hostolis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Να χαθείτε δεν σας προλαβαίνω λέμε:p xixixiixixi Πάει ο Μιchael? Ψόφησε? Δεν ξέρουμε ακόμα :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δεν ξέρουμε ακόμα :P O hostolis έμαθε το spoiler :yahoo: :w00t: :p Άντε καιρός ήταν γιατί μας είχε κάψει με το Lost και τα spoilers :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Να χαθείτε δεν σας προλαβαίνω λέμε:p xixixiixixi Πάει ο Μιchael? Ψόφησε? Ευσεβης ποθος βλεπεις... :lol: :lol: Μεχρι τωρα,οχι,δεν εχει ψοφησει.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Και να μην εχει ψοφησει ο αντιπαθητικος, θα τον ψωφησει ο Τζιν, μολις κανει το μαυρακι η Σαν :p :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Γιατί αντιπαθητικός ρε συ KostasV; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 τώρα το είδα και εγώ... καλούτσικο ήταν αλλά λίγο βαρετό:) τι θέλουν ρε γμτ τώρα και κάνουν εγκυο την Σαν.Τέτοιο κορμί και το χαλάνε;;;:(:happy: με τον καραφλό λέτε να παίχτηκε καιμια μαϊ******;;:shifty: edit χαχαχαχαχα μου έβαλε αστεράκια στο μαϊμουνiα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Απο το αμερικάνικο online περιοδικό στην στήλη του Ausiello μας λέει οτι (δεν θα το βάλω σε spoiler tags καθώς δεν αναφέρει τπτ ακριβές) Κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί αργότερα μέσα στην season και είναι κάτι για το οποίο θα μιλάμε για μήνες. Ο Ausiello δεν μπορεί να πει πιο πολλά καθώς ένας μέσα απο την σειρά μας υπόσχεται πως θα αξίζει την αναμονή. Τι στο καλό ετοιμάζουν πάλι.. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί αργότερα μέσα στην season και είναι κάτι για το οποίο θα μιλάμε για μήνες. δλδ θα τελειώσει περίπου όπως και η 1season(κάτι πολύ καλό) και θα μιλάμε για μήνες...μέχρι το Σεπρεμβριο δλδ...:blink::X Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 δλδ θα τελειώσει περίπου όπως και η 1season(κάτι πολύ καλό) και θα μιλάμε για μήνες...μέχρι το Σεπρεμβριο δλδ...:blink::X Ότι ξέρεις ξέρω υποφέρεις κι υποφέρω :p πάντως το φετεινό season finale θα είναι δίωρο... με βλέπω μετά το τέλος του Charmed να αφιερώνομαι στο Lost... πορώθηκα... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Welcome to the club. Αυτο που ξερω εγω,ειναι οτι θα μαθουμε σε αυτη τη σαιζον,τους λογους της πτωσης.Τωρα αν ειναι το ιδιο με αυτο που λες,δεν ξερω. Επισης,κυκλοφορει ΠΑΡΑ πολυ μια φημη,οτι ο Μπερναρντ ειναι αδερφος του Χενρυ. Α,check this out http://abc.go.com/primetime/lost/diary/105169.html Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Να ρωτήσω κάτι; Διάβασα στο abc.com το βιογραφικό του Σαγίντ και έλεγε τα εξής : Attacked by Locke while locating signal transmitter ... τελικά αυτός του επιτέθηκε;! Που το ξέρουμε και γιατί το έκανε;! Σημείωση: έχω δει μέχρι το s01e20!! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Βασικα,100% σου λυνεται η απορια.Το λεει ξεκαθαρα ο Λοκ δικαιολογωντας μαλιστα τη πραξη του...και εχει καλη δικαιολογια(ε τι θα'λεγα εγω :p ) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Νομίζω πως στο 2x15 Maternity Leave καταλαβαίνουμε αρκετά για την Claire σωστά? Θα το δω αύριο, δεν τέλειωσε ακόμα. Θα σκάσω μέχρι το φινάλε...τόσα πράγματα που συνδέονται, τόσες συμπτώσεις..φρίκαρα :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Νεος στην παρεα παιδια και χαιρετω Καταρχας να πω οτι διαβασα ολα τα posts του thread..... Την σειρα μου την προτεινε ενας φιλος και ευτυχως που καθησα και ειδα ενα επεισοδιο στην Net (το 1χ05) ...επομενη σταση να "αποκτησω" ολη την πρωτη season και μεχρι το 2χ16. Την ειδα σερι το ΠΣΚ και σημερα τελιωσα το 2 χ 16 Η σειρα ειναι φοβερη αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να περιμενω καθε εβδομαδα νεο επεισοδιο! Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια ιστοσελιδα στην οποια να εχει καταγεγραμμενη τι "μενει" να απαντηθει για να τα εχω καπου μαζεμενα....νομιζω οτι καποιος το ανεφερε σε καποιο post οιτ υπαρχει κατι τετοιο....στα fan sites βρηκα πολλα αλλα όχι αυτο. επισης που βασιζετε η υποθεση οτι ο χενρι ειναι αδερφος του μπερναρντ ?δεν θυμαμαι να ελεγε κατι ειτε ο ενας ειτε ο αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ο Jack το βρήκε επίσης και κλειστό (; ). Ίσως η Oceanic πήρε την απόφαση και έβαλε άδειο coffin στο αεροπλάνο εξ'αρχής και χωρίς τη συνένεση του Jack. Είχε πολιτική ενάντια στο να ταξιδεύει ένα πτώμα χωρίς την απαραίτητη γραφειοκρατία, αλλά όχι στο να ταξιδέψει το ίδιο το φέρετρο, και ο (κλαψιάρης ο) Jack έκανε σκηνικό, οπότε σου λέει ας τον να πιστεύει ότι πήρε το φέρετρο και ας τα βγάλει πέρα στο LA αρκετά μας απασχόλησε ο μπούφος. auto upethesa kai gw otan eida to feretro adio...kai oxi oti mporei na epese...kai an thimame kala...sto aerodromio eixe ginei mia sugkrousi tou Jack me mia upalilo sto aerodromio...eee? pantws trailers gia ta dvd eixa dei edw kai 2 mines peripou...sto dvd DARK WATER...twra ti ginetai me auta...mono oi etairies kseroun...distixws:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Guys,τελικα εγινε κατι παρομοιο με αυτο που λεει ο stroggoff. clopy-paste απο αλλο φορουμ: "Τελικά δεν είναι και λίγοι αυτοί που δεν κατάλαβαν τι έπαιξε με το πτώμα του πατέρα του! Ο Τζακ έθαψε τον πατέρα του στην Αυστραλία γιατί δεν είχε την ψυχολογική δύναμη να φροντίσει την πολύ βαριά γραφειοκρατική διαδικασία που είναι απαραίτητη να ακολουθηθεί για την μεταφορά νεκρού προς κηδεία στις Η.Π.Α. Αντί αυτού αγόρασε ένα άδειο (σαφώς!) φέρετρο και άφησε την μάνα του να κανονίσει μια «εικονική» κηδεία, χωρίς φυσικά η ίδια να τα γνωρίζει αυτά. Στο αεροδρόμιο έκανε φασαρία γιατί δεν τον άφηναν να μεταφέρει ένα άδειο φέρετρο στο αεροπλάνο χωρίς σχετική άδεια." Τελικα εχει δικιο.Ξαναδειτε τη σκηνη.Ο Τζακ εχει ΗΔΗ θαψει στην Αυστραλια τον πατερα του....το φερετρο ηταν αδειο. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ναι,κατι τετοιο δεν αναφερεται,απλα κυκλοφορε ΠΟΛΥ σαν φημη.Εξαλλου,ακομα δεν αξουσαμε ποτε το επιθετο του Μπερναρντ η της Ροουζ ετσι?Ειναι ψιλο απιθανο βεβαια,αλλα κοιταξε και αυτο http://abc.go.com/primetime/lost/diary/105169.html Πολυ παραξενο(απο τα πολλα....) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μόλις είδα και εγώ το επειδόδιο k μου άρεσε αρκετά,αλλα μόλις τελειωσε σηκώθηκα πάνω και είπα άντε γ...σου!!Τρελάθηκα, ποιος περιμένει πάλι 2 βδομάδες?Ήταν από τα πιο ωραία τέλη επεισοδίου νομιζω.Αν και είχα αρχίζει να ψυλλιάζομαι κάτι τέτοιο από την στιγμή που έφτιαξε τον χάρτη στην Αννά-Λουσία. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Βρε Sheik αυτό το «γράμμα» τι στο καλό είναι; Υποτίθεται οτι θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια, σωστά; Ποιος υποτίθεται οτι το έγραψε; Σε ποίον απευθύνεται; Λέει μάλιστα «I confronted Locke today and demanded to be let into the armory to see my brother. But all Locke continue to do is deny his very existence» Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Δεν ειναι γραμμα, ειναι ημερολογιο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Δείτε αυτό :X:X:X:X http://img299.imageshack.us/img299/4962/dharmalogo0rj.jpg Το βρήκε ένας τρελλαμένος στα ψαγμένα fora. EDIT: ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ http://www.dharmasecrets.com/forum/index.php?PHPSESSID=0c2beed55ee68966d091ad580f02143c&action=dlattach;topic=335.0;attach=148 :X:X:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εγώ πάντως ένα καταλαβαίνω.. Ότι πρέπει να δω τη σειρά από την αρχή! Έχω στουμπώσει πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μου τον τελευταίο καιρό και έχω αρχίσει να ξεχνάω σημαντικά στοιχεία της σειράς! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παντως πρεπει να το παραδεχτουμε, οι ανθρωποι εχουν ριξει πολυ δουλεια...Μακαρι να μην βαρεθει ο κοσμος,ωστε να το ολοκληρωσουν ετσι οπως θελουν και να παρουμε (πιστευω) απαντησεις. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ρε το βίντεο το είδατε; Προσπαθήστε να διαβάσετε και τι λέει στο τέλος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Πάει όντως όμως πολύ αργά η υπόθεση, καμιά σχέση με το 24 πχ. που σε κρατάει συνέχεια στην αγωνία. Ξεχνάς εύκολα σκηνές, γιατί απαιτεί πολλές λεπτομέρειες για να καταλάβεις κάθε τι... Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι βαρετό. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts