βιλλα t'was a joke. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 3 νέες behind the scenes φωτογραφίες απο ακόμα άγνωστο επεισόδιο: http://img352.imageshack.us/img352/3736/unknownep1pm3.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/4662/unknownep2kz0.th.jpg http://img352.imageshack.us/img352/2904/unknownep3pt0.th.jpg Επίσης νέες πληροφορίες για το 3x06 I Do: Η Kate το κάνει με τον Sawyer ενώ ο Jack κάνει την εγχείρηση στον Ben. Μόνο ένα άτομο απο αυτούς κάνει ότι κάνει με απόλυτη ειλικρίνεια. Το ένα άτομο το κάνει επειδή το θέλει, το άλλο το κάνει για προσωπικό όφελος, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε μία απίστευτη cliffhanger αλλαγή της δράσης. Ακόμα για το επεισόδιο 3x10 Tricia Tanaka Is Dead: Ακόμα ένας Dave εμφανίζεται στο Hurley flashback Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 3 νέες behind the scenes φωτογραφίες απο ακόμα άγνωστο επεισόδιο: Επίσης νέες πληροφορίες για το 3x06 I Do: Η Kate το κάνει με τον Sawyer ενώ ο Jack κάνει την εγχείρηση στον Ben. Μόνο ένα άτομο απο αυτούς κάνει ότι κάνει με απόλυτη ειλικρίνεια. Το ένα άτομο το κάνει επειδή το θέλει, το άλλο το κάνει για προσωπικό όφελος, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε μία απίστευτη cliffhanger αλλαγή της δράσης. Ακόμα για το επεισόδιο 3x10 Tricia Tanaka Is Dead: Ακόμα ένας Dave εμφανίζεται στο Hurley flashback υποθετω οτι ο Τζακ ειναι ο λαμογιος. Συμφωνα με αυτο που ειχαμε πει παλιοτερα οτι την κανει να παει με τους αλλους, μηπως θελει να γινει το αρχηγοπουλο εκει μεσα... αλητακι κανονικο ο Τζακ...Αντρας με τα ολα του :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Και νέες σκηνές απο το 3x06 I Do Nice!!! :respect: PS. Kαι να προτείνω το GOM Media Player που παίζει όλου του τύπου τα βιντεάκια (φυσικά και τα .flv ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidougr Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 σασ παρακαλώ χρηάζομαι την βοήθεια σας. εχθές τελείωσα την σειρά 1 του LOST και είναι΄πρέπει να δώ και την σειρά 2. ξέρει κανείς αν μπορώ να την κάνω download απο κάπου? σε .avi ή se divix ακόμα καλήτερα. PLEASE HELP ME........... Παράθεση Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ......ΜΩΡΟ ΜΟΥ:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Πολύ φρέσκο πράμα: ανακοινώθηκαν οι guest star ρόλοι για τα επόμενα επεισόδια 3x07, 3x08 και 3x09. Στο 3x07 Not In Portland ένα Juliette flashback, θα γνωρίσουμε την 23χρονη Sherry, μια έξυπνη νεαρή γυναίκα. Στο 3x08 για το οποίο δεν έχουμε ακόμα τίτλο αλλά όπως μάθαμε θα ξαναδούμε την Cindy και τα παιδάκια, θα γνωρίσουμε τον Donovan, έναν μαύρο 30άρη Άγγλο καθηγητή φυσικής και τον Hawking, έναν μεσήλικα άντρα που μάλλον είναι Άγγλος. Ενώ στο επεισόδιο 3x09 το οποίο κατά 90 τις εκατό θα είναι Jack flashback, θα γνωρίσουμε τον Chet, έναν υπερπροστατευτικό αδερφό, Ταυλανδός γύρω στα 30. Ακόμα, απο πληροφορίες που είχαμε μάθαμε οτι ο Monaghan (Charlie) και ο Ian Cusick (Desmond) γύρναγαν μαζί κάποιες σκηνές ενός επεισοδίου με τον Desmond να βγαίνει τρέχοντας απο το κτίριο της Βιομηχανίας Widmore να πετάει κάτω την γραβάτα του και ξαφνικά να βλέπει τον Charlie να παίζει κιθάρα σε μια γωνία του δρόμου. Και το καλύτερο όπως πάντα για το τέλος. Σύμφωνα με άρθρο του τηλεοπτικού περιοδικού TV Guide, ο Lindeloff είπε τα εξής: Δύο μεγάλες βόμβες θα πέσουν στην σειρά όταν αυτή επιστρέψει στις 7 Φεβρουαρίου. Η μία θα αφορά έναν χαρακτήρα της σειράς που θα συμβεί μέσα στα 3 πρώτα επεισόδια μετά την επιστροφή μας και η άλλη βόμβα θα έχει να κάνει με πιο συγκεκριμένη ιστορία. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και κατανοούμε τα πάντα για το Lost εντελώς. Και νέες behind the scenes φωτό απο ένα επόμενο επεισόδιο μάλλον το 3x09 που θα είναι Jack flashback δείτε στο club δεν προλαβαίνω να τις ανεβάσω τώρα. Μάλλον θα είναι το επεισόδιο στο οποίο μαθαίνουμε για τα tattoo EDIT: Ξέχασα...νέες σκηνές απο το 3x06 I Do Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 pw pw....oso skeftomai oti gia 10 weeks...den tha exei Lost...psixoplakwnomai... :( einai megali i anamoni.................. :w00t: :yawn: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Άσε άσε δεν θέλω να το σκέφτομαι...πάλι καλά ακόμα δεν έχω δει το 3x05 οπότε για όσο μπορώ θα καθυστερώ και το 3x06...αλλά δεν κρατιέμαι... Νέα φωτό απο άγνωστο επεισόδιο: new Ακόμα νέες φωτό απο επόμενο επεισόδιο απο flashback του Desmond και τις βάζω σε link μην είναι φόρα παρτίδα Pic1, Pic2, Pic3 Η υπόθεση έχει ως εξής: Same London street, but perhaps a very different time. Desmond is no longer wearing his dapper suit, but rather, a drab coat and scarf, looking somewhat destitute. He's wandering around the entrance to the London Underground, ranting like your typical neighborhood schitzo. He spots and sits next to an elegant, older, white-haired woman in a purple gown. They converse. Suddenly there's a crash! People panic. It's a construction ****dent nearby, and Desmond stands, distressed. The woman approaches calmly. She gives him a ring. He gives her money. She walks off. Desmond hard on his luck... years before or after storming out of Widmore? A ring? Tied to the Stanwyck's Antiques shop? Delicious! Επίσης, Snippet from an Interview with Elizabeth Mitchell who sheds this little teaser our way. There's a really great scene — a jaw-dropper," Mitchell teases. "When my husband read the scene with me, he said, 'Oh my God.' Everything is not what it seems. Pay careful attention to the Juliet and Jack (Matthew Fox) characters. There is one look on Matt's face that makes the whole episode worth watching." Ουφφ.... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidougr Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ LOST? PLEASE............. Παράθεση Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ......ΜΩΡΟ ΜΟΥ:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Και ακόμα μερικές νέες φωτό απο το επεισόδιο με το Desmond flashback Pic1 , pic2 Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Oκ λοιπόν....είχα την ευκαιρία απο μια πηγή μου να διαβάσω μια περίληψη του 3x06 I Do. Τώρα το θέμα είναι το εξής: Η πηγή αυτή είναι πολύ καλή και πάντα ήταν σωστή. Απο την άλλη όμως φέτος την 3η season, ήταν η πρώτη φορά που οι υπεύθυνοι της σειράς τάισαν ας το πούμε έτσι τους διψασμένους για spoilers fans με foilers, δηλαδή ψεύτικα spoilers. Aν αυτό που διάβασα είναι τελικά foiler, δώξα το Θεό αλλά η πηγή μου θα πάψει να είναι αξιόπιστη. Αν όμως αποδειχτεί πως είναι τελικά spoiler, τότε **σε μέσα Πολυχρόνη αλλά η πηγή μου για άλλη μια φορά είναι σωστή. Ειλικρινά, επειδή διάβασα ότι διάβασα θέλω να είναι foiler αλλιώς δεν βλέπω να πηγαίνουμε καλά. Δεν ποστάρω τπτ απο αυτά που έχω γιατί ακόμα δεν ξέρω τπτ σίγουρο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Δεν πειράζει. Ποσταρε το. Εσυ έκανες πολύ σωστά και μας προειδοποιησες ότι μπορεί και να μη στέκει. Δεν νομίζω να έχεις να χάσεις τίποτα αν το μοιραστείς μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts