Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικα οι 3 πρωτοι κυκλοι μου αρεσαν πολυ.. ο 4ος με ξετρελανε... και ο 5ος προμηνυεται υπερβολικα καλος! Καλυτερος απο τους προηγουμενους. Νομιζω οτι το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ως τωρα ειναι το The Constant (4oς) και ο 5ος κυκλος φαινεται να παταει ακριβως σε αυτο το επεισοδιο! :)

Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει βεβαια την αποψη του. Σε αυτο το μοτιβο θα ηθελα να εκφρασω την αποψη οτι πολυς κοσμος ειναι ειτε συντηρητικος (και του αρεσει μονο το παρελθοντικο) ειτε μιζερος (και βρισκει παντα ενα λογο να μην του αρεσει τιποτα). Αποψη μου... :ninja:

Τελος, το δευτερο επεισοδιο μου φανηκε πιο δυνατο απο το πρωτο!

Εγώ, θα το πω το κρίμα μου, δεν έχω ιδέα πλέον τί γίνεται. :lol:

Σαν άτομο που απλά μου αρέσει η σειρά και δεν είμαι από τους πλέον

φανατικούς που βλέπουν και ξαναβλέπουν τα επεισόδια ή που ψάχνουν

σε διάφορα φόρα εξηγήσεις και αναλύουν το τί παίζεται με τις ώρες, παραδέχομαι

πως έχω χάσει τη μπάλλα.

Βλέπω μια φορά το κάθε επεισόδιο μόλις βγαίνει και περιμένω μετά να βγει το επόμενο.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι πως "α, αυτή είναι η τύπισσα από τον πρώτο κύκλο που είχε δει στον ύπνο του ο Ντέσμοντ μια φορά και του είχε πει το τάδε" και όλα αυτά τα ταξίδια στον χρόνο κτλ. είναι τρελό μπέρδεμα.

Γνώμη μου πάντα.

Επίσης, έχω πλέον συνειδητοποιήσει πως Ο,ΤΙ μα ό,τι και να μας δείξουν οι σεναριογράφοι, οι φανατικοί της σειράς θα το βρούνε "απίστευτο, καταπληκτικό,ανεπανάληπτο" κτλ.

Μετά τον δεύτερο κύκλο τη σειρά την βλέπω καθαρά από περιέργεια για να δω πού το πάνε επιτέλους, αλλά για μένα έχει χάσει την μαγεία της και το ενδιαφέρον της, με λίγα λόγια αν έχω τα τελευταία επεισόδια από 6-7 σειρές που παρακολουθώ, θα αφήσω στο τέλος το Λοστ και αυτό για να μην μείνω πίσω στη σειρά, αλλά ξαναλέω, ούτε κρύο, ούτε ζέστη πλέον και πραγματικά απορώ πως ακόμα και οι φανατικοί δεν έχουν φτάσει στο σημείο να πούνε "έλεος, το κουράσατε πλέον το θέμα, αντί να το μπερδεύετε συνεχώς πείτε και κάτι ξεκάθαρα να τελειώνουμε".

Στα καινούρια ειδικά επεισόδια με αυτά τα μπρος-πίσω στον χρόνο ένιωσα ίσως για πρώτη φορά πως μας κοροιδεύουν κανονικά, πως και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι τα έχουν χάσει με το μπέρδεμα που έχουν κάνει και πλέον γράφουν ό,τι να 'ναι αρκεί να μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα.

"Θα σου δώσω αυτό, μου το είπες στο μέλλον, δεν προλαβαίνω,κάτσε να σου δέσω τις πληγές" "Ποιός είσαι εσύ, α,κατάλαβα, να πω στον μελλοντικό εαυτό μου στο μέλλον να σου πει αυτό,οκ" Τώρα σε ξέρω, τώρα δεν σε ξέρω, πρέπει να πάμε πίσω στο νησί, τώρα είναι εκεί, τώρα δεν είναι, εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς που είν' ο παπάς...Απλά ΛΟΛ. :wacko:

Επίσης, έχω πλέον συνειδητοποιήσει πως Ο,ΤΙ μα ό,τι και να μας δείξουν οι σεναριογράφοι, οι φανατικοί της σειράς θα το βρούνε "απίστευτο, καταπληκτικό,ανεπανάληπτο" κτλ.

Δε νομίζω ότι είναι έτσι. Εγώ πολλές φορές έχω ξενερώσει με πράγματα που βλέπω στο Lost, από την αρχή ακόμα με το τέρας-μαύρο καπνό και αποκορύφωμα την τηλεμεταφορά του νησιού στον 4ο κύκλο. Συνεχίζω και τη βλέπω όμως γιατί μου αρέσουν άλλα πράγματα όπως η σκηνοθεσία, οι τεχνικές της αφήγησης (με τα flashback και τα flashforward, αν και αυτό πλέον με το time travel έχει ξεφύγει τελείως!), οι πολυάριθμες αναφορές σε σημαντικές και ασήμαντες λεπτομέρειες από προηγούμενους κύκλους και ναι, το μυστήριο! Η σειρά ξεκίνησε και θα συνεχίσει να είναι πολύπλοκη και μου αρέσει αυτό, μου αρέσει που πονοκεφαλιάζω να λύσω τους γρίφους αρκεί να μου δώσουν στο τέλος τις λύσεις! Εξάλλου στην πορεία δίνονται και κάποιες (αποσπασματικές έστω) απαντήσεις, ωστόσο πρέπει να προχωρήσει κάπως και η ιστορία, να συμβούν καινούργια πράγματα (άρα νέα ερωτήματα).

Τελοσπάντων, εγώ δε μπορώ να καταλάβω ακόμα πώς το "Ψέμα" προστατεύει όσους έμειναν πίσω από τον Γουίντμορ. Ο Γουίντμορ ξέρει την αλήθεια έτσι κι αλλιώς, έτσι δεν είναι; Ή την υποπτεύεται και για αυτό έστησε και το ψεύτικο δυστήχημα; Ας με βοηθήσει κάποιος... :wacko:

Εγώ, θα το πω το κρίμα μου, δεν έχω ιδέα πλέον τί γίνεται. :lol:

Σαν άτομο που απλά μου αρέσει η σειρά και δεν είμαι από τους πλέον

φανατικούς που βλέπουν και ξαναβλέπουν τα επεισόδια ή που ψάχνουν

σε διάφορα φόρα εξηγήσεις και αναλύουν το τί παίζεται με τις ώρες, παραδέχομαι

πως έχω χάσει τη μπάλλα.

Βλέπω μια φορά το κάθε επεισόδιο μόλις βγαίνει και περιμένω μετά να βγει το επόμενο.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι πως "α, αυτή είναι η τύπισσα από τον πρώτο κύκλο που είχε δει στον ύπνο του ο Ντέσμοντ μια φορά και του είχε πει το τάδε" και όλα αυτά τα ταξίδια στον χρόνο κτλ. είναι τρελό μπέρδεμα.

Γνώμη μου πάντα.

Μετά τον δεύτερο κύκλο τη σειρά την βλέπω καθαρά από περιέργεια για να δω πού το πάνε επιτέλους, αλλά για μένα έχει χάσει την μαγεία της και το ενδιαφέρον της, με λίγα λόγια αν έχω τα τελευταία επεισόδια από 6-7 σειρές που παρακολουθώ, θα αφήσω στο τέλος το Λοστ και αυτό για να μην μείνω πίσω στη σειρά, αλλά ξαναλέω, ούτε κρύο, ούτε ζέστη πλέον και πραγματικά απορώ πως ακόμα και οι φανατικοί δεν έχουν φτάσει στο σημείο να πούνε "έλεος, το κουράσατε πλέον το θέμα, αντί να το μπερδεύετε συνεχώς πείτε και κάτι ξεκάθαρα να τελειώνουμε".

Στα καινούρια ειδικά επεισόδια με αυτά τα μπρος-πίσω στον χρόνο ένιωσα ίσως για πρώτη φορά πως μας κοροιδεύουν κανονικά, πως και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι τα έχουν χάσει με το μπέρδεμα που έχουν κάνει και πλέον γράφουν ό,τι να 'ναι αρκεί να μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα.

"Θα σου δώσω αυτό, μου το είπες στο μέλλον, δεν προλαβαίνω,κάτσε να σου δέσω τις πληγές" "Ποιός είσαι εσύ, α,κατάλαβα, να πω στον μελλοντικό εαυτό μου στο μέλλον να σου πει αυτό,οκ" Τώρα σε ξέρω, τώρα δεν σε ξέρω, πρέπει να πάμε πίσω στο νησί, τώρα είναι εκεί, τώρα δεν είναι, εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς που είν' ο παπάς...Απλά ΛΟΛ. :wacko:

Άψογος. Με εκφράζεις απόλυτα σε όλα. Και όχι μόνο εμένα πιστεύω, αλλά μια πολύ μεγάλη μερίδα. :cool:

Μια σειρά, μια ταινία, την βλέπουμε για να περάσει η ώρα μας, να προβληματιστούμε, να διασκεδάσουμε. Ωε εκεί όμως. Αν είναι να βλέπουμε κάτι στην τηλεόραση και για να το κατανοήσουμε πρέπει να κάνουμε την πτυχιακή μας πάνω στο αντικείμενο, να αναζητούμε διάφορα φόρα ανά τον κόσμο για το τι να σημαίνει ο τάδε καπνός, η τάδε φιγούρα, η τάδε σκιά που παίχτηκε πριν 3-4 σεζόν ε άντε γεια.

Ας κάνετε καλύτερα κανά μεταπτυχιακό, λιγότερο χρόνο θα αναλώσετε για την επίτευξή του. Τουλάχιστον εκείνο θα σας μείνει κιόλας. :p

Πλέον πολλοί το Λοστ το βλέπουμε γιατί μας έγινε συνήθεια. Δεν περιμένω προσωπικά να οδηγήσει κάπου το νόημα της σειράς.

Μια σειρά, μια ταινία, την βλέπουμε για να περάσει η ώρα μας, να προβληματιστούμε, να διασκεδάσουμε.

κάνεις λάθος.Γι'αυτό υπάρχει το prison break:p

Ειδικά στο Lost, από τον πρώτο κύκλο είχες 15 χιλιάδες μυστήρια. Φαινόταν που πάει το πράγμα. Η σειρά άλλωστε έκανε τόσο πάταγο επειδή είχε μυστήριο και δεν ήταν μια σειρά της...πλάκας ή για να περάσει η ώρα

Άψογος. Με εκφράζεις απόλυτα σε όλα. Και όχι μόνο εμένα πιστεύω, αλλά μια πολύ μεγάλη μερίδα. :cool:

Aκριβως!!! ειδα το πρωτο επεισοδιο την Πεμπτη και το 2ο σημερα.....ουτε καν που σκεφτηκα οτι εχω κι αλλο επεισοδιο να δω. Πραγματικα πολυ μπερδεμα. Μια σκηνη τωρα, μια σκηνη μετα απο 3 χρονια, μια σκηνη πριν 23 χρονια, μια σκηνη μετα απο 33 χρονια. Αντε να δουμε που θα καταληξουν.... Ο Λοκ ειναι νεκρος και αν παει πισω θα ζωντανεψει, παρ ολο που θα τον εχει βαλει σε κανενα ψηγειο με τα μοσχαρια και τις χοιρινες μπριζολες η αλλη τυπισα κλπ κλπ. Εχω χασει τη μπαλα τελειως.... αλλα μαλλον οχι εγω, οι σεναριογραφοι.

Πολυ περιεργη την κοβω την σταση της Σαν παντως....ειδικα εκει που ρωταει τι κανει ο Τζακ.

Τελοσπάντων, εγώ δε μπορώ να καταλάβω ακόμα πώς το "Ψέμα" προστατεύει όσους έμειναν πίσω από τον Γουίντμορ. Ο Γουίντμορ ξέρει την αλήθεια έτσι κι αλλιώς, έτσι δεν είναι; Ή την υποπτεύεται και για αυτό έστησε και το ψεύτικο δυστήχημα; Ας με βοηθήσει κάποιος... :wacko:

δεν νομίζω το ψέμα να είχε σχέση τόσο πολύ με τον windmore όσο με τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως είπε ο Hurley, κανείς δεν θα τους πίστευε. Και ακόμα και αν τους πίστευαν όλος ο κόσμος θα έψαχνε για αυτό το νησί. Καλύτερα ένας (windmore) παρά όλος ο κόσμος :p

Όσοι ρίχνουν βέλη για το LOST, να το πάρουν απόφαση ότι η σειρά αυτή είναι. Στοχεύει σε κοινό με ανοιχτό μυαλό που σκέπτεται και ψάχνεται και όταν τελειώσει το επεισόδιο συνεχίζει να σκέπτεται και να ψάχνεται. Όσοι θέλουν να δουν κάτι, να χαλαρώσουν και μετά να ξεχάσουν τι είδαν, υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες σειρές.

Όσοι ρίχνουν βέλη για το LOST, να το πάρουν απόφαση ότι η σειρά αυτή είναι. Στοχεύει σε κοινό με ανοιχτό μυαλό που σκέπτεται και ψάχνεται και όταν τελειώσει το επεισόδιο συνεχίζει να σκέπτεται και να ψάχνεται. Όσοι θέλουν να δουν κάτι, να χαλαρώσουν και μετά να ξεχάσουν τι είδαν, υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες σειρές.

η απαντηση δόθηκε πριν ακομα πεις αυτο που ειπες....

Πλέον και εγώ παρακολουθώ την σειρά στον αυτόματο πιλότο. :O

Θυμάμαι μια εποχή που η σειρά ξεκίνησε γεμάτη μυστήριο, πολύ γρήγορα απέκτησε και ανατροπές και τότε όλοι περιμέναμε σαν τρελοί το επόμενο επεισόδιο.

Τώρα πλέον το μυστήριο έχει αντικατασταθεί από την πολυπλοκότητα και το μπέρδεμα, το σενάριο κάνει λογικά άλματα όπου βολεύει τους δημιουργούς, και από ρυθμό και δράση λίγα πράγματα...

Και μην πεταχτεί κανείς να πει "ωραία σταμάτα να την βλέπεις, δεν σε αναγκάζει κανείς". :rolleyes: Την σειρα θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε, απλώς απογοητευόμαστε που έχει χάσει το κλίμα και την αίσθηση που είχε πιο πριν.

Και θα πω και τη δικια μου αποψη....η σειρα ξεκινησε πολυ ωραια με πλοκη που κοιλουσε ομαλα και οχι μονο για τους ανοιχτομυαλους. Αν τωρα δεν ξερουν τι να γραψουν ας βαλουν ενα τελος και να μην μας γεμιζουν με ενα σορο ανοιχτομυαλα πραγματα γιατι δεν τα καταλαβαινουμε ολοι. Και δεν θα σταματησω να την βλεπω γιατι θελω να δω που θα καταλήξει μετα απο τοσα χρονια που την παρακολουθω.Πεμπτη βραδυ θα κατσω παλι να δω επεισοδιο....

Όσοι θέλουν να δουν κάτι, να χαλαρώσουν και μετά να ξεχάσουν τι είδαν, υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες σειρές.

Θα είχες δίκιο, αν ήταν τόσο απλό (ή βάσιμο).

Επίσης, υπάρχει σίγουρα ένα σύνολο οπαδών της σειράς που τους αρέσει να κάνουν υποθέσεις για το τι γίνεται και πως μπορεί να κολλάνε όλα αυτά ακόμα και σε βαθμό λεπτομέρειας. Ομολογώ ότι αν και πλέον δεν μου αρέσει η τροπή της σειράς, ούτε την θεωρώ τόσο ξεχωριστή όσο παλιά, το συγκεκριμένο κομμάτι/aftermath σε κάθε επεισόδιο το διασκεδάζω και το θεωρώ στα συν της παρακολούθησης του LOST, πέρα από το χαρακτήρα του Hurley δηλαδή :p.

Αλλά πιο συχνά βλέπω/ακούω γνώμες του στυλ "κορυφαιο επεισόδιο, δεν θα κάτσω να το σκεφτώ ή να το ψάξω" , "δεν έχω καταλάβει τίποτα, αλλά LOST είναι αυτό" κλπ. Χμ.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Προσωπικα οι 3 πρωτοι κυκλοι μου αρεσαν πολυ.. ο 4ος με ξετρελανε... και ο 5ος προμηνυεται υπερβολικα καλος! Καλυτερος απο τους προηγουμενους. Νομιζω οτι το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ως τωρα ειναι το The Constant (4oς) και ο 5ος κυκλος φαινεται να παταει ακριβως σε αυτο το επεισοδιο! :)

Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει βεβαια την αποψη του. Σε αυτο το μοτιβο θα ηθελα να εκφρασω την αποψη οτι πολυς κοσμος ειναι ειτε συντηρητικος (και του αρεσει μονο το παρελθοντικο) ειτε μιζερος (και βρισκει παντα ενα λογο να μην του αρεσει τιποτα). Αποψη μου... :ninja:

Τελος, το δευτερο επεισοδιο μου φανηκε πιο δυνατο απο το πρωτο!

+1...well said....

και εγώ από τους πορωμένους είμαι. Η σειρά από την αρχή έτσι ήταν..μέσα στο μυστήριο. Φυσικά όμως υπήρχαν στιγμές που με ξενέρωσαν, όπως ο 3ος κύκλος...Παρ'όλα αυτά, ευτυχώς το Lost επανήλθε, και μη μου πείτε ότι είναι πιο κουραστικό από το Prison Break που σε κάθε επεισόδιο λένε: "Επιτέλους..τελευταία μας εμπλοκή και μετά είμαστε ελεύθεροι" και όλο κάτι συμβαίνει...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ κι εγώ... θεωρώ τον εαυτό μου πορωμένο, κι όμως ποτέ δεν ασχολήθηκα με θεωρίες στο ίντερνετ η σπατάλησα χρόνο παραπάνω απ' όσο για να βλέπω τη σειρά. Είναι μια ιστορία που δεν ξέρουμε που θα καταλήξει και μια άριστη παραγωγή.

Αυτό που αρέσει σε μένα είναι το γεγονός ότι δεν διστάζουν να 'σκοτώσουν' χαρακτήρες ενώ έχουμε μάθει αρκετά γι'αυτούς, να μπαίνουν καινούργιοι που μπορεί να είναι από διακοσμητικοί μέχρι βασικοί και γενικά να διατηρείται μια 'ρευστή' κατάσταση, τουλάχιστον όσο να σε κάνει να μη βαριέσαι! Ακριβώς το αντίθετο από το Prison Break (τη βλέπω κι αυτή) δηλαδή, που απλά παρακολουθούμε τα εμπόδια στην προσπάθια των ηρώων να αθωωθούν, πράγμα σχεδόν σίγουρο. Απλά ελπίζω να εξηγηθούν τα διάφορα μυστήρια μέχρι να τελειώσει.

δε συμφωνώ με τον 78 για τους χαρακτήρες - για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειονέκτημα! εγω με την 1η σεζον ειχα πορωθεί ακριβως γιατί ήταν μια συγκεκριμένη ομάδα χαρακτήρων κ βλέπαμε τα μυστικά του καθενός, την εξελιξη της προσωπικότητάς τους κ την προσπάθειά τους να "χτισουν" μια κοινωνία απ το μηδέν και κυρίως - το πιο ενδιαφέρον - να επανεφεύρουν τον εαυτό τους (βλ. tabula rasa). Το πρώτο πράγμα που με χάλασε ήταν ο θανατος του Μπουν και αυτό που με ξενέρωσε πολύ άσχημα ήταν οι ιστορίες των tailies που καναμε αμαν να τους συνηθισουμε κ να τους μαθουμε κ πανω που τα καταφεραμε πεθαναν όλοι! Από τότε έχει αλλάξει η άποψή μου για το Λοστ:στην 1η σεζόν (κ αρχη 2ης εκει που μπηκαν στην καταπακτή) το εκτιμούσα γιατί μου φαινόταν μια δουλεια ποιοτική που ειχε κιολας "φιλοσοφικές " προεκτάσεις. Με το χαμό που γίνεται όμως απο τη 3η σεζόν κ μετα, παρολο που εξακολουθώ να το παρακολουθω με ευχαρίστηση, το αντιμετωπίζω σαν ένα φαινόμενο : σαν τη σειρά με την πιο "αλλα ντ άλλα" πλοκή που μπορεί να υπάρξει που προσφέρεται για τρελές θεωρίες, οι οποίες όμως δεν ήταν στον αρχικό στόχο των δημιουργών της σειράς αλλα εχουν προκύψει από το "παρατράβηγμα" των μυστηριων -κυρίως απο τους τρελους φαν που προσπαθουν να βάλουν ταξη στο χάος!:rolleyes:

εν μερη συμφωνω με τον just_a_comment

αλλα αναμεσα σε αλλες τοσες αηδιες που κυκλοφορουν το lost ειναι super!!

Τα νεα επεισοδια μου αρεσαν αρκετα,περιμενω τα καλυτερα!

To επόμενο επεισόδιο μεθαύριο θα είναι desmond-centric άρα προβλέπεται κορυφή. Έχει βαθμολογία 9.6 ενώ το 5x02 είχε 6. Το 'the constant', αν θυμάστε, είχε 10αράκι :D

To επόμενο επεισόδιο μεθαύριο θα είναι desmond-centric άρα προβλέπεται κορυφή. Έχει βαθμολογία 9.6 ενώ το 5x02 είχε 6. Το 'the constant', αν θυμάστε, είχε 10αράκι :D

συγνωμη πως εχει απο τώρα βαθμολογία ενω θα το δουμε αυριο? Να... αυτά δεν θέλω... στην τελική το επεισόδιο μπορει να είναι για μουντζες...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Υπάρχουν εκλεκτοί που τα βλέπουν νωρίτερα τα επεισόδια (δημοσιογράφοι και τέτοιοι). Στα δύο πρώτα επεισόδια μάλιστα είχε γίνει ειδική προβολή σε ολόκληρο σινεμά και είχαν κυκλοφορήσει πολλά spoilers 3-4 μέρες πριν την κανονική προβολή. Ευτυχώς κρατήθηκα:P

Υπάρχουν εκλεκτοί που τα βλέπουν νωρίτερα τα επεισόδια (δημοσιογράφοι και τέτοιοι). Στα δύο πρώτα επεισόδια μάλιστα είχε γίνει ειδική προβολή σε ολόκληρο σινεμά και είχαν κυκλοφορήσει πολλά spoilers 3-4 μέρες πριν την κανονική προβολή. Ευτυχώς κρατήθηκα:P

Οι εκλεκτοί έχουν ψηφίσει μέχρι και το 10ο επεισόδιο!!!

Αν ήμουν εκλεκτός και είχα ήδη δει τα 10 πρώτα επεισόδια δεν νομίζω να με ένοιαζε να ένοιαζε να ψηφίσω στο imdb ή οπουδήποτε αλλού.

Υπάρχουν καμένοι άνθρωποι, τι να κάνουμε. Αμα ήξερες τι θα γίνει μέχρι το 10ο επεισόδιο, να σε βλεπα αν θα κρατιόσουν να μιλήσεις :p

ΝΑ ρωτησω κάτι επειδή τώρα βλέπω τη σειρά 1η φορά στον ΑΝΤ1;γιατί είπε ο Σόγιερ στο χθεσινό στους άλλους που σώθηκαν ότι ειναι 40 όλοι μαζί;εγώ όταν μετράω 15 τους βγάζω, κάνω κάτι λάθος;

ΝΑ ρωτησω κάτι επειδή τώρα βλέπω τη σειρά 1η φορά στον ΑΝΤ1;γιατί είπε ο Σόγιερ στο χθεσινό στους άλλους που σώθηκαν ότι ειναι 40 όλοι μαζί;εγώ όταν μετράω 15 τους βγάζω, κάνω κάτι λάθος;

ειναι κ οι κομπαρσοι! αυτοι που τριγυρνανε στο φοντο, δεν τους εχεις προσεξει?:p

κι αυτοι διασωθεντες ειναι! μην κοιτας που δν το κανουν θεμα!:lol: