Jump to content

THEAEK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by THEAEK

  1. Εχουν βγει και οι υποτιτλοι για τα 2 πρωτα στο greektvsubs.gr;)
  2. Παω στοιχημα, οτι αν στο τελος η Αμαλια ειναι απλα η Αμαλια,στους μισους εδω μεσα εκτος του οτι θα τους φανει απροβλεπτο και σοκαριστικο θα αρχισουν να κανουν τα edit το ενα μετα το αλλο:lol: :lol: :lol:
  3. δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναβαθμιση.το παθαινα συχνα με το 3660 και τωρα με το Ν70 αλλα γενικοτερα αυτο δεν μου δημιουργουσε κανενα προβλημα
  4. OK,THANX!!!Eλυσα το προβλημα αλλαζοντας browser.Εβαλα τον firefox , αν και λιγο αργος στο κατεβασμα της σελιδας κατα τα αλλα ολα μια χαρα:rolleyes: :D :)
  5. Βασικα ,εννοω οτι δεν μπορω να κανω login σε σελιδες οπως το myphone ή αλλες που το χρειαζονται . Και για να μπω τελικα πρεπει να κλεισω τον explorer και να μπω στη σελιδα , αφου θα μου επιτρεψει την εισοδο μεσω του αποθηκευμενου cookie που δημιουργει την πρωτη φορα.Δηλαδη αμα παω να κανω login (την πρωτη φορα) θα δεχθει τα στοιχεια μου, θα δημιουργησει το κουκι αλλα μετα θα μου ξαναζητησει να εισαγω τα στοιχεια. Παντως δεν ειναι dial up παραθυρο σιγουρα γιατι εχω adsl και ουτε βγαινει παραθυρο dial up .Και αυτο μου δημιουργει προβληματα οταν θελω να κανω sign up , οπου οτι ονομα και να βαλω μου λεει οτι υπαρχει ηδη,ισως γιατι κανει την καταχωρηση και μετα με παει στην προηγουμενη σελιδα και θελει καταχωρηση ξανα,οπως ακριβως γινεται και με το login.δηλαδη με παει στην προηγουμενη σελιδα ενω δεν θα επρεπε.Δεν ξερω ειναι παραξενο αλλα συμβαινει.Ιος παντως δεν παιζει να ειναι , γιατι αυτο συμβαινει και στα xp kai στα vista απο την αρχη της εγκαταστασης
  6. Γεια σας!! εχω ενα προβλημα ,καθα φορα που παω να βαλω τα στοιχεια μου για να κανω login με πεταει στην ιδια σελιδα και πρεπει να τα βαλω ξανα και ξανα. Δηλαδη μετα το welcome που δειχνει αφου με εχει αναγνωρισει ,με βγαζει παλι στην ιδια σελιδα οπου πρεπει να τα εισαγω παλι , ξερει κανεις τι φταιει?:worry: :blink: :wacko: Ισως να ειναι καποια λαθως ρυθμιση στις internet options .o explorer ειναι ο 7 της microsoft
  7. Επειδη η σειρα γραφεται απο αυτους που εγραφαν και το Alias ,και προς το παρον το παει με τον ιδιο ρυθμο εξελιξεων οπως η αλλη σειρα ,να το θυμηθειτε οτι μεχρι την 4 σεζον δεν θα αποκαλυφθει τιποτα σημαντικο, σχεδον θα νομισουμε οτι αλλαξε το σεναριο.Επειτα η 5 σεζον θα τελειωσει με αποκαλυπτικα επεισοδια που θα εχουν μονο απαντησεις.Ηδη στη 2η εχουν ξεφυγει απο το θεμα του τί γινεται με τα μυστηρια του νησιου.Και ο λογος που θα το βλεπουμε , οση κοιλια και να κανει , θα ειναι επειδη θα μας μενουν οι αναπαντητες ερωτησεις απο την 1 σεζον οπου θα εχει πολλες περισσοτερες αποκαλυψεις απ'οτι η 2η,3η και4η σεζον,και οποτε θα εχουμε την περιεργια μεχρι και την 5η να μας λυθουν. Ετσι ακριβως εγινε και στο Αlias για οσους το ειχαν δει.
  8. Ωραια!!! θα βγαλει και η ΟΤΕΝΕΤ συνδεση 4096:mad: . Δεν χρειαζεται αμα θελετε ΟΤΕΝΕΤ σε 4096 ,παρτε vivodi 2048, ετσι και αλλιως το ιδιο θα αποδιδουν;) ;):p
  9. Εγω παλι ακουγα οτι την πρωτη του Δεκεμβρη θα τελειωσουν τα προβληματα με τις αναβαθμισεις και θα εχουμε επιτελους κανονικες ταχυτητες .Σε εμενα τη πρωτη μερα του Δεκεμβρη, το βραδυ η συνδεση μου (2048 kbits) επιασε την φοβερη για πρωτη φορα ταχυτητα 185Kbytes και σαν κλασσικος τιπΟΤΕτενιος χρηστης που αλλα πληρωνει και αλλα του παρεχονται ,χαρηκα γιατι επιτελους πιστεψα οτι επιτελους κατι διορθωθηκε.Την επομενη μερα μεχρι kai σημερα τα πραγματα εγιναν χειροτερα και τωρα το max download μου φτανει τα 128kbytes per sec. Και ρωτω , οταν κλεισω το 12μηνο με αυτες τις ταχυτητες ,εγω γιατι να εχω πληρωσει για 2048 ενω κατα μεσο ορο η συνδεση μου ηταν 1024 ,για μην πω χειροτερα.:mad: Εκει που θελω να καταληξω ειναι αυτο που λεει ο οτε οτι οι ταχυτητες μπορει να διαφερουν απο τις ονομαστικες, δεν εχει καποια ορια?Δηλαδη αυτη η αποκλιση μπορει να ειναι απεριοριστη ? Μηπως κατι πρεπει να κανουμε?Καποια ομαδικη καταγγελια , εστω και τηλεφωνικη στο ΙΝ.ΚΑ. ? Ενταξει να υπαρχει και καποια περιοδος αναβαθμισης του Οτε αλλα οχι και να κραταει τοσα χρονια!!!Ειναι αδιανοητο,γιατι αμα το ηξερα δεν θα εβαζα 2048 , θα εβαζα συνδεση ή 768 ή 1024.Μπορω να ανεχτω 1 μηνα αναβαθμισης αλλα οχι και μετα το μηνα τα πραγματα να χειροτερευουν.
  10. Γεια σε ολους.Τελευταια εχω ενα παραξενο προβλημα. Καθε φορα που φορτωνω το Microsoft Office 2003 me ta updates του ,με το που παω να μπω στη σελιδα του Router μου(αυτο της ΟΤΕΝΕΤ) μεσω της ΙΡ του ,:worry: :blink: κανει RESTART στη συνδεση .Οταν το απεγκαθιστω λυνεται το προβλημα . Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???
  11. Στις 3/11 η ΝΕΤ εδειξε νομιζω το 9 και μια περιληψη των προηγουμενων , χωρις να ειναι το 10ο η επεναληψη;)
  12. Παντως οταν ρωτανε την Αμαλια στην απονομη του πτυχιου του Σπυρου πως παει η δουλεια της, αυτη δειχνει ξαφνιασμενη και μετα απανταει "καλα" προποιητά, δηλαδη σαν να ελεγε ψεματα οτι ειχε δουλεια
  13. Την προηγουμενη φορα η φωτογραφια εδειχνε και τους 5 (χριστουγεννα ) σημερα εδειχνε μονο τους 4, επισης δεν ειχαν λογο να γεμισουν την ωρα με μια ακομα σκηνη οπου η Ζουμπουλια εχει φυγει και τους εγκατελειπει,πρεπει να ηταν παρομοιωση για το τελος, εξ'αλλου ή η Ζουμπουλια ή η Νταλια θα ειναι η πεμπτη που δεν θα ειναι στο καραβι λογο των ρολων τους;)
  14. Ανοιξε το aivanet ή μηπως ειναι ιδεα μου?Παντως αυτο που ειδα ειναι ηταν απαισιο!!!!!!!! :cry: :wacko: :o :( :mad:
  15. Μου εχουν στειλει απο ερικσον (κ700) ενα βιντεακι 3gp και δεν μπορω να το παιξω ξερει κανεις γιατι?
  16. Μπας και ξερει κανεις που μπορω να βρω προσωψεις για το 3660, γιατι ουτε η νοκια εχει ουτε καποιο αλλο καταστημα που εχω ρωτησει?
  17. Επειδη δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω , θα ηθελα να ρωτησω αν οι MMC cards ειναι ιδιες με το bluetooth usb ,δηλαδη θελω να ξερω αν μπορω να φορτωσω προγραμματα ,να κατεβασω μουσικη και εικονες και απο τον υπολογιστη στην MMC? :blink:
  18. Καλο μηνα σε ολους :alien: .εχω το φιλιπς καμκορντερ και ειναι αρχειο ραρ .πως το ανοιγω
  19. Οταν ανοιγω το total ir remote και μου λεει οτι εχει ληξει παταω καταχωρηση βαζω τον κωδικο ,και οταν μου δειχνει τις συσκευες για να διαλεξω και εγω επιλεγω μια ,με πεταει εξω .τι φταιει; :worry: :worry:
  20. Εχω εγκαταστησει στο τηλεφωνο το total ir remote και μου λεει οτι ειναι ντεμο που βρισκω το νουμερο για να το κανω full? :wacko:
  21. Τα αρχεια rm απο τι παιζονται στον υπολογιστη και απο τι στο 3660
  22. thanx a lot για την γρηγορη απαντηση, μαλλον αυτο θα κανω . Και κατι αλλο,δηλαδη μπορω και να φορτωνω και applications μεσω card reader p.x. ir remote?
  23. Καλησπερα σε ολους,επειδη αυριο θα αγορασω το 3660 θα ηθελα να ρωτησω αν ενας card reader ειναι το ιδιο με εναν bluetooth adaptor.Και αν οχι τι διαφορες εχουν . :cry: sorry και για το ασχετο μερος που επελεξα να τη γραψω αυτη την ερωτηση αλλα θεωσησα οποιοδηποτε αλλο thread μη καταλληλο μπας και αλλαζουν οι λειτουργιες απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο. :wacko:
  24. Γιατι στα χαρακτηριστικα λεει 3.4 mb internal ? :confused: :wacko:
  25. Καλα ειναι φοβεροι ,σημερα στο επισημο site της vodafone ελεγαν οτι το 3660 θα το φερουν στις 3/5/04 δηλαδη 4 μηνες καθυστερηση απο την αρχικη ημερομηνια.Αντε ρε και του χρονου στα καταστηματα σας!!!!!!!!!!!!! Εδω ταιριαζει το spot της vodafone. HOW ARE YOU ? ANGRY :mad: :mad: :mad:
×
×
  • Create New...