Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό θα το μάθουμε στο επόμενο. Σίγουρα θα αναρωτηθούν το ίδιο και θα αρχίσουν το ψάξιμο.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απορία για τις προμήθειες: Αυτές πέσαν επειδή

α)άργησε πολύ να πατηθεί το κουμπί

β)κάτι πάτησε ο «Henry» στον υπολογιστή

γ)για κάποιον άλλον προφανή λόγο που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ή ο Χενρυ είναι μέσα στο κόλπο με τους υπόλοιπους επιστήμονες και τους ειδοποίησε...ή τέλειωσε ο χρόνος και ήρθαν καινούργια τρόφημα...ή δεν ξέρω και εγώ:wacko:

έχω καταμπερδευτεί:(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ego pali nomizo oti ta trofima einai ena gegonos pou apla ginete. den exei na kanei oute me to roloi oute me tpt. apla erxete mia ora pou oi "enoikoi" prepei na fane kai skane promi8ies

Παιδία εχτές κατέβασα και είδα το 1ο επεισόδιο της σειράς...ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!!

Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα που έχω κατεβάσει τότε μιλάμε για μια ΠΟΛΥ καλή σειρά (άξια της φασαρίας που γίνεται γύρω απ'το όνομά της!!) ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλώς σε βρήκαμε στις συζητήσεις μας λοιπόν!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλημέρες σε όλους και....Lost.S02E18.HDTV.XviD-LOL is out!;)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Άντε καλώς με βρήκατε κι εμένα στην παρέα!! :)

Να συστηθώ:

Έχω NOVA. Πέρσυ λοιπόν είδα το πρώτο επεισόδιο και...μου καρφώθηκε η ιδέα ότι αυτό που άκουγαν από τη ζούγκλα ήταν δεινόσαυρος και... δεν το ξαναείδα!!! (Φτύστε τώρα! :O ) Μετά είδα ένα άλλο επεισόδιο "περίληψη" κι έπαθα πλάκα!!! :) Οπότε τώρα βλέπω το season 2 στη NOVA και το season 1 στη ΝΕΤ.... μπάχαλο ε? Α! Και είδα και τα τελευταία 9 στο LOST Marathon του Filmnet...

Σας ανακάλυψα χθες το βράδυ και ως το πρωί διάβαζα τις παλιότερες σελίδες (μην τυχόν και χάσω κάποιο tip) αλλά σταμάτησα στην σελίδα 27 (που αναφέρεται στο 2Χ13) μιας και δεν είμαι από τους προνομιακούς που μπορούν να κατεβάσουν τα υπόλοιπα επεισόδια.

Προσωπικά πιστεύω ότι η season 2 είναι καλύτερη από την 1 γιατί στην 1 περισσότερο σε έβαζαν στο κλίμα παρά σε τάραζαν στα μυστήρια. Επίσης πρέπει να παραδεχτώ ότι όσο συμπαθούσα τον Λοκ τόσο με τρομάζει αυτός ο άνθρωπος! Όντως στο 2Χ12 (που είδα μόλις χθες) παραήταν περίεργος αλλά και σ'ένα παλιότερο (τότε που σκοτώθηκε ο Μπουν) δεν ήταν πολύ περίεργη η συμπεριφορά του; Είδε το όραμα ότι το αεροπλάνο θα πέσει και μετά όλως τυχαία δε μπορούσε να περπατήσει κι έστειλε το άλλο το δύσμοιρο να πάει; Πού τα πουλάς αυτά φαλακρέ; :mad:

Ενώ ο Έκο.... μέχρι και 40 μέρες δε μίλαγε επειδή σκότωσε εκείνους τους 2 από τους Άλλους...

Τέλος πάντων, άμα δε μου βάλω φρένο θα μιλάω μέχρι να τελειώσει η season 3. :rolleyes:

Θέλω να κάνω 1-2 ερωτησούλες και ζητάω ταπεινά συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί κάπου μετά τη σελίδα 27 :O

1) Όταν βρήκαν το bunker βρήκαν κι ένα σωρό φαγητά. Ο Ντέσμοντ τους είπε ότι ήταν ήδη πολύ καιρό μέσα εκεί, οπότε... μόνο εγώ απόρησα πώς διατηρούνται αυτά τα τρόφιμα και δεν έχουν λήξει;;;;

2) Ο μαύρος καπνός. Είπατε ότι μάλλον υπάρχει κι ένα μηχάνημα που... "παράγει" τον καπνό και ίσως να έχει σχέση με τον εγκέφαλο κλπ κλπ. Ο Λοκ συναντήθηκε μαζί του και μάλλον το ερωτεύθηκε :p , ο Έκο το κοίταζε "κατάματα" και μετά αυτό έφυγε.... ο κακομοίρης ο κυβερνήτης γιατί πέθανε άδοξα;;; :O

3) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ! Τελικά βγήκε το DVD στην Ελλάδα;;;;;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

3) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ! Τελικά βγήκε το DVD στην Ελλάδα;;;;;;;;;

Κυκλοφορεί σε Ζώνη 1 με αγγλικούς subs και σε ζώνη 2 με αγγλικούς subs..δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει απο ελληνική εταιρεία με ελληνικούς subs αλλά δεν νομίζω να αργήσει και πάρα πολύ.

Namaste!

Το BSG για μένα είναι ένα απο τα καλύτερα και σοβαρά sci-fi που έχω δει ποτέ. Καλό είναι προτού πάρεις την season 1 να ψάξεις να βρεις τα 2 mini. Φοβερή δράση που σε καθηλώνει για την συνέχεια (το τέλος της 2ης season ήταν απλα παρανοϊκό) imo παντα :)

Θα κατεβάσω το πρώτο επισόδειο να δω τι παίζει και αν μου αρέσει! Εγω με την σειρά μου έχω να προτείνω το Stargate Atlantis, για την ώρα το θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δει, μόνο που έχει τελειώσει η 2η σεζόν και πρέπει να περιμένω 2-3 μήνες μέχρι να ξεκινήσει η 3η!

Για όποιον θέλει να τσεκάρει...

http://www.scifi.com/atlantis/ :)

Όσον αφορά τον χάρτη, κάθησα και έβγαλα τα μάτια μου και κατάλαβα τελικά τι ήταν αυτό που μου θύμιζε κάτι

Αν κοιτάξετε καλά πάνω αριστερά κάπου αναφέρεται η λέξη Κέρβερος. Ο Κέρβερος όπως όλοι ξέρουμε ήταν το μυθικό τέρας με τα 3 κεφάλια που φύλαγε τις πύλες του Άδη για να μην φύγει κανείς νεκρός και να μην μπει κανείς ζωντανός (αν τα θυμάμαι καλά). Νομίζω πως αυτός ο Κέρβερος πρέπει να είναι ο μαύρος καπνός. Κάτι θα πρέπει να φυλάει

Που την είδες αυτή τη λέξη; Έγω όσο και να έβγαλα τα μάτια μου :p , δεν είδα τίποτα! :)

EDIT: Τώρα με βάζεις στον πειρασμό να κατεβάσω την έκδοση που είναι 650MB και έχει υψηλότερη ανάλυση... σε μισώ! :)

...σ'ένα παλιότερο (τότε που σκοτώθηκε ο Μπουν) δεν ήταν πολύ περίεργη η συμπεριφορά του; Είδε το όραμα ότι το αεροπλάνο θα πέσει και μετά όλως τυχαία δε μπορούσε να περπατήσει κι έστειλε το άλλο το δύσμοιρο να πάει; Πού τα πουλάς αυτά φαλακρέ; :mad:

O Locke οντως δε μπορεί να περπατήσει σε εκείνο το επεισόδιο. (γι΄αυτό σε κάποια φάση αυτομαχαιρώνεται στο πόδι και διαπιστώνει ότι δε νιώθει πονο). Είναι κάτι που επίσης δε το έχουν εξηγήσει απόλυτα. Ο ίδιος πιστεύει ότι το "νησί" ήθελε τη θυσία του Boone.

1) Όταν βρήκαν το bunker βρήκαν κι ένα σωρό φαγητά. Ο Ντέσμοντ τους είπε ότι ήταν ήδη πολύ καιρό μέσα εκεί, οπότε... μόνο εγώ απόρησα πώς διατηρούνται αυτά τα τρόφιμα και δεν έχουν λήξει;;;;

Την ίδια απορία είχα και εγώ (με το που είδα την Kate να κατεβάζει την σοκολάτα που βρήκε χωρίς να ψάξει για άλλα στοιχεία (πχ αν έληξε)). Νομίζω ότι την ίδια απορία έχει και ο Charlie κάπου παρακάτω, ενω η ίδια ερώτηση ακούστηκε και στο 2x16. Το 2x17

έχει την απάντηση

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Που την είδες αυτή τη λέξη; Έγω όσο και να έβγαλα τα μάτια μου :p , δεν είδα τίποτα! :)

EDIT: Τώρα με βάζεις στον πειρασμό να κατεβάσω την έκδοση που είναι 650MB και έχει υψηλότερη ανάλυση... σε μισώ! :)

Δεν νομίζω να έχει μεγαλύτερη ανάλυση, απλώς έχει καλύτερο ήχο (αντι για mp3 έχει AC3)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tην λεξη Cerberus την ειδα κι εγω,οχι ομως με "γυμνο ματι" απλα παγωνοντας την εικονα.

Εχουν βγει διαφορες φωτο στο διαδυκτυο με αποκωδικοποιημενο τον χαρτη που ειδε ο Λοκ,και οντως το λεει καπου..μαλιστα αναφερει καπου "cerberus malfunction caused..." που με κανει να πιστευω οτι οντως προκειται για το "τερας"...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

To τρεηλερ που εδειχνε η ΝΕΤ αλλαξε και δειχνει ενα επισης πολυ ωραιο.

Μαλιστα λεει ποσα και ποια βραβεια κερδισε και επισης λεει "Σας κερδισε το ενδιαφερον,απολαυστε την καθε Πεμπτη στις 23:00" ή κατι τετοιο.

Αρα για να το λενε αυτοι τελικα ισως κανει καλα νουμερα(για τα δεδομενα των ξενων σειρων στην ελλαδα παντα)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

ποιο επεισοδιο θα παιξει σημερα?

εχω δει μεχρι το 11 απο τον 1 κυκλο...

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 7...

--Alvar Hanso--

SPOILERS 218 :!:

Χαχαχα, πολυ γελασα στην αρχη με τον Χαρλει που

μολις πεταει τα φαγητα, βρισκουν τα αλλα. Αν και στην αρχη νευριασα γιατι τα πετουσε ενω θα μπορουσε να τα μοιραστει με τους αλλους -αφου ακομα δεν ηξερε οτι ηρθαν κι αλλες προμηθειες :mad: :p

edit:

Λοιπον πολυ ωραιο το επεισοδιο, δεν εχουμε πολυ δραση αλλα αρκετες αποκαλυψεις. Και ειχε αρκετο γελιο -ειδικα εκει που αναφερει μερικα απο ολα οσα τον εχει αποκαλεσει ο Σογιερ :lol:.

Κατ'αρχην καταρριπτεται (εστω για την ωρα) η θεωρια που ελεγε οτι μπορει ολα να ειναι το ονειρο καποιου, παρ'ολο που ειδικα για τον Χαρλει θα μπορουσαμε να πουμε οτι το φανταστηκε λογω της φωτο στο γραφειο του γιατρου. Kαι μαζι με την Libby θα εκανε ακομα περισσοτερο την θεωρια σωστη.

btw ο Dave κανει μπαμ οτι ηταν imaginary :p αλλα ηταν καλη ανατροπη anyway

Εχουμε τον πρωην Χενρυ να λεει οτι,

α) δεν ειναι κακος ανθρωπος (που ισως υποδηλωνει οτι ειναι απλα υπαλληλος η κατι τετοιο)

β) οτι αυτο το μερος δεν το ξερει ουτε ο θεος

Eπισης μαθαινουμε απο που ξερει την Libby :D

Η καημενη η ηθοποιος που την υποδυεται, πρεπει να χαριεντιζεται και μαζι του :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

pistevei kaneis afto pou ipe o Henry gia tous ari8mous? oti den egine tpt? oti den tous evale pote? apokalontas to olo skiniko "joke".. ego arxizo kai to pistevo olo kai poio poli oti telika den ginetai tpt

Ο Dave ειπε για τους αριθμους. Ο "Henry" ειπε οτι ειναι joke, αλλα εγω δεν πιστευω οτι δεν γινεται κατι ....χμμμμ :ninja:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Γεια σας κι από μένα!!!!

Πρέπει να ομολογήσω ότι κλέβω λίγο γιατί βλέπω τη δεύτερη season στη NOVA αλλά θα κάνω πως το ξέχασα και θα μιλάω μόνο για τα επεισόδια της ΝΕΤ :D

Φοβερός ο Λοκ ε? Και ο τρόπος που βοηθά τον Τσάρλι (σαν παιδαγωγός τον βρίσκω απλά κορυφαίο!). Και η παρομοίαση με την πεταλούδα "Άμα τη βοηθήσω δεν θα είναι αρκετά δυνατή για να επιβιώσει".

Αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα για το πώς έγινε και περπατάει ο Λοκ εντελώς ξαφνικά.... Η θεωρία μου είναι

(που επαληθεύεται σε μεταγενέστερα επεισόδια)

ότι είναι καθαρά ψυχολογικό. Με το σοκ της πτώσης ξέχασε τους λόγους που προκάλεσαν την παράλυση και απλά...περπάτησε!! Βέβαια, αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποκτήσει αυτή την αγάπη στο νήσι....

Όσο για τις πέτρες που βρήκε ο Τζακ...πραγματικά δεν είχα κάτσει να το σκεφτώ καθόλου... Προφανώς ο Τζακ ξέρει τι σημαίνουν γι'άυτο και τις κράτησε. Τώρα το τι και το πώς είναι άλλο θέμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

itan foveros o lok pragmatika suginitikos me ton tsarly.anarwtiemai poios xtupise ton tupo me tis keraies .

Opoios kserei min to pei, 8a to doume stis epomenes pemptes.