Sheik Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Την ειχα διαβασει πριν λιγες μερες και οντως ειναι αρκετα καλη.Παρ'ολα αυτα την βρισκω καπως παρατραβηγμενη σε καποια σημεια,αν και ο ανθρωπος σε οτι και να πει,δειχνει και παραθετει στοιχεια μεσα απο την σειρα.Πολλες ομως ερωτησεις μενουν αναπαντητες οπως επισημαινουν και οι διαφοροι αλλοι στο φορουμ,κατω απο την θεωρια αυτουνου!(:D ) Αν παντως στην κυρια εστω ιδεα πεσει μεσα,τοτε ενα μεγαλο μπραβο θα αξιζει στους παραγωγους και στους σεναριογραφους,αφου νομιζω ειναι φοβερο σεναριο... Τελος,οι ιδιοι εχουν επισημανει στο κοινο,μαλλον εχουν "ρωτησει" το κοινο τι τους κανει να πιστευουν πως το αεροπλανο επεσε το 2004(δηλαδη πανω κατω και την χρονια που αρχισε να προβαλεται η σειρα).Λενε πως ισως δεν επεσε τοτε.Αν επεσε αρκετα χρονια μετα,τοτε πολλα "ανεξηγητα" τεχνολογικα-επιστημονικα πραγματα λογικα θα τους ειναι πιο ευκολο να τα εξηγησουν. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 To Lost.S02E12.HDTV.XviD-LOL.avi εδώ και καποιες ώρες είναι διαθέσιμο . Σπεύσατε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Απο οσα λιγα διαβασα μεχρι τωρα,προκειται το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επεισοδιο της σειρα γενικα.Οποτε μη σπευσετε τοσο γρηγορα :D Υ.Γ Check this http://www.cs.iastate.edu/~andorfc/iowa_mural.html Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Εγώ σαν fan έσπευσα και όποιος θέλει ας ακολουθήσει . Εξάλου κανένας δεν εξαναγκάστηκε , η επιλογή είναι καθαρά δική σας . Απλώς ενημέρωσα , όπως κάνατε και εσείς βέβαια . Πάντως δεν μπορώ να πω πως η δεύτερη season δεν με έχει απογοητεύσει , η εντύπωση που μου δίνεται είναι πως πάει με 0,5 βήματα εμπρός και 2 πίσω . Και έτσι όμως θα συνεχίσω να την βλέπω για όσο καιρό μου κρατάει το ενδιαφέρον . Αυτό που υποψιάζομαι είναι πως στο τέλος θα έχουμε απάντηση σε 10 απο τα 1000 ερωτήματα . Τουλάχιστον να είναι αληθοφανείς απαντήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Αλήθεια, ακόμα είναι σύντροφοι στην ζωή η Κέιτ με τον Τσάρλυ; απο το imdb Lost co-stars Dominic Monaghan and Evangeline Lilly may be planning to start a family when the hit TV show reaches its conclusion. The desert island castaways have been dating for over a year after meeting on the Hawaiian set of JJ Abrams ratings-winning drama, and British actor and The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring star Monaghan is convinced he has found his "muse" in Lilly. He says, "We'll see where I'm at, at the end of Lost. Maybe one or two children of my own, and then what I really hope to do is adopt - perhaps a bunch of them." Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Απο οσα λιγα διαβασα μεχρι τωρα,προκειται το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επεισοδιο της σειρα γενικα.Οποτε μη σπευσετε τοσο γρηγορα :D Υ.Γ Check this http://www.cs.iastate.edu/~andorfc/iowa_mural.html OMG! Όποιος έκατσε και είδε τέτοιες λεπτομέρειες και σπατάλησε χρόνο από τη ζωή του για να τις αναλύσει πρέπει να έχει πολλά προβλήματα... Λογικά θα μένει σε κανένα υπόγειο και δεν θα τον βλέπει και ο ήλιος. :dizzy: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 OMG! Όποιος έκατσε και είδε τέτοιες λεπτομέρειες και σπατάλησε χρόνο από τη ζωή του για να τις αναλύσει πρέπει να έχει πολλά προβλήματα... Λογικά θα μένει σε κανένα υπόγειο και δεν θα τον βλέπει και ο ήλιος. :dizzy: :rotfl: Όντως πρέπει να είχει πολλή ώρα για σκότωμα ο τύπος. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Χαχαχα οντως! Δειτε αυτα τα ΠΟΛΥ ενδιαφεροντα spoilers,τα περισσοτερα δωσμενα απο τους παραγωγους: You will be learning more about Claire, her baby, AND Danielle in the coming weeks. And although I can't guarantee that nothing bad will happen to any of them -- without real jeopardy, there are no stakes in this story -- and the chance that people we care about will come to harm, well... isn't that why we all keep watching in the first place? I wrote the next Claire episode (along with Dawn Kelly) and I know I can speak for both of us when I say that we hope you enjoy it We have another new survivor. In episode 2.15, we will be introduced to Jessica, 16, who is described as smart, strong, attractive and will be found on the island. She is also described as being "one with nature." Co-creator/Executive producer Damon Lindelof reveals (note that this is a summary of the spoilerish things he revealed): The lines in the Dharma logo are not insignificant at ALL... but don't have anything to do with numbers. Perhaps if you were to break them down to their simplest elements, you'd find the significance. And more bunkers/symbols? Candle DID say there were more stations. And I'm not even sure the 'arrow' is an official station... looked more like a storage locker to me. If I had to guess, I'd think there'd be SEVERAL arrows scattered across the island, but they're probably just bunkers. [...] There are indeed other people on the island. But did Ethan KNOW Goodwin? Do they all live in the same place? How many of them are there? The Walt story will be resolved this season. In future flashbacks, we will get more answers about Jack's past. We will soon know why Hurley hasn't lost any weight. We will get more information about the hatch, what's behind the magnetic wall, what happens when we don't push the button. Writer/Supervising producer Javier Grillo-Marxuach reveals (note that this is a summary of the spoilerish things he revealed): You have not seen the last of Dharma, but it's going to be a little while before you find out a little bit more. The Dharma Initiative was a communal research facility on the island. A lot of scientists and free-thinkers got together to do a lot of different kinds of research: psychiatry, zoology - and remember that with the zoology of the film you saw some polar bears. It's possible there were some animal aggression studies going on there, as well as human psychology experiments and a whole variety of other things. The Dharma Initiative was founded by two peacenik Grad students who were trying to get to the bottom of a lot of mysteries about human behavior. There are six bunkers on the island, and they were devoted to a lot of different kinds of research. That's going to open up a lot of different avenues for us to tease you with what the kind of research was, and how it's evolved now that the Dharma Initiative seems to have fallen into disrepair. A lot has happened on the island and the Dharma Initiative is just the tip of the iceberg... Lindelof: We will see more ramifications of the numbers and more usage of the numbers, but it boggles my mind when people ask me, "What do the numbers mean?" You'll learn more about [why Ethan abducted Claire] this season. [We still plan on revealing why the plane crashed this season.] [We will learn more about the monster this season.] Αυτααα.Sorry αν ειναι πολλα,αλλα νομιζω ειναι ενα κι ενα!Μετα το σημερινο επεισοδιο -πατατα- νομιζω εχουμε να δουμε πολλα.Α,κατεβασα και ενα promo του 2x13 και προβλεπεται ΑΚΡΩΣ ενδιαφερον... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Το 12ο ήταν ψιλοανούσιο σαν επεισόδιο, αλλά αφού λες οτι το 13 είναι άκρως ενδιαφέρον ας πούμε ότι τη δικαιολογώ αυτή την κοιλιά. Δεν έκατσα να διαβάσω τα spoilers που δίνεις ούτε τη θεωρία πίσω από το νησί που δίνει ο φίλος Cue παραπάνω (το site που δίνει το έκανα bookmark για να κάνω ένα crosscheck στο τέλος να δω αν είχε πέσει μέσα), γιατί πιστεύω ότι σε τέτοιες σειρές που βασίζονται στο σενάριο (απρόσμενη πλοκή) χάνεις όλο το νόημα.. Anyway.. αφού λογικά δεν θα έχουμε άλλη season (αν κάνω λάθος διορθώστε με - απλά έχω αυτή την εντύπωση) τότε σύντομα θα αρχίσουν να μας λύνονται όλες οι απορίες μας.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Εδω εχεις λαθος.Στο Season 1 DVD Box Set του Lost,γραφει οτι η σειρα εχει σχεδιαστει εξαρχης για 4 κυκλους.Οποτε οι 4 ειναι στανταρ...Eξαλλου,για σειρα τετοιου επιπεδου,θα ηταν πρωτοφανες στην Αμερικη να κρατησει μολις 2 κυκλους(αν και για μενα 3 ειναι οτι πρεπει,δεν θα αντεξω αλλους :D ) Γι'αυτο,σε συμβουλευω να διαβασεις τα spoilers για να δεις μερικες απο τις αποριες που θα σου λυθουν σε αυτη τη season.(ΔΕΝ περιγραφουν την λυση,απλα λεει οτι αυτο κι αυτο θα το μαθουμε σε αυτη τη season)... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 http://img99.imageshack.us/img99/5836/bscap00010st.jpg :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 all the money που λεμε!!! :up: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Εδω εχεις λαθος.Στο Season 1 DVD Box Set του Lost,γραφει οτι η σειρα εχει σχεδιαστει εξαρχης για 4 κυκλους.Οποτε οι 4 ειναι στανταρ... Φυσικά αν είχε πατώσει στον 1ο κύκλο μετα βίας θα έβαζε και δεύτερη full season. Το να "σχεδιάσεις" μια σειρά για 4 κύκλους είναι το εύκολο. Το να κρατήσεις όμως το ενδιαφέρον σε καθε ένα αυτούς τους κύκλους απαιτεί πρωτοτυπία και ευρηματικότητα και όχι ένα απλό "τώρα είμαστε στο 2ο season μη περιμένετε πολλά, αλλα το 3ο season θα είναι το γ*μ*το". Τι διάολο λογική είναι αυτή; Παντως όχι απο το είδος που κερδίζει ή ανταμοίβει τους fan. Αν το LOST ήταν το ΒΗ 90210 τότε με γειά του να κλείσει οχι ένα αλλά και 3 βαρετούς κύκλους. Αλλά αυτό δημιούργησε υποσχέσεις στον 1ο κύκλο για μια διαφορετική σειρά με πολλά πράγματα να συμβαίνουν στο κάθε επεισόδιο. O 2ος κύκλος έχει καταστρέψει μέχρι στιγμης και τους ρυθμούς και τους "μυστήριους/επιβλητικούς" χαρακτήρες και πολλά απο τα μυστήρια του νησιου imo. Αν έχει άσσους στο μανίκι του το LOST καλά θα κάνει να τους βγάλει σύντομα μπας και σώσει το season. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Κοιτα,σαφως και συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σου.Εχει χιλιοειπωθει εξαλλου,πως η δευτερη σεζον,δεν φτανει τα επιπεδα της πρωτης. Μην ξεχνας ομως,οτι η συντριπτικη πλειοψηφια απο τους Ελληνες που βλεπουν το Lost,το ειδαν σε 2-3-4 αντε 10 μερες το πολυ.Ηταν φυσικο,οταν βλεπαμε 4 και 5 επεισοδια σε μια μερα,να υπηρχε η μεγαλη εξελιξη,να γινοταν κατι συνταρακτικο κλπ.Αν τα βλεπαμε ενα-ενα(καθε βδομαδα),νομιζω πως πολλα απο αυτα που λεμε τωρα δεν θα τα λεγαμε. Τωρα οσο για αυτο "Φυσικά αν είχε πατώσει στον 1ο κύκλο μετα βίας θα έβαζε και δεύτερη full season" τι περιμενεις?Αυτη ειναι η βιομηχανια της τηλεορασης,του θεαματος,παιζονται εκκατομυρια $$(και που δεν παιζονται θα μου πεις) και ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσικο κατι που πετυχαινει,να συνεχισει για καιρο.Το γεγονος ειναι οτι αρχικα η σειρα,πριν ξεκινησει ειχε βλεψεις για 4 κυκλους.ΑΝ πετυχαινε(που το εκανε) θα συνεχιζε.Αν οχι,τοτε πιθανως να μη μιλουσαμε για Lost τωρα. Ο ρυθμος σιγουρα εχει πεσει ομως.Ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο.Δεν εχω βεβαια την απαιτηση σε ΚΑΘΕ επεισοδιο να βλεπω δραματικες εξελιξεις,αλλα η 2η σεζον,απο το 5-6 επεισοδιο και μετα μου εδωσε το δικαιωμα να το κανω.Δε λεω,καλα τα character developments μεσω των διαφορων flashbacks κλπ,αλλα ειναι καιρος να δουμε κατι καλο. Σαν φαν ομως,δεν εχω απογοητευτει ακομα.Περιμενω με αγωνια καθε επεισοδιο και εχω την ελπιδα οτι θα στρωσουν ολα.Αν μεχρι το τελος της 2ης σεζον,πολλα μεινουν ιδια,τοτε οκ,με χαρα(λυπη) να μην την ξαναδω.Οχι εγω,αλλα κ ο κοσμος ολος.Οποτε τοτε να δουμε τι θα κανουν οι φιλοι producers & Σια... Προς το παρον,αναμενω το 2χ13 οπου η δραση επιστρεφει.Μονο που,την Τεταρτη δεν εχει επεισοδιο...:mad: Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 με το που δείχνει τον τσάρλι να κρατάει το μωρό μέσα στην θάλλασα κ τη μάνα του με την κλερ ντυμένες παναγίες να τον κοιτάζουν έμεινα ******ς:blink: ε,μετά εμφανίζετε κ ο χερλει όπως παραπάνω κ ξάπλωσα κάτω από το γέλιο:lol::lol::p βασικά άρχισα να τον πάω όλο κ περισσότερο τώρα τελευταία.αφού άρχισε να του αρέσει κ η καινούργια θα έχει τρελό γέλιο στη συνέχεια:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Καλησπερα και απο εμενα ... Νεος στην παρεα και απολυτα ικανοποιημενος και κολλημενος με τη σειρα .... Ειδα 12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ... κατεβαζω και τα υπολοιπα ... αν δεν ηταν και η εξεταστικη ... ας ειναι καλα τα χιονια ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ... περιμενω αγωνιωδως να δω τη συνεχεια ... Η πλοκη και το σεναριο της ειναι πραγματικα καταπληκτικο ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Κοιτα,σαφως και συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σου.Εχει χιλιοειπωθει εξαλλου,πως η δευτερη σεζον,δεν φτανει τα επιπεδα της πρωτης. Μην ξεχνας ομως,οτι η συντριπτικη πλειοψηφια απο τους Ελληνες που βλεπουν το Lost,το ειδαν σε 2-3-4 αντε 10 μερες το πολυ.Ηταν φυσικο,οταν βλεπαμε 4 και 5 επεισοδια σε μια μερα,να υπηρχε η μεγαλη εξελιξη,να γινοταν κατι συνταρακτικο κλπ.Αν τα βλεπαμε ενα-ενα(καθε βδομαδα),νομιζω πως πολλα απο αυτα που λεμε τωρα δεν θα τα λεγαμε. Τωρα οσο για αυτο "Φυσικά αν είχε πατώσει στον 1ο κύκλο μετα βίας θα έβαζε και δεύτερη full season" τι περιμενεις?Αυτη ειναι η βιομηχανια της τηλεορασης,του θεαματος,παιζονται εκκατομυρια $$(και που δεν παιζονται θα μου πεις) και ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσικο κατι που πετυχαινει,να συνεχισει για καιρο.Το γεγονος ειναι οτι αρχικα η σειρα,πριν ξεκινησει ειχε βλεψεις για 4 κυκλους.ΑΝ πετυχαινε(που το εκανε) θα συνεχιζε.Αν οχι,τοτε πιθανως να μη μιλουσαμε για Lost τωρα. Ο ρυθμος σιγουρα εχει πεσει ομως.Ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο.Δεν εχω βεβαια την απαιτηση σε ΚΑΘΕ επεισοδιο να βλεπω δραματικες εξελιξεις,αλλα η 2η σεζον,απο το 5-6 επεισοδιο και μετα μου εδωσε το δικαιωμα να το κανω.Δε λεω,καλα τα character developments μεσω των διαφορων flashbacks κλπ,αλλα ειναι καιρος να δουμε κατι καλο. Σαν φαν ομως,δεν εχω απογοητευτει ακομα.Περιμενω με αγωνια καθε επεισοδιο και εχω την ελπιδα οτι θα στρωσουν ολα.Αν μεχρι το τελος της 2ης σεζον,πολλα μεινουν ιδια,τοτε οκ,με χαρα(λυπη) να μην την ξαναδω.Οχι εγω,αλλα κ ο κοσμος ολος.Οποτε τοτε να δουμε τι θα κανουν οι φιλοι producers & Σια... Προς το παρον,αναμενω το 2χ13 οπου η δραση επιστρεφει.Μονο που,την Τεταρτη δεν εχει επεισοδιο...:mad: Φίλε μου διάβασα τη θεωρία απο τ ολινκ που έδωσες στην προηγούμενη σελίδα. Επίσης ξόδεψα αρκετό χρόνο διαβάζοντας διάφορα για το Lost. Ένα έχω να πω. Πως η σειρά αν όντως ανταποκρίνεται σε αυτά που γράφονται είναι η ευφυέστατη σειρά που έχει γραφτεί ποτέ. Και λογικά αφού τα έχεις διαβάσει και συ δεν θα επρεπε να απογοήτευεσαι με την ¨κοιλιά¨ που έχει κάνει. Πραγματικά σκέφτομαι να κάτσω και να μεταφράσω τη θεωρία εκείνου του τυπά καθώς και άλλα πράγματα που βρήκα στο δίκτυο σχετικά με το Lost γι αυτούς που δεν ξέρουν καλά αγγλικά. Αν έχω ελεύθερο χρόνο θα το κάνω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Για μενα ειναι οντως η ευφυεστατη σειρα που εχω παρακολουθησει στην τηλεοραση(μαλλον στο pc μου)..Οπως ειπα και πριν ΔΕΝ απογοητευτηκα,καθως ποια σειρα δεν εχει κανει κοιλια?Ολες κανουν...ποσο μαλλον αυτη,που εχει ισως το πιο πολυδιαστατο σεναριο που εχω δει ποτε μου,οποτε καποια περισσοτερο σημαντικα πραγματα παραμεριζονται λιγακι,ωστε να εμαβαθυνει σε αλλα σημεια,που για μερικους φαινονται βαρετα. Η θεωρια που διαβασες ειναι οντω φοβερη,αν και λιγο "απιθανη". Γεγονος ειναι πως εχουν γραφτει απειρα.Καποιοι,πιστευαν πως το νησι ηταν το Καθαρτηριο των ψυχων και πως εκει βρισκονται ολοι(ειναι δηλαδη νεκροι).Ηταν τοσο δημοφιλης θεωρια,που αναγκαστηκαν οι δημιουργοι να βγουν και να το διαψευσουν,λεγοντας πως οτι βλεπουμε συμβαινει κανονικα. Εχουν πει επισης,πως εχουν γινει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ στο νησι,που η εταιρια που εκανε τα πειραματα,η Dharma Initiative,ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.Οποτε φαντασου τι μπορει να παιζεται... Κανεις δεν ξερει ακομα,απλα αγωνιουμε τοσο πολυ,που πολλες φορες δικαιολογημενα,αγανκτουμε που δεν δινονται απαντησεις.Εγω παντως,εχω υπομονη :rolleyes: Τελος,αν προσεξατε στο The Hunting Party,ο φιλος μας απο τους "Others" ειπε σε καποια στιγμη κατι τετοιο "Καποτε,καποιος πολυ πιο εξυπνος απο ολους εδω περα ειπε:From the dawn of our species,Man has been blessed with curiosity..." Ποιος το ειπε αυτο?Μα φυσικα ο Alvar Hanso.Για οσους δεν θυμουνται ας ανατρεξουν στο πολυ σημαντικο φιλμ που ειδαν ο Λοκ με τον Τζακ.Ειναι ο ουτοπιστης εμπορος πολεμοφοδιων οπως λεει,που χρηματοδοτησε το "ονειρο" των επιστημονων DeGroot για τα πειραματα που ηθελαν να κανουν.Ριξτε μια ματια εδω http://www.thehansofoundation.org Ειναι απο τα επισημα sites του Lost,με διαφορα clues κλπ.Ειχε ανεβει πολυυυ καιρο πριν,και παρατηρηστε κατω απο την φωτογραφια του Alvar Hanso,να δειτε και την συνεχεια των οσων ειπε.Ειναι ενδιαφεροντα.Απλα με το που το ειπε αυτος στο επεισοδιο,αμεσως το καταλαβα και μου εκανε εντυπωση.Επισης,πατηστε πανω στη φωτοραφια του... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Den anoigei to http://www.thehansofoundation.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Οντως,εδω και 2-3 μερες δεν ανοιγει.Δεν ξερω τι παιζεται..... Δεν ξερω αν το ακουσατε Αυτη την Πεμπτη στις 22:00 ξεκιναει η σειρα στη ΝΕΤ!!!!!!!!!! Βεβαια,ειναι αθλιοι ολοι τους εκει περα,διοτι τοσο καιρο,δεν εχουν παιξει ΟΥΤΕ μια διαφημιση.Ουτε μια διαφημιση,για την καλυτερη δραματικη σειρα αυτη τη στιγμη στο πλανητη(αν λαβουμε υποψην και την προσφατη Χρυση Σφαιρα,ενω το Desperate Housewives ειχαν ξεσκιστει να το διαφημιζουν απο το καλοκαιρι).Καλυτερα να την επαιρνε το Star.Μονο εκει πιανουν οι ξενες σειρες...Αμ το καλυτερο?Ουτε καν ανανεωση στο προγραμμα που εχουν στο site δεν εχουν κανει...Αντε,συγχυστηκα. Τελος παντων,ας ελπισουμε να "πιασει" η σειρα αλλα το κοβω κομματακι δυσκολο.Αφηστε βπου θα της αλλαξει τα φωτα με τις αλλαγες μερας-ωρας... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Οντως,εδω και 2-3 μερες δεν ανοιγει.Δεν ξερω τι παιζεται..... Δεν ξερω αν το ακουσατε Αυτη την Πεμπτη στις 22:00 ξεκιναει η σειρα στη ΝΕΤ!!!!!!!!!! Βεβαια,ειναι αθλιοι ολοι τους εκει περα,διοτι τοσο καιρο,δεν εχουν παιξει ΟΥΤΕ μια διαφημιση.Ουτε μια διαφημιση,για την καλυτερη δραματικη σειρα αυτη τη στιγμη στο πλανητη(αν λαβουμε υποψην και την προσφατη Χρυση Σφαιρα,ενω το Desperate Housewives ειχαν ξεσκιστει να το διαφημιζουν απο το καλοκαιρι).Καλυτερα να την επαιρνε το Star.Μονο εκει πιανουν οι ξενες σειρες...Αμ το καλυτερο?Ουτε καν ανανεωση στο προγραμμα που εχουν στο site δεν εχουν κανει...Αντε,συγχυστηκα. Τελος παντων,ας ελπισουμε να "πιασει" η σειρα αλλα το κοβω κομματακι δυσκολο.Αφηστε βπου θα της αλλαξει τα φωτα με τις αλλαγες μερας-ωρας... Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Γιατί ούτε διαφημιστικό έχω δει, ούτε σε κάποιο πρόγραμμα το έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ουτε γω εχω δει διαφημιστικα κλπ,αλλα το γραφει στο TV Εθνος.Αυτη τη Πεμπτη στις 23:00 λεει.Μαλιστα περιγραφει και οτι βραβειο εχει κερδισει,λεει οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες τελευται,οτι σε κρατα σε αγωνια συνεχεια κλπ. Επισης,το ειδα σε ενα αλλο φορουμ οπου το ειπε ενα ατομο που δεν το ξερω.Δεν ξερω απο που το ειδε αυτος,αλλα ειπε οτι παιζει στισ 22:00 και οχι στις 23:00... Πολυ μπερδεμα.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ουτε γω εχω δει διαφημιστικα κλπ,αλλα το γραφει στο TV Εθνος.Αυτη τη Πεμπτη στις 23:00 λεει.Μαλιστα περιγραφει και οτι βραβειο εχει κερδισει,λεει οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες τελευται,οτι σε κρατα σε αγωνια συνεχεια κλπ. Επισης,το ειδα σε ενα αλλο φορουμ οπου το ειπε ενα ατομο που δεν το ξερω.Δεν ξερω απο που το ειδε αυτος,αλλα ειπε οτι παιζει στισ 22:00 και οχι στις 23:00... Πολυ μπερδεμα.... Μακάρι να ναι αλήθεια. Είχαν διαδόσει απο το καλοκαίρι ότι θα το φέρουν αλλά μέχρι τώρα κάναν την πάπια. Πάντως με τις housewives και ειδικά το CSI τα κάναν μπάχαλο με το πρόγραμμα. Δε ξέρεις πότε θα τα πετύχεις και αν θα δεις ή οχι επανάληψη... Edit: update. το πρώτο πράγμα που είδα μόλις άνοιξα tv... http://img384.imageshack.us/img384/1227/netcaps012wo.th.jpg Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ρε παιδια, τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικς. Μην περιμενετε απο ελληνικό ελεύθερο κανάλι, να δείτε αξιόλογη ξένη σειρά, σε νορμάλ ώρες (και οχι δρακουλιάρικες), και σε επαναλαμβανόμενες περιοδικά ημέρες :wacko: Με λιγα λογια θα σας βγει ξινή... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Λοιπόν ξαναπήρα τηλ και ευτυχώς μα ευτυχώς έπεσα σε μια πολύ γλυκιά κοπελίτσα που ζήτησε συγγνώμη κιόλας για το μπέρδεμα (!!) και μου είπε πως θα δούμε την Πέμπτη 23/02 στις 23:00 το Lost 1x01. Άντε.... Kαι πέφτει και Τσικνοthursday... άρα μάσες με αγνοούμενους θα έχουμε... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts