Stefanos200 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Sinithws poses meres pernoun mexri na anevasoun kathe epeisodio sto internet meta tin provolh tou stin ameriki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Μερικες ωρες... Πεμπτη ξημερωμετα επαιζε live το επισοδειο, Παρασκευη πρωι το κατεβαζα και το εβλεπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Μερικες ωρες... Πεμπτη ξημερωμετα επαιζε live το επισοδειο, Παρασκευη πρωι το κατεβαζα και το εβλεπα! ΟΚ... Ευχαριστώ πολύ.. Ανυπομονώ για το επόμενο αύριο....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 λίγες ώρες υπομονή ακόμα και θα είναι στους δέκτες μας! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 παιδια καλησπερα.. Εγω παρακολουθω τον 4ο κυκλο απο το Filmnet και αν δεν κανω λαθος βλεπω το 6.. Εαν καποιος μπορει να μου πει απο που τα κατεβαζετε θα εμενα υποχρεος.. στειλτε μου pm το λινκ.. Ευχαριστω πολυ και καλη Ανασταση σε ολους..!!:) Παράθεση ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 το αλτερ εδειξε το The Ten Commandments οπου παιζει ο ενας απο τους εξι survivor στο ρολο του Menerith:wacko: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 τι ωρα(ελλαδας) παιζει το επισοδειο στο abc? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 νομιζω 5(πεντε) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 lost.s04e09.hdtv.xvid-2hd.avi:D :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 lost.s04e09.hdtv.xvid-2hd.avi:D :D:D 350MB :lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 lost.s04e09.hdtv.xvid-2hd.avi:D :D:D Που υπαρχει ρε παιδες να το κατεβασουμε;Υποτιτλοι υπαρχουν;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Που υπαρχει ρε παιδες να το κατεβασουμε;Υποτιτλοι υπαρχουν;:lol: http://lost.arian.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 http://lost.arian.gr/ Ευχαριστω αλλα εκει υπαρχουν μονο οι υποτιτλοι.Η ταινια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ευχαριστω αλλα εκει υπαρχουν μονο οι υποτιτλοι.Η ταινια; Τορρεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 το οποιο για να κατεβει θελει μια μεγααααααααααααααααααααααααααααααααααλη παρασκευη Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ξεκινησα να το κατεβαζω στις 12 παρα 5 και θα ολοκληρωθει σε 9 ωρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANIKOS Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 εγω το κατεβάζω απο το rapid share μέσα σε δυο ώρες το κατέβασα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 από torrent και εγώ σε 2 ωρίτσες σκάρτες..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Σε εμενα σε 2 ωρες και 45 λεπτα ειχε κατεβει και εχω μια 768αρα γραμμη.Τωρα μαλιστα κατεβαζω και το νεο επεισοδιο του csi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Από rapidshare μου πήρε 3 τεταρτάκια (2Μbit) Τρομερό το επεισόδιο,btw.Δυναμική επιστροφή :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Πολύ ωραίο, περιμένουμε το επόμενο εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θα παιχτεί με την κλαίρ και το μωρό. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Πολύ ωραίο, περιμένουμε το επόμενο εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θα παιχτεί με την κλαίρ και το μωρό. Εγω πιστεψα πως με τη ρουκετα θα μας λυνοταν η απορια....;) Αλλα μπααα.... Ωραιο επεισοδιο παντως με εναν προς το παρον ακατανοητο διαλογο Μπεν-Γουιντμορ που ισως στα επομενα επεισοδια να καταλαβουμε τιποτα παραπανω... Και μαθαμε και γιατι ο σαγιντ δουλευει με το μπεν.... To σποιλερ το βαζω για καλο και για κακο μη με βριζει κανενας που δεν το εχει δει........;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Καλό το επεισόδιο... ταιριάζει και με τη σημερινή μέρα με τόσους θανάτους! Τελικά δε νομίζω να τη γλυτώσει η Ρουσσώ... Καρλ και η μικρή τέλος, συν μερικοί κομπάρσοι... Εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο Μπεν "χρησιμοποίησε" το "τέρας"! Τι δεν το έκανε νωρίτερα; Aπορία: Μόνο τόσοι ήταν στην πλευρά του Τζον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Εντυπωσιακό το επεισόδιο... Τη στιγμή που έκλεισε η ασφάλεια του φράκτη, ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε μαύρο καπνό :respect: Έχουμε λοιπόν τον Λευκό Παίχτη (Charles Widmore) και τον Μαύρο Παίχτη (Ben Linus) σε ένα Παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν Κανόνες και διαδραματίζεται στο Νησί που κάποτε ήταν του Λευκού Παίχτη και τώρα είναι στα χέρια του Μαύρου Παίχτη. Οι Παίχτες δεν επεμβαίνουν αλλά κινούν τα νήματα. Έχουμε επίσης το Πασπαρτού Μαύρο Καπνό και το Διαιτητή/RuleKeeper ?? Jacob. Επίσης, νέα κόλπα για το πεδίο που περιβάλει το Νησί: το πτώμα του γιατρού κατέληξε στο νησί πριν καν πεθάνει ο γιατρός, και κάτι για να θυμηθούμε την αρκούδα, ο Ben κατέληξε στη Σαχάρα μετά την τηλεμεταφορά του από το Νησί. Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Είναι κρίμα κάθε φορά πάντως που πάνε να εξηγήσουν κάτι έστω κ μικρό να το μεταθέτουν για λίγο αργότερα κ τελικά να τελειώνει το επεισόδιο κ τίποτα...Πάντως κατ εμέ ήταν ένα πολύ καλό επεισόδιο με σκαμπανεβάσματα κ να σε φτάνει στο σημείο να λες τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει...Υπομονή 3 χρόνια ακόμη?Είναι πολλά γμτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts